World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elbújok a sarokba és sírok... még ide is üldöznek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én is a protonál tartok de én szeretem. Fõleg a britt 8-as nehéztank után az valami kurva gagyi. De én is várom a T30-at mert a proto olyan mint a reumás csiga. De bejön az MM besorolása mert többnyire 8-asok közé dob be 😊

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

a T28Proto egy király gép, brutális ágyú, ha egyszer odaérsz a frontra vele, akkor majd meglátod hogy hátrálni kezdenek a szemben állók.
full randomban (no platoon), 61% lett

Bugi Misi
hát én szerencsére átugrottam T28 protot😛 és akciósan vettem meg a T30-t
csak láncot kellet rá Freeböl és már megvolt a fullos tankom😊

ja fullos már a 2 skillt húzzák
17.71 töltésgyorsító meg ventivel

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Reaper
Fullosan, a 120-assal már egész kellemes sebzéseket lehet kiosztani, viszont mozogni nem nagyon kell vele, mert kurvára arty mágnes, továbbá lekésed a csatát vele, hála a csodálatos 18km/h-nak...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Antimat
Most vagyok a T28Protonál, remélem, megéri a szopást a T30.
Amúgy grat, szép meccs volt, gondolom fullos legénységgel 17+ másodperc a töltési idõ?

cyka blyat

WoT Magyar Liga

Már csak 7 nap van a nevezés lezárulásáig!

Ne Hagyjátok ki !!!
GabeE3e
De rég kaptam kamikaze-t <#idiota>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

voivod32
Látom, már vérben forogtak a szemeid! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

JeffDunham
Ezt azért már szeretem. <#hehe> <#hehe> <#hehe> <#hehe> <#hehe>
Milyen vicces tank ez.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sunsetjoy
A T-43 gyulladós, a T-44 robbanós. Persze nem mindig (kissé csökkent az esélyük pár patch óta), de hajlamosak rá. Ezért a 43-ra co2 tartály, a 44-re wet ammo rack elkélhet.

A T-44 a 43-hoz képest über.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Nem lehet õket összehasonlítani. A T-44 ISTENCSÁSZÁR TANK!!!!!!!!!

a végén 2 tár gold volt
Pedig a wet ammorack, mint a nevében is benne van, az ammo rackelés esélyét csökkenti, nem a kigyulladásét. Régen rendszeresen eldurrant a tank (pár körönként), nem az égés volt a gondja. Ezt már az egyik patchben fixálták, de csak ritkább lett, nem szûnt meg.
6200 dmg, Top Gun, 100%-os találtai arány, túlélt csata és így is -24k credit? Ennyit visz egy T10 tank vagy csak goldot lõttél?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Count Adyn
Én T43-al szopok most, a 44 már jobb lesz ugye? ugye...? 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Valaki k tárgyalták itt régebben, hogy a T-44 gyulladós tank. amióta megvettem rá a vizes lõszertartót, (kb.3 hónapja) egyszer sem(!) gyulladtam ki vele!

Szép. 😊

A multkor volt Marcsinak egy replay-e, ahol pont redshire-ön bóklászott az egyik amcsi meddel. Gondoltam kipróbálom ugyanazt az agresszív felderítési technikát más pályákon is. A hatékonyság egyelõre kérdéses. Olyan, mint ronda lány a diszkóban. Vagy megbasznak, vagy nem.

Van olyan aki az alap Hetzerrel 100 m-nél többet megtesz?Olyan lassú, hogy jajj, inkább az elsõ normális bokornál megállok vele, hátha arra jön valaki.
- the T-50-2 / MT-25 switch is planned for 0.8.7
- lowtier premium tanks will have their income also buffed

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

"Értelemszerûen APCR gyorsabb szokott lenni a HEAT-nél."

Vagyis AP-nél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az APCR gyorsabban repül, az AP és HEAT viszont általában ugyan olyan gyors.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

HEAT/HE/HESH az APCR-nél lassabb, HEAT és AP kb. egysebességû szokott lenni. Értelemszerûen APCR gyorsabb szokott lenni a HEAT-nél.

T-62A a legszélsõségesebb, HEAT vmi 900 m/s, APCR 1500. Ugyanúgy kell vele elõretartani, mintha T-44 AP-vel lõnél. De mozgóharcban nagyságrenddel könnyebb AP-vel betalálni.

Ezt nem is tudtam? Gold ammo lassabban repül? Gondolom akkor a HE is!!??
voivod32
Este én is megyek, csak elõbb még jól felb@szom magam! 😄

voivod32
Ja és még két nagyon fontos: Ha El-Hallufra tesz a játék, és a lemming vonat!

Igazából jó nagy marha, aki 10-es medben full golddal lõ, alap APCR majdnem másfélszer gyorsabban repül. Én CW-n a scoutvadászok mozgó különítményeknél már AP-t rakatok be.

De ezt én is észrevettem, hogy nagy polish klánok tagjai randomban orrvérzésig nyomatják a prémium ammot.

Count Adyn
Én március óta játszok és van 4 lucky medalom😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"A lucky medál nem érdekel, mert már van belõle három, és már unalmas. 😄" <#falbav>
na most léptem le a kocsmába!!!! bb!
voivod32
Kb. én is ezeken. De leginkább: nekimegyek valaminek, ;lassú jármûvel megyek, és valaki elõttem megy át úgy, hogy nekem kell megállnom, nekem jönnek,szar duplák, kampinovka,kilövik a töltõt vagy lövészt,ha meglõ az arty, . A lucky medál nem érdekel, mert már van belõle három, és már unalmas. 😄

"Marcsi" (engedtessék meg <#wave>) féle helyrõl redshire, farmoljunk picit felkiáltással. Jól beadott mindent, a vége felé átváltottam noob ammora. Éreztem ez lesz "az a bizonyos" meccs:

Van replay csakhát ugyi...

Kishawer
Már megint lebuktam<#puszi>

Si vis pacem, para bellum.

JeffDunham
Gondoltam bohóckodom az E100-al, de a végén valahogy nem tudtam nevetni...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Meg amikor egy körben összejön ezekbõl öt. Olyankor le szoktam tenni a cuccot egy idõre. :-)

úgyúgy 😊 megyek is arany péntekezni!!!! <#pias>
Jól indul a nap...

Defeat!
Map: Airfield
Date: 2013. május 24. 15:46:30
Vehicle: T34
Exp: 1 189 + Credits: 102 957
Achievements: : Top Gun, Sniper
csak nyugtatóval vagy alkohollal vagy nyugtatóval és alkohollal játsz
JeffDunham
Micsoda fenyegetés! <#taps>

Múltkor elmondtam hol lakom hogy idetalálj, de kis idõ elteltével még a várost sem sikerült megjegyezned. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Amúgy gyertek, csak hozz sört. <#hehe>

Fogadjunk hogy ez is te voltál vagy Poi: "Gázspay ide vagy oda, meg leszel erõszakolva Jeff!😊))" <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

most elgondolkodtam én min szoktam felbaszni az agyam....
(lengyelek, fps lagg, mellé lövések, vereségek, lepattanók, nulla sebzések, amikor kilõnek, szar duplák, minuszos körök, noobok, gyökerek, campinovka, drága lõszer, drága javítás, kigyullad a tank, kilép töltés közben a game, ha letalpalnak, ha kilövik a töltõt vagy lövészt, ha nem kapok lucky medált, ha bespotolnak, ha bele esek a vízbe, ha neki megyek vmi tárgynak, ha nekem jön 1 tank, ha 1lövésez egy enemy, ha berak magasabb tier ellen az MM, ha meglõ az arty, ha mellé lövök artyval...... stb...)
lehet nem kellene ezzel a gammel játszanom <#zavart1>
Mióta kb. 2 éve regisztráltam a WoT-ra, ilyet még nem éltem át egyszer sem. Statisztikám a mai nap: 9 gyõzelem, 25 vereség. Gyakorlatilag csak minden 3 meccs gyõzelem... De végre összejött az xp a nagyobbik toronyra és ágyúra, amiket úgy vártam már, mint a messiást, remélem most fordul a szerencsém.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Renton mindig furcsa dolgokon baxxa fel magat. Pl TD-k. <#nyes>

Hát hadd lõjön... Fáj ez neked, vagy irigy vagy? Tényleg nem értem... így is úgyis átlõne, akkor meg?
Lehet csak éppen gold volt neki betöltve és nyilván nem akart átváltani amikor rád tudott lõni hirtelen. Nem feltétlenül lõtt végig azzal.
Egyébként elég nagy fun gold ammóval. Tegnap este CW-n 14bõl 13 lövésem sebzett golddal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mit nem értesz? 50mm-es páncélra minek golddal lõni, sõt hozzáteszem az egész csatában olyan tankok voltak, amire nem igazán kell golddal lõni. E-100ak max e5.
Van valami mod ami kiírja,h mivel lõttek rád? <#ravasz1> <#idiota>
Akkor nem értem a problémád!!??
de mi nyertünk és gold nélkül is sebeztem 3k felett 😄 Továbbá kritikus pillanatban lepattant rólam a szaros gold ammoja 😄
Lehet egyszerûen csak van pénze és megteheti..akkor meg miért ne? Nekem is van olyan tankom amiben csak gold van,akkor meg nincs váltogatás.