World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1ik artysta volt, de az összes létezõ artyval 200 alatt volt neki az átlag damja.
Másik 1 prémtank gyûjtõ 40%alatti WR-el. Õt felvettem a barátlistámra, mert láttam, hogy nincs neki Is8-a még.
Megírtam neki, hogy az 1 nagyon jó tank, sokan dicsérték, szerintem azt is meg kellene vennie. <#eplus2>#eplus2>
Érdekelne megvette-e.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A WR egyszerûen csak statiszika. Nagy általánosságban elmondható, hogy a csaták kb 40%-ban egyedül nincs esélyed a gyõzelemre, 40%ban lényegtelen, hogy mit csinálsz, mert gyõzni fogsz. A maradék 20%, az amit érdemben befolyásolni tudsz.
Ha alacsony a WR és zavar, akkor válassz olyan tank ágakat, amelyek közelebb állnak hozzád/tanulj/olvass/képezd magad/stb
Szép volt az 1400 E100ba. Ritkán látni mazochistát, aki amcsi artyn APt használ. Én is csak az elsõ pár körben használtam M40en, de 5 trackelés + mellélövés után kicseréltem a fix splashre, T92n meg fõleg felesleges, ahol a splash elviszi állítólag a modulok+crew felét és alapból is sebez 1000et. 😄
De itt a link.
http://i.imgur.com/Hfb8U.gif
De szépen gyûlik az új.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Hermi-hez hasonló bot-véglény volt,át kéne nyálaznom a tiltólistát,valmi jellegzetes neve volt számokkal,az az "izéke" is érdekelne megvan-e még😄
Amióta a monológot írtam róla max 400 csatát ment. Pedig az több, mint fél éve volt.
Ha már kiderült, hogy az mwreplays.com-ot beolvasztotta a WG... 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kedves WG nem szándékozik átnézni az eredményeket esetleg BOT program után kutatva?
Ok vannak rossz játékosok, de ilyen hülyének lenni (bot használat nélkül) mint akikkel ma összefutottam már olyan komoly fogyatékosságra utaló jel, hogy a gépet is géptelen lenne bekapcsolni.
Ilyenek mint Hermi, meg Grim_1870, ErwinRommel57, Kulicka, Gobwa, Pmikael, Charli3, vernichter2010 mit élveznek ebben?
Ezeket a neveket az elmúlt 1-2 napban lõttem, kivéve persze Hermit. (õ az én mesterem)
Elég light-tankosan hangzik az adatok alapján nem,vagy mit vársz 200mm páncélt kombinálva 30km/h-val?
Esetleg az a baj hogy egy újabb kis mitugrász vadássza le a T9-10 tankokat?
(mint mausbatlte a "vég követé"-nek próféciáiban,igaz azok T10-medek+Td-k voltak😄)
davidbog: Elírtam bocs... És kösz a választ.
RU251
Dimensions: 6.2 m x 3 m x 2.49 m
Crew: 4
Weight: 24 tons (loaded)
Speed: 78~80 km/h
Main Armament: 90 mm PzK
Engine: Daimler-Benz diesel, 500 hp
Ground pressure: 0.70 kg/sq.cm
Armor: 50-10 mm
AP, HESH és HE lõszer van hozzá. A patchben ezeknek a lõszereknek a tulajdonságait nem változtatják, úgyhogy marad olyan hatékony, mint amilyen jelenleg.
Pedig a Dagi egy szuper Op-szerkentyû volt valaha,2.legjátszottabb tankoml(vagyis az elsõ,mivel a Type-59 az inkább farm,farm,farm),egyész jó Winrátával 60% 577 csatáva...és ha belegondolok,hogy szegényt tovább fogják nerfelni...mind1 amint jön a Ru 251 úgy is eladtam volna,mivel a Muta-Panthert nagyon megszerettem,ki hitte volna?😊
Ha nem muszáj akkor én nem rammolok soha, a sok értékes HP-t nem szeretem így elpazarolni.
Az E-50M sokkal alkalmasabb az ilyesmire, sokkal kevesebb saját HP veszteséggel megússza az erõs frontpáncélja miatt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Patch után a 183 mennyire marad használható HEATtel? Lesz értelme lecserélnem rá az E4et?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Leo1 és Bat ütközésébõl ki jön ki jobban?
Melyik mennyit sérül, ha egymásnak mennek 50-60al?
Bár gondolom ritka, hogy ezt a két tankot rammolásra használnák, de érdekelne 1v1ben kinek lenne kedvezõbb.
Így majd kiderül a WG mit fog tenni velük.Kíváncsiságból írtam egy ticketet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Köszönöm.
Szegény Leóm statja...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Már jó néhány hónapja használok xwm-et, és az az érzésem, hogy egyre több a "rajtam kívül mindenki más vörös" jellegû csapat, amely akkoriban, amikor elkezdtem az xwmet használni ritkábban fordult elõ. Naná, hogy romlik a játékélmény...
nem volt szerencséjük velem, mert kilõttem õket a k* anyjukba <#buck>#buck>
És miközben töltöm le a 300 megás drivert megszakad 30%nál.
Holnap megy dokihoz a kicsike.
Bezzeg ilyen sosincs, mikor én játszok, pedig kurva vicces. 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Csoszi87: vidkari drivert próbáltál már cserélni (újabb, vagy régebbi; attól függ most milyen van fent 😄 )?
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
There is but one rule: Hunt or be hunted.