World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Friss termés. Úgy érzem nem lesz a barátom ezek után...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Is6ot akartam írni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Két nevet sajnálok a régi listámról nagyon.
1ik artysta volt, de az összes létezõ artyval 200 alatt volt neki az átlag damja.
Másik 1 prémtank gyûjtõ 40%alatti WR-el. Õt felvettem a barátlistámra, mert láttam, hogy nincs neki Is8-a még.
Megírtam neki, hogy az 1 nagyon jó tank, sokan dicsérték, szerintem azt is meg kellene vennie. <#eplus2>
Érdekelne megvette-e.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A szép sinus görbédbe hogy férnek bele a 30-40 csatás gyõzelmi/vereségi szériák? 😊 Mer hát ilyen is van, csak a nagy számok törvénye alapján. Nem én vagyok az egyetlen aki már találkozott ilyennel.

A WR egyszerûen csak statiszika. Nagy általánosságban elmondható, hogy a csaták kb 40%-ban egyedül nincs esélyed a gyõzelemre, 40%ban lényegtelen, hogy mit csinálsz, mert gyõzni fogsz. A maradék 20%, az amit érdemben befolyásolni tudsz.

Ha alacsony a WR és zavar, akkor válassz olyan tank ágakat, amelyek közelebb állnak hozzád/tanulj/olvass/képezd magad/stb
Grat. Hiányzik az m40 kitéríthetõsége T92n. Sokszor segítene, ha nem kéne teljesen újracélozni. 😊
Szép volt az 1400 E100ba. Ritkán látni mazochistát, aki amcsi artyn APt használ. Én is csak az elsõ pár körben használtam M40en, de 5 trackelés + mellélövés után kicseréltem a fix splashre, T92n meg fõleg felesleges, ahol a splash elviszi állítólag a modulok+crew felét és alapból is sebez 1000et. 😄
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Én ezt most látom.
De itt a link.
http://i.imgur.com/Hfb8U.gif

És nem találom,kár érte...gondolom nálam is régi listán volt,mivel pl Wolfyn-t+Hermi-t sem tartalmazza...
Csak én nem látom a képet?

Nekem az újratelepítésnél veszett el a listám.
De szépen gyûlik az új.

voivod32
Hasonló okok miatt hagytam fel a francia ággal! A faszom fog 50 másodperceket bújkálni azért, hogy utána 6 HP-re kopasszak egy ellenfelet, aki vagy kilõ, vagy egy csapattársam szed ki elõlem!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én azt a noobot szeretném megtalálni aki mindig Usa-Td-vel elindult egyenesen elõre...csak ment-ment amíg ki nem lõtték,vagy3x találkoztam vele.
Hermi-hez hasonló bot-véglény volt,át kéne nyálaznom a tiltólistát,valmi jellegzetes neve volt számokkal,az az "izéke" is érdekelne megvan-e még😄
A mesterednek is van 2 szerencsés medálja! <#eplus2> Foxi agyhúgykövet kap! <#vigyor3>

Már nagyon ritkán van fent szerencsére.
Amióta a monológot írtam róla max 400 csatát ment. Pedig az több, mint fél éve volt.

Maala
http://wotreplays.com/site/209263#arctic_region-maala-m40_m43

Ha már kiderült, hogy az mwreplays.com-ot beolvasztotta a WG... 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hermi amúgy még mindig aktív...nyomon követem a sorsát,ma is "játszott"😄
Hogy lehet ennyi marhának 47%alatt a winrátája 10000 csaták után?
Kedves WG nem szándékozik átnézni az eredményeket esetleg BOT program után kutatva?
Ok vannak rossz játékosok, de ilyen hülyének lenni (bot használat nélkül) mint akikkel ma összefutottam már olyan komoly fogyatékosságra utaló jel, hogy a gépet is géptelen lenne bekapcsolni.
Ilyenek mint Hermi, meg Grim_1870, ErwinRommel57, Kulicka, Gobwa, Pmikael, Charli3, vernichter2010 mit élveznek ebben?
Ezeket a neveket az elmúlt 1-2 napban lõttem, kivéve persze Hermit. (õ az én mesterem)

Nem tudom hol itt a baj?
Elég light-tankosan hangzik az adatok alapján nem,vagy mit vársz 200mm páncélt kombinálva 30km/h-val?
Esetleg az a baj hogy egy újabb kis mitugrász vadássza le a T9-10 tankokat?
(mint mausbatlte a "vég követé"-nek próféciáiban,igaz azok T10-medek+Td-k voltak😄)
szakasz: Már bocs, de ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, minek erõlteted? Nem kell mindenre írni valamit, akkor is, ha nem megy. Van akinek sikerült "tippelni".

davidbog: Elírtam bocs... És kösz a választ.
Koridor
Remek egy ujabb versenyfostalicska.
RU251
Dimensions: 6.2 m x 3 m x 2.49 m
Crew: 4
Weight: 24 tons (loaded)
Speed: 78~80 km/h
Main Armament: 90 mm PzK
Engine: Daimler-Benz diesel, 500 hp
Ground pressure: 0.70 kg/sq.cm
Armor: 50-10 mm

Használhatatlan lesz HEAT-al, mert ilyen lõszer nincs is hozzá...
AP, HESH és HE lõszer van hozzá. A patchben ezeknek a lõszereknek a tulajdonságait nem változtatják, úgyhogy marad olyan hatékony, mint amilyen jelenleg.
Van valamelyikõtöknek T14 heavy-je? Érdekel a löveg használhatósága és a mozgékonysága + a páncélzata.
szerinted ezt honnan tudjuk ? tippeljünk ???

Erre a kérdésemre is tudnátok esetleg választ adni, vagy várjam meg vele a teszt szervert? 😊
Volt anno a gift-shopban,volt is róla youtube propaganda reklám,amit a wg csinált,valószínûleg onnan szerezte mert kötve hiszem,hogy nyerte volna😄
Huh részvétem,az a 3-as uborka platoon....
Pedig a Dagi egy szuper Op-szerkentyû volt valaha,2.legjátszottabb tankoml(vagyis az elsõ,mivel a Type-59 az inkább farm,farm,farm),egyész jó Winrátával 60% 577 csatáva...és ha belegondolok,hogy szegényt tovább fogják nerfelni...mind1 amint jön a Ru 251 úgy is eladtam volna,mivel a Muta-Panthert nagyon megszerettem,ki hitte volna?😊
Mivel 23 tonnával nehezebb, mint egy amx 13 90 és jó gyors is valószínûleg nem sérül a leopard vészesen, és még könnyebben is eltalálni, mint az E50m-el. Bár az többet árt az ellenfél aktuális hangulatának az biztos😊!
Eagle16
A Leo-1 majdnem 2,5x nehezebb ezeknél, úgyhogy kb. ilyen arányban lenne az ütközési sebzés is szerintem. Mondjuk 600-at sebzel az AMX-be, akkor kb. 250-et veszít a Leo. Az hogy megéri-e, az függ az adott szituációtól. Valamikor megéri, valamikor nem.

Ha nem muszáj akkor én nem rammolok soha, a sok értékes HP-t nem szeretem így elpazarolni.

Az E-50M sokkal alkalmasabb az ilyesmire, sokkal kevesebb saját HP veszteséggel megússza az erõs frontpáncélja miatt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha esetleg gyorsan kell megölni egy kis amxet (12t-tõl 1390-ig), Leo1 mennyit tud ezekbe rammolni és megéri-e a sérülést?
Eagle16
A Leo 1 sokkal nehezebb, úgyhogy az többet sebezne. Szerintem 300-400-al kb.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Még egy kérdés, úgy látom az elõzõre sajnos senki sem tud válaszolni. 😊

Patch után a 183 mennyire marad használható HEATtel? Lesz értelme lecserélnem rá az E4et?
GabeE3e
Hali szerintem erre gondolsz:http://wotmodsdl.com/mods/minimap-last-glow-mod.html

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Régóta kíváncsi vagyok erre, akinek esetleg volt ilyen eset remélem tud választ adni:

Leo1 és Bat ütközésébõl ki jön ki jobban?
Melyik mennyit sérül, ha egymásnak mennek 50-60al?

Bár gondolom ritka, hogy ezt a két tankot rammolásra használnák, de érdekelne 1v1ben kinek lenne kedvezõbb.
Tono34
A legviccesebb az, hogy 4200 sebzést kiosztottam, ha ezek hárman harcolnak akkor nyertünk volna.

Így majd kiderül a WG mit fog tenni velük.Kíváncsiságból írtam egy ticketet.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sziasztok valaki betudná linkelni azt a Mini-map modot ami "megjegyzi" a felspottolt enemy tankok utolsó pozícióját? Úgy tudom az XVM-be ez már be van integrálva, de nekem csak ez a mod kellene nem az egész.

Köszönöm.
Amikor tudod, hogy mára nem kellene jobban erõltetni.
Szegény Leóm statja...

Koridor
Van olyan prémtank ami nincs meg neki?

Koridor
Vette, prém tank.

Hát, tényleg ez az igazi. 😊

Type 62-t vajon honnan szervált?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

GabeE3e
<#banplz>

Én ezzel nem értek egyet. Egyrészt nagyon sokan nem használnak még mindig xwm-et, másrészt szerintem a wg széleskörû, kiváló marketingjének (ebben az egyben nagyon jó a wg, azt tegyük hozzá) köszönhetõen egy alapvetõen réteg játékból (béta korszak), nagyon népszerû debil gyûjtõ paradicsom lett...
Már jó néhány hónapja használok xwm-et, és az az érzésem, hogy egyre több a "rajtam kívül mindenki más vörös" jellegû csapat, amely akkoriban, amikor elkezdtem az xwmet használni ritkábban fordult elõ. Naná, hogy romlik a játékélmény...
részvétem.... vannak ilyen gyökerek.... egyszer asszem IS-el voltam és két T-50 blokkolt... egyik elölrõl másik hátulról, de kezdés után azonnal...
nem volt szerencséjük velem, mert kilõttem õket a k* anyjukba <#buck>
Szeretnék de hálókártyámmal is van 1 kis gond.
És miközben töltöm le a 300 megás drivert megszakad 30%nál.
Holnap megy dokihoz a kicsike.

😄 😄
Bezzeg ilyen sosincs, mikor én játszok, pedig kurva vicces. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Nem tudom mi van ma, de eszement jó köröket futok... csak néhány vesztes csatám volt, de azok sem voltak "zavaróak"... már elõre félek, mi lesz a jövõ héten!

Csoszi87: vidkari drivert próbáltál már cserélni (újabb, vagy régebbi; attól függ most milyen van fent 😄 )?

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

GabeE3e
Artyval voltál megérdemelted <#wave><#mf2><#beka2>

Ne haragudj, elhiszem, hogy én is felrobbantam volna az idegtõl, de ez így most kurva vicces! <#taps>

Tono34
Mai segítõkész csapattársak, persze mindegyik "zseni" volt. 3-ból egy volt képes egy kis sebzésre a másik kettõ nem csinált semmit.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.