World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Az ilyen igen sikeres ember lehetett volna az 50-es években😊))

Jacek
Alant neked is😊

Jacek
Tudod veled az a probléma hogy szövegértésed a nullához konvergál....

Légy szíves idézd be hogy én hol helyeslem amit írt??? Én a besúgó szarházira tettem megjegyzést... nem különb a szememben semmivel az önkéntes rendõr, mivel szerintem senki nem kérte meg rá hogy itt feljelentgesse az embereket nem elõször tette.....

Maala
Ismered azt a mondást, hogy aki kurvának áll, ne sírjon, ha megbasszák?

Ha még be is linkeli ide, hogy játékszabályt sért, így járt.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Roger6
Azért az rólad is elárul valamit, hogy szerinted ez a beszédstílus rendben van mert nem szólsz rá semmit, de artykat etikátlannak tartod <#idiota><#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jacek
Ugyan azzal a játékkal játszunk? Maga az arty nem etikus😊)) Néha elszakad a cérna.. de ez a feljelentgetés... pffff és nem elõször....

Jaj, minden csata ahol obj.212-vel kell mennem nem élvezetes csata. Ráadásul itt dobott ki a kliens a végén ha jól emlékszem. De legalább megnyertétek nekünk, köszi 😊

Roger6
Mindegy kivel, ez nem etikus semmilyen szinten, nem gondolod?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jacek
Vele beszélt így?

Érdekes, visszanéztem az ace tanker replayt és 3k sebzést nyomtam, 8 killt meg talán kis spot. Lehet kifogtad azt a hetet amikor mindenki jól teljesít vele 😊

Roger6
Én sem venném jó néven, ha ilyen parasztul beszélnének velem.

Hali!

Pár hete féláron vettem egyet. Szerintem a lövege elég gyenge (100 alatti pen), cserébe nem üt nagyot és úgy egyébként is lassan forog. Ha meg feldobja 7-ig akkor gyors halál. De még így is decens pénzt hoz, ha nincs t34/type/lowe a garazsban. Talán prem lõszerrel jobb :o
Sok szabadidõvel és türelemmel talán arra alkalmas, hogy a normál amcsi hvy személyzetét húzd vele. Én is csak az akkori olcsósága miatt vettem meg+t32 legénység húzásra alkalmas+ 5-6 tierben nincs más gépem.

Inq
Most akkor híres lettem? Abban a csatában én is szerepeltem, igaz elég gyengén. (Inquisit0r)
Jacek
Neked a nagyapád valami AVH-s volt?

De nem tudsz odamenni ha 10en állnak egy kupacban, mert nem férsz el... és ha az ellenfélnél van 2 értelmes tank a völgyben akkor hulldownból letrackelnek 2 tankot és elzárják az egész utat. Ha még arty meg td is van hátul, akkor fél perc alatt két ronccsal csapdába lehet ejteni az egész völgyet, mert mire onnan a másik irányból kiérnek már a nyakukon van a városból jövõ csapatod...
Ezért nem megyek oda soha, ha betömörül a többi agyhalott...
Inkább meghalok a városban kb. lesebezve az átlag sebzésem, és feltartom õket addig ameddig lehet, másod, harmad magammal, mint beálljak a birkák közé... hogy azon idegesítsem magam, hogy még akkor is akadályoznak, hha egyedül én próbálok valami hasznosat csinálni ott...

Törekszem ezekre a pontokra, de ezen a pályán én képtelen vagyok a völgyben lemmingezni...

Másrészt most látom, hogy frissült a faq😄, jó rég jártam ott... grat hozzá a szerzõnek, hasznos tanácsok!
Küldtem is a supportnak tömör körítéssel.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Roger6
Így van, az elején lesz esélye rá.

Én is így értelmeztem,és vártam is mert vissza venném,mert a med ágról jól jönne a Wz-120-ba a motor majd,ezért befejezem a Type-58 kihúzását és megindulok a meden is...de amíg bent voltam semmi változás.
Nem úgy volt, hogy mától féláron van a kínai t-34?
Azért mondtam,hogy az elején,tehát amint kint van próbálkozni kell,hogy az elsõk között használja ki,igaz mire kijön talán már el is adja,mert túljut rajta😄
Nem. Ezért kell a völgybe menni ha mindenki odamegy és segíteni nekik hogy ne akadjanak el az elsõ piros pöttyre.

8. és 3. pont

Csakhogy az ace tankert ugye a többi játékoshoz képest kapja az ember. Márpedig a többiek is kapnak xp buffot... szóval pont ugyanolyan eséllyel kapja meg most mint a patch után.

Én azon a pályán már azzal szoktam kezdeni, hogy ki hova menjen, és hogy nem menjen mindenki a völgybe...
Szerinted számít valamit 😄???
Majd ha kijön a 8.6 akkor kell korán próbálkozni,kapnak a Td-k(meg az élõsdik) egy kis Xp-buffot,egy jó kör akkor az elején és meglesz.
Mit kellene még csinálni egy ace tankerért? <#nemtudom>
http://kepkezelo.com/images/7an9n0jhiowltivtjsu3.jpg

6 kill+ 3300 dmg+ 100% cap és kiszúrja a szemem 1071 xpvel..
Persze költõi kérdés, tudom a 15 kill segítene a dolgon. Javaslatokat elfogadok, hogyan lehet "könnyen" ace tankert szerezni vele meg GCvel esetleg, azzal is mindig lemaradok a csatákról a sebesség miatt, 2k dmgekre meg alig ad xpt.<#zavart1>
Na hol rejtõzik egy 41% winrátás Object704<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindent az artyk védelméért!!!
Elõször azt hittem az arty talált el,rá nem is számítottam😄!
(igaz így nagyban hozzájárult egy 3500dmg-es light-körhöz😊
Maala
Eu1 kilépett 7:06-kor, miután a csatának vége lett. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem tudom mi a baj...nálam Eu2-õn megy folyamatosan olyan hajnal 5-tõl,még csak ki se lépett😊
oneal1
kiírta, hogy tervezett karbantartás, csak nem tudom meddig

!Forza Ferrari!

Belton
Most online a játék vagy sem ? mert nekem a loading után fekete képernyõ van és a video se jön be , eddig tökéletes volt.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Maala
Ja, csak szerver restart volt... Vagy 5 percre kidobott, aztán vissza sem engedett.

Bár még mindig gyorsabb a maintenance, mint máshol. 😄

Mi?
Ha a játék,akkor megy...
Maala
Ugye másnak sem megy? 😞

Árulja már el valaki ez a Lakeville völgy "támadás"(faszfejféregcamp) most valami új divat???
Most is egy majom(mégpedig Pershingel!) kitalálta és majdnem összes marharépánk követte,a Lorienünk a másik oldalt meg hozta a formát,suicid scoutXD...komolyan ha valaki még1x beírja,pingeli,azt én kilövöm a francba,elegem van már ebbõl,ha támadni akarnának még rendben ,de csak állnak mit a birkák,és 2x-es túlerõvel bukják.
(oké Typal így is volt 60-ezer bevétel,de akkor is IRRITÁLÓ 3x látni ugyan azt a szart nem mûködni ugyan azon a mapon...)
Fura egy meccs volt:

Olyan volt,mint ha minden ellenfél be lett volna szívva...vagy nem is tudom.Mindenesetre bizarr volt,de legalább hagytak sebezni😄
Az Indienpanzer-player "mûködése" miatt meg még Replayt is rakok...egy nap majd Leo-1-ben osztja majd,készüljetek fel rá!😊
Antimat
For Benji:

cyka blyat

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Maala
Csak lesz még T92-m, patchig napi 10k XP-t belerakok, többre nincs idõm államvizsgára tanulás mellett...

A GW Typ E (valószínûleg) így is csak patch után lesz kihúzva és megvéve, 3,5m helyett 6,1m-ért... T_T Tiszta rablás.

Élvezetes körön vagyok túl IS-3-mal. T10 ellen sem vall szégyent a vas.
kHares: <#wave>

voivod32
Lucky medál?! Valahol az 50-60. csatám körül jött az új accomon is . Olyan mint a kákics; minden árokparton lehet találni egyet! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

HEvel is egyhitelted volna ezeket ilyen távolból. 😊 Mondjuk nem tudom T92d van-e, vagy csak lesz, de azon már tényleg nem éri meg APzni. Pontatlanabb és HEvel is sebez annyit clean hitre, mint APval. 😊
voivod32
Igazából a zért írtam a francia ágat, mert ott T8-tól kezdve revolvertár van nincs választási lehetõséged. Light ágon már T 6-tól.

Szerencsés medál? Tegnap szereztem egyet én is. <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez nem csak a francia ágra érvényes. Nekem is folyton úgy jön ki a sebzés, hogy pár hp-ja marad csak az ellenfélnek, aztán a helyzettõl függõen vagy kilõ, vagy kilövik, vagy ha szerencsém van, akkor behúzom. De idegesítõ, nem értem miért van ez, régen mintha nem lett volna ilyen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maala
Na, pont, hogy ezt leírtam, és elmentem csatába, a végére a nevetéstõl lefordultam a székrõl. 😄

Mondtam, hogy az amcsi artyk brutálisak közelre. 😊

Kb. én is így szeretem õket.

Maala
Ha német tankot látok, és várhatóan 32mp-n keresztül nem lesz fedezékben, egybõl megy az AP...

Meg az esetek többségében váltogatom az AP-t és a HE-t. No meg városi mapok, 1-2 HE,
aztán AP-val bele a sûrûjébe. 😄 Mert õszintén megvallom, az (amcsi) artyknak hp nerf óta rohadt jól adja közelre AP-val a hitet, aztán, hogy átüt-e... Flankelve át szokott, és elég mozgékony hozzá. 😛

Azért nagyon mákos volt az a csata.

voivod32
Kösz, hogy egyetértesz! Nem vagyok alapból ilyen alpári gyökér, de itt rohadtul eldurrant az agyam. Három enemy vett körbe, lassan de biztosan feldaráltam õket, egyet már kilõttem, egynek már alig volt HP-ja, mert lezabáltam, egy lövés kellett volna neki, erre BBBUUUUMMMMMMMMM!!!!!!! Ez a rohadék a pálya túlfelérõl lenulláz!!!! Pfffüüüü!!!

Szívembõl beszélsz. <#worship>

voivod32
Rövid, tömör összefoglaló véleményem az artykról: