World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légy szíves idézd be hogy én hol helyeslem amit írt??? Én a besúgó szarházira tettem megjegyzést... nem különb a szememben semmivel az önkéntes rendõr, mivel szerintem senki nem kérte meg rá hogy itt feljelentgesse az embereket nem elõször tette.....
Ha még be is linkeli ide, hogy játékszabályt sért, így járt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Pár hete féláron vettem egyet. Szerintem a lövege elég gyenge (100 alatti pen), cserébe nem üt nagyot és úgy egyébként is lassan forog. Ha meg feldobja 7-ig akkor gyors halál. De még így is decens pénzt hoz, ha nincs t34/type/lowe a garazsban. Talán prem lõszerrel jobb :o
Sok szabadidõvel és türelemmel talán arra alkalmas, hogy a normál amcsi hvy személyzetét húzd vele. Én is csak az akkori olcsósága miatt vettem meg+t32 legénység húzásra alkalmas+ 5-6 tierben nincs más gépem.
Inq
Ezért nem megyek oda soha, ha betömörül a többi agyhalott...
Inkább meghalok a városban kb. lesebezve az átlag sebzésem, és feltartom õket addig ameddig lehet, másod, harmad magammal, mint beálljak a birkák közé... hogy azon idegesítsem magam, hogy még akkor is akadályoznak, hha egyedül én próbálok valami hasznosat csinálni ott...
Törekszem ezekre a pontokra, de ezen a pályán én képtelen vagyok a völgyben lemmingezni...
Másrészt most látom, hogy frissült a faq😄, jó rég jártam ott... grat hozzá a szerzõnek, hasznos tanácsok!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
8. és 3. pont
Szerinted számít valamit 😄???
http://kepkezelo.com/images/7an9n0jhiowltivtjsu3.jpg
6 kill+ 3300 dmg+ 100% cap és kiszúrja a szemem 1071 xpvel..
Persze költõi kérdés, tudom a 15 kill segítene a dolgon. Javaslatokat elfogadok, hogyan lehet "könnyen" ace tankert szerezni vele meg GCvel esetleg, azzal is mindig lemaradok a csatákról a sebesség miatt, 2k dmgekre meg alig ad xpt.<#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindent az artyk védelméért!!!
Elõször azt hittem az arty talált el,rá nem is számítottam😄!
(igaz így nagyban hozzájárult egy 3500dmg-es light-körhöz😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Bár még mindig gyorsabb a maintenance, mint máshol. 😄
Ha a játék,akkor megy...
Most is egy majom(mégpedig Pershingel!) kitalálta és majdnem összes marharépánk követte,a Lorienünk a másik oldalt meg hozta a formát,suicid scoutXD...komolyan ha valaki még1x beírja,pingeli,azt én kilövöm a francba,elegem van már ebbõl,ha támadni akarnának még rendben ,de csak állnak mit a birkák,és 2x-es túlerõvel bukják.
(oké Typal így is volt 60-ezer bevétel,de akkor is IRRITÁLÓ 3x látni ugyan azt a szart nem mûködni ugyan azon a mapon...)
Olyan volt,mint ha minden ellenfél be lett volna szívva...vagy nem is tudom.Mindenesetre bizarr volt,de legalább hagytak sebezni😄
Az Indienpanzer-player "mûködése" miatt meg még Replayt is rakok...egy nap majd Leo-1-ben osztja majd,készüljetek fel rá!😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A GW Typ E (valószínûleg) így is csak patch után lesz kihúzva és megvéve, 3,5m helyett 6,1m-ért... T_T Tiszta rablás.
kHares: <#wave>#wave>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondtam, hogy az amcsi artyk brutálisak közelre. 😊
Meg az esetek többségében váltogatom az AP-t és a HE-t. No meg városi mapok, 1-2 HE,
aztán AP-val bele a sûrûjébe. 😄 Mert õszintén megvallom, az (amcsi) artyknak hp nerf óta rohadt jól adja közelre AP-val a hitet, aztán, hogy átüt-e... Flankelve át szokott, és elég mozgékony hozzá. 😛
Azért nagyon mákos volt az a csata.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88