World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a D-10T egyetlen lényeges elõnye a jobb célzási idõ. Az átütése nem nagyobb annyival, hogy az jelentõs legyen, csak APCR lövedék esetén. A ZiS-6 magasabb lõszerára se lényeges, alig drágább valamivel. Viszont a D-10T DPM-je kisebb és szerintem pont annyival kisebb, hogy ne érje meg használni a jobb célzási ideje ellenére se.
Nekem nem jött be annyira a ZiS-24, nem elég pontos és lassan céloz.
Értem én.
A WG belenyúlt a dagis játékomba, meg a videó kártyámba.
Ez aztán az összeesküvés elmélet. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez karma. A neved miatt büntet a sors. Megérdemled. <#action><#puszi><#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
na majd ha nekem is lesz ilyen medálom!!!!!
csak hóna<#rinya>pok kérdése!!!!!!!
Nem tudom, nem vagyok pc guru.
Nekem a peccs óta van így, és nem segít rajta semmi. (tweaker, tömörített textúra)

Más:
Említettem már mennyire szerencsétlen vagyok Dagival?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ezzel a T69-el olyan érzésem van mintha a "kés nyelével kéne leszelnem egy szelet kenyeret, nem pedig a pengéjével"

Mednek lassú, hevinek gyors, viszont minden átlövi! Tud 4-et lõni de minek, mert abból legalább kettõ úgysem talál és utána várjak 26-másodpercet hogy újra elém ugorjon valami barom! Ez még hagyján mert ki lehet tapasztalni és lehet vele aprítani de hogy az mm-állandóan 10-esek közé rakja be és ráadásul mindig a full noob-ok közé az már atom gáz! 135 csatával 44%-os a statom vele baszki! Ez mi??<#idiota> Meg van átkozva ez a tank vagy mi???
<#nevetes1><#nevetes1>
Koridor
Én szerettem a KV3-at, mint ahogy a KV4-et is szeretem csak sokba kerül. A KV4-en a zis24-et használom szerintem egész jó. A KV3-on papiron szerintem a D10T lehet a nyerö: 230 sebzés, 175/235/50mm átutés, 252 credit/db és 6.98 lövés/perc. A zis6 többet sebez és valamivel gyorsabb de kissebb az átutése 300 sebzés, 167/219/54 átutés, 270 credit/db és 6.19 lövés/perc.

<#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha rám hallgatsz egyáltalán nem telepíted föl!<#nevetes1> Csomó pénzt és idegességet meg spórolsz vele!
Akkor nem érdemes újraraknom az egészet, vagy esetleg win7-et telepíteni. Mert az egyszerûbb megoldási lehetõségeket már végig próbáltam.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Szívesen!<#eljen> Honnan tudtad hogy én vagyok?<#nevetes1>
Köszönjük Emese
Nekem meg kb 6-8 év interneten való tartózkodás, hogy jelentsek valakit és ez pont WoT-ban történt<#hehe> Viszont már rendszeres, ezeket a csata elsõ másodpercében egymásra lövöldözõ idiótákat még kb. leszarom, de amikor engem kezd el lõni, de csakis azért, hogy lõjem ki, na az már bosszantó. Állandóan találkozok ilyenekkel. Általában nem sebeznek, mert kisebb tankok, de amikor már szándékosan a láncot lövi, akkor mit lehet tenni? Ha kilövöm, még én etetem ezt a barmot, így inkább jelentem és írom chaten, hogy mindenki így tegyen.

Üdv a Klubban! <#help>

Üdv! 4 napja nem játszottam, erre most belépek, és nem megy 20 fps fölé a játék. Nálam van a hiba, vagy más is tapasztalta már?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Sziasztok!<#smile>

Kábé 2 hétig nem jáccottam a wot-al mert nem értem rá. Ma mentem 30 csatát és ebbõl 18 vereség!<#nevetes1> Már egy ideje nincs prémem de nem is lesz mert nem költök "ilyenekre" többé! A következõ peccstõl nem rakom föl az xvm-et sem mert ez rontotta el véleményem szerint az egész játék élményét, és értelmét! Amióta kitalálták ezt a szart azóta a játékosok teljesítményét és hozzá állását befolyásolja az xvm-által jósolt eredmény! Ez gáz mert úgymond a megjósolt vesztes csapat emberei már az esetek 95%-ban fejben föl adják a csatát még a kezdés elõtt!!<#rolleyes> Így ebben a formában egy kalap szart nem ér a wot!
Annak semmi értelmét nem látom hogy a vesztes csatákban én kapálózzak jópár ember miatt mert õk már úgy vannak vele hogy "ehhh...leszarom úgyis bukta lesz" Én nem akarom tudni már többé kinek milyen az eredménye mert telibe szarom a statokat, és csak maga a játék élménye miatt szeretnék játszani ezek után!<#vigyor3> Fizetni nem vagyok hajlandó azért hogy elméletben kicsivel hamarabb elérjem a célom! De ez sem így van mint tudjuk!<#hehe> Kár hogy erre nem jöttem rá vagy egy évvel ezelõtt már bassza meg!<#falbav>
Szerencsétlen Dagileóval még olyan rossz a statom...
Mindenki õt lövi.
Képesek a pálya a másik végérõl engem célozni a mellettük lévõ tank helyett.
Vagy lehet a nevem teszi. <#nevetes1>

GabeE3e
Néhány napja véletlen becsúsztam kör elején a vízbe,és vagy 10 en írták ,hogy reported, de nem kaptam semmilyen büntetést , azóta nem nagyon hiszek benne,hogy van értelme jelentgetni.
<#email>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nekem 14 ezer csata kellett ahhoz, hogy találkozzak olyan játékossal, akit majdnem jelentettem. Sosem jelentek senkit, de most elgondolkoztam. T9-es csatában T-54-el egyedüli med vagyok a mi oldalunkon. Scoutunk sincs. Highway map. A legrosszabbul balanszolt pályák egyike ugye. Délrõl kezdünk, esélyünk nincs. Heavyk teljesen elhullottak a városba menet, próbáltam minél több sebzést kiosztani. Másik oldalról jön a med sereg, plusz egy E-75. 6-os Lorraine arty írja a chaten, hogy menjek spotolni neki. Jah, persze egy E-75-el szembe úgy, hogy kb. már csak én élek. És ez az idióta mikor visszafelé jöttem a bázisunkhoz levõ házakhoz, akkor nekem jön és belém lõ, majd közös chaten írja, hogy repoltoljon mindenki team damageért és rossz játékért vagy mi a neve ennek. Ilyen nincs komolyan. A végén persze második legtöbbet sebzõ lettem, plusz 1000 pénz, mert belémvert 400-at. Nevetséges, hihetetlen komolyan. Na az ilyeneknek semmi keresnivalójuk ebben a játékban.

Antimat
Ja, tegnap lerammoltam ISU-152-vel egy T1Heavy-t én is😊
Igaz, hogy neki csak 170HP-ja volt, én meg 274-et buktam, de felizgatott, hogy elõtte a BL-10-zel nullást lõttem az oldalába

cyka blyat

A KV-3 most is jó, de nem kiemelkedõ. Hasonló mint a KV-4 tier 8-ban, ugyanazokkal a hátrányokkal elõnyökkel. Lassú, rossz fordulással, szar lövegekkel, könnyen átlõhetõ frontpáncéllal, de a kitolatósdi ugyanúgy mûködik ennél is. Annyival jobb a KV-4-nél, hogy kevésbé szélsõséges. Nem fordul annyira rosszul és nem olyan lassú mint a KV-4. A tornya ennek se az igazi. A KV-4 esetében a eleve a torony geometria szar, míg a KV-3 tornyánál csak a lövegpajzs. Van hogy a tier 10-es lövegek lövedékeit benyeli, de van hogy tier 6-os ágyúkkal átlövik.

Persze nem a fostos D-25T-vel kell használni, hanem a ZiS-6-al. Igaz hogy a ZiS-6-nak is okádék a célzási ideje, de hát a fostosé is az. De a ZiS-6-nak jobb a DPM-je és elenyészõ a különbség az átütésben is. Emellé társul az, hogy sokkal olcsóbb a lõszerár. Ha credit farmolásra kéne akkor szóba se jöhet a fostos a több mint 1000 credites lõszerárával.
Több mint 950 csatát játszottam vele, szerintem elég jól hozza a creditet. Olyan 4-5 milliót biztos összeszedtem vele. Na mondjuk nem azért van vele 950 csatám mert annyira szuper gép vagy mert ontja a creditet. Ha kifejezetten credit farmolásra kéne tier 7 heavy nem ezt választanám.
:-)
Egy káromkodásokkal fûszerezett kisebb dühroham garantált<#taps>
Kösz , ha csatlakozni szeretne valaki engem rico860107 et keressen és irjon rám.
Már lenyeltem a leszarom pirulát, úgy hogy mindegy...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sok sikert!<#eljen>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Crossy104 a parancsnok és most még 4 en vagyunk de hamarosan többen leszünk.
De gonosz...<#taps><#eplus2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

8.6 teszt szerver érkezésérõl lehet már vmit tudni?az érdekelene hogy mikor jön ki.
GabeE3e
Sok sikert az új klánodnak <#eljen>

Meg azt szerettem volna még,hogy akinek van FCm50t- je nincs e kedve platoonozni ? <#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#idiota>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Researched:
Leopard prototyp A researched. Undistributed experience spent: 172800. Free Experience spent: 0.

Huh végre vége...az utolsó Indien körön is kb a hajamat téphettem volna az inkompetencia szintje láttán.(lakewill ofc...túl nehéz map...)
Maala
Benjinek sok szeretettel:

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kik vannak a klánba és ki a vezetõ?

Valakit esetleg amit érdekel amit a HPTS rõl irtam csatlakozna valaki,???
gyertek gyakorló csatára és ott kiíirtam a himesdorf pálya alá hogy csak magyaroknak gyertek oda !!! köszi
gyertek gyakorló satára és ott kiíirtam a himesdorf pálya alá hogy csak magyaroknak gyertek oda !!! köszi
Figyu.. ne 10-15 csatát nézz, hanem több ezret... Több ezer csatánál már lesz sok olyan, amikor a csapatod miatt egyszerre kell 10 tankot egyedül megölnöd, lesz sok olyan, hogy lõni se lesz idõd, mert a csapatod végigsöpör az ellenfélen, és lesz jó sok olyan, amikor kb. 50-50 a csata kimenete és pont rajtad fog múlni, hogy merre billen a mérleg nyelve.
Ha ezt nem sikerül megérteni, akkor nem tudom, hogy egy ilyen komplex játékban miért várod, hogy sikeres legyél...
Ne vedd személyeskedésnek, nem annak szántam.

Nekem is elõfordul, hogy napokig nincs szerencsém és "õstehetségeket" kapok, majd utána napokig hullanak a top gunok stb, és a végén mégis 57%-osra jön ki a winratem 17000 csata alatt. Talán nem a mázlim mûve.
azért ez a ritkább eset.a 15-0(1,2,3,4,5) vereségek sajnos elég gyakoriak.
Igen, a gyõzelmek és a vereségek arányától függ. Csak tudod ha betesz egy olyan meccsbe, ahol az 12:00-nál 0-7 az állás, akkor nagyon nagy ásznak kell lenned, hogy megnyerjétek. Épp ezért a winrate (bármennyire is jelentéktelen szerintem), furán ingadozik. Hogy múlhat az a tudásomon, hogy egyszer 6 meccset nyerek sorozatban, aztán hirtelen elfelejtek játszani és 10 meccs sorozatban vereség?

Sziasztok a Hungarian Pirates /HPTS/ klán újra mûködik aki csatlakozni szeretne irjon rám ingame Rico860107.
Eagle16
Egy ember is tudja befolyásolni egy csata menetét, minél jobban játszik, annál erõsebben. Minél gyengébb a csapat annál nehezebb kompenzálni és igen, van egy szint ahonnan akkor se hozod fel a csapatod ha megszakadsz.

De van ahol csak egy kis plusz hiányzik hogy a vereségbõl gyõzelem legyen, és ezt a kis pluszt egy jó játékos hozzá tudja tenni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ezt a szakaszos dolgot már én is tapasztaltam,csináltunk olyat is,hogy bontottuk a szakaszt és a másik játékos küldte a meghívót és változott a felállás,de ez csak amolyan "összeesküvés elmélet" ezt teszi a random(mindaddig amíg valaki hitelt érdemlõen nem tudja bizonyítani,hogy manipuláció van mögötte)

ez egy csapatjáték.a winrate nem egy játékos ügyeségétõl függ.ha kapsz egy full noob csapatot akkor hogyan nyered meg a csatát?egyedül kiirtasz 15 tankot?hagyjuk már...
itt a képlet: winrate=hány alkalommal kapsz jobb csapatot mit az ellenfél csapata.
van kemény 45% win rate nekem.8as vagy nagyobb tankkal 40% a max de 25% is akad.van hogy zsinórban 12 csatát megyek 8as tankkal úgy hoyg fele fele arányban tesz 9-10esek közé.legalább 4 nagyobb tank csapatonként meg persze vereségek.
öreg, te matekból ennyire gyenge vagy ??? a winrate az egy átlag, tehát alacsonyabb és magasabb értékbõl jön ki. pont ez a lényege hogy ingadozik az érték.
azért ingadozik 40-60 közt, mert mert ennyire vagy jó, van akinek 30-50% közt ingadozik, ill. van akinek 60-80% közt.

de tudod mit, a legjobb ha az egészet valami "felsõbb" erõre (összeesküvés) fogod, ha ez téged megnyugtat.

Szerintem csak az a baj,hogy ilyenkor már NAGYON akarom,hogy vége legyen a grindnek,ezért többet hibázok,és már attól is elszáll az agyam,ha a top tank nem azt teszi amit neki szánok😄
(igaz a lakewill völgy "támadás"(balfaszcamp),és murovanka "természetjárás"(lásd elõzõ) már már lecsapja a biztosítékot,és nagyon nagy a késztetés a TK-ra...)
elmesélnék egy történetet milyen elmebetegek játszák ezt a játékot.ha aktívan játszom hetente 4-5 alkalommal tutira kilõnek a saját társaim de ilyet még nem láttam.királytigrissel a kezdés után 2 másodperccel oldalba lõnek.at15(dasviereck,bárhol látjátok mehet a report neki) volt az majd azonnal tudatta velem hogy a saját neméhez vonzódik és párzani akar velem.én kilátásba helyeztem hogy a saját tankját fogom a hátsó felébe dugni.majd odajött a tankom oldalához és hozzám dörgölõzõtt vagy mi a túrót csinált.én jelentettem az összes létezõ menüpontban sebzés,provokálás stb.majd elindultam erre lánctalpon lõtt de folyamatosan.nem lõttem vissza mert nehogy én fizessek büntetést egy ilyen fogyatékkal élõ miatt.kb 4perc után jött az ellenség egy type59 aki lõtte ezért én nem is bántottam hadd végezze a dolgát legalább leszedi rólam.közben a type59 elhalálozott de az at15-t nem érdekelte mert közben is folyamatosan engem lõtt.50hp-ja maradt én 3 arty találatot kaptam de megúsztam 800hp veszteséggel.8!!! perc után az egyik arty a csapatomból megunta végre a dolgot és kilõtte azt a majmot.szoros csata volt nyertünk volna de így buktuk az egészet.60-70 lõszer fér abba a tankba,azt meg sem kérdezem hogy 12-14lövés/perc tûzgyorsasággal hogyan képes 8percig lõni megállás nélkül(csalóóóó) akárhogy is számolom legalább 100 lövés volt.
ugye esély sincs hogy az ilyeneket azonnal és véglegesen kibannolják?
mért mindig engem találnak meg azt sem értem.
én mivel 1 sebzõ lövést kaptam a többi lánctalp volt 1200 kártérítést kaptam.kijöttem 0-ra a végén ami eléggé meglepett.
mért jó ez neki? 0 kreditet kap az egyértelmû büntetés kb 1200 a lõszer 60-70ezer a javítás 11-12ezer.
nem tudom mit mondjak...
4 szer egymás után vereség és én vagyok az elsõ olyan játékkal amit még én is szégyenlek -.-
Én 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy valami spekuláció van e mögött. Szabályos sinusgörbét ír le a winratem. Felmegy majdnem 60-ra, aztán lemegy 40-ig, és ez így megy körbe-körbe. Mintha valami algoritmus igazgatná, ha sokat nyerek, akkor kötelezõen jönnek a sima vereségek, ahol egyszerûen esélyünk nincs. Mintha 50% körül próbálnák tartani. És azt sem értem, hogy éppen nyerõ szériám volt, amikor csatlakoztam egy szakaszba, és hirtelen egyszer sem tudtunk nyerni. Kiléptem, és folytatódott a nyerõ szériám...

Amíg nem lesz 50-akarhányetzer Free Xp-m(lánc+motor)bele sem vágok,addig a legénységet képezem a T-25-ben,hogy 90% helyett minél jobban álljanak majd.
Tegnapelõtt végeztem IP-vel, ugyanez volt... De bárcsak lennék még mindig IP-n, ez a Proto stockként egy rémálom. (Tudom, stock tankról vagy jót vagy semmit)