World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem jött be annyira a ZiS-24, nem elég pontos és lassan céloz.
A WG belenyúlt a dagis játékomba, meg a videó kártyámba.
Ez aztán az összeesküvés elmélet. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
na majd ha nekem is lesz ilyen medálom!!!!!
csak hóna<#rinya>#rinya>pok kérdése!!!!!!!
Nekem a peccs óta van így, és nem segít rajta semmi. (tweaker, tömörített textúra)
Más:
Említettem már mennyire szerencsétlen vagyok Dagival?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mednek lassú, hevinek gyors, viszont minden átlövi! Tud 4-et lõni de minek, mert abból legalább kettõ úgysem talál és utána várjak 26-másodpercet hogy újra elém ugorjon valami barom! Ez még hagyján mert ki lehet tapasztalni és lehet vele aprítani de hogy az mm-állandóan 10-esek közé rakja be és ráadásul mindig a full noob-ok közé az már atom gáz! 135 csatával 44%-os a statom vele baszki! Ez mi??<#idiota>#idiota> Meg van átkozva ez a tank vagy mi???
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Kábé 2 hétig nem jáccottam a wot-al mert nem értem rá. Ma mentem 30 csatát és ebbõl 18 vereség!<#nevetes1>#nevetes1> Már egy ideje nincs prémem de nem is lesz mert nem költök "ilyenekre" többé! A következõ peccstõl nem rakom föl az xvm-et sem mert ez rontotta el véleményem szerint az egész játék élményét, és értelmét! Amióta kitalálták ezt a szart azóta a játékosok teljesítményét és hozzá állását befolyásolja az xvm-által jósolt eredmény! Ez gáz mert úgymond a megjósolt vesztes csapat emberei már az esetek 95%-ban fejben föl adják a csatát még a kezdés elõtt!!<#rolleyes>#rolleyes> Így ebben a formában egy kalap szart nem ér a wot!
Annak semmi értelmét nem látom hogy a vesztes csatákban én kapálózzak jópár ember miatt mert õk már úgy vannak vele hogy "ehhh...leszarom úgyis bukta lesz" Én nem akarom tudni már többé kinek milyen az eredménye mert telibe szarom a statokat, és csak maga a játék élménye miatt szeretnék játszani ezek után!<#vigyor3>#vigyor3> Fizetni nem vagyok hajlandó azért hogy elméletben kicsivel hamarabb elérjem a célom! De ez sem így van mint tudjuk!<#hehe>#hehe> Kár hogy erre nem jöttem rá vagy egy évvel ezelõtt már bassza meg!<#falbav>#falbav>
Mindenki õt lövi.
Képesek a pálya a másik végérõl engem célozni a mellettük lévõ tank helyett.
Vagy lehet a nevem teszi. <#nevetes1>#nevetes1>
<#email>#email>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Igaz, hogy neki csak 170HP-ja volt, én meg 274-et buktam, de felizgatott, hogy elõtte a BL-10-zel nullást lõttem az oldalába

cyka blyat
Persze nem a fostos D-25T-vel kell használni, hanem a ZiS-6-al. Igaz hogy a ZiS-6-nak is okádék a célzási ideje, de hát a fostosé is az. De a ZiS-6-nak jobb a DPM-je és elenyészõ a különbség az átütésben is. Emellé társul az, hogy sokkal olcsóbb a lõszerár. Ha credit farmolásra kéne akkor szóba se jöhet a fostos a több mint 1000 credites lõszerárával.
Több mint 950 csatát játszottam vele, szerintem elég jól hozza a creditet. Olyan 4-5 milliót biztos összeszedtem vele. Na mondjuk nem azért van vele 950 csatám mert annyira szuper gép vagy mert ontja a creditet. Ha kifejezetten credit farmolásra kéne tier 7 heavy nem ezt választanám.
Egy káromkodásokkal fûszerezett kisebb dühroham garantált<#taps>#taps>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Meg azt szerettem volna még,hogy akinek van FCm50t- je nincs e kedve platoonozni ? <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#idiota>#idiota>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Leopard prototyp A researched. Undistributed experience spent: 172800. Free Experience spent: 0.
Huh végre vége...az utolsó Indien körön is kb a hajamat téphettem volna az inkompetencia szintje láttán.(lakewill ofc...túl nehéz map...)
Ha ezt nem sikerül megérteni, akkor nem tudom, hogy egy ilyen komplex játékban miért várod, hogy sikeres legyél...
Ne vedd személyeskedésnek, nem annak szántam.
Nekem is elõfordul, hogy napokig nincs szerencsém és "õstehetségeket" kapok, majd utána napokig hullanak a top gunok stb, és a végén mégis 57%-osra jön ki a winratem 17000 csata alatt. Talán nem a mázlim mûve.
De van ahol csak egy kis plusz hiányzik hogy a vereségbõl gyõzelem legyen, és ezt a kis pluszt egy jó játékos hozzá tudja tenni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
itt a képlet: winrate=hány alkalommal kapsz jobb csapatot mit az ellenfél csapata.
van kemény 45% win rate nekem.8as vagy nagyobb tankkal 40% a max de 25% is akad.van hogy zsinórban 12 csatát megyek 8as tankkal úgy hoyg fele fele arányban tesz 9-10esek közé.legalább 4 nagyobb tank csapatonként meg persze vereségek.
azért ingadozik 40-60 közt, mert mert ennyire vagy jó, van akinek 30-50% közt ingadozik, ill. van akinek 60-80% közt.
de tudod mit, a legjobb ha az egészet valami "felsõbb" erõre (összeesküvés) fogod, ha ez téged megnyugtat.
(igaz a lakewill völgy "támadás"(balfaszcamp),és murovanka "természetjárás"(lásd elõzõ) már már lecsapja a biztosítékot,és nagyon nagy a késztetés a TK-ra...)
ugye esély sincs hogy az ilyeneket azonnal és véglegesen kibannolják?
mért mindig engem találnak meg azt sem értem.
én mivel 1 sebzõ lövést kaptam a többi lánctalp volt 1200 kártérítést kaptam.kijöttem 0-ra a végén ami eléggé meglepett.
mért jó ez neki? 0 kreditet kap az egyértelmû büntetés kb 1200 a lõszer 60-70ezer a javítás 11-12ezer.
nem tudom mit mondjak...