World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert kerdezem mert allitolag goldal 300-as atutese lesz. Az kicsit durva lesz.
Tono34
Tegnapi 3 "zseni" akiket beajánlottam:

00Alex7

fabi1205, Rakos771

Ettõl a 3 "zsenitõl" most pár napra megmentettelek titeket 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

voivod32
Edda Mûvek : Szélvihar

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
Megvan, a klán oldalon látszanak, hogy meddig pihennek 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
A 175-ös átütése miatt valószínûleg igen, és ha úgy marad a páncélzata akkor grat a fejlesztõknek, megcsinálták a Type 59-es nehéztank változatát, amibõl hamarosan mindenkinek kell majd egy. Már így is 30 tankból 10 prémium van Tier 8-as csatákban.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tono34
Azt meg tudom nézni valahol, hogy egy felhasználó banolva van-e?

Lejton lefele sem gyors?
Tier limites lesz?
GabeE3e
Zöld erdõben jártam,
egy pillanatra megálltam,
ezerháromszázat kaptam,
vitte két modulom,
szabad-e cryolni?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

pointer4
T69-et kötelezõ aranyal tolni végig 😄 Ez klántól független 😄
Persze én se avval nyomtam fullon, de fele fel arányban arra váltottam rá. Sajnos nem lehet egy lassú tankkal mindenkinek az oldalába kerülni 😄
Pales27

Pales27
Steppesen beálltak campelni mind, lássuk milyen eredménnyel:
Mi lett volna ha nem spottolok nekik?

Csillogó szállodák, szépen vetett ágyak,
A szél süvít mellettünk, ránk hiába várnak.

Ragyog a nap, forró tüze kábít,
Nem érdekel, hogy jobb, aki nem fázik,
Ne fogjon körbe semmi, ami megvéd,
Testemet a vad szél csak hadd tépje szét!!
"Szép vagy gép kedvesem, átölel a lábam,
elnyújtott élvezet, rég csak rád vártam"

Na, melyik vasra gondolhatok?
eeeenyi! <#papakacsint>
Semmi gond. Ettõl függetlenül ha esetleg felmerül még valamilyen kérdés, amire nem kapsz választ a szövegben, akkor nyugodtan kérdezz. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ok. Boccs a figyelmetlenségért 😊.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

voivod32
Ez a beszéd! Tudtam, hogy rád lehet számítani, mert te ember vagy, akinek vannak érzései és hangulatai.

Május 27. utáni replayek számítanak csak. Benne van ez is a szövegben.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Az nem gond, ha egy régebbi verzióban készült a visszajátszás?
Vagy esetleg, ha már csak youtube-on vagy avi-ban van meg a fájl?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

voivod32
Srácok! Ne marjátok egymást miattam, egyszerûen eldurrant az agyam és kész. Nekem ez segített, az arty leszarta, mert volt egy fragje, az élet meg megy tovább. Ha minden ilyen megnyilvánulást jelentenem kéne, akkor meg nem volna mirõl beszélnünk, mert nem lenne idõm játszani.<#vigyor4>

voivod32
Egészségedre pajtás! Remélem ettõl elsül a tököd!<#vigyor4>
Azért fogalmaztam így, hogy megfeleljek az alpáriságról kialakult képednek. További spiclis szép napot!

LeWyTy
1000 Hála!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

***HUNS - Underdogs nyereményjáték***

A HUNS - Underdogs csapattal nemrégiben kezdtünk el youtube videók készítésével foglalkozni.

Legújabb videónkat a BatChat tier 10 francia közepes tankról készítettük. (SPOILER-re kattintva megtekinthetõ.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A nyereményjátékról röviden:

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban nem kell mást tenned, mint küldeni egy e-mailt a legjobb csatád eredményérõl (csatolva a wotreplay fájlt és a screenshotokat) a csapat e-mail címére([email protected]).

Szabályzat:

- Az e-mail tárgya: Játékos neve/Tank típusa/Tank tierje/Szerzett exp

pl. TigerKiller123/Tiger/7/2500

- Csatolt fájlok: wotreplay fájl + csataeredményrõl screenshot (3. fül, Detalied Report)

wotreplay fájl: 2013 május 27. utáni replayeket fogadunk el.

Maximum 3(!!!) e-mailt küldhet egy-egy játékos.

Ha bármelyik megadott adat hibás, akkor egy lehetõsége van mindenkinek a korrigálásra.

A visszajátszásokat 2013 május 27. és 2013 június 28. között küldhetitek el e-mail címünkre.

NYEREMÉNYEK:
- a nyertes visszajátszását feltöltjük a youtube csatornánkra kommentárral együtt.
- 2500 gold a nyertes visszajátszásért.

Menete:

A beküldött visszajátszások közül a csapattagokkal kiválasztjuk az általunk 10 legjobbnak ítélt visszajátszást.

A 10 visszajátszásra az EU fórumon lehet majd szavazni egy héten keresztül. A legtöbb szavazatot kapott videó nyer.

Kieg. Figyelni fogunk arra, hogy csak a fontosabb adatokat tüntessük fel a szavazásnál, mint például a tank típusát, tierjét és a szerzett exp mennyiségét. Nicknév a szavazásnál érthetõ okokból nem lesz feltüntetve.

E-mail cím: [email protected]
Hivatalos EU topic link: HUNS - Underdgos bemutatóvideók
Youtube csatorna: LINKRE KATTINTVA!

Ha lehet rakni a játékba akkor nekem így jobb meg csak akkor kell ha játszok,ha nem akkor ne menjen,meg véletlenszerûen lejátsza ha jól tudom.
A t69-et gyakran nyomják a tehetõs játékosok full golddal. A ratyi top ágyújának így 300mm az átütése!

A másik ilyen tipikus goldspammerek az is2-õk.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

LeWyTy
Mér nem jó mediaplayerben?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

voivod32
Köszi, hogy próbálsz védeni, de biztosíthatlak afelõl, hogy mindenféle divat hidegen hagy, lévén, hogy 39 éves vagyok. egyszerûen ki kellett eresztenem a gõzt és én ezt így tettem meg. Akinek ez nem tetszik, vagy felháborodást kelt benne, az nyugodtan jelentsen. Hozzáteszem, amikor már ez sem segít, akkor bepattanok a Hummelembe, és keserítem más életét, hogy levezessem a saját frusztrációmat!<#vigyor4>

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/182464-russian-crew-voices/
3. comment az oroszos ott a link azt tölsd le és rakd be a helyére nekem mûködik.
voivod32
Ne fikázd Foxy-t,mert jó(agrár) munkásember! De komolyan, nem egy buta szobabuzi, szóval tudja mirõl beszél. Még akkor is, ha zsenge!

Valaki meg tudja mondani hogy tudok zenét berakni a játékba(Nem arra gondolok hogy leszedek egy modot hanem a "saját" zenéimet)?
GabeE3e
Ezt,hogy érted,hogy leszeded a ruszki klienst és kibányászod abból?

Ez egy újramodellezett T-54.

De szerintem jobban jársz,ha csak egy skint teszel rá.
Válogass:http://mirtankov.com/ussr/rumed/t-54.html?start=40

LeWyTy
Hogyan szedem le az orosz klienst?

Sunsetjoy
Vagy leszeded a ruszki klienst, és kibányászod abból, vagy elmész orosz mod oldalakra és utánakérdezel. Szerintem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kötéltáncos
Nem indul el a játék xvm-mel, nektek igen?

HUNS-ban kötelezõ a gold ammo használat randomban? 😄
most találkoztam egyel aki full azzal nyomta T69-et....
és ez nem az elsõ eset 😄
GabeE3e
A hatodik érzékem azt mondja T-54

LeWyTy
EZ milyen tank vagy csak mod?

GabeE3e
Itt az új t8 kínai premium heavy: http://worldof-tanks.com/chinese-heavy-tank-112-in-world-of-tanks/#more-2162

LeWyTy
Valaki?

madarat nem lehet lelõni... állatvédõk kiakadnának...
emlékszel régen ha átmentél tankkal a kutyaházon a kutya nyikkant egyet, azt is kivették 😄 vajon miért? 😄
GabeE3e
Itt olvastam:
<#nezze>

http://worldof-tanks.com/new-achievements-0-8-6/

Ez nem csak amolyan áprilisi tréfa volt? Ha jól emlékszek, akkor egy videó is volt errõl, de az biztosan nem egy hivatalos WG videó volt, hanem sokkal inkább fanok által készített.

Ha tényleg igaz, akkor vajon legközelebb mit fognak kitalálni? Pusztíts el 2 ellenséges tankot, és lõj le 10 madarat?

ez csak kamu nem?
másik meg úgy volt hogy 3 kill meg ki kell lõni egy szobrot vagy mi???
GabeE3e
8.6 ban új kitüntetés :Lumberjack Commemorative: ‘Is given to player of winning team, who destroyed at least 3 enemy tanks and at least pulled down 30 trees

Már elõre látom,hogy mindenki gyalulni fogja az erdõket<#lama>

LeWyTy
Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni az Official orosz rádió hangokat? Én nem találom csak mod cuccokat.

Miért kell a stock tankoknak ilyen botrányosan gyengének lennie? És ki találta ki, hogy egy t7-es medium tankon használható lesz egy t5-ös ágyú (ami már t6-ban is gyenge)?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Látom szép irányba halad a "megjegyzésem". Vicces lenne, ha kiderülne, hogy az, akinek szólt egybõl felfogta, és azóta csendben van, sõt legközelebb már figyelni fog, hogy mit ír. Neki sem muszáj komolyan vennie, de mégis csak egy ismert magyar klánt reklámoz.

Azt azért megjegyezném, bár lehet én olvasom a fórumot túl ritkán, de Te vagy az egyetlen, aki folyamatosan ilyen stílusban ír és mindene az ivás. A többiek nem reklámozzák, hogy mivel töltik a szabadidejüket, persze ez a te dolgod, különösebben megszólni nem fog érte senki.

Van egy olyan érzésem, hogy a többség az 1. verziót preferálná. A maradékot peddig valószínûleg az információ tartalom sem érdekli, csak a "háháhát" látja, és nevet veled, esetleg rajtad (mert ugye ez sem mindegy).
Megnézném pl, hogy mit érne el egy klán, ha CW alatt TS-en így kommunikálna mindenki, ahogy te. Nem mindegy, hogy az információ hogyan van tálalva.
Lehet vicceseket írni, de mindennek megvan a helye és ideje.
ezt ost lõttem fórumon.... xD beszarás! 😄

Mindenek elõtt gratulálnék a játék készítõinek , hiszen egy nagyon szép és élethû játékot készítettek a felhasználók részére .
És az is biztos , hogy nagyon sok idõt és pénzt fordítottak az elkészültére , és a játék reklámozására , mert ha csak a televíziót nézzük akkor szinte bárhová váltjuk a csatornát mindig látunk egy reklámot a World Of -ról .
De ha már ennyit idõt és pénzt fordítottak a játékra , és ugyan ingyenes , de mégis lehet pénzt fordítani a játékra akkor még annyi ráfordítást meg érdemelne a játék , hogy néhány hibát ki javítsanak .
-A célzó rendszer a tankokon egyszerûen használhatatlan , hisz amíg nem várjuk meg míg az objektív
be tölt teljesen akkor össze vissza lövöldözünk .
-Ha mégis van idõnk és életben maradunk az objektív betöltéséig akkor is vannak olyan helyek
minden pályán hogy a mozdulatlan tank célzója fel le ugrál .
-És végül a legnagyobb hiba az , hogy míg minden csapat társunkat látjuk addig az ellen felünk ,
akivel lehetünk akár egy szektorban is , hol látjuk hol pedig el tûnik .
És mint tudjuk ha nem látunk valami nem is lehet ott , de mégis ott van csak nem lehet rá lõni , de természetesen az ellenfél minket ki tud lõni .
Annyit meg érdemelne ez a játék , hogy ezeket a hibákat ( ha csak nem szándékosan lett így elkészítve )
ki javítsák .
<#taps><#eljen>