World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Wz-s ág brutáljó!
Hát elég kegyetlen az 59-essel az MM,a legjobb löveg rá a stock...
A 131 is jó,de nem lettünk valami nagy barátok,egynek azért elmegy.
A Wz-132 camója valami eszméletlen,még háló nélkül is,az az ágyú meg lézer(nagyobbik 85-ös),úgy szétspammel bármit oldalról ami nem figyel,hogy az csak na,ez is inkább harci light szimpla statikusnak használni kész pazarlás,lehet,de sokkal élvezetesebb lenyomni egy Top sebzést T9-10-ben,nem?😄
Type 58, T-34-1, T-34-2 kizárva... ocsmányak
IS-2 kizárva, szintén ctrl c ctrl v tank
marad az 59-16, wz-131, wz-132
59-16 még tetszik is kinézetre csak jó kérdés mennyire kegyes vele az MM
meg mennyire kegyes WZ-131-el meg 132-vel... ha ezekrõl mondanál vagy mondana más infót azt megköszönném! 😊
type t34 ua. mint t34, az meg nekem is van 😄 az durva....
ez egy ctrl c ctrl v tank 😊
voivod32
Hidd el: A kínai medek iszonyat jók! Már a Type T34 is!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

T-44el az a gond hogy ott van elõtte a T-43 😊 na az rakat szar 😄
kínai ággal egy bajom van... a neve XD
azt ugye tudod, hogy nálam tier8-ig tart a tech tree??? úgy gondolkozz
max WZ-132ig mennék el, de nem tudom... nekem elég szaroknak tûnnek, és alig találkozni ilyen tankokkal randomban... mindenki oroszt nyomja meg németet
Látom a képet...látom,de az agyam nem tudja értelmezni...

Hogyan képes az MM ezeket összegereblyézni?
Egy T-44-es 1 vs 1-ben voltam kénytelen kivégezni,és a #°%"+~ Type-59-ünk VÉGIGNÉZTE...be nem avatkozott volna az istennek sem csak ott lesett,az Indien suicid scouttolt az Is-t elintézte egy T-43...a többit meg nem láttam,lehet jobb is így...
(remélem ezzel mára kimerült a bolondáradat mert a T5-ös kínai T-34 mellé is acélidegek kellenek,mert ott is 3 topsebzéses csata ment el zsinórban...)
voivod32
Ha rám hallgatsz , akkor a kínai ágat erõltesd. T5-tõl kezdve nagyon jó kis gépek! Mármint a Med vonal.
Ja, és a szovjet T-44 egy istencsászár tank!

Na ma is csodálatos party-t kaptam, van amikor semmi sem elég (Madi hol vagy?<#smile>)

tudom hogy klántagok voltunk de: baaazd meeeeeg 😄DD
Antimat
Én eleinte egészen elvoltam vele, aztán azóta valahogy (talán a 8.5 patch óta), sokszor szopok vele. 8-as hevikhez képest a legrosszab vele a statom, de legalább egész gyors.

cyka blyat

voivod32
Nekem van, elég jó pattogós, ha beforgatod, pontos , de viszonylag gyenge lövege van. Kb olyan mint a T32-é. Úgy összességében nem rossz.

vagy ott a kínai ág ami szûz mint justin bieber
Tono34
Támogató tank, mozgékony, kevesebb páncél, jó ágyú.

Végül egy kép csak neked, most készült:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kõne vmit fejleszteni/megvenni mert unatkozom 😄
ami szóba jöhet: AMX 50 100, Panther II, VK4502A, Jagdpanther II, Black Prince, T32(de ezért nem nagyon rajongok), T-44

nem tudok választani meg bele sem merek kezdeni nagy szenvedésbe :S:S
a kövi peccs semmit nem hoz ami engem érdekel... utánna meg kitudja mi jön....
német TD-k kellenek majd még (Sturer Emil, Nashorn) de az még messze van...
Üdv Urak!

Elõre is elnézést kérek az Off-ért.
Igén régen irtam ide.De.
A mai napról valamiért egyre többen keresnek meg / donkartacs néven futok/
hogy jönnének a HPTS klánba. Én nem akartam semmit kezdeni vele csak benne ültem mint a jó gyerek. 😊
Viszont mivel többen szóltak hogy segitenének és jönnének, csak legyen,ezért beleegyeztem hogy kezdjük újra.
Akinek van kedve és nincs klánban azt szeretettel várjuk.
Tier, eff.stb. korlát nincs.

Még egyszer bocs az off-ért.

crossy /donkartacs/

VK4502A-ról vélemények??? (a 8as hvy)
teszt szerón mentem vele... nem volt rossz, DE
aki többet ment vele... vélemény? randomban használható vmire?
Eagle16
Ez az AT-7-es egy hulladék, de az ágyúja nagyon jó.

Mindenkinek kívánok ilyen ellenséges csapatot 😄 1 tankot vesztettünk. Lövés után vissza se tolattak fedezékbe.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

GabeE3e
1 lövésbõl kikaptam egy full hp-s IP-t 😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Engem egy t5-ös arty, Hummel vagy SU-8 (nem tudom melyik) talált telibe, -1150hp.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JeffDunham
Két jó csata...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Csókoltatom az artykat... 4-bõl 3 ember hulla...
Aztán a következõ csatában olyat csináltam mint kevesek. Tízes brit TD-vel elmentem az artykért. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

"PSQD is an international community with its core based on Polish players."

Azt kell mondjam valóban based on Polish players!

GabeE3e
Úristen, 13:8 nál meghaltam, erre most lett vége és kikaptunk.
Am még 4700xp és megvan a BL-10

Köszönjük ezt a frenetikus oktatóvideót!
Már tudom hogyan kell Királytigrissel játszani.
Zene berak R 2x megnyom célzásra ott az autoaim. Meehogy a TIGRIS legyõzhetetlen.
Az oldalamat mutassam 1 TD-nek 20m-rõl.
Aztán lesz ami lesz.
Ezt a videót akár te is készíthetted volna.<#banplz>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Amúgy nekem ezt a 20fps-es dolgot megoldotta az új nvidia driver (320.18) meg a játék újratelepítése.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

az durva!!!! jó lassú bakker 😄
Nehezen.
Mellé még a 20 fps...

Beni:
Töltésgyorsítóval ennyi.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

matyashun

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

7.34? ilyen lassan tölt a type????
bazz, ennyire ocsmány grafikán, széthúzott képaránnyal játszani .. hogy bírod?! <#nemtudom>

WÁÁÁÁÁ
Új kedvenckém van.
marosv7272
Ennek a srácnak látni kell az ingame statját.
Pz.Kpfw.1-el 706 csata alatt kilõtt 80 tankot.
Érdemes megnézni a többi tankkal is az átlagsebzését és a killeket.

Na lehet róla példát venni kitartásból és türelembõl!

A három spotter tankunk összesen 220 sebzéssel, és 137 spot dammal végzett.
Megérte nekik light ágat húzni. <#nevetes1>

Gyors játék:
Keresd a spottert.

A kép egy kicsit késõn készült.
Fél perccel a készülte elõtt még mind2 amx abban a bokorban volt.

Úristen, és ha nekem mellémegy 4-5 lövedék akkor már bénának érzem magam, hogy nem tudok pontosan lõni.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Tono34
Nekem a szupergyors KV4-el sikerült meglepõ módon beszereznem 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Így kell kiüríteni a lõszer tartót (maradt 8 db a 640 bõl)

Koridor
Malinkova-Támadás:
volt a csapatban pzIV, elc amx, luchs meg kisleo. Na vajon ki kapott "õrjárat" plecsnit? Én a T29-el. Csoda hogy nyertünk.

Nemrég 800-et sebeztem egy T71-esbe Tigrissel és váltig állította, hogy gold ammó volt, pedig tényleg csak egy szerencsés találat (abban a körben egyébként sok szerencsés találatom volt összesen 3300 sebzés értékben XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszönöm szépen
Tono34

polluxware
Malinovka

...csak annyit csináltam hogy leszaladtam az elsõ bokorhoz..

Victory!
Battle: Malinovka 2013. május 27. 19:48:05
Vehicle: FCM36 PaK40
Experience received: 1 162
Credits received: 61 053
Battle Achievements: Patrol Duty, Scout, Mastery Badge: "Ace Tanker"

(prém nélkül)

http://mwreplays.com/ oldal csak nekem nem megy?
Ott a hiba, hogy d25-el toltad. A 152-es sokkal jobb szerintem. Pláne ha van keret pár spéci lõszerre. Mondjuk úgy, hogy: "Oszt mint a Terminator" 😄

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Caliph
ilyet ma én is kaptam amx50-100ba egy t6os artytól

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Csá fox!<#wave> A T69-el én is golddal tolom legtöbbször ennek több oka is van. 4-et lõ abból tuti kettõ kimarad általában vagy lepattan vagy mellé s.t.b. kivéve közelrõl. Egyébként meg 90%-ban is-3 kv-5 meg társai mellé pakolja az mm és lõdd már át vele ha nem vagy pont a seggébe közelrõl! Utána meg majdnem fél percig bujkálás jön. Nem ritka hogy tier x-esekhez pakolja be és ott bizony elkél a gold ammo ha te is akarsz valamit mozdítania a csapat munka érdekében nem csak pattogni a nagyok körül
Nekem sikerült átlagban 5 AP-t lõnöm egy prémiumra vele. az utóbbi fele is pocsékba ment a táras rendszer miatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

GabeE3e
Még 9300xp a Bl-10 ig ,eddig 122mm-es D-25el toltam csak az a baj,hogy kezdem megutálni az ISU-t<#sir>

Valaki öntsön lelket belém ,hogy nagy csõvel:<#violent><#violent><#lama>

Tono34
Az bizony, ma jött rá válasz:

"
Anthony Haugeranvil... Today at 15:37

Dear tank commander,

Thank you for providing us this information.

Appropriate actions have been taken.

Please note, that you don’t have to submit a ticket to report these kind of behavior and that you should use our integrated in-game reporting system. http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/complaint-system

See you on the battlefield!

Best Regards,

Anthony aka "haugeranville"

« Je ne cherche pas à connaître les réponses, je cherche à comprendre les questions. »
Confucius

World of Tanks and World of Warplanes Support Service
http://support.worldoftanks.eu"

pointer4
Ez melyik eset volt, amikor körbeálltak artyként ?
Hülye! <#mf1>Az orromon folyik a kávé! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>