World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát elég kegyetlen az 59-essel az MM,a legjobb löveg rá a stock...
A 131 is jó,de nem lettünk valami nagy barátok,egynek azért elmegy.
A Wz-132 camója valami eszméletlen,még háló nélkül is,az az ágyú meg lézer(nagyobbik 85-ös),úgy szétspammel bármit oldalról ami nem figyel,hogy az csak na,ez is inkább harci light szimpla statikusnak használni kész pazarlás,lehet,de sokkal élvezetesebb lenyomni egy Top sebzést T9-10-ben,nem?😄
IS-2 kizárva, szintén ctrl c ctrl v tank
marad az 59-16, wz-131, wz-132
59-16 még tetszik is kinézetre csak jó kérdés mennyire kegyes vele az MM
meg mennyire kegyes WZ-131-el meg 132-vel... ha ezekrõl mondanál vagy mondana más infót azt megköszönném! 😊
ez egy ctrl c ctrl v tank 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
kínai ággal egy bajom van... a neve XD
azt ugye tudod, hogy nálam tier8-ig tart a tech tree??? úgy gondolkozz
max WZ-132ig mennék el, de nem tudom... nekem elég szaroknak tûnnek, és alig találkozni ilyen tankokkal randomban... mindenki oroszt nyomja meg németet
Hogyan képes az MM ezeket összegereblyézni?
Egy T-44-es 1 vs 1-ben voltam kénytelen kivégezni,és a #°%"+~ Type-59-ünk VÉGIGNÉZTE...be nem avatkozott volna az istennek sem csak ott lesett,az Indien suicid scouttolt az Is-t elintézte egy T-43...a többit meg nem láttam,lehet jobb is így...
(remélem ezzel mára kimerült a bolondáradat mert a T5-ös kínai T-34 mellé is acélidegek kellenek,mert ott is 3 topsebzéses csata ment el zsinórban...)
Ja, és a szovjet T-44 egy istencsászár tank!

cyka blyat
Végül egy kép csak neked, most készült:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ami szóba jöhet: AMX 50 100, Panther II, VK4502A, Jagdpanther II, Black Prince, T32(de ezért nem nagyon rajongok), T-44
nem tudok választani meg bele sem merek kezdeni nagy szenvedésbe :S:S
a kövi peccs semmit nem hoz ami engem érdekel... utánna meg kitudja mi jön....
német TD-k kellenek majd még (Sturer Emil, Nashorn) de az még messze van...
Elõre is elnézést kérek az Off-ért.
Igén régen irtam ide.De.
A mai napról valamiért egyre többen keresnek meg / donkartacs néven futok/
hogy jönnének a HPTS klánba. Én nem akartam semmit kezdeni vele csak benne ültem mint a jó gyerek. 😊
Viszont mivel többen szóltak hogy segitenének és jönnének, csak legyen,ezért beleegyeztem hogy kezdjük újra.
Akinek van kedve és nincs klánban azt szeretettel várjuk.
Tier, eff.stb. korlát nincs.
Még egyszer bocs az off-ért.
crossy /donkartacs/
teszt szerón mentem vele... nem volt rossz, DE
aki többet ment vele... vélemény? randomban használható vmire?
Mindenkinek kívánok ilyen ellenséges csapatot 😄 1 tankot vesztettünk. Lövés után vissza se tolattak fedezékbe.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Aztán a következõ csatában olyat csináltam mint kevesek. Tízes brit TD-vel elmentem az artykért. <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Azt kell mondjam valóban based on Polish players!

Am még 4700xp és megvan a BL-10
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Már tudom hogyan kell Királytigrissel játszani.
Zene berak R 2x megnyom célzásra ott az autoaim. Meehogy a TIGRIS legyõzhetetlen.
Az oldalamat mutassam 1 TD-nek 20m-rõl.
Aztán lesz ami lesz.
Ezt a videót akár te is készíthetted volna.<#banplz>#banplz>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Mellé még a 20 fps...
Beni:
Töltésgyorsítóval ennyi.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Új kedvenckém van.
marosv7272
Ennek a srácnak látni kell az ingame statját.
Pz.Kpfw.1-el 706 csata alatt kilõtt 80 tankot.
Érdemes megnézni a többi tankkal is az átlagsebzését és a killeket.
Na lehet róla példát venni kitartásból és türelembõl!
Megérte nekik light ágat húzni. <#nevetes1>#nevetes1>
Keresd a spottert.
A kép egy kicsit késõn készült.
Fél perccel a készülte elõtt még mind2 amx abban a bokorban volt.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

volt a csapatban pzIV, elc amx, luchs meg kisleo. Na vajon ki kapott "õrjárat" plecsnit? Én a T29-el. Csoda hogy nyertünk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
...csak annyit csináltam hogy leszaladtam az elsõ bokorhoz..
Victory!
Battle: Malinovka 2013. május 27. 19:48:05
Vehicle: FCM36 PaK40
Experience received: 1 162
Credits received: 61 053
Battle Achievements: Patrol Duty, Scout, Mastery Badge: "Ace Tanker"
(prém nélkül)
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Valaki öntsön lelket belém ,hogy nagy csõvel:<#violent>#violent><#violent>#violent><#lama>#lama>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"
Anthony Haugeranvil... Today at 15:37
Dear tank commander,
Thank you for providing us this information.
Appropriate actions have been taken.
Please note, that you don’t have to submit a ticket to report these kind of behavior and that you should use our integrated in-game reporting system. http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/complaint-system
See you on the battlefield!
Best Regards,
Anthony aka "haugeranville"
« Je ne cherche pas à connaître les réponses, je cherche à comprendre les questions. »
Confucius
World of Tanks and World of Warplanes Support Service
http://support.worldoftanks.eu"