World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs kicsit bekavartam a postot.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

férj rezignáltan.
-Ja!És még le is etted magad...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Férj és feleség az étteremben.
Feleség leeszi a blúzát.
-Jajj nézd már szí
vem,úgy nézek ki mint egy disznó!

hahaha, hát ismerõs egy-két dolog belõle 😊
OFF
mé hiszi mindenki hogy alkoholista vagyok? 😄
nem is láttatok még inni (jobb is)
haverjaim mindig azzal basztatnak hogy úgy iszom a sört, hogy leiszom magam 😄DDDDD ami igaz is, mármint ha rendes sörös pohárból iszom... fele mindig a pólómra jut józanon is 😄
legutóbbi házibuli most volt amikor a BL döntõ volt.... áthívtak, sör, ülünk a fotelben.... volt ott egy csaj is.
iszom a sört, szokás szerint megint rámegy a pólómra a fele, csaj meglátja 😄
-Leittad magad. -mire az egyik haverom:
-Mindig így iszik....
xDDDD

(bulis bevenevem: partyarc) <#crazya>
Antimat
Na akkor adjunk a helyesírásnak. Lakeville. T8-as tankkal megyek a házak között, takarásban, fedésben. Egyszercsak eltûnik a tankom. Su-14. Egyetlen kibaszott lövést se volt idõm leadni. A mocskos rohadt arty...bassza meg magát.

Na ez volt a napi beszéljünk szépen gyerekek rovat. <#nevetes1><#eplus2>

nem mindegy hogy:

Következõ patchben, azaz a 0.8.6-ban elég kemény arty gyengítés lesz.
Le lesz gyengítve a pontosság, célzásidõ és töltésidõ is.
Szegények elég rendesen megszívják.

VAGY:

kövi pecsben artysták megszívják rendesen, lelesznek nerfelve a gecibe
háháháhá

az info a lényeg ezen a fórumon 😊
na meg a sör XD meg a hülyülés
hehehe
ide nem írok helyesen meg szépen, mi a fsznak?
ha pl. kell egy levelet írnom akkor vesszõ nagybetû meg minden, de ide minek? itt csak az infó számít 😊
Telefonrol irok ezert nincs altalaban ekezet de most kiszenvedtem hogy ne legyen tamadasi felulet erre tessek... 😊
hawken
Egyet nekem is sikerült TROLOLO

Hát igen, sajnos ahogy satnyul a nyelv úgy satnyul a helyesírás is. Elég megnézni hogy beszélnek a mai tizenévesek. Borzalom. Aztán ha irodalom órán le kell írni egy fél oldalt már minden bajuk van. Bezzeg mi még 2-3- oldalakat is írtunk óránként. Pedig az is csak 5 éve volt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hawken
Hát nem is volt a kultúra melegágya 😄
Osztálytársam állandóan járt a koncertjeikre, jellemzõ hogy az volt a beceneve : Csöves 😄
Amúgy meg tanuljon meg mindenki helyesen írni (géppel is) mert számomra az az ember aki egy mondatban képes 6 durva nyelvtani hibát véteni, az egy tanulatlan tinó.

Roger6
Attól függ mit akarsz. (Jó hosszú ó - <#hehe><#nezze> - csak hülyülök)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hahaha oda ivástudás kell meg bulizótudás nem írástudás 😊
mekkora bulik lehettek azok te jó isten 😛
hawken
LOL
Mondjuk egy EDDA koncerten elég kevés írástudó volt már akkoriban is 😄

Jo fórumon járok?
Na látod, Pataki Atilla is biztos tud helyesen írni, különben még az ufók se vinnék el folyton

én sem 😊 de ez van, ez a világ....
én inkább születtem volna 1960-ban és akkor 1980ban amikor indult az EDDA minden koncerten ott lennék majd hulla részegen otthon aludnék az árokban 😄
PsyhoApu
Rosszul tudod, vagy a cikk fordította rosszul. Nem csak a gépelést tanítják, hanem kezdenek leszokni az írott betûkrõl. Eleve nyomtatott betûvel tanulnak írni a gyerekek. Ettõl függetlenül kézzel.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Elhiszem, sõt már most is háttérbe szorul, csak ezt nem tartom helyesnek.

hawken
én vállalom 😄
mennyit?

pont ezért nem megy kézzel az írás 😊
van egy ismerõsöm akivel hagyományos módon postai levéllel tartjuk a kapcsolatot és amikor leírok 5 oldalt A4-es papírra rendesen fáj a kezem 😄
gépen fél napot is tudnék pötyögni.....
hidd el... 10-20 év múlva iszonyatosan háttérbe fog szorulni a kézzel való írás!
GabeE3e
valaki lelõne ?

Fizetek érte<#awink>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ha valóban ezt hozza a jövõ, és mindenki így fog gondolkodni, akkor nem lesz senki, aki megírná a helyesírás-ellenõrzõ szoftvert. A nyelvek egyre inkább elsatnyulnának.
Pár hónapja volt hír, hogy az USA-ban a gépelés váltja a kézzel írást az általános iskolákban. Hülyül a világ...
hawken
mindig lesz értelme a helyesírásnak
maximum a helyesírás szabályai fognak változni
de ne legyen már senki arra büszke hogy nem tud, és nem is akar megtanulni helyesen írni

Hát azért kézzel is tudni kéne írni. Legalábbis nálunk bizony az írásbeli vizsgán kézzel írunk, ahogy apáink és nagyapáink. Ha ezt mondanám amit te, azt felelnék, hogy inkább akkor ne is járjak ide. Én szomorúnak tartanám ha a kézzel való írás eltûnne. Nem jó, hogy ennyire háttérbe szorul. De hát géppel se nagyon megy sokaknak az írás. Kézzel meg...pfff.

aaaee aeeii aeeiggyááá --> "2 sör lesz" <#nevetes1><#taps>
Amennyit alkoholizálsz, 10 év múlva te már csak vmi elfekvõben fogsz motyogni, a motyogásodat pedig egy szofisztikált szövegfelismerõ program fogja érthetõ beszéddé fordítani a nõvérkék számára....

pl: mmmmmrrrhhhhmmmmm --> "kacsát kérek"

😄

E probléma? sok babuin biztos tud helyesen írni😄DDD 200 effel....

jelenleg még van értelme a helyesírásnak KÉZZEL persze...
a jövõben nem lesz semmi, mert mindent gépen írunk... ott meg aláhúzza/kijavítja magától az a szar 😊

persze ez nem holnap fog bekövetkezni.... lehet 10 év múlva már igen...
nézz vissza csak 2003-ban mi volt? és mi van most 2013-ban..
mi lesz 2023ban vagy 2033ban? 😊 én bele sem merek gondolni mert évrõl évre szarabb a világ 😛
Mirõl? Az írásról? Most nem azért, de nem is értem, hogy lehet úgy gondolkodni, hogy nem számít a helyesírás. Jó ha valaki árokásó akar lenni, neki nem számít de aki ennél többre vágyik... De mondom, nekem is sok gondom van a nyelvtannal, ha valami hosszú szöveget gépelek, beadandó, tanulmány, stb, mondatról mondatra, szóról szóra sokszor átnézem, hogy ne maradjon benne hiba. (sajnos így is marad benne) Ennek természetesnek kéne lennie.

Jó, hogy nem már az jut az eszetekbe, áh minek felöltözni normálisan? Jó a szakadt és koszos ruha is, na és? Más is volt koszos és szakadt, némelyik még lehet híres is volt, én is lehetek akkor büdös.

Hivatalosan 5. Mondjuk halottam mar olyanrol, hogy a ketfajta kodbol tobb is felmegy, de erre nem tudok garanciat vallalni...
csak a véleményed miatt 😊
az idõsebbek szoktak így vélekedni
Miért érdekes ez? Akárhány éves vagyok, attól még helyesen kellene tudni írni. Ez szinte mindenek az alapja.

GabeE3e
Kedves TomDantes ha szíveskedsz visszaolvasni ,akkor észreveszed,hogy a feltaláló szót te használtad sajna <#nezze>
Én egy szóval sem említettem. Másodszor a diszlexia egyik tünete a betûk tévesztése,ami gondolom a helyesírásra is hatással van, legalábbis a Google szerint.<#puszis>

azt hittem több.... jóval több
26

Mennyi a maximum beregisztrálható kód egy acc-ra? Ha eléri a maximumot a 2050 goldos, akkor még regelhetõ a 7500-as?
elárulod hány éves vagy? ha nem titok 😊
Einstein mióta feltaláló? <#fejvakaras>
Einstein tudott írni, szóval mit akarsz ebbõl kihozni? Hogy nem tudott helyesen írni? Ezt meg mégis honnan veszed? (elárulom, a diszlexia nem egyenlõ azzal, hogy valaki szimplán szarul ír, mert buta, vagy mert igénytelen a saját írására)

Ja, és van egy olyan dolog, hogy nyelvi hagyomány. Minden nyelvben. Ennyit mondtam, és szomorú ha ezt manapság már nem tanítják.

És nem lakok jurtában, és ennek semmi köze ahhoz hogy hagyománytisztelõ vagyok-e vagy sem. Ettõl függetlenül léteznek nyelvi hagyományok.

Te meg elég buta gyereknek tûnsz úgy látom.

áááááááááá dehogy
kiment a kertbe és szedte 😄
GabeE3e
Remélem nem onnan van neki "pár" kódja,hogy egy számítástechnikai boltban dolgozik...

A felso kategorias kartyaval mindossze egy honapig tartott az akcio (marcius), csoda, ha meg talalok belolle kodot. Neha mondjuk szoktam, de varo lista van sajnos...
LOL! Nem amugy ezek amerikai kodok, ott sokkal kevesebb WoT-os van, meg nagysagrendekel tobb videokartyat adnak el, mint mondjuk itthon.
Kár, hogy a középkategória amortizálódik nála, a felsõ szint 7500 goldos kódját szívesen venném tõle... 😊
GabeE3e
TomDantes, akkor gondolom Einstein lófaszt sem ért el, gondolom nem is hallottál még róla.<#nemtudom>

Valóban nem tudom mit jelent a hagyomány ,de elvakultan követni valamit még sosem vezetett jóra.
De te gondolom annyira hagyomány tisztelõ vagy,hogy Jurtában élsz.

Még annyit hozzátennék, hogy például a németek ezt meg is unták, volt náluk a "13-s S", másnéven Scharfes "S", de ezt ki is vették a nyelvbõl. (megunták, hogy 1 hangnak 2 jel volt) Így maradt a tulajdonnevekben és kész, átvette a helyét a "dupla S". Ez kb olyan, mintha a magyarban behoznák azt, hogy nincs többet "Ly", hanem mindent "J"-vel írunk. Hozzáteszem szavunk nem lehetne, mert a szavak többségénél ez lenne a logikus.
Nálad nagyon gyorsan mennek tönkre a VGA kártyák...
Annyiban van, hogy amelyik szóba értelmes nagyából az L betû Ly helyett, akkor azt azzal kell írni. Pl: Lyuk-Luk. De ez se igaz minden esetben. Egyébként szerintem is logikátlan 1 hangnak 2 jel. Van sok logikátlan dolog a nyelvünkben, de más nyelvekben is van bõven.

Nekem se a legjobb a helyesírásom, mert ami nem logikus azt számomra nagyon nehéz megtanulni, és könnyen is felejtem. Például míg én 3-4 napig tanulok egy verset és azt hibásan is mondom fel, addig más 3-4 óra alatt tökéletesn meg tudja tanulni. Vica-Versa viszont és jó voltam matekból és a hasonló tárgyakból, hamar rájöttem az összefüggésekre, míg mondjuk az aki 3 óra alatt megtanulta a verset, az az életbe nem fogja megérteni azt a példát.

Ez igazából annyi, kinek mire fogkéonyabb az agya.
Megint van par nvidias bonusz kodom elado: 2050 arany + 1 honap premium 3k-ert.