World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyenkor én nem kilõném, hanem betolnám vízbe, vagy beállnék mögé és nem hagynám fedezékbe menni...olcsóbb 😊
eddig amit kiszúrtam... Grillével 180k-t lehet keresni
AMX 105 AM-el 140k-t
Bison-al 22k-t
sturmpanzer2-vel olyan 35-38k-t
és ahogy elnézem ennyi 😛 most nem követik el azt a hibát mint a franciáknál anno. 😄
de ez is olyan 350-375k credit ingyen 😄 naná hogy rámegyek XDD
Maala
Drágulni fognak a dolgot, semmi több. 😊 Azzal lehet keresni, ha nem adsz el semmit patch elõtt. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

semmit? ha grillét most megveszed és eladod pecs után az már +180k credit 😊 full ingyé'
Ne törõdj vele😊 Nekem hétvégén durrant el az agyam! Gyökér szakaszoktól. Tízes csatában 5 és egyes tankok, meg hasonlók... Azóta megfogattam ,hogy irtom õket, nem érdekelnek a következmények. (nem egy két ezres csatás játékosokról van szó)Na meg rendszerint szintén full tízes csata. ! 6 tankunk nulla sebzés 6 tankunk 1000 alatti sebzés. Maradtunk hárman "kemény" 3000-4000 sebzéssel (ebbõl 1 arty) . Na mondom nekem erre nincs szükségem. Cw-re megyek, esetleg egy két szakasz, de hogy nem fogok húzni semmi tankot az biztos. Nagyon idegesítõ, hogy szenvednél xp-ért és kreditért, és egy két állat tönkrevágja. Egyébként sok sebzést mindenkinek. 😊

Elvileg...semmit.
Nem igazán változnak az árak ezt írták.
jöhetne már a teszt pöcs...
kíváncsi vagyok mennyi creditet leeht most szerezni ingyért 😊

anno. a francia variálással több mint 1.5millát kaszáltam 😄
Ha nem nyúltál volna hozzá nem kékülsz be s nem fizetsz kárpótlást. Ismered a rendszert, tudnod kellett, hogy mi fog következni. Mégha esetleg szar is a mûködés. A legjobb amit tehetsz ilyenkor, hogy mész egy kört másik vassal.
De jó, hogy ennyire rogyásig van fogyatékossal ez a játék!

Kubajs227 nevû degenerált úgy gondolta, milyen jó móka lenne, ha a vérvörös fejével õ döntené el a csatát. De mivel ugye ahhoz túl hülye, hogy a saját csapata javára tehetné mindezt a maga 0,6-os kill arányával, így jött a megváltó ötlet: megnyeri akkor az ellenségnek!

T1 heavyben, mint top tank elkezdte lõni az én Chrchillemet, mint másik top tankot. Belém lõtt vagy 5-öt, mire megelégeltem, és szétlõttem a baromállatját. De mivel a prém Churchill nem sebez nagyot, így legalább be is kékültem, mire 60 hp-nként lebontottam ezt a fogyatékost. Utána, mint aki jól végezte dolgát, vonyított egész meccsen, hogy engem reportoljanak, mert bántottam...

A több piroskának persze nem is kellett több, meg amúgy is milyen vicces, ha büntetlenül kilõhetjük a saját bekékült tankunkat. Az persze nem számít, hogy ezzel már 2 tank mínuszban lesz a csapat, és onnantól garantált a vereség...

És a végén még én fizetek 30k "büntetést", meg én maradok kék, azért mert nem hagytam, hogy a 400 effes fogyatékos csak úgy poénból le TK-zon, és inkább kilõttem a tier5 szutykából, mielõtt õ lõtt volna ki engem.

Egyszerûen zseniális ez a büntetési/kárpótlási rendszer!!!

Na kezdek rájönni,hogy artyval kommunikálni light tankban ülve teljesen felesleges idõpocséklás,már 2. kör Artic regiön-ön hogy mondom hol várható a spot,és basznak bekészülni felvillan a fél sereg és 1 lövést nem adnak le,még azt se lehet mondani hogy lassú artynak spottolnák meg korán.
(a "legviccesebb" az a kör volt a kettõ közül ahol mind a 4 tüzér 0 sebzést produkált,oké az Tier8 csata volt mi sem természetesebb<#nevetes1>)
JeffDunham
Nektek megy a wotreplay-es oldal? Vagy csak velem szórakozik?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

IS2 halál ugyanaz mint az IS, sztem olyan átlagos az egész.

(na jó, nem halálugyanaz, a sziluettje a tanklistában kicsit más 😊 )

Na jó akkor még rosszabb,így mindjárt más!<#nevetes1>
..sajnos nem ugyanaz, mert a kinainak a top agyuja egy 120/160as agyu, ami tier6ban egy vicc..
Huhhh ez a Type-58...már a T34-85-öt is gyûlöltem ez meg UA...hogy szedek össze ezzel 50 akarányezer xp-t?
Tuti kihullik némi hajam az út során...
Koridor
Ez el lehet mondani a T44-röl is.

Count Adyn
A T43 azért szar mert a top ágyúja ugyanaz mint a T6 os elõdjének ami elég vicces, gyakorlatialg annyival több egy t34-85 nél hogy kicsit több hp ja van meg ezért cserébe roszabb MM je ugye t7esként. Passzív scoutolásnál többre nemigen sikerült még használni, artyk közt szét lehet vele csapni néha meg szurkálni oldalról a többieket de ennyi. Ha jó kört is futok vele olyan érzés hgoy csak én dolgoztam és a tank nem segitett😄 Mintha egy csattogós lepkét huznék magam után a csatatéren annyit ér😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Maala
Persze, hogy használható. Jó ágyú, jó rof, gyors, fordulékony, jó frontpáncél beforgatva, sarokból... Olyanok pattannak róla, hogy csak na. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez a kínai tömegacsi, nekem is van már 4... 😊

https://wotinfo.hu

JeffDunham
Aztarohadtmocskos <#taps> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>
Na ez tényleg überdurva! Annyi tier 10-es lövés nélkül...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ellenfélként is látom, hogy nagyon megy ezzel a T-34-1-el sokaknak, de engem elborzaszt a legnagyobb lövegének statisztikája. Ilyen rossz célzási és pontossági értéket nem igazán lehet látni. Én arra tippelek, hogy aki ezekkel játszik mindenki fullos Type legénységet rak bele és azért élvezi. Mert BIÁ-val, full camoval már kompenzálódik ez a dolog. Van olyan itt, aki alap legénységgel is jónak tartja?
Mindenképp ki fogom próbálni teszten és csak úgy merek majd elindulni a kínai ágon.

Van valakinek pc gamer kódja? Esetleg megosztaná velünk?
Szia! szerintem majdnem hogy használhatatlan, legalább is a tigerII után. Fullosan kifejlesztve mentem vele párat, de még így is kínszenvedés volt, minden átlövi.... Inkább med mint hevy. Mondjuk legalább "gyors".
Reggeli mérleg: 3 csata, 15 kill, 1 gyõzelem...

Itt a legutolsó kör:

A KT-ra érdemes vetni egy pillantást! Top tankként ezt mindet sikerült produkálnia egy városi pályán, ráadásul ilyen mezõnyben...

Nehéz szavakba önteni a reggeli elsõ csata "élményét"...

Na én úgy gondoltam megyek majd T-34-1+-2 felé hogy meglegyenek a cuccok majd a Wz-120-hoz...de jobban megnézve érdemesebb lesz a Heavy ágon végigmennem,mert sokkal "kompatibilisabb" modul szempontjából...ha kihúzom a 113-at meg csak lánc+torony kell a Wz-120-hoz,mert a toplöveget is megkapom "ingyé"<#idiota>
Végül is miért ne...lesz két kínai T10-em,mert miért állnék meg a 120-nál?<#nevetes1>
Azzal valahogy jobban ment. A legtöbb killem is a type-34-el jött össze. 😊

Üdv,

Ha valakit érdekel,esetleg most kezdené a játékot,eladom az accom.
Ugyanez a játékbeli nevem.Tank van bõven+6db prém tank+61k free xp található rajta.

egyszerûen,most hogy élvezném a játékot,elment a kedvem de nagyon.

Szabad a vásár. 😊

nekem az bejött fullosan, én megvettem a type-34-t, hogy kifejlesszem lightot, de nekem pedig ez nem fekszik igaz még nem fullos.
A T-34-1-re gyúrok én is, de a type-58 valahogy nem fekszik, kínszenvedés nekem.

IS-2-t és T-31-1-t kihagyni vétek, de tényleg, brutálisan jók, fõleg a t-34-1!!!
Hmm úgy néz ki tényleg...most mentem egy kört a dagival,és T7 csata,úgy látszik lefokozták a régi "endgame" T5-lightokat rendesen.
Basszus,pont kitakartam... so T29 hármas squad topként. mázlisták
[/url][/img]

pedal to the metal...

t50/2... nem egyszer tesz be 7esek ellen
Miért van olyan magas tieres light amivel nem az?😄
JeffDunham
Ott a pont. Ezt a hibát én is elkövettem. Azzal a söpredékkel húztam ki a következõt. Bevállaltam volna a Churchill GC helyett még egy prosztatacsocsót is...

Tono34
Rossz klánban vagy ha ott vannak lengyelek 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JeffDunham
Hát az AMX50 100 pont nem az a hátulról kempelõs tank. 200 méter felett nagyon pontatlan tud már lenni, fõleg ha kapkodsz és nem szûkül össze rendesen. Ez arra való hogy a heavy mögött menj, és amíg õ feltartja a másikat addig te mellé/mögé juss és kitárazz. Utána nyúlcipõ 48 sec-ig. Addig pedig a heavy tartja fel az ellenséget téged védve. Persze ehhez olyan partnerek is kellenek akik tudják mi a feladatuk.

Természetesen lehet jókat vadulni egyedül is, de ott mindig szem elõtt kell tartani és figyelembe kell venni egy menekülõ utat is.

Az új pályát remélem hamar kiveszik. Polák klántagoknak leküzdhetetlen problémát jelent.

hehe, ütõs az ha betalál!!!! 😊
MightyKopiati
Este van, lehet érvényesülni😊

Replay

Jagdpanther II
10 kill
Tank ász

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

GabeE3e
Végre megvan a BL-10 <#taps><#taps>
EZ valami brutál jó .
Imádom 😄<#idiota>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Lassabb és nagyobb.
De ha egyszer valaki nem figyel rád és oldalba kapod...<#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

megvan csörcsill GC, de olyan szerencsétlen vagyok hogy azonnal fullosan kezdtem el 😊 sok volt a free exp-m 😄 sõt most is sok
Akkor, ha nagyon unatkozol csinálj churchill GC-t, és kifejezetten csak a stock ágyúval menj. Ha azzal "megtanulsz" játszani, soha többet nem fogsz panaszkodni egyik tankra sem.
hehe.... ezen gondolkodtam én is....
AMX 13 90 nagyon cigány tank 😄 ez se lehet különb
Szeretsz hátul kempelni, aztán meg szemétkedni?
AMX 50100!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nem tudom... nem gyõznek meg az adatai....
T-20nak sokkal jobb gunja van 😄
hát ha elég kegyetlen az 59-16al az MM akkor szerintem már ott feladnám... akkor marad a várakozás a 8.7re 😞
Honnan szeditek ezt, hogy a T-43 szar? Szar med nincs, max kezdõ játékos. A te szinteden már nem kéne gondot okozzon egyik med sem.

Pattogós torony, egész pontos, használható ágyú (jó rof, jó dmg, viszonylag pontos), jó ágyúkitéríthetõség, mindent elnyelõ orosz track, 1100 hp és jó mozgékonyság. Mit kell még tudjon egy 7es med, hogy jó legyen? Gyulladás ellen is lehet rá tenni equipmentet meg crew skillt, ha annyira zavar.
Amíg stock addig meg lehet vele spottolni, kukker mindenre rámegy, bokor meg mindenhol van.