World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minap 5 ellenfél maradt a fél HP-s E5-ömre. Két darab 1-2 lövéses med, egy arty, meg két több lövéses heavy, de viszonylag jó pozícióban voltam, vagyis nagyjából szanaszéjjel voltak a pályán mikor egyedül maradtam. Közvetlen elõttem egy 2 lövéses E5 és egy általam már 1 lövésre lebontott 50B. Az 50B elbújt tárazni az E5 mögé, én eközben az E5 hasáról full szembõl 3x pattantam le zsinórban úgy, hogy õ nem tudott sebezni. 50B közben betöltött, ennek láttán az ellen E5 gondolta megflankel, de én maradtam az 50B-n hogy kiszedjem. Na mi lett? Lepattantam róla. Na ezen már õ is röhögött... én meg itt dobtam el a billentyûzetet (mivel közben megjöttek a medek is a seggembe).

https://wotinfo.hu

Egyébként ez a 8.7ben emlegetett US rebalance mit jelenthet? Van egy sanda gyanúm, hogy t57 heavy nerf. Nagyon örülnék, ha megint lenerfelnének egy tankot, amit nagy nehezen kihúztam...Jó nem volt olyan nehéz, de akkor is 😄
Tono34
Szinte ezzel kezdted "random". Ne várjunk csodákat. Lutri ez a játék.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

RANDOM MI?
Most tarok 19. Afk-panther vereségnél...a WG szarjában 19x eshet az érme ugyan arra az oldalraXD,de NEM ÉRDEKEL engem meg nem állít ez a majomság!
Nagyon köcsög ez a random generátor (szerintem nem is olyan random, de ezt most hagyjuk). Egyik meccsen simán elölrõl átlövöm a T29-et, továbbá minden lövésem sebez, másik meccsen még egy Covenanterrõl is lepattanok és csomó 0% sebzésem van. Anyád.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

puzok nevû játékos nyert egy Type-62-t + egy M22-t is.
joe_the_gun nevû játékos + kétszer szerepel az M22-nél.
Több nevezéssel is indultak vagy több hónap után sem tudják kirakni hiba nélkül egy verseny eredményét? 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Tono34
*Type62, mostanában lemaradnak a karakterek 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Dodokacsa nyert egy type6-t 😊

LOL!
aha! Az volt a lényeg, hoyg simán add fel, nem ajánlottan, mert az lett volna a drága, igaz így megvolt a kockázata, hogy elkallodik a remek postánkon, de végülis csak célba ért 😄
franciaországba 260ft?
de megérte sztem 😄 Én örülök. A posta volt vagy 240 Ft, ha jól emlékszem, vagy 260 a ráfordított idõ meg max 15 perc 😄
ezen gondolkoztam én is.-..... kurvára nem érte meg
Solten
500 gold?? Meg jo hogy nem kuldtem, tobbe kerult volna a posta... 😄

Saor Alba

Az Afk-Pantherem nagyon felbaszhatta a tankosistent,mivel 12.kört bukó zsinórba...már szinte élvezem,mivel ennyi "aljasságot" és pocsék játékot rég láttam elõadva<#hehe>
Nekem direct x problema volt. Akkor csinalta ezt.
Szedd le, cserélj vga drivert, majd tedd fel újra. Ez szokott nálam lenni az univerzális megoldás.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Sziasztok,

tegnap felraktam a WoT-t,el is indult meg minden,viszont mikor kiléptem és megint visszaakartam lépni akkor megjelenik egy fehér képernyõ kb 1 másodpercre és kidob a játékból,egyszerüen nem tudom elinditani,már mindent próbáltam,de nem sikerül sehogy sem,légyszi ha tud valaki megoldást akkor irja le,elõre is kösz.

Egyrol beszelunk igen 😊
Nem is az orosz heavykre mondtam, hanem a németekre, meg a német medekre.

Pont ez az ami ritkan jon ossze hegy hevivel. A vilag vegerol lovoldozni.
Tono34

Csak épp jó messzirõl is egyre biztosabban lehet velük weakspotokat lõni.

az hogy a celkor szelere 20%al kevesebb loves megy majd, szerintem nem nagyon fog javitani egy 300 meteres lovesen.
Próbáld ki a leo Protot, vagy a Leo1-t garantáltan nem lesz gondod az átütéssel és a sebzéssel!!!!
Amúgy meg baszhatom a német löveg pontosságát, ha elégtelen az átütés, vagy a sebzés.

Az oké, hogy a német lövegek még pontosabbak lesznek, csak mondjuk eddig 100 méteren belük kaptál -800 HP-t egy nagy szovjet lövegtõl, most ez esetleg kitolódik 300-ra... De majd meglátjuk, mit hoz a gyakorlat.

rosszul értelmezed, mert a német lövegek is pontosabbak lesznek!
Tudtam, hogy valaki elõjön ezzel a "mármegintbuffoljákaruszkikat" dologgal. Nem, szerintem ez buff mindenkinek. Ettõl kezdve a németek még az anyacsavarokat is le tudják szedni bármirõl...

Olvasgatva a 8.6változásokat ezen megakadt a szemem.

"Changed the mechanism of shot accuracy calculation. Now the amount of shells falling at the limit of the aiming circle will decrease by 20%. Shells will hit more accurately and closer to the aim center."

Ha jól értelmezem, akkor ez egy buff a nagyon sebzõ, ámde eddig viszonylag pontatlan szovjet lövegeknek?

Grat, gyönyörû 😊
Nekem 12 killnél többet szakaszban nem sikerült eddig összehozni 😊

Nekem nincs de este megkérdezem a többieket..

Roger6
Naa, ez nagyon szép! Replay van? Lesném <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok,

tegnap felraktam a WoT-t,el is indult meg minden,viszont mikor kiléptem és megint visszaakartam lépni akkor megjelenik egy fehér képernyõ kb 1 másodpercre és kidob a játékból,egyszerüen nem tudom elinditani,már mindent próbáltam,de nem sikerül sehogy sem,légyszi ha tud valaki megoldást akkor irja le,elõre is kösz.

U.I.
Gépem megvan hozzá biztosan,úgyhogy nem a gépigénytõl lehet.

CPU: AMD FX 8320
RAM: 8GB
GPU: Ati Radeon 7970 3GB
Vicc de az lenne fasza ha minden körben ez lenne😄 Tegnap mákoltuk😊

patchaou
Minden szavaddal egyet kell, hogy értsek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
Su-26-tal hogy a faszba lehet 1.400 kört nyomni? Jó ég...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tegnap elõtt belém lõ az arty(saját) hogy mért nem megyek spottolni.... 5 enemy arty lesett engem.., vissza mentem kilõttem erre kilõ a sajátunk..

itt az élõ példa arra hogy a WR semmit nem jelent 😄😄
elég gyenge statjai vannak tier7 tier8akkal.. épphogy átlag feletti kb..
a WR-je meg 66% LOL
Igen, az általad leírt esetek legtöbbje sajnos nekem is ismerõs saját tapasztalatból. Már lassan tényleg ott tartok, hogy szinte nem is zavar, ha a csapattársak semmilyen formában nem is segítenek, de legalább szándékosan ne hátráltatnák az embert.
Ha õk képtelenek bármilyen értékelhetõ teljesítményt felmutatni, legalább ne próbálnák minden áron meggátolni ebben azt is, aki próbálna értelmesen játszani, és helyettük is megnyerni a meccset a csapatnak..

Amikor bejött az új fizika tavaly õsszel, az egyik elsõ csatámban egy szakasz azzal vicceskedett, hogy egyik beállt elém, a másik meg mögém, és mindketten el kezdtek tolni. Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés.
Volt már olyan is, hogy minden ok nélkül el kezd lõni egy csapattárs. Oké, nem lövök vissza a végén én kékülök be, írogatok chat-en hogy hahó, mi ez, hogy tán ez a barom engem lõ...és mi a válasz? Hülye nooob...mármint én kussoljak. Mi bajom van? Mit képzelek én ,hogy nem tetszik hogy a csapattársam poénbõl lõ.

Olyan nem egyszer volt, hogy hát ki lõttem az engem TK-zni akaró hülyét...mire a csapat nekem esett. Az természetes, hogy elõtte félpercig engem lõtt...viccbõl...az nem baj.

Az gyakorta szokott lenni, ha valami új különlegesebb ritkább tankkal megyek, az elsõ idõkben gyakran lõnek viccbõl a csapattársaim.
Péld,a meg lett az AT2, többször azért lõttek belém, mert hát ilyet még nem láttak, mekkora poén...volt aki azért, kiváncsi volt, át tud-e lõni, ezért vagy tizet belém lõtt...de ugyanezt eljátszották as csörcsillemmel. Vagy még ott van a amerikai M6-os prémium tank ami ritka madár...lõjjünk hát bele.

Volt olyan hogy is, hogy egy egész szakasz lõtt...csak úgy. És nem lehet mondani ,hogy azért mert valami faszságot csináltam, épp kijöttem a kezdõ körbõl, eltelt fél perc mondjuk, és egy komplett szakasz célbalõ...

volt hogy gurolok magamnak, eh mondom meglõttek! honnan nem láttok ellenséget. Megint mi a faszom? Ki lõ? A saját scout-on köröz körülöttem és szitává lyugatt. Valami lassabb tankkal voltam, biztos viccesnek találta. Vagy a fene tudja miért.

Az is jó, mikor nem elég hogy egy idióta leblokkol, tolatnék hátra nem tudok tõle, valahogy kikerülöm, és utána még belém is lõ...mert nem voltam hajlandó élõ fedezéknek lenni elõtte...legalábbis erre gondolok.

Rendben van.
Bocsi nem bocsájtok meg egy ilyet,ezen a férgen ment el a menet!
Szó szerint,mivel ha egy minimális szinten játszik mi nyerünk,egy 150 hp-s St-I ellen maradt ez a féreg+egy Bot GwPanther...oszt kihozták döntetlenre,ha gyerek rakják be egy egyjátékos játék elé ennyi,ne mást basztasson!
Shbg:
Igazából csak a bekékülés zavar, mert ha pár körön belül véletlenül eltalálok valakit, már kapom is bant... 😄
Ami elég kellemetlen lenne, mert 3 napig nem tudtam játszani, legénységeket kéne húznom kis tankokkal a CW tournamentre, és most lenne is rá idõm, így nem szeretném kibanolva tölteni a mai napomat 😊

Radioaktiv:
Ezekre Siegfried line encounterben sajnos nem igazán volt lehetõség beláthatõ idõn belül 😊 Minél hamarabb lerendeztem, annál hamarabb foglalkozhattam az ellenséggel 😊

Még az ilyen szerintem "megbocsátható" mert lehet egy gyereknek lett odaadva, hogy játszon egy kicsit. De retard szakaszok, és szándékos Tk-zás, utána a chatben sírás azt nem lehet egy gyerek számlájára írni. Na nem offolok tovább,elnézést a kifakadásért.

Na most volt egy Tigrisünk forgatta a tornyát kezdõben,lövöldözött a levegõbe,majd kilõtte az egyik artynkat...
Még én vagyok a hülye, mert nem hagyom, hogy egy fogyatékos csak úgy poénból leTK-zon?
Egy ilyen utolsó nyomoréknak minden joga megvan hozzá, hogy kedve szerint elrontsa másnak a körét, nekem meg ahhoz sincs jogom, hogy megvédjem magamat?

A 30k büntetés nem vág földhöz, fõleg, hogy még így is pluszos lett ez a köröm is, mert a debil T1-ünk után szétlõttem a fele ellenséges csapatot még így is. Csak egyszerûen irracionálisnak érzem egy tier5 tank kilövése miatt, és jogtalannak is.

A bekékülés pedig meglepett, ugyanis nem kezdõ körben történt a dolog, nem volt csapat sebzésem, és TK-m sem napok óta, csak ezt az egy hülyét rendeztem most le. De úgy látszik a leadott lövések mennyisége is számít, nem csak a kiosztott csapatsebzés mértéke, ezt eddig nem tudtam, mert eddig még nem kellett ilyet csinálnom.

Ez az én szememben olyan, mintha az utcán odajönne valaki, és leköpne, vagy elkezdene lökdösni, akinél ráadásul nyilvánvalóan erõsebb is vagyok. Rajtam az ilyen hülyék biztos nem fogják kiélni magukat, mert az utcai példában szereplõ egyén is olyat kapna, hogy a fal adná a másikat, és itt sem hagytam, hogy szórakozzanak velem.

Lehet vannak olyanok, akik minden nehézség nélkül lenyelik az õket ért sérelmeket, de én nem tartozom közéjük.

M37-el is lehet majd egy kicsit keresni....
de ez majd tényleg akkor derül ki ha lesz pecs és megnézem mennyiért lehet õket eladni