World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és akkor hogy csinálok 1300 exp-s SÕT 2000 exp-s köröket? 😄
ez tuti nem így van... ha megyek egy jó kört PL. Hellcattel!
ha lose 600 exp... ha win 1200...
KV-1 viszonylag jó kör lose 500 exp win 1000 exp...
ferdi kiosztok 4000dgm-t lose 700 exp win 1400 exp
akkor hogy is van ez? 😄
Volt régen ez a allinone cheat mod, ezzel akkor most mi van, lett valami szankció, megoldották, vagy vidáman lehet használni?
Csak azért kérdem, hogy tudjam érdemes e cheater noobozni, vagy csak a random adja be azt a sok epicfailt.
?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Se a lánctalpnak, se a motornak - suhan, mint a csík 😄
(már jeleztem én és más is a készítõnek amúgy)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
csoszi: oké, gondoltam, mert rémlett hogy te valami ilyen idióta néven futsz<#mf1>#mf1><#love12>#love12>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem egyezünk.
Én Siemka_Kto_Pl néven futok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Igaz T8 csatákban is "megálja" a helyét azzal a 128-pennel+160Dmg-el...(kár hogy a csapat az nem<#nevetes1>#nevetes1>)
A HPTS-ben van egy csoszi87 nevû playa, õ egyezek az itteni csoszi87-tel?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Victory!
Battle: Prokhorovka 2013. május 28. 18:32:17
Vehicle: AT 7
Experience received: 2 716 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 075
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun, Reaper, Cool-Headed, Mastery Badge: "Ace Tanker"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hamar át lehet esni rajta, és szerencsére ez a tank is olyan mint a bárányhímlõ.. csak egyszer kell túlélni 😊
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
lassú.. igaz akkor még nem voltak matildák, annak brutálisan OP gunja van
skymannn: free xp. Más tényleg nincs.
hát akkor tuti nem nyertem 😞 1076 exp volt a "rekordom"
kár érte... jó emlékek fûznek a kicsikéhez....
de ha nem akarta az 1000 aranyat akkor mit tudok tenni?
Sold: 'VK 2001D' successfully sold. You have received credits: 283 085.
jó páncél, jó gun.... örülnék ha olyan gun lenne a VK2001D-n
játszok ezzel a szar VK2001D-vel hogy meglegyen az 1000 arany...
elsõ csata: 73 sebzés WIN
második csata: 350 sebzés WIN
harmadik: 649 sebzés WIN
negyedik: 152 WIN
ötödik: 1069 LOSE
Defeat
Highway 2013. május 28. 17:36:50
VK 20.01 (D)
Experience received: 639 Credits received 14 850
Battle Achievements Pascucci's Medal, Top Gun
csesznék szájba az ökör kurva édes anyjukat!!! 1278 EXP!!! 100% 1000 arany!!!! erre elbasszák bazdmeg 😄 <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
ahahahahha 😄
pontosság peccs után:
teszt szerver csütörtökön
Saor Alba
Ne legyél ennyire agresszív, mert nem eszik olyan forrón a kásán. Jó játékot! 😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Nem tudom felétek létezik e az a kombináció, hogy CTRL+F, de én nem manuálisan (szemmel) néztem végig a listát. LOL
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Elírás alatt a helyességet értik, tehát hogy NH3CL helyett NH3LC. LOL
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ezen a listán keress rá a nicknevedre.... enyém rajta van, nem lopta el a posta...
aranyat majd kapod.... én volt h 3 hetet vártam a nyereményemre anno.
Hiába írtam neki,hogy a tankja tetején lévõ kupolát lõttem,mert egy tipikusan idióta kretén volt,olyan,hogy bármit írsz neki még értelmezni sem tudja,vagy elõbb eltûnik a szöveg,mint hogy eltudná olvasni.
Az ilyeneken annyira feltudom húzni magam, egyszerûen nem képes felfogni a látottakat és a fantáziájával kipótolja az eseményeket.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Guglitzz rá a WILL szó jelentésére 😊
Küldtem képeslapot és nincsen 500 aranyam.