World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem disco... mind házibuli, egyszer voltam discoban, ott megfogadtam SOHA TÖBBÉ!
szombaton nekem is volt HB (házibuli).... pálinka nem sok fogyott, egy kis ágyas körte... sör az 20+ liter, meg 1 üveg bor, 1 üveg whiskey, 1 üveg szovjetszkoje pezsgõ, 1 martini... és nem voltam másnapos bakker 😄😄
csak qva fáradt mert reggel jöttem haza..... kicsit készültem be... haverom a házigazda az eléggé 😄
egyszer úgy beállt h haza kisért, nincs messze tõlem... pár ház, csak pont mentek melózni a reggeli mûszakosok én meg pont a buszmeggel szemben lakunk és akkor nézzük hogy mi a fasz? egy száll gatáyban volt meg mezitláb 😄DDDDD már van hírünk a faluban 😊))
na ezért nem játszok tier10el... az nem ilyen fun 😊

egyenlõre még teszt sincs
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
tier8 a max nálam

Eddig 70%-át nyertem a csatáknak Tier 5-7-es brit TD-kel, addig játszatok velük amíg nem jön a nerf 😄 A legtöbb random csatát le lehet velük hozni, ha nem is a páncélzat, akkor a DPM miatt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nincs arty, egy T7es tank van ellened az is béna, és a sok kicsi se tudja, hogy hol van a tankon weakspot, pedig elég egyértelmû. 😄
Egyszer voltam ilyen körben akkor is olyan prok voltak a csapatba ellenfelet nem láttam.. 😄
A régi replayeiden is ugyanez volt, mintha a játék tényleg elhatározta volna, hogy márpeddig te most nyerni fogsz. 😄
Ilyen csatáknál jut eszembe mindig, hogy jó lenne egy "kill all bots" parancs. 10 méterre áll tõled 3 tank, akik át tudnák lõni a weakspotot, sõt még akár melléd is állhatnának, hiszen egyiket sem tudod megölni egy lövéssel, ehelyett szembõl pattognak rólad.. 😄

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
megértem ha szidják a Tiger-t, IS-t, AT-2-õt, IS-3,at IS-8-at... de a Panther-t nem 😄 full yo tank, imádatos a gunja 😊))
Most fél órája felkerült az 1.71, megnézzük azzal.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
ha közelharcot szereted marha nagy sebzéssel pörgõs gémmel akkor IS
ha közepes/közel távot szereted akkor T29
😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
megvan a szülinaapi köszöntõ kártya nyertesei ! 😊
csak az a baj hogy nem vagyok a nyertesek között, de elvileg 500 goldot kapok mert küldtem kártyát... de hol van az? 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Így vagy úgy, de az a trollkodás jól jött ki.
Abszolúte megérte. <#action>#action>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor