World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
8/8 winns 😊
na most kíváncsi leszek meddig tart ez 😊
There is but one rule: Hunt or be hunted.
De taktika az van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egyébként hogy milyen lesz az a jövõ kérdése. A földi részbõl semmit se lehetett még látni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Congratulations! Thank you for sending us awesome birthday card or package! Please feel free to review your account and find the appropriate prize.
Once again, thank you for your card. We have received a lot of great creations, curiosities and works of art - and we hope we will see you again in another creative contest!
Your EU Community Team
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
a repulos resze viszont elegge biztato. legalabbis szamomra.
Ocsmány grafika. Mikorlagok. stb-stb.
Lehet el kellene kezdeni félretenni laptora.
Exem Samsung laptopján anno kipróbáltam közepes grafon.
58 fps, mostanihoz képest filmszerû grafika. (láttam a lövedék becsapódásokat. nekem már ez is új volt <#nevetes1>#nevetes1>)
Mintha nem is ezzel játszottam volna.
Nem volt egerem, de annyira simán ment a játék, hogy touch paddal is sikerült Topgunt lõni.
Kíváncsi vagyok 1 erõsebb gépen javulna-e a teljesítményem.
9-kor kereslek, black_sheep_01-ként futok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát azért nem igazán. Ez tényleg ilyen lesz. Ha megnézed a repülõs képeket és az ingame látványt gyakorlatilag ugyan az. És ez is ugyan azt a motor használja. Mondjuk minimum így kell kinéznie egy játéknak 2013-ban.
Vagy ha nem is most, de késõbb tolhatnánk, van most 5db T8 a garázsban.
Egyébként nekem is tetszenek.
Aztán mégse.
Egyébként szubjektív vélemény:
-T34-et nagyon utáltam eleinte a hosszú célzás miatt, de már szinte ott tartok, hogy szeretem 😄 Jól tud jönni a nagy pen és sebzés, kredit farmhoz pedig ezek kellenek.
-Szupershing esetleg titkos favorit, sokan a mai napig sem tudják, hol kell lõni, de ha mozogsz vele, és ügyesen használod, az sem nagyon fog weak spotot eltalálni rajta, aki egyébként tudja, hol lõje 😊
Kreditet hozza úgy, mint a többi, de legalább olcsó. Nekem ez lesz a következõ befektetésem szerintem, mert még a kinézete is bejövõs 😄
-Esetleg várd meg a 8.6-os kínait, az kijövetelekor tuti OP lesz
Többit én nem ajánlanám, de ízlés dolga...
"We would like to introduce the legendary tanks of WW2: Sherman М4А2 and Panzerkampfwagen VI «Tiger I».
Please be noted that the work is in progress and these early screenshots do not reflect the final quality."
ez most mit jelent? jobb lesz vagy rosszabb?
mert nem vagyo skinbuzi, de ezek baromi jol neznek ki mar most is...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Múltkor volt 1 meccsem, amikor Luchs-al sikerült bekerülnöm 1 JT88-at.
Még 200 hp-ja volt, amikor 1 ember vissza ment neki segíteni.
Szarrá röhögtem magam közben, hogy mennyire tehetetlen a gyerek.<#nyes>#nyes>
Mázli mindig kell az ilyen körökhöz, az természetes, viszont kell hozzá egy olyan játékos is, aki tud élni az alkalommal, és ki is tudja használni a szerencséjét 😉
Élvezetes volt nézni is, képzelem, hogy dolgozhatott közben az adrenalin.
Különösen tetszett, amikor lényegében 1v5-ben hoztad le a Ferdi, a Centurion, a T32, a T34 és a 13 90 ellen.
Ami meglepett, hogy mennyire gyorsan célzott a tank, és milyen pontos volt menet közben stabilizátor nélkül is.
És felfedeztem a felvételen a nap idiótáját is:
AMX-et kilövi az E4, erre az meg beírja neki, hogy "Lucky gold ammo noob" vagy valami hasonlót <#idiota>#idiota>
Nagyon jó kör volt, még egyszer gratulálok hozzá! 😊
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Basszus itt topogok mint a kacsa, és nem merek tankot venni. A Löwét már szarrá játszottam, a T34 nem tetszik a tier limit hiánya miatt, a fcm az állandó modulsérülés meg a kevés lóvé miatt, a jagtigertõl meg szintén félek, hogy gyenge lesz az ágyú, de most ebben a pillanatban mégis azt akarom megvenni. 😄
Áááá. 😄
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Am meg szerintnem várd meg a teszt szervert,mert az új prémiumtank is megér egy próbát.
akdestroyer :
JT8.8 a te tankod valószínûleg, a Löwet meg igényeld vissza ingyen, ha még nem használtad ki a lehetõséget.
JT front, jól pattog, ha elrejted az alját. Panther2 ágyú jobb roffal, 5-6 secenként lõ talán, ami egész jó, ha pénzt akarsz keresni. 200+ pennel már elég valószínû, hogy átlövöd a tankokat T8ig, T9ben meg használhatsz prémlõszert, ha olyan tankkal találkozol, amin nem találsz weakspotot.
Persze, ha a gold már megvan nem kötelezõ egybõl elkölteni, nézd meg teszt szerveren, hogy neked melyik játékstílus a legmegfelelõbb, és mint már írták, azt is vedd figyelembe, hogy milyen tankjaid vannak/lesznek, amikre crewt húzhatsz benne. (olyan tankot felesleges venni, ami nem tetszik játékstílusra és crew húzásra sem használható, csak a játékidõdet veszi el a farmolással.)
<#banplz>#banplz>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy rendesen megkedveltem ezt a tankot,csak a rendelésre kapott növények nagyban rontják az élvezeti értékét...kihúzom vele a T-34-1-et most akciósan utána meg jön az Is-2 is.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
De a személyes kedvencem még mindig EZ! <#taps>#taps>
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
:http://www.wotinfo.hu/index.php/tank-elemzesek