World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borzalmasan szarul is megy, meg a sors is jelzett, hogy ne erõltessem ezt ma.<#banplz>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nagyon remelem h sikerul valahogy megoldani ahogy a repulosben, a harom jatekmodhoz hasonloan, h nem csak a casual playerekre lesz kihegyezve, a jatek a szetrandomizalasaval, mint a wotban.
10. kört el fogod veszíteni 😊
GabeE3e
Mi a pecsa ?😄
8/8 winns 😊
na most kíváncsi leszek meddig tart ez 😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Amikor összeállnak a platoonok.

De taktika az van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ne kezd megint. Ilyet senki sem állított. Nagyon eltúlzod a dolgokat.

Egyébként hogy milyen lesz az a jövõ kérdése. A földi részbõl semmit se lehetett még látni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

megjött a szülinapi képeslapos akcióra a gold:

Congratulations! Thank you for sending us awesome birthday card or package! Please feel free to review your account and find the appropriate prize.

Once again, thank you for your card. We have received a lot of great creations, curiosities and works of art - and we hope we will see you again in another creative contest!

Your EU Community Team

Zegi Norbi HUN
Repülõs nekem is tetszik😊 Kíváncsi leszek, hogyan oldják majd meg a tankos részét😊 Remélem egy erõs konkurenciát képvisel majd a WoT-tal szemben😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Remélem úgy lesz, ahogy mondod 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

valami hasonlo, ugyanolyan biztos nem 😊 a repulos verzoja mar megy. a tankos lesz a kovetkezo lepcso, majd egyszer. ezek az elso kepek. ennyit tudni.

a repulos resze viszont elegge biztato. legalabbis szamomra.
Nem. A War Thunder sokkal ezerszer miliószor jobb mint a WoT. Aki szerint nem jobb, az hülye és elvakult. Legalábbis jó pár ember véleménye szerint.

azt en sem hiszem 😊 csak bennem is mocorgott a kisordog, h lehet ez is amolyan desktop wallpaer, es erre utaltak evvel ilyen kormonfontan 😊
Zegi Norbi HUN
Ez a War Thunder ugyanilyen lesz, mint WoT?😊

Átlag: 18 fps, 105 ping (10 megás netnél Latfix-el).
Ocsmány grafika. Mikorlagok. stb-stb.
Lehet el kellene kezdeni félretenni laptora.
Exem Samsung laptopján anno kipróbáltam közepes grafon.
58 fps, mostanihoz képest filmszerû grafika. (láttam a lövedék becsapódásokat. nekem már ez is új volt <#nevetes1>)
Mintha nem is ezzel játszottam volna.
Nem volt egerem, de annyira simán ment a játék, hogy touch paddal is sikerült Topgunt lõni.
Kíváncsi vagyok 1 erõsebb gépen javulna-e a teljesítményem.

Az elõbb írtam in-game neked, nem jött válasz 😊
9-kor kereslek, black_sheep_01-ként futok.
hát igen jobban néznek ki, mint a wot-os "most gurultak ki éppen a gyárból" tankok.
Nap idiótája? Ilyenekbõl nálam minden meccsen van legalább 4-5. Külön versenyt kéne ezeknek indítani, ki tudja egy mondatba többször belezsúfolni a "noob" szavat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát azért nem igazán. Ez tényleg ilyen lesz. Ha megnézed a repülõs képeket és az ingame látványt gyakorlatilag ugyan az. És ez is ugyan azt a motor használja. Mondjuk minimum így kell kinéznie egy játéknak 2013-ban.

Madi_Hun, gondolod vegyél fel, 1 óra múlva ráérek! 😛
Vagy ha nem is most, de késõbb tolhatnánk, van most 5db T8 a garázsban.
Gondolom, nem fogják direkt rosszabbra visszafejleszteni 😊
Egyébként nekem is tetszenek.

GabeE3e
Ez kb. olyan,hogy ez meg a wot ,akkor :http://www.hdwallpapers.in/walls/world_of_tanks_battle-wide.jpg
Aztán mégse.

Szerintem válaszd azt, amelyikkel tudnál olyan tankhoz legénységet húzni, amelyikkel játszani szeretnél 😊

Egyébként szubjektív vélemény:
-T34-et nagyon utáltam eleinte a hosszú célzás miatt, de már szinte ott tartok, hogy szeretem 😄 Jól tud jönni a nagy pen és sebzés, kredit farmhoz pedig ezek kellenek.
-Szupershing esetleg titkos favorit, sokan a mai napig sem tudják, hol kell lõni, de ha mozogsz vele, és ügyesen használod, az sem nagyon fog weak spotot eltalálni rajta, aki egyébként tudja, hol lõje 😊
Kreditet hozza úgy, mint a többi, de legalább olcsó. Nekem ez lesz a következõ befektetésem szerintem, mert még a kinézete is bejövõs 😄
-Esetleg várd meg a 8.6-os kínait, az kijövetelekor tuti OP lesz

Többit én nem ajánlanám, de ízlés dolga...

Valakinek nincs kedve most T8 szakaszhoz?
http://warthunder.com/en/news/159/current/

"We would like to introduce the legendary tanks of WW2: Sherman М4А2 and Panzerkampfwagen VI «Tiger I».

Please be noted that the work is in progress and these early screenshots do not reflect the final quality."

ez most mit jelent? jobb lesz vagy rosszabb?
mert nem vagyo skinbuzi, de ezek baromi jol neznek ki mar most is...
Tok mindegy melyiket veszed meg ugy is utalni fogod egy ido utan.
Tono34
Küld be a HUNS-os játékra 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csak, hogy biztos ne bolondulj be a választásba:
Múltkor volt 1 meccsem, amikor Luchs-al sikerült bekerülnöm 1 JT88-at.
Még 200 hp-ja volt, amikor 1 ember vissza ment neki segíteni.
Szarrá röhögtem magam közben, hogy mennyire tehetetlen a gyerek.<#nyes>

Mostanra sikerült megnéznem 😊

Mázli mindig kell az ilyen körökhöz, az természetes, viszont kell hozzá egy olyan játékos is, aki tud élni az alkalommal, és ki is tudja használni a szerencséjét 😉

Élvezetes volt nézni is, képzelem, hogy dolgozhatott közben az adrenalin.
Különösen tetszett, amikor lényegében 1v5-ben hoztad le a Ferdi, a Centurion, a T32, a T34 és a 13 90 ellen.
Ami meglepett, hogy mennyire gyorsan célzott a tank, és milyen pontos volt menet közben stabilizátor nélkül is.

És felfedeztem a felvételen a nap idiótáját is:
AMX-et kilövi az E4, erre az meg beírja neki, hogy "Lucky gold ammo noob" vagy valami hasonlót <#idiota>

Nagyon jó kör volt, még egyszer gratulálok hozzá! 😊

Lassan jön a teszt szervere, szerintem azt várd meg és próbáld ki õket. Ott meglátod milyen élesben és könnyebb lesz dönteni.

Miért nem bírod ki a teszt szerverig? Holnap jön.
Lehet hogy a TD lesz a nyerõ, mert a 8.6-al úgyis durva artynerf jön. Úgy már nem annyira gázos.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Új acc, nemtok mit visszaigényelni 😊
Basszus itt topogok mint a kacsa, és nem merek tankot venni. A Löwét már szarrá játszottam, a T34 nem tetszik a tier limit hiánya miatt, a fcm az állandó modulsérülés meg a kevés lóvé miatt, a jagtigertõl meg szintén félek, hogy gyenge lesz az ágyú, de most ebben a pillanatban mégis azt akarom megvenni. 😄
Áááá. 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

hehe, azt hiszis a TD-s õt csak szembõl szabad lõni 😄
Hány ember nem fogja még megérteni, hogy Löwéje 1 másik accon volt, ezért nem tudja visszaigényelni ha bele döglik sem!

GabeE3e
Igen a Löwét nem ártana visszaigényelned 😊
Am meg szerintnem várd meg a teszt szervert,mert az új prémiumtank is megér egy próbát.

Igen egy átlagos aggresszív player ezt a tankot venné meg. De hát írta, hogy õ jobban szereti a TD stylet.

akdestroyer :
JT8.8 a te tankod valószínûleg, a Löwet meg igényeld vissza ingyen, ha még nem használtad ki a lehetõséget.
JT front, jól pattog, ha elrejted az alját. Panther2 ágyú jobb roffal, 5-6 secenként lõ talán, ami egész jó, ha pénzt akarsz keresni. 200+ pennel már elég valószínû, hogy átlövöd a tankokat T8ig, T9ben meg használhatsz prémlõszert, ha olyan tankkal találkozol, amin nem találsz weakspotot.

Persze, ha a gold már megvan nem kötelezõ egybõl elkölteni, nézd meg teszt szerveren, hogy neked melyik játékstílus a legmegfelelõbb, és mint már írták, azt is vedd figyelembe, hogy milyen tankjaid vannak/lesznek, amikre crewt húzhatsz benne. (olyan tankot felesleges venni, ami nem tetszik játékstílusra és crew húzásra sem használható, csak a játékidõdet veszi el a farmolással.)
Nekem mindkettõ van, a T34 nagyobbat üt, többet sebezhetsz vele, ha kihasználod a hulldown-t. A Löwe papír, lassú, csak a lövege jó - bár az alfa kissé kevés.
Hehe, ezen jót nevettem: az egyik meccs után írt nekem egy Tibi1991 nevû magyar srác, hogy "Csak oldalból vagy nagyfiú" (vagy valami ilyesmi), mert meg mertem magamnak engedni, hogy oldalból lõttem ki az AT8-asát.

<#banplz>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A drága 14-másik mindent megtett a gyõzelemért<#nevetes1>

Amúgy rendesen megkedveltem ezt a tankot,csak a rendelésre kapott növények nagyban rontják az élvezeti értékét...kihúzom vele a T-34-1-et most akciósan utána meg jön az Is-2 is.
S51 M12 hummel. Ezek mar lottek belem nullasat. Csak a lanc esett le meg az agyu serult. Valoszinuleg azt kapta el.
CSAK IS-6 !!!!!!

A lowe nagyon "égõ".... 😊
voivod32
De jó,nektek! Én két-három hétig biztos nem WOT ozok, mert behalt a garanciális videokártyám,és ennyi az átfutási ideje:-(

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Szép!
De a személyes kedvencem még mindig EZ! <#taps>

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Löwe vs T34 maradt. Akkor Löwe? Még mindig a legjobban fossa a kreditet? 😊

En megvettem bar azt mondtam hogy az is6-ot fogom, de nem akartam lemondani a szaguldasrol. Ami a legnagyobb bajom vele az a nagyon gyenge kreditszoirzo. Felraktam ide egy jelentest. 3500 sebzesnel vesztes csatanal nem erte el az 50,000 kreditet. Tisztan valami 28,000 maradt ha jol emlekszem. Tettem ra tavcsovet periszkopot es a parancsnok kivetelevel mindenki megkapta az alcat. A max latotavolsag reven mar jott a sebzes felderites altal es normalizalodott a bevetel. E nelkul viszont szanalmasan keveset kerestem vele. Es igen szinte minden loves visz valamit.
GabeE3e
Itt találsz tank elemzéseket,azt nem tudom mennyire reálisak, de ha már szántak rá idõt,hogy megcsinálják,akkor biztos van igazságtartalma a leírtaknak:

:http://www.wotinfo.hu/index.php/tank-elemzesek

Solten
Lowet. Azzal nem rassolsz ne aggodj 😄 Lovoldozhetsz vele a palya vegerol.

Saor Alba

Hát az egy Jagdtiger 8,8-as löveggel,tehát én úgy elmélkednék ugyan úgy pattog/nem pattog mint a bátyuska😊
GabeE3e
Úgy értettem,hogy 10 csatából kettõ-három olyan,hogy van tier9 es tank is<#ejnye1><#law>