World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*jav.: 24 csata 18 win
Köszi a tegnapi szakaszt, teljesen más így a játékélmény, mint egyedül. 18 éles csatából 14 gyõzelem; lehet, hogy megjön a kedvem a klánháborúkhoz is (amikor majd meglesznek a T10-ek). 😊
Pluskast
Lesz olyan map ahol csak tank vs tank lesz. Az meg, hogy nem lesznek fejleszthetõek a tankok. Nos ha arra gondolsz, hogy a tigris 2-be nem lehet majd 105-ös löveget rakni akkor igen, ilyen jellegû fejlesztések nem lesznek benne. De másfajta igen.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ennyit a papírpáncélról 😄 Most futottam még ropogós 😄 ez azt hiszem a 3. vagy 4. dumitru medálom a leoprotoval 😄

Mindenki? Kikérem magamnak 😄

"Véleményem szerint a következõ patch meg nem fog változtatni a mostani helyzeten."

Jaja, mert nem player patch lesz 😄

"A kínai is jó lesz sztem, mert király páncél király gunnal"

Na ezért kéne nekem a kinai T10es med... T54 T10be emelve.... de még messze járok, T7 környékén (WOT szünet van, csak itt trollkodok nektek)

Cromwellem van, a VK meg a kónikussal érdekes T6-nak tûnik. Annó nagyon szerettem azt a tankot, afféle kistigris volt nekem (egyértelmûen nem med, inkább pszeudó heavy). Mid tier játékaimben elég keményy dió szokott lenni szembõl a pen meg jó. Szeretem a nagy penû nagy rofú ágyúkat (mint a panther szívószál), sokan megszívják amikor leállunk osztani a pofonokat, elõször röhög hogy mi ez a szúnyogcsipés, aztán feltûnik neki hogy túl gyakran jön a csipés, mire keresne fedezéket már meg van tépve 😄

Igazából ha egy artys teszi a dolgát, akkor nem ér rá chatelgetni...
helyezkedni, counterezni kell....
szóval én sem szoktam chatelgetni, max ha látom, hogy valamelyik tankos nem tudja mit kezdjen egy nála nagyobb, erõsebb, több hpval rendelkezõ tankkal, és úgy látom, hogy fölöslegesen leöleti magát. Akkor szoktam írni neki, hogy maradjon fedezékben segítek, vagy hogy próbálja trackelni....

ÉS az a szomorú, hogy általában le se szarják, szóval hiába segítenék neki, meghal értelmetlenül és utána meg szidja az artykat. Mert akkor nyilván nem lövök oda, ha facehugolta az ellenfelet vagy mozog mellette.

Én még mindig úgy gondolom, hogy fõleg a játékos állománnyal van gond, másodsorban az artyk számával, és csak harmadsorban magával az artyk balanszolásával.

Véleményem szerint a következõ patch meg nem fog változtatni a mostani helyzeten.
Nem akarok arty flame-t, de én is megfigyeltem, hogy az artyk nagyon ráérnek chatelni, meg osztani az észt csata alatt. A játékmódjuk miatt van, mert a legtöbb odaáll valahova, aztán várja a sült galambot.

Én olyan szinten rühellem õket, hogy soha nem védem ezeket, ha rí a chatben, hogy menjek védeni vagy spotolni, akkor ha gyors tankban vagyok, akkor megyek spotolni (védeni soha), de ezt az arty okoskodása nélkül is megtenném, de ha lassúban vagyok, akkor idegállapottól függõen vagy csinálom tovább, amit akartam vagy még megeresztek neki mellé egy "f... off"-t vagy "spotoljon neked a bábolnai csõdör öregapja", ha magyar és érti, mert ez cifrább

Cserébe én soha nem kérek tûztámogatást tõlük. Állítólag a 8.6 miatt van ennyi rengeteg arty mostanában, mert húzzák a gépeket, hogy még olcsón megvehessék a nagyokat, de vannak idõszakok, amikor játszhatatlan miattuk a játék. Ha sorozatba adja a 3-4-5 nagy artys meccseket, akkor én ki szoktam lépni és hagyom a játékot a francba vagy vissza alsó tier-be, mert ott még lehet érdekeseket játszani ilyenkor is.

Remélem 8.6 után már játszható lesz a nerf miatt, a széthúzás miatt meg talán tényleg nem lesz annyi arty.

Ennyi, meg még abban lehet bízni, hogy a WT okosabban fogja megtervezni az artyk szerepét és nem lesz ilyen áldatlan helyzet, mint magas tierben van most a WOT-ban és akkor talán a WG is hajlandó radikálisabban hozzányúlni a témához, bár hangsúlyozom, hogy a 8.6-t ki kell próbálni, hátha az már elég lesz.

A témához még annyit, hogy néztem a quickybaby videóit, aki nagyon jó, unicum játékos és keményen izzadt õ is 8-as tankkal a két 5-ös arty miatt. Ott hisztériázott, hogy nem akar meghalni és bevetette minden tudását, hogy túlélje a T34-el és ezek "csak" 5-ös artyk voltak. Akkor egy átlagos játékosnak mennyi az esélye vajon? Rohadtul nincs ez kiegyensúlyozva.
Eagle16
Érdekes...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Vagy majd a hajóágyúk 😄. Kb felér majd egy taktikai atomcsapással 😄.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

polluxware
tudom itten mindenki rávan izgulva a képekre csak 2 sejtésem lenne:

1. maguk a tankok nem lesznek fejleszthetõek különösebben

2. nem az arty-kat fogjátok szídni, hanem az egy bombával eltakarító göbbziket (egy kis változatosság az arty-k után😉

Hát sztem a t-62, bat kurva jó!!! M48 nekem nem jön be, e-50m egy fos szerintem. Angolom nincsen. 121 és a leo úton van, mind2-nél a 9-esnél járok. Hát a leoproto überbrutál sztem, annak ellenére, hogy papír. A 10es még jobb, hiába papír, az a mozgékonyság és ágyú mindenért kárpótol. A kínai is jó lesz sztem, mert király páncél király gunnal, ráadásul dpm-je a 2. legjobb a medek között.
viszont a cromwell 6os szinten tényleg fun!
pedig jó a t-62, én nagyon szeretem, én könnyeben is osztom ki vele a sebzést, mint a battel. Hát sztem nagyon nem érné meg eladni, fõleg azért a lomha vk36-ért.
0-ás hiteket láttam, de az nem szerencse kérdése? Mármint az tank sajátja lenne? Akkor viszont lehet van olyan jó, mint a T-54 a saját szintjén, mármint ha a pattintás helyett ugyanannyi 0-ást kap, akkor nagyon rendben van.
Az a röhej, hogy az összes T10-es meddel szerintem így kell játszani randomban. Nekem M48-am van, mert látótáv mániás vagyok és azzal is vétek elõre rohanni, szép lassan kell vele osonni és úgy is én látom meg elõször az ellenfelet. Mindegyik med papír ezen a szinten, egyedül az E-50 nem, de azt sosem próbáltam, lehet azzal megéri a rush néha.
Most, hogy jobban belegondolok csak orosz legényeim vannak a barakkban, lehet teszten megint megyek a T62-vel 1-2 kört, csak annyira nem akarok még egy T10-et, de ha az arty nerf jól sikerül lehet mégis veszek majd. :-)

Már volt linkelve 😊
Megy is az ottani fórumon a nyáladzás rendesen. 😄

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pales27
"Ha tényleg érdekel mit hogyan változtatnék meg akkor majd holnap délelõtt leírom, mert elég sok."

Engem érdekel!

Jó ez tény. De nem is a realisztikussá tétel miatt szeretném ezt, hanem mert jót tenne a játékmenetnek szerintem. A jók még jobbak lennének 😄, a gyengébbek meg lõnék tovább a frontot 😄.

Na másik téma:
Hátha növeli a népszerûségem 😄.
Eddig sokat védtem az artykat, nem az artysokat!!! De most szeretnék elmesélni egy esetet egy kedves artysról...

Malinovka standard csata, E75tel megyek, és a bázison maradtam védeni. A csapat fele ment a hegyre, 3 heavy meg maradt a bázison.
Volt 4 artynk azt hiszem, akik közül az egyik folyamatosan minket szidott, hogy mi a francért nem megyünk már, miért kempelünk.
Az nem volt probléma, hogy bõven elegen voltak a mieink a hegyen, meg csak mi voltunk védeni a bázist, és így az artykat, de azért csak járt a szája...

Írtam neki többször is, hogy inkább tegye a dolgát és segítsen a hegyen lévõknek. Na a hegyen maradt egy tankunk, és beállt kb 2 perc szünet. Közben újrakezdte a menjünk már noob camperek stb dumát...
Egyszer csak megjelennek a tó felett átszivárgó ellenféltõl 3an is egyszerre. Nagy nehezen leszedem õket az artyk segítségével, de 2 artynk meghalt. Persze rögtön jött a pofázás, hogy mit bénázok 😄...

Aztán a hegyrõl szólt a srác, hogy elindul lefelé, mire mi is a bázisról elindultunk támadni. Erre az egyik még élõ artys elkezdett pofázni...
Én meg írtam neki, hogy mi a franc baja van, amikor él még és volt 10 perce, hogy sebezzen... Pofázott tovább...
Beírtam neki, hogy fogja be, onnantól kezdve engem próbált kiszedni 😄.
Vicces volt 😄.
Nem probléma, hogy én mentettem meg a seggét 😄, aztán mi mentünk át végezni a maradékkal és hoztuk le a kört 😄.

De a legszánalmasabb az volt, amikor csata után chaten csak annyit írtam neki, hogy gratulálok...
Na ettõl borult el az agya és írt szép üzenetet 😄, majd tiltólistára tett, nehogy válaszolhassak neki 😄.
Hát nem tudom neked, hogy megy a T62vel meg batchattel, de nekem 3k átlag sebzésem van a T62vel, és sokkal jobban élvezem, mint a T54et élveztem. Az tény, hogy egy jó ideig a T54es agresszív játékot erõltettem vele, és eleinte csalódás is volt, de aztán változtattam.

Mivel még csak a lora van meg 110k expvel, és a batchatet csak a haver accján próbáltam, így arról igazán nincs tapasztalatom, de nem hiszem, hogy annyival jobb lenne, mint a T62. Szerintem teljesen más stílust igényelnek. Viszont nálam a T62, Batchat, M48 kb egy szinten van, és a többi med van lejjebb. A leopard túl papír, az E50m tetszik is meg nem is, a 121 meg elvbõl gáz 😄. Ne hogy már heavy ágyú legyen egy meden 😄.

Szerintem egyébként még mindig a 10es medek a legbalanszosabbak egymásközt. A heavyk és td-k balansza kb. nem is létezik...

Nézzük meg az E75 vs. M103 párost csak a példa kedvéért (nem 10esek, de képzelem ezek után mire képes a T110E5 a 10esek között).

Az E75nek jó a páncélja, az M103-é gyenge (bár pattogós a frontja a döntöttség miatt, de pl a torony lazán átlõhetõ több helyen is).
Viszont már a kisebbik 120as löveggel is tudom hozni az E75 ös átlag sebzésemet, és úgy érzem összességében nagyobb hatásom van a csaták kimenetelére is. Mi lesz itt még az M58as löveggel 😄, ami nagyban csökkenti a sebezhetõségemet. Persze lehet csupán csak jobban megy a 103.

A minap összefutottam egy T110E5ben üllõ sráccal, akinek a statja kb olyan volt, mint az enyém, és közelharcban kifilézett. Elég közel volt, hogy ne tudjam lõni a hasát, és annyira mozgott, hogy nem tudtam eltalálni a kupoláját normálisan.
Az egészben csak az volt a jó, hogy tudom egyszer nekem is lesz olyanom 😄!
Az egész sebzés történet teljesen irreálissá és a valóságtól elrugaszkodottá teszi a játékmechanikát.

Gyakorlatilag semmihez nem lehet kötni hogy mit jelentene a valóságban a tank HP-je, mégcsak nem is valaminek az absztrakciója (mint pl a pontossági értéket legalább magyarázhatjuk a német optikákkal meg a legénységi képzéssel), szóval emiatt én meg is szoktam állni a játék realisztikusabbá tételében 😊

Most ez a förmedvény is micsoda, ha nem bot?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mert hogy emberi lény ilyen primitív nem lehet, az biztos...
Tényleg nem értem, miért nem lehet az ilyeneket banolni, vagy legalább elkülöníteni, hogy boldogítsa csak a magafajtát?!

Mostanában sokat megyek low tierrel, mert húzom a legénységeket CW tournamentre, de majd minden körben van legalább 2-3 bot vagy AFK, esetleg teamkiller.
Az ilyen problémákat más játékokban valahogy meg tudják oldani, csak itt jelent kezelhetetlen problémát.
Ma reggel például két egymás utáni körben kaptam meg ugyanazt a teamkiller barmot! Elkezdett lõdözni, bekékült, kilõttem. Következõ körben, megint lõdöz, megint bekékül, majd elfut... Nonszensz!

Láttam én, hogy inkább nekem válaszoltál 😊.

A pontossági adatok érdekesek. Elsõ gondolatom az volna, hogy a valóságban a német lövegeknek pontosabbnak kellett volna lenniük, hiszen az ipari hátterük elvileg fejlettebb volt, de az jutott eszembe, hogy azért a ruszkik elég híresek a fémiparukról 😊. Meg az adatok kozmetikázásában se rosszak, szal még hamukázhattak is picit😄.

Talán van valami abban, amit mondasz a lövegek átütésérõl meg hasonlók. Érdekelne is, hogyan változtatnád meg õket. De engem akkor is az zavar, hogy marhára nem számít a sebzésnél, hogy hogy találsz el egy tankot. Marhára irritáló, amikor pl. E75 128-val lövök egy minimum sebzést valami papír lightba... röhej. Én a sebzést úgy variálnám át, hogy megmaradna a mostani átlag sebzés +-25%, de az átütött páncél vastagságától függõen csinálnék mondjuk 3 csoportot, ahol a mostani átlag -15%a körül lenne +-10%os szórás, az átlag köröl +-10%os szórás, meg a +15%os érték körül +-10%os szórás. Ha már valamit seggbe kapok, rendezze már át a tankot rendesen 😄.

Simulacrum:
Azért ha megnézed elég sok 0ás hitet kaptam 😊, sõt a track kimondottan baráti ilyen szempontból. Hiába gyengébb a frontja, mint a T54-é itt már az se lenne sokkal jobb szerintem. Azért csak meglett a steel wall 😄.
Másrészt a baromi jó camoja, és dpmje miatt szerintem nem érdemes a szokásos medes játékmódot tolni vele (mármint jó arra is, de másra jobb). Ahhoz túl sérülékeny, illetve a magas dpm miatt elsõdleges célpont mindenki számára (senki nem szeretné, ha mögé kerülne 😊).
Imádom, amikor valakit úgy ölök meg egy saroknál, hogy full hpról trackelve tartom miközben végig sebzem, õ meg rám se tud lõni 😄.

Az említett tulajdonságait olyan jól ki lehet használni, hogy általában sebzésben a csapat tetején végzek vele, és ami fontosabb hasznosabbnak érzem magam így, mintha mennék rögtön a med helyre megöletni magamat, mert a csapatom baszik támogatni. Inkább támogatom én azt a medet, aki odament. Ha nem hülye és lehet neki segíteni, akkor életben is szoktam tartani.

https://wotinfo.hu

T-54 az istenkirály tank, fõleg a fasza frontpáncél miatt, T-62 nekem csalódás - pont amiért leírtad, minden átüti mindenhonnan. Kb a HPjébõl él, szóval olyan mint a batchat, csak éppen a battal ugye durván lehet nagy sebzést leosztani aztán lehet elbújni egy szikla mögé 😊

Szóval mostanában a T-62 helye a garázsamban nagyon inog, ha kell szabad hely õ fog menni a kükába és végre megvehetem a Vk3601-et 😄

Abszolút egyetértek. Szerintem is elõny, hogy T10-be is kerülhet a T34. Csak az artyk miatt szeretem kevésbé az ilyen köröket, sebzés és xp szempontjából sokkal jobbak. Egy olyan körben, ahol top vagyok ellenséghez se jutok, alig tudok sebezni, mert gyorsan vége. T10-ben lehet vele igazán jó köröket menni. Az az ágyú mindent sebez.
Ha most kellene venni prémtankot én T34-et vennék vagy IS6-ot. A sebzés számít és ezeken van jó sebzésû ágyú.
Az FCM lenne inkább az én medes vonalamhoz való, de az valami hihetetlen sérülékeny egy jószág és hatalmas sajnos. Az SP nekem szóba se jöhetne annyira lassú és kis átütésû. A JT-vel láttam már nagyon jó játékot, aki TD fanatikus annak bejöhet.

Amarth99 köre nagyon szép, le a kalappal, érdemes megnézni. Jó látszik az is benne miben más a T-54-hez képest ez a tank. T-54 biztos pattintott volna párat, szegény T62-be majdnem minden lövés sebzett, cserében hihetetlen jó ágyúja van.

Hát ez most miért erre ment? A 229683-es hsz-re akartam válaszolni. Meg a felsõ indexeket se kezeli ez a "csodálatos" fórummotor...
A játékban lévõ pontossági adatok sokkal nagyobbak mint a valóságban. Sajnos a lövedékek szórásáról is elég kevés adat van. A Kwk42, Kwk43 és D-25T lövegek szórását lehet tudni, meg mintha cuccaim között láttam volna ilyen adatot valamilyen brit lövegre is.
A német, lövegeknél ilyen buzi megadási módja van, hogy egy 2,5 x 2 méteres felületet mekkora valószínûséggel talál el xy távolságból. Asszem az angol is ilyen.
A D-25T-nél sokkal értelmesebben van megadva: Tíz lövés szórásképe, az elméleti középponttól. A legtávolabbi adja meg a külsõ kör sugarát, az öt legközelebbi közül a legtávolabbi a belsõ kör sugarát. Szóval egy adott távolságra van két darab különbözõ sugarú köröd. A D-25T-nél 1000 méteren ez 24 cm és 80 cm, 1900 méteren 45 és 120 cm. Mellesleg ez elég jó. Ha az 1900 méteres szórás területét kiszámoljuk akkor csak 4,52 m2 ami ugye kisebb mint a németek 5 m2-e és akkor azon a 4,52 m2-en 100%-os a D-25T.

A 9-10-es lövegeket azért variálnám át, mert mert számomra irritálóak az átütéseik, nem reálisak. Bár most a 8.6-ban valamelyest javul a helyzet. De az egész kezdõdne az APCR/HEAT sebzés csökkentéssel. Aztán az összes tier 10 lövegnél levonnék az AP átütésébõl 10-20 mm-t. Mert pédául a 152 mm-es lövegek átütései meg úgy baromságok ahogy vannak azoknál. Jópár löveg kegyetlenül le lenne nerfelve ha rajtam múlna.
Így például a német tier 10-es nehezeknek az én rendszeremben csak 226 mm lenne az átütése a Kwk44-el. Mivel ez túl alacsony nyilván adnék nekik új löveget.
A lövegek miatt néhol a harckocsikat azok besorolását is át kéne szerveznem (fõleg USA ágakon). De például nálam a Maus, E-100, IS-7 esetleg AMX-50B fejleszhetõ lenne, szóval nem lennének azonnal fullosak. Cserébe olcsóbban kifejleszthetõek lennének a tier 9-esekbõl.

Ha tényleg érdekel mit hogyan változtatnék meg akkor majd holnap délelõtt leírom, mert elég sok. Most ezzel nem szöszölök.
Köszi szépen 😊!

Egész addig egész nyugis voltam, amíg nem maradtam egyedül azon a környéken. Aztán a centurion meg ferdi kombonál gondoltam, hogy na ha õket még kinyírom akkor már jó köröm lesz. Erre megjelent a t32, amx 13 90 és trackelt az egyik, akkor mondtam magamnak, hogy na most fog telibe kapni az egyik arty és végem. Aztán csak elfogytak 😊. Na itt már tényleg izgultam, hogy mi lesz még ebbõl 😄.

Azt hiszem nevezek a hunsos versenyre. Érdekelne, hogy kommentálnák a kollegák ezt a kört akár ingyen is😄!
- SerB sees the possibility of tanks with twin-linked D-25T on tier 9 - as for the issue that the pen is too low for such a tier, he states it's possible for such a tank to fire HE, or to fight medium tanks (<#fejvakaras>)

- Q: "Will we see realistic simulated environment like destructible bridges?" A: "Yea, how about a 25kg heavy Wii joystick to simulate reloading the IS-2 shells?" (<#nevetes1>)

- the system for more reward for potential damage will be implemented

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én is sokallom azt 2000-3000-es élettartamot. Igaz csak annyít írtak, hogy lõszerektõl függõen. Szóval ebbõl azt is ki lehet nézni hogy akkor ennek 75%-a HE volt. Ami negyed annyit számított mint egy APCBC.

Hát nem lep meg hogy az is cseh löveg. Nagy kaliberû lövegekben mindig is jó volt a Skoda.
+1: a WTnél amitõl tartok, az annak a híre hogy vmilyen módon a repülõs rész össze lesz integrálva játékmenetileg a tankossal. Nem úgy hogy közös a garázs azt annyi, hanem hogy a pályákon player irányította repcsik és tankok együtt....

Na megkapnánk az artykat, csak még férgebb módon (mert ugye egy artyt talán meg lehet semmisíteni tankkal ha elvergõdök odáig. Egy IL2-vel szemben max döntetlent lehet kihozni, nyerni nem 😊 ) De mivel részleteket nem tudunk, nincs más teendõ, várni kell.

Akkor meg van már, miért nem megy vele! <#mf1>

Azt jelenti hogy nem végleges verzió... wallpaperben a WOT is istencsászár 😊, szerintem grafikailag ingame a WG sem rossz (fõleg ugye hogy mindednki szarrászkinezheti a játékot), a kulcs a játékmenetben rejlik. Amiatt meg a playerek miatt szidják sokan a WOTot.

- Namost, a játékosbázis a WTben ugyanaz lesz mint a WOTban, csodák itt nem lesznek. (a WT topikban fél szemmel látom, ott is szidják a hülyéket az emberek).

- Az hogy az engine jobb, számomra irreleváns, a WOT enginével nekem semmi bajom. Erõmû a gép, nekem grafikailag megfelel az amit a WOT ad (igen, még egymagosan is 😊 ).

Én kiváncsian várom mit talál ki a WT tankos JÁTÉKMENETBEN, nálam azon fog állni vagy bukni a történet. A repülõs nem jött be (de sztem csak a repülés miatt, nekem sivár a játékmenet a levegõben), meglátjuk mit hoznak össze.

Szurkolok nekik, mert inkább legyen két jó játék (nekem a WOT az) amibõl aztán választhatunk - sõt, urambocsá, választani se kell, mert tolhatjuk mindkettõt 😄 WGnek is jót tenne a konkurencia, szóval Win-win szitu.

Õszintén: ha csak annyit csinálnának hogy koppintják egy az egyben a WOTot artik meg randomság nélkül, nekem már elég lenne 😄

De még1x: egy wallpaperre ne menjünk már el (foxbatnak lehet, neki az alkohol már elbontotta az agyát 😄, amúgy is túlságosan emós 😊)

Gondoltál már arra, hogy a T34 tier limit hiánya akár ELÕNY is lehet és nem HÁTRÁNY, mióta láthatóan visszajött az, hogy ha nagyobb tierû-t sebzel akkor több lesz a jutalom is?

Szóval, ugye farmtankban a sebzés a lényeg, ahhoz jó ágyú kell, a T34nek ez megvan, ehhez még hozzájön a nagyobb tierûekre kiosztott sebzés bónusza.... ha nincs bajod a T34 játékmenettel, akkor szerintem ez a tank is opció lehet.

Na ez ám az égés. Csak a tüzér elõzött meg. Nézzétek meg egy 4-es szutyokkal én vagyok a 2. TP-be meg sebzésben is egy olyan csapatban ahol majdnem mindenki 7-es volt.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

(amatõrök) 😊
mi a bajod vele? 😄
Én a IS-el most is szívesen megyek, IS-3-at viszont kihajítottam a francba, pedig BL-9-el kezdtem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Ja, az IS egy vízválasztónak minõsül. Ugye már nem pedózhatsz annyira vele, azon a tierkörnyéken szélesedik a tankválaszték is. Nos meg persze ugye az egyéb dolgok is.

Anno nem is tudom hogy nyomtam le, de orosz heavy vonalon régen jártam, utolsó az IS8 volt, pártucat meccs volt hátra az IS7 grindbõl az ágszétválasztás után.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GabeE3e
Kárpótlás az elmúlt napokért :

There is but one rule: Hunt or be hunted.

az IS érdekes tank.... ha átlag alatti gamer vagy akkor nem fog tetszeni 😛
oneal1
eddig nem is tudom miért maradt ki.

na jó, nem volt szimpatikus a zászló, de egyértelmûen baromira jó😊

várom nagyon már legalább az IS-t, elitekkel most gyúrok rá ezerrel😊

!Forza Ferrari!

Kifejlesztve:
Object 261 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 320000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Kövezzetek meg, de ezt már vártam. Talán ez lesz az egyetlen használható arty patch után.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

hülye aki kihagyja ezt a vonalat!!!! IS-3ig kötelezõ elmenni! 😊
oneal1
úgynézem nem volt baj elkezdeni ezt az vonalat😊

!Forza Ferrari!

Akkor kérlek idézd, hogy ki és mikor mondott ilyet. Mi akkor is kértük, sorold fel mi nem tetszik benne, de akkor is csak ezt a fanboyos hülyeséget hajtogattad.

Eddig összehasonlítási alapunk a repülõs részekben van. Ebbõl egyértelmûen kitûnik a két játék közti különbség. Gyakorlatilag a WoWP a megszûnés határán táncol, mert a kutyát se érdekli a WT után. Ebbõl joggal lehet arra következtetni hogy a földi egységek terén is egy jó játékot fogunk kapni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

anyááááááád 😄😄😄 na én most megyek és kiverem ezekre a screenshotokra 😄😄
fúúú de várom ezt a gamet!!!!! War Thunder is iszonyatállatdurva mármint a repcsis része..... tankos mi durva lesz már OMFG!
serb lehúzhatja majd a szar játékát a WC-n <#duma>
Nem a francot nem. Nem túlzok, úgy le lettem cseszve többször is, hogy még. Mert azt mondtam hogy a War Thunder-ben sem jó minden. Buzeráns fanboykodás... rohadtul utálom az ilyet.

GabeE3e
még egy kell és boldog ember leszek 😊
9/9

There is but one rule: Hunt or be hunted.