World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Nos ha 10-esek koze is dob akkor nem eppen tier limites... 😊 Amugy szvsz az osszes eddigi kozelmultban megjelent tier 8 prem kozul a legeletkepesebb.

Saor Alba

Köszönöm az infókat. Na még egy jagtiger8.8-as beszámolót megvárok mielõtt döntenék. Ha valakinek van olyanja, segítsen már milyen vele menni? 😊
200as pen elég a tier 9 limit miatt, vagy még így is necces? Valami más, ami bosszantó? A frontja mennyire pattog?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

GabeE3e
Még annyit,hogy az ammoracket szinte mindig szétlövik nálam.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
Nekem van FCM50t-m , tier limites és szinte mindig T8 -ba rak , elvétve talán 10/2-3 szor t9 be ,de akkor is csak egy kettö t9 tank van oldalanként,a több nagyon ritka. Az ágyúja 6,19 sec alatt betölt(venti,Bia,töltésgyorsítóval)és nagyon pontos,ami engem zavar 1000+ csata után vele,hogy elég keveset sebez egy lövéssel , és mostanában valami oknál fogva gyakori,hogy egy lövéssel csak 180-akat sebzek,ami marhára bosszantó.
Az átlagsebzésem vele 1600.
Azt gondolom tudod,hogy olyan szinten papír,hogy bármi képes átlõni.
Én úgy játszom vele mintha med lenne,50-51km/h sebességet tud tartani.
prémium fiók mellett könnyedén lehet vele 100k-s köröket menni.
1v1-ben elméletileg simán kicsinálja az IS6,Löwe,t59,és az SP is.Ez igaz is,ha megállnánk szemtõl szembe és lõnénk egymást.
Nálam mondjuk nagyon ritka,hogy 1v1-ben bedaráljanak,próbálom kerülni a nyílt terepes harcokat.
Összeségében nekem nagyon tetszik,nem bántam meg,hogy megvettem.

Nem szabad sajnos megvenni.
Ammorack, torony ellövés volt minden csatában amit játszottam vele teszten.
Sajnáltam, de lemondtam róla gyorsan.

Más is erre panaszkodik.

Amit nagyon dicsérnek most, az az Is6. vagy Sp.
De én még a JgTigert is kipróbálnám teszten.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Holnap kezdõdik a teszt szerver, próbáld ki azon! Mondjuk vicces lesz majd a sok artyfailes csatában menni papírtankkal...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Köszi!
Élvezetes kör volt az biztos, na meg marha mázlis is egyben.
Ha az embernek szerencséje van, és összeválogatják neki az ilyen pro ellenfeleket akkor jönnek a medálok 😄!
Majdnem meglett a Pascucci is 😄, kár érte, de egye fene... jó ez így is, ne legyünk telhetetlenek 😄.
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, meg ne vedd újra 😊! Kérd vissza!
Ha venni akarsz, akkor pedig lehetõleg olyat vegyél, amihez van crewd is, hagy legyenek még jobbak azok a srácok idõvel 😊.
Nekem Sp és Su 122 44 van. Mindkettõ tetszik, Sp 40k Su 20k profitot prém acc nélkül átlagban nálam.

DE ha visszaigényled a Löwet akkor inkább prém accot vegyél mellé ennyi pénzbõl és sokkal jobban jársz, mint egy másik prém tankkal.
ez egy másik acc 😊

az új franciáról tud valaki mondani valamit? A 8 lövés/perces ágyúja csiklandozza a fantáziámat, mennyire üti át a tankokat, és mennyire dobál be nagy tierekbe?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Izé, mért veszed meg újra, ha vissza is tudod igényelni a supporton keresztül, annyi creditért, amennyit kaptál érte eladáskor?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ritkán nézek replayeket, de ezt meg fogom nézni. Kép alapján nagyon szép kör, grat!

Na, 10 perc múlva t8 prémtankot veszek. Igazából minden adatot és tulajdonságot ismerek, bár a Löwe/T34-en kívûl gyakorlati tapasztalatom nincs a többivel.
A fenti kettõn kívûl Superpershing/Jgtiger8.8/FCM 50t is képben van, de nem tudom hogy jobb lenne-e bármelyik is, mint a fent említett páros. Löwém volt régen, igazából szerettem, sanszos hogy újra azt veszek, de meggyõzhetõ vagyok, ez az utolsó pillanat.

A stílusomról annyit, hogy a TD játékmód áll a legközelebb a szívemhez, nem a berassolok a frontra azt szétbaszok mindenkit, valamint nekem egy tank az ágyúnál kezdõdik, ha nem nagyon van páncél igazából leszarom, csak én üssem át, a kreditet azért kapom. Nemtudom basszus... Lastminute javaslatok? 😊

Ma valaki feldobott egy bot-packot a netre vagy mi a szösz van?
Kedvenc Lake-völgy mappomon top tankunk Commettel beáll egy bokorba...éééésss ennyi,számára vége volt a játéknak,egy Chaffé detto,meg se mozdulnak,mind a kettõ vérbabuin,miért kapom én ezeket az izéket folyamatosan?
GabeE3e
Fasszopó M5A1 Stuart kettes platoon leghátul bujkál a bokorban...ahelyett,hogy spotolna legalább 1 tankot.

Esélyünk sem volt...

Értelek. Csak én bsmrt azon postjára reagáltam, amiben ezt a tipikus viselkedést tulajdonította a kezdõknek, és erre a postomra reagáltál.
Mondjuk a 2-300 csata lehet kevés, de még mindig közelebb áll a te 2k-d hoz meg a valósághoz, mint annál a sok debilnél akik 10k+ csatával se tudnak semmi értelmeset csinálni...
Nem egészen világos, hogy jöttek képbe az artyk, illetve hogy én mögöttünk rejtõznék el. Csak arra céloztam, hogy van akinek hosszabb ideig tart, amíg rájön a dolgokra, mint 2-300 csata.
Solten
Ugy tunik ennek a joszagnak pencelzata is van. A nerfelt 4-5-os derpek meg nem utik at. (#229749-re)

Saor Alba

Lõve akcióbanXD!
Hát ilyet már...vagy még soh...várjunk csak tegnap volt egy ilyen Tigris,de ettõl most elolvadt az agyam,mimóza lelkûek meg ne nézzék,mert rendkívül kiakadtam erre az...ember volt ez egyáltalán vagy bot?
Na ezt döntsétek el magatok...Õ a replay igazi "sztárja"!
Egy viszonylag jól sikerült kör T62A-val 😊 :

Replay
Egy kis segítség kéne
Amióta a 085-ös verzió van, nem mutatja középen az eredményt.
A régebbieknél volt!
2k csatán keresztül az artyk seggében ücsörögtél? Majd 2k csata után jöttél rá, hogy nem kéne? De a lényeg, hogy fejlõdsz, ami a többségrõl nem mondható el... Szóval hajrá, nézz sok videót normális játékostól, meg olvasgasd a FAQ-ot 😊!
Akkor nekem semmi érzékem nincs hozzá, mert olyan 2k csata után kezdtem ráérezni a dolgokra.
Kivehetnék már ezt a rohadt Lakeville-t kérem vissza Komarint+Serenecoast+Kempermocsár triót,hihetetlen ami ezen a mapon folyik...Wz-132-vel vagyok megmondom nekik hogy spottolni fogom a tó túlpartját,reakció?
Egy ferdi jön mögém blokkolni középen csak hogy útba legyen,a Bot-szerû 39% winrátás E-75 is beáll közére,ahol meg is hal 0 sebzéssel a késõbbiek folyamán...+egy(!!!!) Is-8 ment a városba
Többiek...VVVVÕÕÕÕGGGYYY...KEEEMMPPP...hhhááháháháháháháháhááhXD
(remélem senki nem mondja hogy egy kibaszott lighttankal kellet volna megindulnom a völgybe segíteni a lobotómiásokat az "offenzívában"?)
3 killel fejeztem be ezt az újabb "nagyszerû" Lakeville vereséget,mivel az ellenség mit agy isten a városon át jött,igaz "valahogy" a völgyet is megtisztították...ki érti ezt?<#hehe>
Ugyan minek húzni ki szegény egy t8ast, ha azzal ugyanolyan használhatatlan lesz, mint a t8 prémmel. Úgy gondolom, akinek bármi érzéke van ehhez a játékhoz, az 2-300 csata után sem fogja azt csinálni, amit említettél.
Ellenben számtalan 10k+ csatás debillel találkoztam már, akinek ennyi idõ nem volt elég ahhoz, hogy a bot színvonalon túllépjen.
Szerintem AP-val életképtelen, prémium lõszerrel viszont OP. T14 vastagabb bõrû kiadásban. Szokásos WG-lehúzás, de versenyaranyból sztem megveszem brit nehéz trénernek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nettó 20-25k ezüstöt nekem hoz a PzIVS is standard accounttal, és nem is pofátlanul drága.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Koridor
Mostanában nem is nagyon találkozok vele. Régen nem is volt olyan T5-ös csata ahol nem lett volna T14 vagy csörcsi.

Koridor
Már nem érdemes T5-ös prémtankot venni, a KV1-el több pénz szoktam szerezni mint a csörcsivel.

Régen a T5 prém tank is jó volt,de szarrá nerfelték a pénzhozamukat.Nekem T14 van meg van már évek óta,most sokkal kevesebb pénzt hoz mint régen.És szerintem az ágyúját és a páncélját is nerfelték titokban,vagy nem titokban csak nem tudok róla.

Hohohooooooo!!! En nem valtoztattam nevm soha! Hanyan kertek mar el a cimed?! Konkurenciam is volt? 😄
Ha megyek akkor most mar sorrel megyek 😊 Bar ki tudja kit talalnek ott 😊
Ha credit farmra kell prémtank akkor csak t8 esetleg t7bõl a su 122 44 jöhet szóba. Szerintem semmi másnak nincs értelme. Ha a kis prémtankra van pénzed inkább egyhavi prém accra költsd, amivel fejlõdni kell azzal a napi duplázót told le, egyébként meg menj t5ös tankokkal, amikkel lehet pénzt keresni (stug, t49, kv1 stb). Több pénzt szedsz belõle össze, mint az 5ös prémtankkal az tuti...
GabeE3e
MA lényegesen kevesebb "piroskával" találkozom mint tegnap.
Remélem ti is 😊

Eddigi stat:
Wins/Battles: 18 (25) (72%)
Exp: 659 (16 466)
Exp (x1): 625 (15 628)
Free Exp: 40 (799)
Credits: 459 819 (459819/0)

Te vagy doc holiday? 😊

Gyere 😊

En még a "sebezhetetlen" type korszakra gondoltam mikor itt anyaztam miattuk es lammaer cimet is elkertem mert neki ez nem tetszett. Sajnos a cim mar nincs meg (uj windows ) de privibe johet 😊
Ritkán játszom én is, de simán fel tudom húzni magam rajta. Legtöbbször a saját hülyeségem miatt, de néha fáj nézni is ami történik körülöttem. 😊

Mennyivel masabb mikor kozeleben sem vagyok a jateknak. Igy annak latom ami valojaban ( lenne ) Egy kikapcsolodasra szolgalo dolog. Na persze ha benne lennek napi szinten orakat akkor mar nekem is atmenne komolyba es akkor en is idegesitenem magam hasonlo dolgokon mert sajnos alkalmi idegbeteg vagyok. Most viszont azt mondom hogy nyugodtan legyen ott semmi baj.... 😊
Persze en is tortem mar ossze billentyut. Szam szerint harmat...
De az isten szerelmére húzzon ki egy normális T8-ast elõször!
Ott vannak a T5+alatta prémek,ha olyat venne meg nem szólnám,kb a játékosok 3/4-e UA a szintet képviseli mint õ aki megvette(volna) 20 csatára mondjuk a Prém csörcsit,nem zavarna senkit(max a Seal-clubbert a csapatában,igaz õt se mert legalább nem konkurencia a killekért).
De az ilyenek jönnek a Lóvéval+T34-el oszt etetik az arty-t,suicid scouttolnak top tankként,vagy kicsontozza õket egy light-tank,esetleg védik a tüzéreket mögöttük megfelelõ távolságban,jó mi?
Midenesetre káros az egészségemre nézve amit produkálni szoktak,ezért szeretném ha befejeznék.<#nevetes1>
(Am a Type buffolva van nem nerfelve😊
Úgy érti, hogy 0k csatás emberke ne bóklásszon nyolcas tierben prémtankkal, mert semmi keresnivalója ott. 😉

Szerintetek az új tier 5 angol nehéz premium tank milyen lesz?
http://themittani.com/features/wot-a33-excelsior-preview?page=0%2C1

Érdemes erre pénzt áldozni, a gun-ja T14 vetekszik ami nem a legjobb, de szerintetek Kv-1 méltó ellenfele lesz?

Miert gyulolod? Teljesen ertelmetlen dolog. En legszivesebben egy agat sem huznek ha lenne egy elvezheto nyolcas tank akkor csak azzal mennek. Max unnepekkor tudok hosszabb idot belefektetni a jatekba vagy ha nagyon rossz az ido. 2-3 hetente par oram van ra azalatt meg semmi kedvem szamomra elvezhetetlen alacsony szintu vagy epp magas szintu de stock tankokkal kinlodni. Nem azt mondom hogy nem lenne jo par 9-10-es tank de ez egyenlore elerhetetlen szamomra. Sajna type59 mar nincs. Legyen barmenyire is nerfelve megis jol elszorakoznek vele. Kiegeszitokre meg bizony jol jon a kredit. Azt is figyelembe kell venni hogy nem mindenhol magyarorszag szinvonal van. Itt sok egy nyolcas prem.
Az szép. Nekem sajnos az egy hijján nem jött össze. Egyszer 4 ellen maradtam egyedül az S51el. Mondjuk lehoztam, de semmi extra nem járt érte.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ha már érdekes arty medálok,nekem Kolobanov van Obj-261-el😄
Erre csak azt mondhatom, hogy respect 😄.
Ezen a meccsen kaptam a "noob arty"-t rendesen😊. Mondjuk az ellenfél is meglepõdött szerintem, amikor bevágtam a töketlenkedõ IS8-unk elé, és kilõttem helyette a pershinget 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Es ugy hogy kozben a lopakodo is megvolt? Na nem objectel de artyval
WoT meg STO fórum a könyvjelzõk közt egymás alatt van.

Aztakú... Ez aztán a mûhely!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egy kis star trek online. 😊

Bocsiii,rossz helyre írtam.