World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
200as pen elég a tier 9 limit miatt, vagy még így is necces? Valami más, ami bosszantó? A frontja mennyire pattog?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Az átlagsebzésem vele 1600.
Azt gondolom tudod,hogy olyan szinten papír,hogy bármi képes átlõni.
Én úgy játszom vele mintha med lenne,50-51km/h sebességet tud tartani.
prémium fiók mellett könnyedén lehet vele 100k-s köröket menni.
1v1-ben elméletileg simán kicsinálja az IS6,Löwe,t59,és az SP is.Ez igaz is,ha megállnánk szemtõl szembe és lõnénk egymást.
Nálam mondjuk nagyon ritka,hogy 1v1-ben bedaráljanak,próbálom kerülni a nyílt terepes harcokat.
Összeségében nekem nagyon tetszik,nem bántam meg,hogy megvettem.
Ammorack, torony ellövés volt minden csatában amit játszottam vele teszten.
Sajnáltam, de lemondtam róla gyorsan.
Más is erre panaszkodik.
Amit nagyon dicsérnek most, az az Is6. vagy Sp.
De én még a JgTigert is kipróbálnám teszten.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Élvezetes kör volt az biztos, na meg marha mázlis is egyben.
Ha az embernek szerencséje van, és összeválogatják neki az ilyen pro ellenfeleket akkor jönnek a medálok 😄!
Majdnem meglett a Pascucci is 😄, kár érte, de egye fene... jó ez így is, ne legyünk telhetetlenek 😄.
Ha venni akarsz, akkor pedig lehetõleg olyat vegyél, amihez van crewd is, hagy legyenek még jobbak azok a srácok idõvel 😊.
Nekem Sp és Su 122 44 van. Mindkettõ tetszik, Sp 40k Su 20k profitot prém acc nélkül átlagban nálam.
DE ha visszaigényled a Löwet akkor inkább prém accot vegyél mellé ennyi pénzbõl és sokkal jobban jársz, mint egy másik prém tankkal.
az új franciáról tud valaki mondani valamit? A 8 lövés/perces ágyúja csiklandozza a fantáziámat, mennyire üti át a tankokat, és mennyire dobál be nagy tierekbe?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A fenti kettõn kívûl Superpershing/Jgtiger8.8/FCM 50t is képben van, de nem tudom hogy jobb lenne-e bármelyik is, mint a fent említett páros. Löwém volt régen, igazából szerettem, sanszos hogy újra azt veszek, de meggyõzhetõ vagyok, ez az utolsó pillanat.
A stílusomról annyit, hogy a TD játékmód áll a legközelebb a szívemhez, nem a berassolok a frontra azt szétbaszok mindenkit, valamint nekem egy tank az ágyúnál kezdõdik, ha nem nagyon van páncél igazából leszarom, csak én üssem át, a kreditet azért kapom. Nemtudom basszus... Lastminute javaslatok? 😊
Kedvenc Lake-völgy mappomon top tankunk Commettel beáll egy bokorba...éééésss ennyi,számára vége volt a játéknak,egy Chaffé detto,meg se mozdulnak,mind a kettõ vérbabuin,miért kapom én ezeket az izéket folyamatosan?
Mondjuk a 2-300 csata lehet kevés, de még mindig közelebb áll a te 2k-d hoz meg a valósághoz, mint annál a sok debilnél akik 10k+ csatával se tudnak semmi értelmeset csinálni...
Saor Alba
Hát ilyet már...vagy még soh...várjunk csak tegnap volt egy ilyen Tigris,de ettõl most elolvadt az agyam,mimóza lelkûek meg ne nézzék,mert rendkívül kiakadtam erre az...ember volt ez egyáltalán vagy bot?
Na ezt döntsétek el magatok...Õ a replay igazi "sztárja"!
Amióta a 085-ös verzió van, nem mutatja középen az eredményt.
A régebbieknél volt!
Egy ferdi jön mögém blokkolni középen csak hogy útba legyen,a Bot-szerû 39% winrátás E-75 is beáll közére,ahol meg is hal 0 sebzéssel a késõbbiek folyamán...+egy(!!!!) Is-8 ment a városba
Többiek...VVVVÕÕÕÕGGGYYY...KEEEMMPPP...hhhááháháháháháháháhááhXD
(remélem senki nem mondja hogy egy kibaszott lighttankal kellet volna megindulnom a völgybe segíteni a lobotómiásokat az "offenzívában"?)
3 killel fejeztem be ezt az újabb "nagyszerû" Lakeville vereséget,mivel az ellenség mit agy isten a városon át jött,igaz "valahogy" a völgyet is megtisztították...ki érti ezt?<#hehe>#hehe>
Ellenben számtalan 10k+ csatás debillel találkoztam már, akinek ennyi idõ nem volt elég ahhoz, hogy a bot színvonalon túllépjen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Remélem ti is 😊
Eddigi stat:
Wins/Battles: 18 (25) (72%)
Exp: 659 (16 466)
Exp (x1): 625 (15 628)
Free Exp: 40 (799)
Credits: 459 819 (459819/0)
Persze en is tortem mar ossze billentyut. Szam szerint harmat...
Ott vannak a T5+alatta prémek,ha olyat venne meg nem szólnám,kb a játékosok 3/4-e UA a szintet képviseli mint õ aki megvette(volna) 20 csatára mondjuk a Prém csörcsit,nem zavarna senkit(max a Seal-clubbert a csapatában,igaz õt se mert legalább nem konkurencia a killekért).
De az ilyenek jönnek a Lóvéval+T34-el oszt etetik az arty-t,suicid scouttolnak top tankként,vagy kicsontozza õket egy light-tank,esetleg védik a tüzéreket mögöttük megfelelõ távolságban,jó mi?
Midenesetre káros az egészségemre nézve amit produkálni szoktak,ezért szeretném ha befejeznék.<#nevetes1>#nevetes1>
(Am a Type buffolva van nem nerfelve😊
http://themittani.com/features/wot-a33-excelsior-preview?page=0%2C1
Érdemes erre pénzt áldozni, a gun-ja T14 vetekszik ami nem a legjobb, de szerintetek Kv-1 méltó ellenfele lesz?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ezen a meccsen kaptam a "noob arty"-t rendesen😊. Mondjuk az ellenfél is meglepõdött szerintem, amikor bevágtam a töketlenkedõ IS8-unk elé, és kilõttem helyette a pershinget 😄.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB