World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
hehe, gondolom elvoltál egy darabig,amíg kijutottál<#vigyor2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Bocs, de ezen hangosan felröhögtem 😄 Legalább ki tudtál jönni?
Pales27

Jah, ez öreg hiba. Külsõ nézetbõl egyáltalán nem érdemes lõni, max. ha meddel 60 pörögsz valaki körül.
Ahogy észrevettem a külsõ nézetes lövöldözés nagyon bugos. Közvetlen közelrõl is átrepül a jármûveken a lövés, mintha mellé ment volna, vagy egyszerûen elrepül felette, mintha szándékosan az égbe lõttél volna... Azt meg végképp nem értem amikor becélzol valakit külsõ nézetben, összemegy a célkereszt, majd sniper módra váltás, ezalatt tartod a csövet jobb egérgombal és mégis szétugrik a célkereszt, kapásból +50-60% célzásidõ, egy ilyen hülyeség miatt.

Ezért iegesítõ ez a 8.6-os peccs. Nem mégtöbb arti kell ebbe a szánalomra méltó játékba, hanem egyszer tényleg ültessék már le az embereiket és javítsák ki ezeket az apró hibákat (bár nem tudom a kamerakezelés mennyire számít aprónak, szerintem nem igazán😊, de ide tartozik még amikor eltûnik egy tank a célkereszted meg ledobja a játék a földre te meg szépen ki is lövöd a talajt. +na meg a játékbalansz, az iselég érdekes, mármint az az érdekes része, hogy miért nem létezik ilyen a wot-ban? Komolyan mondom az lenne az év peccse amiben ezeket javítanák végre.

A tesztszerver telepítésérõl tudna valaki nyilatkozni pár lépésben?
Elég letölteni azt, amit kiraknak majd, vagy másoljam át a wotot egy másik könyvtárba és azt írjam felül azzal a 100 megás patchel?
hát nekem szokott gondot jelenteni, mert külsõ nézetbõl sztem nehéz weakspotokra célozni, zoomal meg nehéz közelre lõni mozgó weakspotra (szvsz).
Nem tudom, nekem nem szokott problémát jelenteni közelrõl az eltalálása, pedig 8-10 fps-el tolom a gémet, de ha én megyek vele az ellenfeleimnek sem jelent ez problémát ahogy észrevettem. Az meg hogyha mozog és lepattan az ugyanúgy igaz az aljára is.
Az viszont elég vicces, hogyha mozgatod a tankot annyira be lehet bugolni a játékot, hogy még a 10mm-es páncél is meg tud pattintani egy 270mm átütésû ágyú lövését is.

Roger6
Értelmezd.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ha van olyan hülye, h egyhelyben áll, egyébként meg ha izeg-mozog, akkor szinte lehetetlen eltalálni a sapkáját (+még le is szokott pattani) T110e5 nagyon kellemetlen szembõl, még az alja is van, hogy pattan, én inkább falnkelem, ha tudom!
ez most mi
Játékszerverek ideiglenesen nem elérhetõek.
Az igazság az, hogy elbénáztam, mert amikor ellõtte a kõkerítést, egybõl rá kellett volna rontani és kivégezni amíg tölt, ehelyett tolatgattam...
amúgy köszi!

pedal to the metal...

Klassz volt. Grat... Ugye tudtam, hogy a végén a Stug kiszed, de nagyon drukkoltam még is a végén, amikor bementél a körbe te is. 😄 Mákja volt, hogy az elsõ lövésére nem tudtál reagálni...

Megesik hogy úgy jön ki a lépés.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

és ki az aki közelharcban az e5 hasát akarja lõni? Ott van a torony tetején egy pz2 méretû kilátótorony ami szép kis weakpoint is egyben.

Eagle16
Ha majd válaszolnak az EU-n a hivatalos emberek is, akkor használom tovább, mert amúgy nagyon jó kis oldal lenne, gyors, átlátható, könnyen kezelhetõ.

De Ectar eddig csak annyit mondott hogy nem a WG-hez tartozik (az oldalon ez van írva: "Friends! wotreplays.com was made for players by players.").

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én is pont ezt néztem. Elég valószínû, hogy partnere az oldal a wg-nek, de ettõl függetlenül jobb nem elbukni egy több éves accot! Változtatok is jelszót.
Viszont elég gáz a wgtõl, hogy a fórum bejegyzésre nem reagáltak.
pointer4
http://myreplays.ru/ is ezt hasznáûlja már, el is tûntek a régi repik, de ha sokat keresgél a ember, hozzá lehet rendelni a régi accot, és elõkerülnek a régebbi megbízások.

Valószínû nem lehet véletlen, hogy mindenki egyszerre tért át erre az id-s dologra.
Eagle16
Itt ki lehet szedni utólag még az engedélyezett weboldalaknál: link

"Authorized Third-Party Websites"

Amúgy valószínûleg nincs vele gond, de a 3 éves acc.-omat inkább nem bízom a véletlenre.

Van neki wotreplays.ru verziója is. Sokkal több replay van rajta meg jobbak is mint a sima com verzió. Simán nézegetek már fél éve a ru verzióról replayeket és semmi probléma nincs velük.
Kössz, hogy szóltál!

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Eagle16
Amúgy utánanéztem ennek a wotreplays.com-nak, és nem hivatalos WG oldal, mégis OpenID-n keresztül jelentkezik be és a design is eléggé megtévesztõ.

Az EU fórumon az adminok még nem válaszoltak hogy biztonságos-e a használata, de én addig is inkább nem használom és megváltoztattam a jelszavam is. link

Na,utáljatok egy kicsit... <#nevetes1>

Soha nem hittem volna, hogy az elsõ Radley-Walters' artyval lesz meg...
replay
[/img]

pedal to the metal...

Hát, ott is csak emberek elmélkednek oldalakon át....

Mondjuk ezzel a csávóval nagyon egyetértek 😊

Tono34
Mindegyik legénységre vonatkozott.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pluskast
De amúgy itt érdemes olvasgatnod 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Az a baj, hogy nagyon minimális infót osztanak meg (sajnos ez most már kihat a repülõs peccsekre is). Az állítólagos ok a WG. Nem akarják, hogy bármit megtudjon a nagyérdemû. Azonban azt elmondták (alfa teszterek és fejlesztõk is) hogy ne vegyük alapul a wot-ot és felejtsük el mert nem olyan lesz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ebben a videóban jól látszik, hogy 3 lövést kap a párduc, és valóban már az elsõ után menekül a legénység (mind az 5 kijut). Az elsõ lövés felgyújtja a tankot, a bemeneti nyílás szépen világít, amikor már ég a tank rendesen.

Gondolom a Pershing tudta, hol lesz a párduc miután az kilõtte a shermant, így nem volt nehéz úgy megközelíteni, hogy az oldalát mutassa.

Panther vs Pershing
nekem szedett le valamit
JeffDunham
Szép munka volt! Gratulálok! <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Akkor jó, hogy nem töröltem le. Köszi! 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Eagle16
De annak is kéne, állítólag nem lesz nagy a frissítés, ~ 100 MB körül lesz.

Szétflankolom õket 😊

E5-nek még a hasát se szeretem lõni, rossz emlékeim vannak azzal kapcsolatban is. Én az oldalát szeretem lõni 😊

Az elõzõ tesztkliens nem fogja tudni frissíteni magát?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Eagle16
Ha esetleg valaki nagyon ráér akkor itt nézheti az orosz tesztfórumot: link

Ide kerül ki a link elõször.

A kis letöltõprogram mindig ugyanaz, innen: link

Csak ugye még nem tölt semmit.

Az még egy dolog. A probléma ott kezdõdik, hogy közelharcban egy E5-nek vagy IS7nek nem bírod meglõni a hasát, mert nem hajlik le addig az ágyú 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha megnézed a weboldalt, elõször kilõttek egy (vagy két) shermant, utánajött a pershing.

Amúgy a leírás alapján mindhárom lövés átütötte a panthert, és a videón látszik hogy már az elsõ után menekült kifele a legénység a pantherbõl. Szóval nem hiszem hogy az elsõ nem okozott kárt...

Tono34
Õk biztosan nem így érezték a tankban. Ha jól emlékszem 2-3 ember jutott ki belõle.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Itt is van, ekkora noob 😊

forrás: http://www.anicursor.com/colpicwar2b.html

OPskodott a T5ös shermanok ellen a T7es pantherjében 😄

Nekem abban a videóban az tetszik hogy mekkora noob a panther 😊

Valszeg 300-as effes volt, mert gyönyörûen az oldalát mutatta az ellennek (legalábbis abból hogy a torony meg oldalra van fordítva, feltételezhetõen az ellenfél irányába 😊 )

Igen, én is hallottam ilyeneket. Láttam is képet, hogy a lõszer átment a tankon két lyukat ütve, de a belsõ térben semmi bajt nem okozott.
Na meg van az a videó, amiben egy pershinggel lõnek ki egy párducot Kölnben vagy hol. Ott is mondják, hogy lõttek bele 2-3 ap-t, meg He-t is mire harcképtelenné tették. Városi közelharcban meg nem hiszem, hogy a pershing lepattant volna a párducról és azért kellett volna annyit rálõni.

Sok sikert a probléma megoldásához😊!
Eagle16
Nincs még, ha valahova kirakják a linket akkor beteszem ide.

Jelenleg inkább nem írom le a min hogyan változtatnék mert probléma van a gépemmel. Ha sikerül kiderítenem és megoldanom azt, hogy maga a videókártya vagy csak a drivere döglõdik, akkor majd leírom az elképzeléseimet. Remélhetõleg a hétvégén.

Ilyenekkel is lehetne szórakozni. Bár a HP alapú sebzésrendszerben nincs sok realítás. A valóságban is voltak érdekes átütõ találatok. Elõfordult olyan is hogy Panzerfausttal átlõtték a Sherman oldalát, de semmi nem történt. Semmi fontosat nem talált el, a harckocsi legénysége észre se vette, hogy átütötték a harckocsijukat. 😊
Link még ugye nincs a teszt szeróhoz?
Készülök, mert ha most nem lépek be, akkor egy hétig nem fog sikerülni.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Eagle16
Már nyílnak a fórumon a 0.8.6 patch visszajelzés topikok, szerintem nemsokára várható az indulás.

Múltkor mentem AC.Mle.48-al. Én voltam az utolsó életben maradt tank, körülbelül 30 hp-val, úgy hogy velem szemben közvetlen közel egy M103 (hp:1100+), oldalt egy E-50M(hp:100%), hátül meg egy T-62A(hp:10%). Tehát mér csak az volt a kérdés a részemrõl hogy melyik ellenfelem fog betölteni hamarabb aztán mehetek a garázsba, de nem úgy az ellenséges arti... Õ még úgy gondolta, hogy szerez magának legalább egy killt. Odaküldött egy atombombát, természetesen rögtön be is talált hiszen artik, szóval köztudottan nekik vannak a legpontosabb lövegeik. Kihaltam, DE kilõtte az M103-at is meg a T-62A-t meg az E-50bõl is szépen levett. Most kérdem én, mire volt ez jó? Gondolom nem pusztán jóindulatból csinálta, hogy szerezhessek lucky medált, ha már a csapatom botokból állt és nem csináltak semmit...

Jaja, tesztszerveren még januárban kitapasztaltam hogy a kínai T9-es T10es medeknek minden kavics az égbe lendíti az ágyúját 😊

Van vmi konkrét infó errõl? Érdekelne bármilyen morzsa a WT tankos/hajós részérõl.

Eagle16
A kínainak az ágyú kitéríthetõsége kemény 3 fok lefelé, összehasonlításképp a T-54-esnek 5 fok. Szóval majd kerüld vele az útpadkákat és a magasabb kavicsokat 😄