World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Bocs, de ezen hangosan felröhögtem 😄 Legalább ki tudtál jönni?
Ahogy észrevettem a külsõ nézetes lövöldözés nagyon bugos. Közvetlen közelrõl is átrepül a jármûveken a lövés, mintha mellé ment volna, vagy egyszerûen elrepül felette, mintha szándékosan az égbe lõttél volna... Azt meg végképp nem értem amikor becélzol valakit külsõ nézetben, összemegy a célkereszt, majd sniper módra váltás, ezalatt tartod a csövet jobb egérgombal és mégis szétugrik a célkereszt, kapásból +50-60% célzásidõ, egy ilyen hülyeség miatt.
Ezért iegesítõ ez a 8.6-os peccs. Nem mégtöbb arti kell ebbe a szánalomra méltó játékba, hanem egyszer tényleg ültessék már le az embereiket és javítsák ki ezeket az apró hibákat (bár nem tudom a kamerakezelés mennyire számít aprónak, szerintem nem igazán😊, de ide tartozik még amikor eltûnik egy tank a célkereszted meg ledobja a játék a földre te meg szépen ki is lövöd a talajt. +na meg a játékbalansz, az iselég érdekes, mármint az az érdekes része, hogy miért nem létezik ilyen a wot-ban? Komolyan mondom az lenne az év peccse amiben ezeket javítanák végre.
Elég letölteni azt, amit kiraknak majd, vagy másoljam át a wotot egy másik könyvtárba és azt írjam felül azzal a 100 megás patchel?
Az viszont elég vicces, hogyha mozgatod a tankot annyira be lehet bugolni a játékot, hogy még a 10mm-es páncél is meg tud pattintani egy 270mm átütésû ágyú lövését is.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Játékszerverek ideiglenesen nem elérhetõek.
amúgy köszi!
pedal to the metal...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De Ectar eddig csak annyit mondott hogy nem a WG-hez tartozik (az oldalon ez van írva: "Friends! wotreplays.com was made for players by players.").
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Viszont elég gáz a wgtõl, hogy a fórum bejegyzésre nem reagáltak.
Valószínû nem lehet véletlen, hogy mindenki egyszerre tért át erre az id-s dologra.
"Authorized Third-Party Websites"
Amúgy valószínûleg nincs vele gond, de a 3 éves acc.-omat inkább nem bízom a véletlenre.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Az EU fórumon az adminok még nem válaszoltak hogy biztonságos-e a használata, de én addig is inkább nem használom és megváltoztattam a jelszavam is. link
Soha nem hittem volna, hogy az elsõ Radley-Walters' artyval lesz meg...
replay
[/img]
pedal to the metal...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gondolom a Pershing tudta, hol lesz a párduc miután az kilõtte a shermant, így nem volt nehéz úgy megközelíteni, hogy az oldalát mutassa.
Panther vs Pershing
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
E5-nek még a hasát se szeretem lõni, rossz emlékeim vannak azzal kapcsolatban is. Én az oldalát szeretem lõni 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
forrás: http://www.anicursor.com/colpicwar2b.html
OPskodott a T5ös shermanok ellen a T7es pantherjében 😄
Valszeg 300-as effes volt, mert gyönyörûen az oldalát mutatta az ellennek (legalábbis abból hogy a torony meg oldalra van fordítva, feltételezhetõen az ellenfél irányába 😊 )
Na meg van az a videó, amiben egy pershinggel lõnek ki egy párducot Kölnben vagy hol. Ott is mondják, hogy lõttek bele 2-3 ap-t, meg He-t is mire harcképtelenné tették. Városi közelharcban meg nem hiszem, hogy a pershing lepattant volna a párducról és azért kellett volna annyit rálõni.
Sok sikert a probléma megoldásához😊!
Ilyenekkel is lehetne szórakozni. Bár a HP alapú sebzésrendszerben nincs sok realítás. A valóságban is voltak érdekes átütõ találatok. Elõfordult olyan is hogy Panzerfausttal átlõtték a Sherman oldalát, de semmi nem történt. Semmi fontosat nem talált el, a harckocsi legénysége észre se vette, hogy átütötték a harckocsijukat. 😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”