World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ezen besírtam xDDD
látom az újság készítõinek sem sikerült még megszerezni a kínai medált 😄DD

látom az újság készítõinek sem sikerült még megszerezni a kínai medált 😄DD

Engem érdekelne, de nem innen. Mivel 99Mb így a data.hu-ra fel lehet tölteni. Nem tenné fel valaki?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
minnél magasabb a tier annál több a zsé...
tier7-8ban tartok minden nemzetnél kivéve japánt, azzal nem nyomom...
ha kiszedek 2-3 gépet meg pár földi célpontot az már fix 10-15k ezüst
torpedózás faszásan hoz a konyhára 😊 2 beaufighterem van torpedóval 😊
na OFF OFF
tier7-8ban tartok minden nemzetnél kivéve japánt, azzal nem nyomom...
ha kiszedek 2-3 gépet meg pár földi célpontot az már fix 10-15k ezüst
torpedózás faszásan hoz a konyhára 😊 2 beaufighterem van torpedóval 😊
na OFF OFF
yo😄 Reservetõl ment T3-ig.. de magasabb Tierben sem más. Britnél T8-nál járok, dettó, csak ott nincsenek olyan jó gépek😄
na fent van a WOT-os PC GAMER: LINK
Jelenleg igy néz ki a warthunder techtree (ez még változni fog valoszinü de ez a gerince) :
http://mighty8thvaf.org/mybb/showthread.php?tid=416
http://mighty8thvaf.org/mybb/showthread.php?tid=416
Jah és a szovjetek is azért támadtak hajnalban pisztoljal, mert az õ tankjaik is be voltak fagyva, ellenben õket a komisszárok hajtották géppuskával elõre szóval nekik nem volt idejük rendbetenni a felszerelésüket....
Csak a prémiumra fiókra vonatkozik, tehát ha a WoT-ban aktiválod a prémiumot akkor a WoWP-ban is aktiválódni fog, és nem kell ott is külön elkölteni rá az aranyat.
De ha az egyik játékban veszel aranyat, akkor az csak oda szól majd.
De ha az egyik játékban veszel aranyat, akkor az csak oda szól majd.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
milyen géppel? és miket lõttél ki?
aztán befejeztem a témát, nem csinálok ide WT fórumot XD
aztán befejeztem a témát, nem csinálok ide WT fórumot XD
Szerintem meg mindkettõ tudott... de szerintem ha tehetted volna inkább a szar Tigrisbe vagy a copy párducba ülsz be mint a Shermanba... Max egy Fireflyba. De azt meg inkább a britek számlájára kell írni.
Hát jó neked... minap arcadban lelõttem 11 gépet, és bár kikaptunk, de akkor is. Erre adott 4000lion-t, hát nagyon örültem, tényleg csak úgy fossa a pénzt.
Most ez azt akarja jelenteni, hogy ha van aranyam a wowp-ben, akkor az a wot-ban is jelen lesz?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Kérdés... hol lehet olyan ticketet nyitni, ahol szépen a WG orra alá tudom tolni a replayt és leírhatom nekik miért kérek bant a gyökérre?
Tudtak azok tankot gyártani,már akkor is.Meg harcolni is.
Pl: Arracourti csata...hulottak a Párducok...
A Párduc volt az egyetlen normálisnak tekinthetõ német tank,az is kopi volt..ha nem láttak volna T34-et,eszükbe nem jut döntött páncélt használni.Nam véletlen,hogy a háború után senki,még a németek sem gyártottak olyan tankokat,amik hasonlítottak volna a háborús német tankokra.A tigrisek kettõs kerekei közé rendszeresen befagyott a sár,reggel azzal kezdte a személyzet,hogy csákánnyal!! kiverte a sarat,hogy egyáltalán el tudjanak indulni.Ezért támadtak az oroszok mindig hajnalban,ha tudták hogy van tigris,mert akkor csak simán le kellett lõni pisztollyal a legénységet és annyi.Tényleg szuper fegyver...
Pl: Arracourti csata...hulottak a Párducok...
A Párduc volt az egyetlen normálisnak tekinthetõ német tank,az is kopi volt..ha nem láttak volna T34-et,eszükbe nem jut döntött páncélt használni.Nam véletlen,hogy a háború után senki,még a németek sem gyártottak olyan tankokat,amik hasonlítottak volna a háborús német tankokra.A tigrisek kettõs kerekei közé rendszeresen befagyott a sár,reggel azzal kezdte a személyzet,hogy csákánnyal!! kiverte a sarat,hogy egyáltalán el tudjanak indulni.Ezért támadtak az oroszok mindig hajnalban,ha tudták hogy van tigris,mert akkor csak simán le kellett lõni pisztollyal a legénységet és annyi.Tényleg szuper fegyver...
én árkádban tolom, és VAN jutalmazás!! SÕÕÕT!
amit a legtöbbször kapok az a legtöbb földi célpont epusztításáért, legtöbb légicélpont elpusztításáért, legtöbb assist "kiosztásáért" szoktam kapni... de elég jó búnuszt kapsz ha bázist foglalsz be... fõleg sérült géppel...
nekem jól megy a war thunder 😊 mármint az ölés 😄
amit a legtöbbször kapok az a legtöbb földi célpont epusztításáért, legtöbb légicélpont elpusztításáért, legtöbb assist "kiosztásáért" szoktam kapni... de elég jó búnuszt kapsz ha bázist foglalsz be... fõleg sérült géppel...
nekem jól megy a war thunder 😊 mármint az ölés 😄
Amúgy nem változtattak valamit a PZ III hosszú 50 mm-esén?
Nem tudtak mi var rajuk 😊 Megetettek oket a pacifista bullshittel, amugy is a sorozott allomany csekely harcertekkel birt (nem volt meg profi hadsereg). Az elit az onkentesekbol kerult ki (ejtoernyosok pl.), ok motivaltak voltak, jo kikepzest kaptak.
Saor Alba
Közös prémium fiók: link
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De van beneeeeeeeee VAAAAAAAN! 😄😄 háháháhá
Azért War Thunderrel is vannak ám gondok bõszen... Gépek közötti balansz 0, Arcade 0, MM 0, jutalmazás 0, Ha csak nem valami pilota ász reinkarnációja vagy, és 5sével szeded le a gépeket.
Ironikus módon, Wt-ben a németeknek áll most a zászló HB-ban.
So azért na...
Ironikus módon, Wt-ben a németeknek áll most a zászló HB-ban.
So azért na...
Mit fog foxi csinálni, ha kiderül, hogy nincs a játékban medál? 😊
bocs nem olvastam vissza 😄 most jöttem haza melóból, fáradt is vagyok meg az almapálesz megtette a hatását! úgyhogy most megyek wot-ozni <#pias>#pias>
és vannak artik?
nem tudom elképzelni, hogy a war thunder tankos része ne verné el a wot-ot...
nézzük meg csak wowp vs war thunder-t.... porba alázza a WT a WOWP-t 😄
a photoshopban meg ne legyél biztos.... játszol a war thunderrel?
láttad már maximum grafikán? wot elbújhat mögötte
lehet, hogy nem fognak vele mondjuk többen játszani mivel elõbb adták ki ezt a "fos" WOT-ot, de tuti biztos hogy jobb játékélményt fog nyújtani mint a wot! csak pár példa...
kezdjük a tech treet... nem vonalanként kell menni hanem szintek vannak
aki nem ismerné annak elmondom mit jelent ez:
játszol wotban német ágon... loltrakival... 1-es vagy... eléred a kettes szintet, és nem kell külön több ágon menned.... lemész 7es szintig és egyszerre kivan fejlesztve minden tank az adott szinten...
nem kell szopóágon menned, ha egy gép nem tetszik átugrod és kész!
ott van még a historical mód, garage battle mód, legénység is sokkal értelmesebb mint wotban (nem kell képezni stb stb.. csak gépet kell a picsájuk alá tenni..
hangok is sokkal jobbak, grafika is 😊
ha kijön a tankos része a wot megy a kukába nálam 😊
nézzük meg csak wowp vs war thunder-t.... porba alázza a WT a WOWP-t 😄
a photoshopban meg ne legyél biztos.... játszol a war thunderrel?
láttad már maximum grafikán? wot elbújhat mögötte
lehet, hogy nem fognak vele mondjuk többen játszani mivel elõbb adták ki ezt a "fos" WOT-ot, de tuti biztos hogy jobb játékélményt fog nyújtani mint a wot! csak pár példa...
kezdjük a tech treet... nem vonalanként kell menni hanem szintek vannak
aki nem ismerné annak elmondom mit jelent ez:
játszol wotban német ágon... loltrakival... 1-es vagy... eléred a kettes szintet, és nem kell külön több ágon menned.... lemész 7es szintig és egyszerre kivan fejlesztve minden tank az adott szinten...
nem kell szopóágon menned, ha egy gép nem tetszik átugrod és kész!
ott van még a historical mód, garage battle mód, legénység is sokkal értelmesebb mint wotban (nem kell képezni stb stb.. csak gépet kell a picsájuk alá tenni..
hangok is sokkal jobbak, grafika is 😊
ha kijön a tankos része a wot megy a kukába nálam 😊
Hát a seggfej Amik a második világháboruba az elsõ katonát tévés közvetitéssel sorsolták ki hogy ki az a SZERENCSÉS aki a 00000001es számot kapja !!! Õk azt hitték az elején hogy ez játék.
Meg is veri a warthunder mindenbe ezt a bugos hackelhetõ gyenge játékmotorral rendelkezõ piacorientált fost !!!!És egy kis csalás bemutató csak hogy elkeseritsek mindenkit hogy mirõl szól - szólt ez az egész.....na nem a skillrõl 4 Hanem csak az aranyrol amivel jol meg tömtétek a fehéroorszok zsebét na meg a minél szinvonalasabb csalásokrol amirõl legendák szoltak nem tudtak vele mit kezdeni a fejlesztõk ezér azt mondták hogy hogy nem lehet csalni na egy video :
http://www.youtube.com/watch?v=Ab7Pr0DZga8
http://www.youtube.com/watch?v=Ab7Pr0DZga8
A válaszának melyik részét érzed fosásnak? 😊
Az elsõben teljesen igaza van, egy fotosoppolt wallpapertõl nem kéne hanyattesni.
Az is igaz hogy a tömeg árkád játékot akar, nem realizmust.
Puding próbája az evés....
Az elsõben teljesen igaza van, egy fotosoppolt wallpapertõl nem kéne hanyattesni.
Az is igaz hogy a tömeg árkád játékot akar, nem realizmust.
Puding próbája az evés....
Serb már fosik a war thunder tankos részétõl, pedig még csak 3 kép van róla 😄
- SerB answering, whether he saw the War Thunder tanks: "We've seen it. I'll see, what will exactly be in the game. And when."
- SerB on War Thunder realism: "The same damage system (as in WT) on tanks - so that a tank will be detracked and won't move for another half an hour? And if you get hit in the gun - that's it, you won't shoot until it is fixed on the base? No, we don't need such a mess. Very few people want it that way in fact - see how few players play the "realistic battles" in War Thunder."
- SerB on War Thunder: "We - unlike competition - actually heavily prefer cybersport, that's already a done decision. And 'historical battle mode' like the competition has - with MiG 15 over Stalingrad - doesn't make us happy in particular. To do this right is very difficult."
- SerB answering, whether he saw the War Thunder tanks: "We've seen it. I'll see, what will exactly be in the game. And when."
- SerB on War Thunder realism: "The same damage system (as in WT) on tanks - so that a tank will be detracked and won't move for another half an hour? And if you get hit in the gun - that's it, you won't shoot until it is fixed on the base? No, we don't need such a mess. Very few people want it that way in fact - see how few players play the "realistic battles" in War Thunder."
- SerB on War Thunder: "We - unlike competition - actually heavily prefer cybersport, that's already a done decision. And 'historical battle mode' like the competition has - with MiG 15 over Stalingrad - doesn't make us happy in particular. To do this right is very difficult."
ja hogy rohadjanak meg 😄 ....
pedig reméltem h hazajövök melóbol aztán nyomhatom a tier X-es artykat gold ammoval de nem 😞
pedig reméltem h hazajövök melóbol aztán nyomhatom a tier X-es artykat gold ammoval de nem 😞
Nem nagyon akar jönni a tesztszeró 😄.
Belegondolva, ingame is komisszárkodni szoktam (aki bratyizik az ellenséggel a chaten, pl gl hf meg ilyenek, azokat hátbalövéssel fenyegetem 😊 ), valszeg real life is oda kerültem volna 😄
Gondolom elsõsorban nem a kimûvelt emberfõket küldték rohamra, akik elgondolkoztak azon, hogy mi a f*szt keresnek ott. 😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Gondolom a pantherben meg szídták a randomot, hogy elsõre kigyújtotta õket a találat. 😊
Jah de menet kozben tuzelt ahogy gunner mondja, nem varta meg mig "beszukul", bar bejott mert talalt XD
Amcsiknál biztos nem úgy ment... mentek azok önként a háborúba....
Ment volna a tököm inváziózni európába.
Vagy ott is kötelezõ sorozás volt akkoriban?
Ment volna a tököm inváziózni európába.
Vagy ott is kötelezõ sorozás volt akkoriban?
De a pershing legalább szépen okosan, frontot beforgatva ment ki 😊
Hidd le sokan nem onszantukbol tettek 😄
Pisztolyt raknanak a fejedhez, lehet te is inkabb mennel elore.
Pisztolyt raknanak a fejedhez, lehet te is inkabb mennel elore.
Lentebb van egy URL, ahol konkrét elemzés van, korabeli fotókkal, térképpel, meg képkockáról képkockára a videó is ki van tárgyalva (pl hogy esik az a szerencsétlen parancsnok fejjel elõre a panther frontpáncéljára menekülés közben).
Azert lett allitolag kilove a Panther, mert nem lattak meg nagyon Pershinget elotte a tank parancsnokok, mert akkoriban meg nagyon ritka volt, es azt se tudtak, hogy esetleg nem egy elfogott tank lehet-e. Hezitalt a commander, es ez lett a vege.
Hogy most héro vagy nem az Us legénység, más tészta. Én sose mennék háborúba, maximum úgy hogy mondjuk távirányítású drónnal támadok vmi 5000 km-re lévõ célpontot.
Számomra teljesen megdöbbentõ, hogy voltak képesek a háborúban a fiatalok nekirohanni az atlanti falnak.. de ez igaz minden oldalra, legyen német vagy US.
Nekem max úgy ment volna mint az oroszoknak, bevodkázva. Mert amúgy lefostam volna a bokámat a harcban.
Számomra teljesen megdöbbentõ, hogy voltak képesek a háborúban a fiatalok nekirohanni az atlanti falnak.. de ez igaz minden oldalra, legyen német vagy US.
Nekem max úgy ment volna mint az oroszoknak, bevodkázva. Mert amúgy lefostam volna a bokámat a harcban.
"pedig 8-10 fps-el tolom a gémet"
hehe... errõl kedvenc kabalaállatunk híres mondata jut eszembe... "a háború nem a kényelemrõl szól"
hehe... errõl kedvenc kabalaállatunk híres mondata jut eszembe... "a háború nem a kényelemrõl szól"
De az. A shermanok amiket elotte kiszedett a Panther, arrol van szo. Azok ott fustolnek mar az utca vegen, szemben a pantherral. Errol a sziturol volt video is vhol.
Most lehet én vagyok a hülye, de ez a képen nem egy pershing?
No jó, de szerintem te se legénykednél -mármint a WoT-ban se, nem csak a valóságban- egy shermannal egy Párduccal szemben. És örülnél ha ki tudnád szedni. Fõleg ha stock sherman.
Ez már volt egyszer.Akkor ezt nyilatkoztam róla és azóta sem változott a véleményem.
Ja.3 órán keresztül tanakodtak rajta,hogy hogyan is kellene megtámadni,az éppen ebédelõ 15 éves Német legénységgel,vegetáló kifogyott üzemanyagú Párducot.
Aztán,mikor sikerült kilõni,a Yenki hõs harckocsizó legénység rögtön megkapta a kongresszusi érdemérmet és elõadásokat tartottak szerte az USA-ban a harckocsizó taktikákról.😊
Ha meg szóba kerül a II ww.akkor a töménytelen bombázós mozin kívül ezt az egy tankosat tudják felmutatni és erre cibálják a bõrt a kukijukon már 68 éve!😊
Ja.3 órán keresztül tanakodtak rajta,hogy hogyan is kellene megtámadni,az éppen ebédelõ 15 éves Német legénységgel,vegetáló kifogyott üzemanyagú Párducot.
Aztán,mikor sikerült kilõni,a Yenki hõs harckocsizó legénység rögtön megkapta a kongresszusi érdemérmet és elõadásokat tartottak szerte az USA-ban a harckocsizó taktikákról.😊
Ha meg szóba kerül a II ww.akkor a töménytelen bombázós mozin kívül ezt az egy tankosat tudják felmutatni és erre cibálják a bõrt a kukijukon már 68 éve!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...