World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mentem a T-62A-val megint és az az ágyú nagyon ott van. Megyek majd még vele és ha nem szed ki arty akkor lehet mégis megveszem, pedig nem akartam több T10-et. Jah és a Leo1-rõl nem is beszéljünk. Meglepõen jó, sõt nagyon sajnos.

Csendben olvasgatom a 8.6 buzinerf híreit. Asszem szeretni fogom az új pöcsöt. 😊)

A tesztszerver tele orosszal, akik a csapattársaikon próbálják ki a T10 lövegeiket. Rohadtul irritáló.
Viszont szerelmes lettem az ISU-ba, a Leo1-be, a T-62A-ba, az 50-100-ba, és hol van még a többi kipróbálni való gép? Hosszú grindnek nézek elébe... 😊
Kíváncsi vagyok, hogy hány artysta fog sírni a hivatalos fórumon a nerf miatt
ToCsEk
minden szerveren ugyan az a tank akció van?
ez lesz koreain:

Duration : June 1 to June 15

30% discount of following tanks -
Tier VIII : PzKpfw Tiger II
Tier IX : E-75
Tier X : E-100

30% credit income bonus of following tanks -
Tier VIII : PzKpfw Tiger II
Tier IX : E-75
Tier X : E-100

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

hehehe én már gondolkodok hogy mit vegyek az artyk eladásából befolyó pénzbõl 😊
JP2-õt vagy Panther2-õt vagy VK4502B-t
GabeE3e
Húúúúúúú ha <#puszi><#puszi><#puszi>
8.6 után már csak az artyzik aki élvezi az Orált(mármint ha õ csinálja)
Báár a batchat arty elég jó még mindig.
Viszont a t92 pfúj😊Teljesen öszeszükülve is egy ima kell,hogy betaláljon😄,mozgó tankra meg ránézni sem szabad vele😊

Obj 212 mintha kapott volna egy speed buffot,de lehet csak én érzem így😊
Nézzétek meg😊,mondjuk sokra nem megy vele az ember mert ritka sz@r lett. a "kicsike"

I love 8.6<#puszis><#taps><#bohoc>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Kicsit trainingezünk és elég ijesztõ, amit tapasztaltam.
183 tulajoktól kérdezem, hogy mostani patchben is ennyire motor érzékeny a tank frontja? 4/4x lõtte el a motort, 2. lövésre ugye destroy és onnantól már nem lehet mozogni, hiába javítom meg újra ellövi. 😄
Elég lehangoló ez a dolog. Lehet ellene tenni valamit?
A legjobb tudomásom szerint még az is jó esélyekkel indul, de pissz: több infót nem adhatok ki! 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

grillét meg sturmpanzert beveszem 😄 2 szabad helyem van csak 😛 de ez is +50k
Kis hal is hal... 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nem is értem az egész taktikát. Falat emelnek hullákból? Mondjuk arty nélkül biztos sokkal nehezebb lett volna, de így..... <#taps>

gép=game
az mitõl van h 8.5 óta egyszerûen nem tudom frissíteni a gépet a szokásos módon? (launcher által...)

Most teszt szerverrel is az van, h letölt 3-4gb-t (5,071-t akar alapjából) és kész, megáll....addig meg max sebességen.

Van amúgy torrentes verzsön-je a tesztnek?
Ha van, vki 1 linket plz 😊 elõre is thx
na kiszámoltam mennyit lehet nyerni azzal ha megveszünk pár artyt pecs elõtti nap majd miután kijött a peccs eladjuk:
AMX 105AM: 19.500
M37: 18.000
Bison: 21.000
Grille: 23.000
Stpz II: 27.000
összesen: 108.500 credit.... hát nem valami soKK 😊
patchaou
Lehet, hogy új ágat akar kezdeni és minden tankot ki akar rajta próbálni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak szerintem genyóság hogy a T10 heavyk AP lõszerei nerfet kaptak? Nem úgy volt hogy azt nem bántják? Az is érdekes hogy a TD-k brutális prém átütéséhez nem nyúltak, hanem inkább jól megemelték az árkukat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hehehe kipróbáltam 59-16-ot.... berongyoltam 5 arty közé vele... esélyük nem volt kilõni 😄 mindegyik 10 méterekkel mellém lõtt 😄DDDD

nem rossz ez az 59-16... tetszik az auto loadere 😄
ha rendes szerón nagyok ellen rakja be akkor sajna nem sokat érhet :/
Lehet, hogy ez hülyeség, amit írtam és itt már figyelnek, hogy pontosan ugyanolyan tierû artyból pontosan ugyanannyi legyen a két oldalon. Eddig még nem volt olyan csatám, amiben ez ne lett volna így. Akkor viszont nagyon jó, ha ez igaz lesz.

sztem a használható arty a Bat maradt, meg a T92 a brutál splash miatt (szigorúan kredites gold ammóval használva).
a Bat is fájdalmas, azzal a ~70-80 mp töltéssel, de az legalább uolyan gyorsan kiköpi azt a 4et, és a torony miatt a célzókör sem ugrál annyit. .. magán a pontosságban amúgy érzésre nincs különbség, sõt .. sikerült 8/8at lõnöm ..

az új map elsõ nekifutásra bejövõs, sok-sok kemper bokorral, és ösvénnyel, szal aki itt kiismeri magát, jót fog vadászni.

MINDEN artyt gyengítettek
ki az a barom állat aki teszt szerón tier1-el akar menni? 😄DDDD
1 darab várakozik a listában <#banplz>
a tízes artykat is nerfelték?

Wot: Totti93

hehehe 😊
ez talán a második.... elsõ a KV 107 halálosztók törlése a gamebõl...
(a régi szép idõk amikor T-46okat meg PZ3asokat daráltál vele a sírba)
Solten
Nah, elso ertelmes lepesuket megtettek vegre a devek, 2 evet kellett csak b@sztatni oket... <#vigyor>

Saor Alba

na ez az arty gyengítés tényleg gyengítés lett....
4 artymból 2-õt szétbasztak (hummel, amx 105 am) egyet leamortizáltak (S-51), egyedül a GW Panther maradt jó... amit meg is tartok... de egyáltalán nem bánom ezt a pecset, sõt! maradjon is így! 😊
legalább vége lesz az artys korszakomnak.... néha néha elõveszem GW P-t retro-zni és annyi.... lesz + 3 garázshelyem meg +2milla creditem 😊
Azt még senki nem említette, hogy elõfordulhat ezek után, hogy ha mondjuk két T10-es van, akkor az egyik oldalon ez két arty, míg a másikon mondjuk két Foch. Érdekes csaták lesznek...

nem szereti az arty az MM-et 😊
The maximum time in queue for battle has expired. Select another vehicle or try again later.
Majd Ytar is leírja a véleményét, ha gondolja, de nekem olyan El Halluf érzetem volt az új pályán. Jó TD helyek, arty-nak fekvõ térkép. Szép, kb. két útvonal a két oldalon és középen való scoutolás a várható taktika. Jó nagy térkép, sok házzal.

A fejlesztõk amúgy írták is hogy a pontosság nem fog változni. Legfeljebb annyiból talán, hogy sokan nem fogják megvárni míg beszûkül és idõ elõtt eleresztik a lövedéket.
Mindenesetre van egy eladó accountom ha valakit érdekel, van rajta type59 meg egy rakás gold (260).

Na ezt is megéltem!
Körönként legalább 3 TK/oldal...mesés...
Ez csak T92 volt, ami eddig sem volt túl OP a többihez képest.

Kipróbáltam milyen megállni nyílt terepen, kb 10 secen belül kaptam 2 arty hitet. Szóval olyan nagyon nem hatotta meg õket a nerf, ugyanúgy meg fog halni, aki nem mozog. Csak pár másodperccel késõbb, mint most.
Hummel: kuka! mobilitása sehol nincs 8.6-ban... 27 sec alatt tölt.. ahhoz képest meg keveset sebez... counter artynak lenne yo de mivel nincs tracer így most kb. nemsokat ér!
Az eddig leírtak alapján ~12 millió kreditnyi bevételem lesz a patch után... 😄

GW Panther: 29 sec töltésidõ, abszolút használható maradt.... pontos, gyorsan szûkül.... egyik ütõképes arty a sok közül a jelenlegi peccs szerint!
Ez a Su-14-1...iszonyat szar,de a legszexibb SPG a játékban,ha játszani nem is fogok vele de KELL a garázsba azzal a hosszabbik csõvel,mint egy szárazföldi csatahajó,rohadt mutatós!
Vicces azért, most lõttem 484 hpra APval fullról egy mozgó IS7et (T92 még mindig).. 😄 Álló célpontot alig lehet eltalálni ezt meg elvitte.. 😄
De csak, hogy örüljenek a népek , közeledõ tankot szinte lehetetlen ellõni vele. Batchet kb újratölt, mire becélzom 50 méterrõl és még akkor sem biztos, hogy eltalálja. Eltörölték az arty "skill cappet". Teljesen random lett, hogy mit ad be. 😄
Pont jók lesznek az jge100, meg ob268 meg társai ellen. Kár, hogy a td-k penjét nem vették vissza. De ígyis nagyon jónak ígérkezik a dolog. jó lesz ez.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Huh vagy elfelejtettem artyzni,vagy tényleg jó lesz a nerf,és végre valahára fellélegezhetünk,atomkemperereken kívül mást nehéz lesz megfogni velük😄
Süti sebzés...

S-51et betette 7esek ellen....
50 sec töltés idõ, gun kitéríthetõség rosszabb mint volt... szûkülés kicsit lassabb... pontatlanabb.... viszont a damage még mindig brutál 😄
Oké, tévedtem. A célzás is pocsék. Konkrétan sosem szûkül a célzó a tank méretére.. 😄 Splash alig van. Szóval jó lesz. Más sem tudja kijelölni a célpontokat? Nincs piros körvonala a tankoknak, nem tudtam pl jelezni, hogy kit akarok lõni.
Gyerekek, ez az arty nerf túl szép, hogy igaz legyen 😄. Aranylõszert próbáltatok? Az is nerfelve van talán.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Na 2 óra alatt leért a fele. Remélem van még hely, illetve 2 óra múlva is lesz még belõle. 😄

Dehogynem, csak menned kell vele egy átlagos kört 2 héttel a patch jövetele után, amikor már senki sem használja😄.
Tono34
Mintha valamelyik PIC v másik újnak lenne az alapjából kialakítva.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

1-es teszt szerverre keresek training-be valakit, mennék én is térképet nézni ..

nincs
Eagle16
Ez a kis Tier 2-es SPG milyen aranyos 😄 Úgy néz ki mint egy mini GW-Tiger, 6 tonna az egész, akkora mint egy Marder II-es.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius