World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont szerelmes lettem az ISU-ba, a Leo1-be, a T-62A-ba, az 50-100-ba, és hol van még a többi kipróbálni való gép? Hosszú grindnek nézek elébe... 😊
Kíváncsi vagyok, hogy hány artysta fog sírni a hivatalos fórumon a nerf miatt
ez lesz koreain:
Duration : June 1 to June 15
30% discount of following tanks -
Tier VIII : PzKpfw Tiger II
Tier IX : E-75
Tier X : E-100
30% credit income bonus of following tanks -
Tier VIII : PzKpfw Tiger II
Tier IX : E-75
Tier X : E-100
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
JP2-õt vagy Panther2-õt vagy VK4502B-t
8.6 után már csak az artyzik aki élvezi az Orált(mármint ha õ csinálja)
Báár a batchat arty elég jó még mindig.
Viszont a t92 pfúj😊Teljesen öszeszükülve is egy ima kell,hogy betaláljon😄,mozgó tankra meg ránézni sem szabad vele😊
Obj 212 mintha kapott volna egy speed buffot,de lehet csak én érzem így😊
Nézzétek meg😊,mondjuk sokra nem megy vele az ember mert ritka sz@r lett. a "kicsike"
I love 8.6<#puszis>#puszis><#taps>#taps><#bohoc>#bohoc>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
183 tulajoktól kérdezem, hogy mostani patchben is ennyire motor érzékeny a tank frontja? 4/4x lõtte el a motort, 2. lövésre ugye destroy és onnantól már nem lehet mozogni, hiába javítom meg újra ellövi. 😄
Elég lehangoló ez a dolog. Lehet ellene tenni valamit?
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Most teszt szerverrel is az van, h letölt 3-4gb-t (5,071-t akar alapjából) és kész, megáll....addig meg max sebességen.
Van amúgy torrentes verzsön-je a tesztnek?
Ha van, vki 1 linket plz 😊 elõre is thx
AMX 105AM: 19.500
M37: 18.000
Bison: 21.000
Grille: 23.000
Stpz II: 27.000
összesen: 108.500 credit.... hát nem valami soKK 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem rossz ez az 59-16... tetszik az auto loadere 😄
ha rendes szerón nagyok ellen rakja be akkor sajna nem sokat érhet :/
a Bat is fájdalmas, azzal a ~70-80 mp töltéssel, de az legalább uolyan gyorsan kiköpi azt a 4et, és a torony miatt a célzókör sem ugrál annyit. .. magán a pontosságban amúgy érzésre nincs különbség, sõt .. sikerült 8/8at lõnöm ..
az új map elsõ nekifutásra bejövõs, sok-sok kemper bokorral, és ösvénnyel, szal aki itt kiismeri magát, jót fog vadászni.
1 darab várakozik a listában <#banplz>#banplz>
Wot: Totti93
ez talán a második.... elsõ a KV 107 halálosztók törlése a gamebõl...
(a régi szép idõk amikor T-46okat meg PZ3asokat daráltál vele a sírba)
Saor Alba
4 artymból 2-õt szétbasztak (hummel, amx 105 am) egyet leamortizáltak (S-51), egyedül a GW Panther maradt jó... amit meg is tartok... de egyáltalán nem bánom ezt a pecset, sõt! maradjon is így! 😊
legalább vége lesz az artys korszakomnak.... néha néha elõveszem GW P-t retro-zni és annyi.... lesz + 3 garázshelyem meg +2milla creditem 😊
The maximum time in queue for battle has expired. Select another vehicle or try again later.
Mindenesetre van egy eladó accountom ha valakit érdekel, van rajta type59 meg egy rakás gold (260).

Kipróbáltam milyen megállni nyílt terepen, kb 10 secen belül kaptam 2 arty hitet. Szóval olyan nagyon nem hatotta meg õket a nerf, ugyanúgy meg fog halni, aki nem mozog. Csak pár másodperccel késõbb, mint most.
De csak, hogy örüljenek a népek , közeledõ tankot szinte lehetetlen ellõni vele. Batchet kb újratölt, mire becélzom 50 méterrõl és még akkor sem biztos, hogy eltalálja. Eltörölték az arty "skill cappet". Teljesen random lett, hogy mit ad be. 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
50 sec töltés idõ, gun kitéríthetõség rosszabb mint volt... szûkülés kicsit lassabb... pontatlanabb.... viszont a damage még mindig brutál 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.