World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na szóval.

A HPTS nagy múlttal rendelkezõ, 100% magyar tulajdonú klán újraalakult.
Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).

Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerverem.

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
JELENTKEZZÉ ITTEN E!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Igazából leginkább az zavar, hogy ha északon kezdtél és felmentél a baloldali vonathoz, gyönyörûen oldalba tudtál lõni mindenkit aki a híd aljánál vagy akár arrafelé próbálkozik... A déli oldallal meg egyáltalán nem barátkoztam meg, de hátha most...
Valszeg másnál is ugyanez van. Gondolom az új Player details miatt.

Összességében nem izgat, csak eddig szép felfele ivelõ grafikon volt, most egy kurvanagy visszaesés látszik rajta.

Nekem bejött a WP. Most voltam rajta, de nem látok túl nagy különbséget a játékmenetben, csak azért mert kivettek középrõl pár vonatot, a többség még mindig a töltés mentén rohangál, viszont ugyanúgy senki sem mer átmenni a túloldalra. Nem tudom mennyire artysafek most az oldalak, 1 arty volt az sem rám nézett, de nekem úgy tûnt, hogy használható a map. Bár lehet én álltam be az egyetlen használható helyre, ezt nem tudom, de 3k dmgt elcsipegettem a délen kezdõkbõl a kisiklott vonatroncson keresztül. Hulldown tankokat még mindig szereti a pálya.
a Vastag Berta
patchaou
Ha neked csökkent, akkor csökkent mindenki másnak is, vagy rosszul látom?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten
Upgraded loltraktor.

Saor Alba

Úristen! Úristen! Ez valami rémesen iszonyatosan szörnyû! Ilyet! Hú! Há! Júj! Még a szavam is elakadt, csökkent az effi! Szörnyûséges. De amúgy miért baj ez? Nem teljesen mindegy hogy mennyi?

patchaou
Az elõbb egy killt átengedtem egy TD-nek, mert nagyon jól osztotta, 5-nél járt, élt még 3 ellen az egyikre rá is láttunk, de azt kilõtték, aztán befoglaltak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vagy ha tudják is, és látják h 5 killed már összejött, csak azért is behúzzák. Ha meg megkérem õket h hagyják abba a capet, akkor az én k*** anyámat meg én vagyok a noob gay looser...
Eagle16
Valami noobcsõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Asszem rájöttem, hogy miért nem hagyják meg szinte soha a hatodik killt. Inkább behúzzák a zászlót, vagy kilövik az utolsót amit ledarálsz. Eddig azt hittem bunkóság, rosszindulat vezérli õket, de nem. A válasz kurva egyszerû, fingjuk sincs, hogy 6 killért medál jár XD

Maala
Szerezz be új tankot, és könnyû.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na mit találtam, mi ez? :D

Ügy, hogy a csata számom bekerül az adatbázisba, de a stat már nem. Igy 4 nap alatt több mint 10 pontot esett a WN6-om, amin amúgy is kurva nehéz faragni 20k csata felett...

Maala
Hogy érted, hogy emiatt? :D És mi az, hogy az elmúlt 1000 csatád ment a levesbe? Majd ha újra jó lesz a PW, jó lesz minden. :)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/05/next-discounted-tier-10.html

Notice! Data fetched from Wargaming is mismatched; Overall battles count (20573) don't match with vehicle-specified battles count (19629). This might result in false data in daily statistics (specially avg. tier, eff and WN6).

A Planetwot napok óta ezt irja és kb 1 ponttal csökken az effem emiatt. csodás. Az elmúlt 1000 csatám ment a levesbe. Basszák fültövön.

Maala
Hmm, lehet a bat látótávjával van akkor a gond. :)

az M40/43 csak T8 lesz, így nem hiszem, hogy sokkal többe kerül majd. Ha T9 lenne, akkor talán. Inkább a GWType E-100-at veszem meg, na az sokkal többe kerül majd :d
Legfeljebb ha nem tetszik, eladom, nem is sokat vesztek vele.

Jézusom, már értem mirõl beszélsz... Lakeville, beteperek BatChattel városba... nincs itt senki, de fura. Majd hirtelen: B+ LÕNEK A HÁZAK?! Lõnek jobbról, lõnek balról, meghalok. Majd megjelenik vagy 4 enemy körülöttem. <#mf1> Works as intended. <#violent>
De patch után sokkal több pénz kell majd hozzá szerintem.Vagyis most éri meg megvenni.

Köszi
Akkor nem is kell már sokat grindelnem :d
M12 fullos már, és van rajta 110.000 xp

Jobban járok, ha patch után fejlesztem ki az M40/43-at, úgysem veszem meg most.

M12 2. gun: 15500 XP
M12 utolsó engine: 5100 XP
M12 2. track: 7965 XP

M40/43: 116500 XP
Ebben a pillanatban dobott le a szerver karbantartás miatt... ha felenged máris mondom.
Valaki megírná nekem, hogy mennyi xp kell majd az M12-bõl, hogy kifejlesszem az M40/43-at patch után? Ha jól tudom az M12 lesz T7, az M40/43 meg T8.

Köszi

Maala
Azóta eléggé szopat az MM... Ha még van 2 másodperc... (Bár biztos vagyok benne, hogy 0dmg-et lõttem volna, vagy ilyesmi)

Hát én erre azt mondanám:Fuuuuuu!
Gyönyörû kör még így is!
Ha van 1-2 csapattársad,ahogy látom rajtad kívül kemény 3 ember(no meg 1 arty:D)próbált játszani valami Wot-ot,le is hozhattad volna,jól kicsesztek veled a T8-as suiciderek...
Maala
Valami nem kóser a spotrendszerrel, vagyis szerintem inkább a camo faktorokkal.

Tegnap bementünk Sacred Valleyzni, meg 50M-el batet ramolni, spall liner mellett (1000 hp bat, 8hp 50m, de mindegy :D)

Úgy nézett ki, hogy veszítettem HP-t, arrébb tolódtam, majd 5mp múlva felspotoltam az 50M-et... Lol.

+ volt egy bugom :D Spottoltak egy enemyt, aki annak rendje és módja szerint eltûnt a radarról. Bõszen lövöm tovább a bokrot ahol legutóbb láttam, erre benyögi h "Critical hit!" <#taps> Mivan, letörtem egy ágat? - gondolom így magamban hajnali 6-kor...
Widepark mapot jól szétcseszték... Egyik kedvencem volt, de a középen lévõ töltés használhatatlan, odébbtolták a vonatokat, a pálya déli részérõl kiírtották a házakat kb. Egy nagy nyílt szar lett középen egy földkupaccal. Oké h az északról kezdõket mindig felspotolták, a délieket meg nem, de így totál használhatatlan.

Fjords rebalance meg érdekes lett, lent a déli részét körbe"falazták" heggyel, belõhetetlen kis sikátor lett... A jobb felsõ sarokból pedig már nem lehet sokmindent lõdözni, középre emeltek egy földkupacot ami takar mindent.
Majd nézzétek meg, érdekesek...
Maala

Maala
Ha telibetalálod penetrationnel, akkor nem is fog... Belsõ explosion ellen nem véd.

Arty info update, akit még érdekel:

Kipróbáltam az összes artyt és az igazat megvallva, csak T92n éreztem a nerfet.
GWm nincs jelenleg, de 2k-kat lõttem viszonylag tûrhetõ célzási idõvel és vicces, hogy rámegy a superspalliner :D
Counterezd ki, ha tudod, mellélõsz és nem sérül (FV215 heavybe+jpe100ba ment a 2-2k)
261 is csak lassabban céloz és tölt (mondjuk így indokolatlanul kicsi a kitéríthetõsége)
Bat mozgékonyabb lett, a többi értéke csak kicsit romlott.
Nem tudom mennyire használják teszten a spall linert, de a sebzésen nem nagyon látszott változás.
na baszki, rossz helyre, sorry. Szpecnyaz, ha erre jársz, töröld ezzel a hsz-el együtt plz :D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

elsõ köröm aircobrával:

crew szar, alap felszereltség, és még a 37-es cannont se ismerem igazán, de ez a gép már így is OP..

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

GabeE3e
Tényleg tele van fasszopó oroszokkal a teszt szerver.
Elindultam erre kapok egy ammoracket egy leo1 tõl, mondjuk FV 183-massal voltam, próbált menekülni, 600méteren még be is írt valamit oroszul, de aztán telibe vertem 1800-al,aztán kigyulladt és leégett:)

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Az ócsó T10 akciók eddig ugyan azok voltak. Mellesleg ezt nem bánnám, mert pont most akarom vissza venni az E100at<#finom>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

köszönöm, megpróbálom :)
Módosítás: Batchat arty mozgékonyabb, mint volt. Tovább tölt, de a célzása még mindig tûrhetõ. A superspallinert viszont nem szereti. :)
elkezded letölteni és ott lesz a udates mappában, amit hozzá tudsz adni a torrent progihoz.
Rövid elemzés a tesztszerverrõl:
-artyk szenvedni fognak, de még mindig használhatók
-td xp növelés alig látszik
-az új célzási rendszer nagyon megdobta a játékot (E4el célzás nélkül szinte a célzókörön belülre lõtt, mozgásból éppen megállva, 400 méterre levõ tankra)

Zárójeles megjegyzés: fv215 heavy eszméletlen jó, nem is értem miért van belõle ilyen kevés, mozgékony, gyorsan tölt, jól pattog és megy rá a superspalliner (sniper nézet nélkül, mozogva eltaláltam vele 5/5x az 500 méterre száguldozó medet stabilizer nélkül)

Valaki találja ki, hogy lehet a tesztszerveres kreditet átvinni a simára, mert minden tank tetszett, amit néztem, de kb sosem lesz elég pénz megvenni õket :D (E50m, Leo1, FV183, FV215, sõt még a tortot is jó lenne megtartani majd)
Jó ötlet volt amúgy ez, hogy angol TDknél a 9-10nek ugyanannyi a hpja, lehet választani a gyorsan kicsit és a lassan nagyot sebzõ ágyú között. :)
senki nem tud akkor teszt klienshez torrentet?:)
GabeE3e
Ááá gyerekek ez a Leo 1 valami eszméletlen pontos , nagyon bejön tesztszerveren.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Bevallom, goldal duplázok <#rolleyes> <#kacsint>
Ócsó mecs vót. <#hawaii>

Sajnálom, hogy nem megy a http://mwreplays.com/. Sok replayem csak ott volt meg. <#shakehead>
Izgalamas volt, csak a végét elszúrtam.

replay
Hát már nem azért srácok. De ez mi? A tótok leigáztak minket? <#mf1>
http://cw.worldoftanks.eu/clans/500000175-CSA-3//url]

Miért sajnos? :)
Az artynerf miatt ismét szórakoztató lehet a T10. 3 Leo1 szakaszban nagyon gonosz dolgokat mûvelhet randomban.