World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HPTS nagy múlttal rendelkezõ, 100% magyar tulajdonú klán újraalakult.
Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).
Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerverem.
Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
JELENTKEZZÉ ITTEN E!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Összességében nem izgat, csak eddig szép felfele ivelõ grafikon volt, most egy kurvanagy visszaesés látszik rajta.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Na mit találtam, mi ez? :D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A Planetwot napok óta ezt irja és kb 1 ponttal csökken az effem emiatt. csodás. Az elmúlt 1000 csatám ment a levesbe. Basszák fültövön.
Legfeljebb ha nem tetszik, eladom, nem is sokat vesztek vele.
Akkor nem is kell már sokat grindelnem :d
M12 fullos már, és van rajta 110.000 xp
Jobban járok, ha patch után fejlesztem ki az M40/43-at, úgysem veszem meg most.
M12 utolsó engine: 5100 XP
M12 2. track: 7965 XP
M40/43: 116500 XP
Köszi
Gyönyörû kör még így is!
Ha van 1-2 csapattársad,ahogy látom rajtad kívül kemény 3 ember(no meg 1 arty:D)próbált játszani valami Wot-ot,le is hozhattad volna,jól kicsesztek veled a T8-as suiciderek...
Tegnap bementünk Sacred Valleyzni, meg 50M-el batet ramolni, spall liner mellett (1000 hp bat, 8hp 50m, de mindegy :D)
Úgy nézett ki, hogy veszítettem HP-t, arrébb tolódtam, majd 5mp múlva felspotoltam az 50M-et... Lol.
Fjords rebalance meg érdekes lett, lent a déli részét körbe"falazták" heggyel, belõhetetlen kis sikátor lett... A jobb felsõ sarokból pedig már nem lehet sokmindent lõdözni, középre emeltek egy földkupacot ami takar mindent.
Majd nézzétek meg, érdekesek...
Kipróbáltam az összes artyt és az igazat megvallva, csak T92n éreztem a nerfet.
GWm nincs jelenleg, de 2k-kat lõttem viszonylag tûrhetõ célzási idõvel és vicces, hogy rámegy a superspalliner :D
Counterezd ki, ha tudod, mellélõsz és nem sérül (FV215 heavybe+jpe100ba ment a 2-2k)
261 is csak lassabban céloz és tölt (mondjuk így indokolatlanul kicsi a kitéríthetõsége)
Bat mozgékonyabb lett, a többi értéke csak kicsit romlott.
Nem tudom mennyire használják teszten a spall linert, de a sebzésen nem nagyon látszott változás.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
crew szar, alap felszereltség, és még a 37-es cannont se ismerem igazán, de ez a gép már így is OP..
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Elindultam erre kapok egy ammoracket egy leo1 tõl, mondjuk FV 183-massal voltam, próbált menekülni, 600méteren még be is írt valamit oroszul, de aztán telibe vertem 1800-al,aztán kigyulladt és leégett:)
There is but one rule: Hunt or be hunted.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-artyk szenvedni fognak, de még mindig használhatók
-td xp növelés alig látszik
-az új célzási rendszer nagyon megdobta a játékot (E4el célzás nélkül szinte a célzókörön belülre lõtt, mozgásból éppen megállva, 400 méterre levõ tankra)
Zárójeles megjegyzés: fv215 heavy eszméletlen jó, nem is értem miért van belõle ilyen kevés, mozgékony, gyorsan tölt, jól pattog és megy rá a superspalliner (sniper nézet nélkül, mozogva eltaláltam vele 5/5x az 500 méterre száguldozó medet stabilizer nélkül)
Valaki találja ki, hogy lehet a tesztszerveres kreditet átvinni a simára, mert minden tank tetszett, amit néztem, de kb sosem lesz elég pénz megvenni õket :D (E50m, Leo1, FV183, FV215, sõt még a tortot is jó lenne megtartani majd)
Jó ötlet volt amúgy ez, hogy angol TDknél a 9-10nek ugyanannyi a hpja, lehet választani a gyorsan kicsit és a lassan nagyot sebzõ ágyú között. :)
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Az artynerf miatt ismét szórakoztató lehet a T10. 3 Leo1 szakaszban nagyon gonosz dolgokat mûvelhet randomban.