World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
- ha jól sejtem 1-2 új becsapódás-hangeffekt is jött, egész kellemesek a fülnek
- az artyk szénné lettek nerfelve. Kicsit mozdítod a célkeresztet, már ugrik szét, ami így is elég nagy - elég "zavaró" (nekünk jó)
- BatChat arty 1perc 17 másodpercig tölt... T92 40sec+
- vannak új crew hangok is, nagyon hülyén hangzanak... fõleg a "They dinged us!" ami dejdingdász kimondva... hát hangosan röhögtem.
- ha 0-t sebzel, bemondja h 'Critical!'
Valaki új mapra jönne nézelõdni? 2-es szerveren vagyok.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
tier 7eshez 62k exp
hát itt valami el lett baszva rendesen 😊😊 lehet h arty nerf lesz de ezek alapján több arty lesz randomban low tierben mint eddig 😄
Így átláthatóbb, nemzetek árai között nincs nagy difi, de ha gondolod többirõl is töltök fel.
tier5 artyhoz 12-15k exp kell tier4 rõl LOL
A végén megnéztem,kritikus sebzés a tankon,zero damage,én leköptem a monitort,a rohadt ruszkik meg talán még most is rajtam röhögnek.
Azért nem olyan szar ez a játék...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Akkor az én AMX-50B-mnek semmi esélye. Hogy lehet megbundázni? Ha adok nektek 5500 goldot akkor megnyerhetem a fõdíjat? (2500 gold) <#taps>#taps> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
kivéve engem mert ugye az alkohol pusztítja az agysejtjeimet 😞
Rakok fel T10 arty gun statisztikát íziben.
...
..
.
csak vicceltem nyugi 😄
erre vagyok kíváncsi én is, a tier besorolásra!
ha valóban úgy teszi ahogy madi mondja akkor lesz sok oneshot S-51el 😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Bár nem vagyok artysta, de jobban meg kell majd gondolni, mikor mire lõjön, persze, ha eredményesen akar játszani.
Ami viszont szar, hogy T8 csatába is berak ugye T8artyt-, aminek elég nagy puskája van, szóval szerintem nõni fog a one hit, kisebb tierben.
Mondom ezt két csata után, majd a tapasztaltabbja megmondja a tutit! 😄
Régebben ez nem így volt,de örülök neki...
Sajnos nem látványos a repi, de ha van valakinek kedve végig nézni mit bénázik az ellenfél:
tessék 😊
3-4es csoportokban vonultak egymás mellett a mausok nyílt terepen, vagy hogy? 😄 Mondjuk a 100k töltényárból látszik, hogy kihasználta a gold plusz splashét, de akkor is mókás elképzelni az ellenfelet, hogy megvárta, amíg a gw 17et lõ. 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kedves klántárs eredménye, csak szerintem itt nincs fent. 😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
mármint a 10es artyval 😄
Csaby