World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy szerelõ készlet és nagy elsõsegély alapból rá kell menjen, mert akkor is javítanak az értékeken (javítás és legénység sérülés), hacsak ott vannak. Az automatikus tûzoltónak is van ilyen hatása, de ha tüzet kapsz, akkor az azonnal elhasználódik, úgyhogy én azt nem tenném rá, maximum tier9-es vagy 10-es tankra, ha gyulladós. A másik kettõ viszont közeletõ tartozék! Nem kell felhasználni, de legyen ott!
Tono34
E100-ra nekem is fáj a fogam, de hatalmas kredithiányom van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az igaz, hogy T6-T7 már csak 30%, de már a T8 , T9, T10 is folymatosan 30% akcióban van.
Úgyhogy annyira nem sóher, holnap veszek is E-100-at 4 milláért.
patch kb 3 hét múlva

popey8
Sziasztok!

Régen nem jártam már erre és még régebben nem játszottam. Azonban a hivatalos oldalon mindig figyelemmel követtem az eseményeket. Feltûnt egy dolog. Mostanában a T6 és T7 jármûvekre már csak 30%-os akció van. Ez már mindig így lesz? A sóher WG képes volt ezt is lefaragni? Meg kéne vennem a T7 franci TD-t és várnám az 50%-os akciót.

Másik dolog meg, mi a helyzet ezzel a fogyóeszközök kreditért dologgal? Érdemes plusz kreditet rájuk áldozni? Egyik videóban hallottam vmi olyasmit, hogy az automatikus tûzoltót mindenképpen használni kell, mert a pöcs óta megszaporodtak a tûzesetek. Ebbõl mennyi igaz?

A következõ patch kb. mikorra várható?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát nekem mindkettõ van, de a SU-t jobban szeretem. Nem tett be még soha 9. esek ellen. A SP ágyuja kacat, csak Gold használatával ér valamit. Ettõl függetlenül mindkettõ jól hoz. A király szerintem a Jagd. 8.8 !
KV-1S, hellcat, Is-3, 110, AMX50-100

mit ajánlotok companyzáshoz t6 aztán majd t8 .
kv 1s , is 3
vagy
t 150 , kv 4
?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Na nyomtam pár kört obj.212 meg 261-el. Elõbbi a használhatatlan kategóriába került annyira lassan szûkül meg akkora a célkereszt fordulásnál utóbbit most próbálom elõször de ez se leányálom.
Szóval nem kell itt rémeket látni csak a kõkemény campereknek lesz ez szar.

Dinamikus kamera elég zavaró, nem tudom miért rakták be? Minden egyes változásnál amikor garázsba visszamész (pl: legénységcsere, visszalépsz szinte bármelyik menüpontból) random gondolkozik 1-30 sec-et. Imádkozzunk csak a teszt sajátja és nem basztak már el megint valamit.

GabeE3e
Aha, t9 ben voltam amx50 120-al,elõször azt hittem kifagytam, visszaléptem,aztán még1x, akkor láttam,hogy egy panther lövöldözik rám, az 5. killnél járt.<#guluszem1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

A kocka torony és az angol hülyeség belsõ lövegpajzs miatt gyengébb lesz a tornya sztem, mint a T14-nek, viszont a homlokpáncél már csak a szinthez képest brutál vastagsága miatt erõsebb (T14-é 51 mm 60 fokban a függõlegestõl + 100 mm erõátvitel borítás).

Érdekes cucc, csak rendes kreditet nem fogsz vele keresni. A tier 4-es ágyú AP-vel már egy beforgatott KV-t sem hoz zavarba, viszont elég erõs APCR-e van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Másnál is meghalt a szerver?
Sziasztok!

100 év után újra játszottam.
Nem rossz, de elolvastam az új patchet...
Ki is próbáltam...
10es arty????? T92 2600 damage per lövés....
Rendkívül izgalmas lesz hevivel a játék.
Eddig is fosni kellett, de ezután mi lesz?
Tényleg mit lehet majd csinálni? Valakinek ötlet?
Még ha maussal megyek (3000hp) 1 lövés és meghalok. Fõleg, ha oldalanként 5 arty van.

Jó lesz, szerintem bringázok tovább, minthogy felidegesítsen megint 😄

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
ASAP 10 azt mondja, hogy benne lesz a 112 is ebben a patchben. :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igen, de ahogy írtam, nem olcsó. Alig drágább a Super Pershing, ami sokkal jobban termeli a creditet. A SU-nak nincs MM kedvezménye és ugyanúgy megy 9-esek ellen, ott meg már nagyon pattogós az ágyúja. Hiába jó a ROF, mindenképpen oldaldba vagy hátba kell a nagy tankokat kapni vele és lehetõleg messzirõl, különben bedarálnak.

Szerintem a normál árát nem éri meg, de ha van valamikor akcióban, akkor már igen, mert tényleg lehet vele jókat szórakozni. Credit termelésre viszont vannak sokkal jobb tankok.
Lehet, hogy le vagyok maradva egy kicsit, de megszûnt az mwreplays?

A 122-44 egy igazi fasza kis fun TD és emellett még a pénzt is hozza rendesen (ha sebzel is szépen). Az 1000-es lõszerár meg soha nem érdekelt (másnál sem), ugyanúgy lövök vele vakon ha esélyt látok a találatra, mint a JT 8,8-cal... Így meg hogy még pontosabb is lesz mint volt, még inkább szeretni fogom.

https://wotinfo.hu

Nemrég volt 30% kedvezménnyel, akkor kellett volna megvenned, mert nem mondanám olcsónak a SU122-44-t azért. A lõszer is elég drága hozzá 7-es létére, ezért farmolásra nem igazán ajánlott, bár ki kell majd próbálnom a 8.6-ban, ha tényleg hozzányúlnak a TD-k xp és credit termeléséhez, akkor lehet, hogy jobb lesz a helyzet. Bár van egy érzésem, hogy a prémium TD-re ez okosan nem vonatkozik, max a növelt XP rész.
Üdv mindenki! Duralis barátom által készített magyarosításból elkészült a 3-as verzió! Ez az amiben az indul a bakterház van. Kibõvítette még pár filmmel. Innen letölthetõ!

Si vis pacem, para bellum!

Full camo-s legényekkel, periszkóppal nagyon jól használható (nem látják, hogy honnan jön az áldás). Ha top tier vagy, félig meg is nyerted a csatát. Élvezet vele a játék, jobb, mint a T8 prémekkel, és a kreditet is hozza szépen. Persze nem akarlak rábeszélni... 😊
toocha
Csillagvizsgáló. 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Tono34
Tegnap mentem vele, de a Kv1s-nek csak kopogtatta az oldalát.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Amikor elindult az éles nem volt ritka a 15 v 15 M4A2E4 😄 Én is azzal farmoltam folyamatosan. A tigrisid minden tankot úgy tudtam megvenni, hogy nem kellett "kiállnom" farmolni.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Na igen, de eddig mintha teszten sem lehetett volna megvenni, bár lehet rosszul emlékszem...

Tono:
Én sajnos a bétáról lemaradtam, de ha lehetne, szívesen megvenném a kicsikét, mert sokkal jobban néz ki, mint a Ram2 😊

Tono34
Nemrég kaptam vissza 😊

Kipróbáltam a Su-122-44-et,hát van egy olyan érzésem,hogy sikerül megint lehúzniuk a WG-bandának(ugyan ez volt a PzB2-vel is mióta benn volt már teszten,de rá sem bagóztam,és egyszer csak kipróbálom,és hopsz ez kelleni fog),eddig igen csak jópofa ez a cucc,gyors,dobálja a 400-akarhanyasokat,pattog...ellen kell álnom!XD
Nem való színû, mert ezt a Beta teszterek kapták ajándékba az indulásnál.

Most vettem észre, hogy teszten meg lehet venni az M4A2E4-et. Erre lehet valami esély, hogy így maradjon élesben is?

Meg ez az Excelsior is egész pofás, de ami az erõssége lenne, a jó front, azt sajnos lehetetlen letesztelni randomban a goldal õrjöngõ szefósok miatt 😊
Mondjuk a 30 mm-es oldala nem egy életbiztosítás a derp ágyúsok ellen 😄

Hát az elég nagy szívás, ha egy csapat sok heavyt kap a másik oldal meg sok medet. A medeknél nem sokkal kevesebb hp, ugyanakkora átütés, néha magasabb is, a dps-ük viszont elképesztõen magas. Egy full med csapat óriási mészárlásokra képes.
Amúgy nem is értem ki játszik még heavy-vel. Nincs olyan tulajdonságuk amiben jók lennének. (Kivétel autoloaderesek persze)

Egyébként milyenek az artik a tesztszerveren? Van már komolyabb tapasztalat mint 1-2 elhibázott kör?

Nem nyert. Ez egy orosz 203 mm B-4-es.
505thZajcev[PT]
😄

pluhi
Üdv!
Csak engem szivat az MM 8.5 óta, vagy más is érzékeli a problémát? Már nem ritka eset, hogy a heavyk aránya teljesen fel van borulva. 5 heavy+1 light vs 2 heavy+4 light meg ilyenek (med, td, arty kiegyenlitett). Kb. 10000HP elõny az egyik csapatnál. Volt egy meccsem most is, 4 vs 8 heavy. Legalább itt medeket tett be mondjuk.
megvan mi az oka az eltérésnek és az eff romlásnak. Tényleg majd 1000 csatám elveszett ezért:

The root cause of the issue is that WG new web interface does not include some beta tanks, such as KV-220 action and M4A2E4 Sherman in the tanks list, but it still includes battles played in them in the total battles and other stats.

noobmeter:
Inconsistent snapshot received from WG: 19,629 battles in tank results, but 20,573 battles in summary results. Calculated ratings may be imprecise.

Az még rosszabb.

Az minden haveromnak rendesen megy, nekem meg azt irja, hogy:
Battles past
24 hour: 330
7 days: 357
30 days: 1781
60 days: 1781

Ezen már látszik hogy faszság. Szarul megy a game, de azért annyira nem, hogy 10 pontot rontsak WN6-on 1 nap alatt.

PlanetWot helyett már rég a noobmeter oldalt használom, itt ugyanazokat a számokat látod mint a játékban is és frissen. Bár itt nem látod tankra bontva az elõzõ napi (WR) eredményt.

https://wotinfo.hu

wotlabsesetleg?
igen, 1500G, heavy

Heavy és 1500gold.
Az wot-news is ugyanúgy a szar WN6-ot irja.

Valaki aki van teszten megnezne, hogy az A33 Excelsior kaphato-e? Azt irtak ebben a patchben jon, de a patchnoteban nem talaltam. Ha van milyen tier, mennyi gold es med vagy hvy?
Koszike. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Szard le a planetwot-ot az soha ne jelenítette meg pontosan.
Használd a noobmetert vagy a wot-news-t azok jól hozzák.

Igen persze. Hogyne.

Maala
Déli oldalnál én mostanában elmegyek jobbra, át a vasúton a házakig, és a te "bal oldali vonatodnál" lévõket lövöm szarrá. 😛

Akkor most a TGH-ba is meg a HPTS-be is keresel embereket?

Bepunnyadt.

Tono34
Mi lett a TGH-al?

Elõször tettem fel tesztszervert, mert mindig panaszkodtak a sorbanállás és a játékosok intelligenciája (azaz annak hiánya) miatt, és ez nem hozta meg a kedvem hozzá.

Kár, hogy ez nem tetsztszerver, hanem funszerver, ahol mindenki fullosan kezdhet és tele van pénzzel.. 😄 Igazán tehetnének napi 1 órás idõlimitet minden accountra, hogy ne legyen sorbanállás és a hülyék ne TKzással foglalkozzanak, hanem nézzék meg a tankokat, amik érdeklik õket és lépjenek ki.. Meg lehetne pár szabály is (pl TK azonnal ban a teszt szerverrõl), amiket be kéne tartani.
Sima csatában alig lehet tankot tesztelni 😄 Chaten csak oroszul beszélnek, kérdezek valamit angolul semmi reakció.

Van esetleg valami magyar tranining room, ahol lehet tesztelni is, (új pályákat/tankokat) nem csak normál csatákat játszani, ahol egy t10 med berushol megölni az éppen tesztelõ artykat?
Solten
A hivatalos oldalon a jatekos profil reszt atalakitottak egesz pofasan, kordiagram, stb. (asszem' a SEA szerveren volt eloszor). Forumot is atszerveztek etnikai alapon 😊

Saor Alba