World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Úgyhogy annyira nem sóher, holnap veszek is E-100-at 4 milláért.
patch kb 3 hét múlva
Régen nem jártam már erre és még régebben nem játszottam. Azonban a hivatalos oldalon mindig figyelemmel követtem az eseményeket. Feltûnt egy dolog. Mostanában a T6 és T7 jármûvekre már csak 30%-os akció van. Ez már mindig így lesz? A sóher WG képes volt ezt is lefaragni? Meg kéne vennem a T7 franci TD-t és várnám az 50%-os akciót.
Másik dolog meg, mi a helyzet ezzel a fogyóeszközök kreditért dologgal? Érdemes plusz kreditet rájuk áldozni? Egyik videóban hallottam vmi olyasmit, hogy az automatikus tûzoltót mindenképpen használni kell, mert a pöcs óta megszaporodtak a tûzesetek. Ebbõl mennyi igaz?
A következõ patch kb. mikorra várható?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
kv 1s , is 3
vagy
t 150 , kv 4
?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szóval nem kell itt rémeket látni csak a kõkemény campereknek lesz ez szar.
Dinamikus kamera elég zavaró, nem tudom miért rakták be? Minden egyes változásnál amikor garázsba visszamész (pl: legénységcsere, visszalépsz szinte bármelyik menüpontból) random gondolkozik 1-30 sec-et. Imádkozzunk csak a teszt sajátja és nem basztak már el megint valamit.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
A kocka torony és az angol hülyeség belsõ lövegpajzs miatt gyengébb lesz a tornya sztem, mint a T14-nek, viszont a homlokpáncél már csak a szinthez képest brutál vastagsága miatt erõsebb (T14-é 51 mm 60 fokban a függõlegestõl + 100 mm erõátvitel borítás).
Érdekes cucc, csak rendes kreditet nem fogsz vele keresni. A tier 4-es ágyú AP-vel már egy beforgatott KV-t sem hoz zavarba, viszont elég erõs APCR-e van.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
100 év után újra játszottam.
Nem rossz, de elolvastam az új patchet...
Ki is próbáltam...
10es arty????? T92 2600 damage per lövés....
Rendkívül izgalmas lesz hevivel a játék.
Eddig is fosni kellett, de ezután mi lesz?
Tényleg mit lehet majd csinálni? Valakinek ötlet?
Még ha maussal megyek (3000hp) 1 lövés és meghalok. Fõleg, ha oldalanként 5 arty van.
Jó lesz, szerintem bringázok tovább, minthogy felidegesítsen megint 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerintem a normál árát nem éri meg, de ha van valamikor akcióban, akkor már igen, mert tényleg lehet vele jókat szórakozni. Credit termelésre viszont vannak sokkal jobb tankok.
https://wotinfo.hu
Si vis pacem, para bellum!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Tono:
Én sajnos a bétáról lemaradtam, de ha lehetne, szívesen megvenném a kicsikét, mert sokkal jobban néz ki, mint a Ram2 😊
Meg ez az Excelsior is egész pofás, de ami az erõssége lenne, a jó front, azt sajnos lehetetlen letesztelni randomban a goldal õrjöngõ szefósok miatt 😊
Mondjuk a 30 mm-es oldala nem egy életbiztosítás a derp ágyúsok ellen 😄
Amúgy nem is értem ki játszik még heavy-vel. Nincs olyan tulajdonságuk amiben jók lennének. (Kivétel autoloaderesek persze)
Egyébként milyenek az artik a tesztszerveren? Van már komolyabb tapasztalat mint 1-2 elhibázott kör?
Csak engem szivat az MM 8.5 óta, vagy más is érzékeli a problémát? Már nem ritka eset, hogy a heavyk aránya teljesen fel van borulva. 5 heavy+1 light vs 2 heavy+4 light meg ilyenek (med, td, arty kiegyenlitett). Kb. 10000HP elõny az egyik csapatnál. Volt egy meccsem most is, 4 vs 8 heavy. Legalább itt medeket tett be mondjuk.
The root cause of the issue is that WG new web interface does not include some beta tanks, such as KV-220 action and M4A2E4 Sherman in the tanks list, but it still includes battles played in them in the total battles and other stats.
Inconsistent snapshot received from WG: 19,629 battles in tank results, but 20,573 battles in summary results. Calculated ratings may be imprecise.
Az minden haveromnak rendesen megy, nekem meg azt irja, hogy:
Battles past
24 hour: 330
7 days: 357
30 days: 1781
60 days: 1781
Ezen már látszik hogy faszság. Szarul megy a game, de azért annyira nem, hogy 10 pontot rontsak WN6-on 1 nap alatt.
https://wotinfo.hu
Koszike. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Használd a noobmetert vagy a wot-news-t azok jól hozzák.
Kár, hogy ez nem tetsztszerver, hanem funszerver, ahol mindenki fullosan kezdhet és tele van pénzzel.. 😄 Igazán tehetnének napi 1 órás idõlimitet minden accountra, hogy ne legyen sorbanállás és a hülyék ne TKzással foglalkozzanak, hanem nézzék meg a tankokat, amik érdeklik õket és lépjenek ki.. Meg lehetne pár szabály is (pl TK azonnal ban a teszt szerverrõl), amiket be kéne tartani.
Sima csatában alig lehet tankot tesztelni 😄 Chaten csak oroszul beszélnek, kérdezek valamit angolul semmi reakció.
Van esetleg valami magyar tranining room, ahol lehet tesztelni is, (új pályákat/tankokat) nem csak normál csatákat játszani, ahol egy t10 med berushol megölni az éppen tesztelõ artykat?