World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot név: _bitang
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Nekem szimpatikus, ha csak ennyi a hibája, hogy gyenge a front azt talán meg tudom szokni, 1v1ben az ágyú sokat dob rajta, rambózni meg nem fogok vele. 😄
Victory!
Battle: Lakeville 2013. május 31. 15:40:36
Vehicle: M4A3E8 Sherman
Experience received: 2 715
Credits received: 55 878
replay
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Egyébkét nem rossz cucc, én is fejlesztek felé. Precíz ágyú, sok hp. IS-4 stabilabb.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk azon a tankon a töltés az egy dolog, de hogy milyen ágyúkitéríthetõsége van.. 😄
https://wotinfo.hu
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Megnéztem a tesztszerón az autoloaderes tankokat... Valami iszonyat OP genyók ezek. 😄
50B 28s töltés, T57 23s töltés, F155 46s töltés... Elég sokmindent kellene húzni mostanság. :-s Kár, hogy pont nincs idõm.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Van esetleg valami ok, amiért nem érdemes megvenni ezeket a tankokat?
Nagyon ritkán látok 215b-t csatában, teszten néztem vele pár kört és nekem nagyon tetszett, de gondolom 4-5 körbõl nem derül ki a tank összes gyengéje. IS4 szintû, jobb roffal, ágyúkitéríthetõséggel és mozgékonysággal.
FV183nál az egyetlen, amit tapasztaltam az a motor sérülékenysége a frontot ért találatok 50%ában. Ez csak az én pechem volt, hogy ugyanoda lõttek, vagy ez egyike a tank gyengéinek? Ha van még hátránya, akkor mik ezek? A 26 sec reload kellemes csalódás volt BIA nélkül, 30 felettire számítottam.
Mondjuk egy link is elég, ahol valaki hozzáértõ már kitárgyalta ezen tankokat.
Sold: Consumables 'Improved Combat Rations' (10 item(s)) successfully sold. You have received credits: 100 000.
még 1 ok hogy miért ba**ak be ma 😊 <#pias>#pias>
megyek megyek csatt.... majd hirtelen tõlem balra 25méterre megjelenik a KV-2
szerintem jóval kisebb a mintavételezési ideje, de még az eddigiekhez képest is.
A spall liner csak a HE sebzését csökkenti, és azt is csak akkor ha nem üt át (vagyis az esetek nagyobb részében).
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Teszt camo bug
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"