World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek mûködik rendesen a PlanetWoT? Mert nálam az elmúlt 2 nap eredményei hiányoznak.

Igazából csak 4 nap mert 10.-én reggeltõl 14.-én reggelig tart.
A fõ gondom, hogy a reg még mindig NA-n van holott már a múltkori arany osztásnál is kértem, hogy rakják át EU-ra az arannyal együtt.
Van még pár nap a kezdésig van idõm levelezgetni a support-al.

A tippem, hogy gyõztek a noobok :)

Tono34
Ezért nem kell felvenni, csata utáni értékelésnél a játékos nevére jobb katt és a többit már kitalálod. Ha beszélni is akarsz vele akkor kell felvenni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

10-14 az elvileg 5 nap, tehát napi 40 kör kell, mondjuk az se kevés, de 5000 arany elég gáláns ajándék, plusz még lehet nyerni ehhez, ha éppen szerencséd van vagy ügyes vagy

Gondolom ez arról szól, hogy egy csomó idõt lógjál a WoWP-n és az E3-n lássák, hogy nézd má' mennyi játékos.

Szerintem ha kilõnek és úgy lépsz ki, akkor azt elszámolják csatának. Minek kéne ott maradni? Az E3 szempontjából a kilõtt gép már mindegy, ott akciót akarnak látni meg sok játékost. Ha kilõnek visszalépsz és újat indítasz másik géppel. Nem ismerem a WoWP-t, de gondolom ott is lehet ezt csinálni.

De az EU szerveren nem látom ezt az akciót, ami kár, bár igazából úgysem akarok a WoWP-al játszani, akkor meg a 200 meccset lejátszhatom az NA-n is, utána úgyis hanyagolom ezt.
WoW-tól jött az emil reggelire
Legalul.
Csak van pár gondom vele.
Nulláról kétszáz, vagy próbálkozhatok-e addig is?
Van-e szuicid rush ott is mert azért a napi 50 kör elég sok ha végig kell nyomni? :D
És a legfontosabb, mivel a WoW acc a NA szerveren van át rakják-e az aranyat ha megkapom az EU-ra mert annó a 200 goldal-ért is leveleztem a supporttal egy hetet de azt átrakták.

Tippeket kérek, hogy mi lett a vége! :)

Maala
Júni 10 és 14 között fuss 200 csatát, és nyersz 5000 valamit.

Mi ez, hol van ez? :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

serb-nek szeretném küldeni ezt a képet:DD

Aki jobb angolos nálam az értelmezze pontosan legyen szíves mik is a feltételei ennek.

Get Airborne Event

If you're just starting out, and find that you aren't quite able to net a top spot in any of the events listed above, then this shindig is for you! All that's required is that you play a total of at least 200 games between the days of June 10th &14th and you'll net yourself 5,000 for both your World of Tanks and World of Warplanes accounts.

" csaták többségét 60+%-ról tudták ezek a ... retardáltak elveszteni."

Nyugodj meg, mert én már buktam siemka horda miatt 77%-ról is csatát. Volt vagy három szakasz belõlük a mi oldalunkon a neveik alapján és átrohant a horda a vasúton azonnal foglalni az ellenség meg spotolás után olyan össztüzet zúdított rájuk, hogy pillanatok alatt buktunk 6 tankot meg egy öngyilkos scoutnak is vége lett. A harmadik szakasz meg elindult az úton felfele, de nem ám takarásban vagy valami, hanem csak úgy az úton egymás után. Nem teljes 2 perc után nekünk maradt 5 tank a 12 ellen és hiába voltak a stat alapján nagyon noobok az ellenfelek, szépen körbevettek és legyûrtek mindenkit. Na ott volt olyan idiotázás meg noobozás, hogy csak na.
popey8
Kezd alakulni most már nálam is. 5 vereség zsinórban és nem ugyanazzal a tankkal. Ez is miattad van:) Biztos rám küldtél vmi voodoo rontást:D

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

érdekes én is 400 átlagsebzés körül mozgok (összességében)
mégse szokott nagy panasz lenni rám :D

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

popey8
Egy szakdoga és egy államvizsga okozta stressz után én már azt hiszem megtanultam nem felhúzni magam a vérprofi siemkákon:) Mondjuk lehet, h egy olyan vereség széria után, amiben ma te voltál, nem ezt fogom mondani:)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

:)) fúúúú ne is mond!!! mert most nyugodt vagyok! nem akarok visszagondolni
popey8
#231124 --> Igen pl. ez se rossz:)

ez neked kibukás? :D olvasd el az én hsz-eimet lejjebb.... ha szpeci nem törölte õket <#nevetes1>
popey8
Úgy látom egy kicsit kibuktál:)

3:16 win/loss arány, mára elég lesz.
A csaták többségét 60+%-ról tudták ezek a szemét, söpredék lengyel és cseh retardáltak elveszteni.
Mindennek a legalja, hogy egy stock Type-58-cal 3x többet sebzek mint a büszke lengyel buzi KV-1S vagy IS tankkal.
Mind klántag, mindnek extra festése van kibaszott nagy lengyel zászlóval. Mind azzal kezdi, hogy teleszarja a csetet' a kib@szott klingon spamjával.

szerintem próbálj meg kártyás fizetési módot keresni, mert a telefonos/sms-nél nagyon rossz az átváltási szorzó.

csáó...vezetékes telefonon vett már vki aranyat? Kérjük, hívja a következõ számot:
0690-982981
A hívás díja 2 000,00 FT (Áfá-val) percenként. Az Ön szolgáltatója pótlólagos szolgáltatási díjat számlíthat fel. A pontos végfelhasználói díjakért ellenörizze díjcsomagját.
Kérjük, adja meg a TAN kódot: gondolom csak tárcsázom a számot...ott majd adnak egy kódot és ezt beírom a tan kód mezõbe...azért kérdezek rá hogy biztosra menjek mert mikor holnap ezt a bonyolódna ezt a haverom intézi tõlem 50 km-re. elõre is kösz
Bugi Misi
izgultam rendesen hogy lehozzam:D

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Atom volt. Az ilyen körökért érdemes játszani. :)

Bugi Misi
meg remeg a kezem:D

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

patchaou
Azt csípem Én is, amikor egy-egy izgalmas csata után érzem hogy ver a szívem :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem gondoltam volna, hogy ezt megnyerjük:

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Bugi Misi
köcci még mindig bennem van az adrenalin:D

patchaou
Amikor a tudás és a mázli egymásra talál! Szép kanyar, gratula!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Bugi Misi

Bugi Misi
na gyerekek legizgalmasabb köröm Stuggal:D

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2013. június 4. 22:11:05
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 510 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 413
Csatában elért Achievement: Kolobanov medál, Radley-Walters medál, Pascucci medál, Top Gun, Védõ, Mesterlövész

csapat teljesítmény

REPLAY!!!
http://www.filedropper.com/201306042212germany-stugiii19monastery

az kéne még XDDDD jó hogy mondod!!!
törlöm is a replayeket.... pfejjjj
Az nincs, de a vbaddictos progit be lehet úgy állítani, hogy feltöltse a replayeidet. :)

passz, sosem mentem vele, nem is fogok....
azt tudom hogy jól be kell célozni mert van páncélzata.... de ha valahonnan ki kell jönnie akkor elõször a test jön elõ ami sebezhetõ
Maala
Szerintem eszméletlen jó tank. :D Magaslati helyekre is, meg városi pályákra is iszonyat fun tank. :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Nem a praktikussága miatt teszik, csak küldõileg :) Szeretem az idegbeteg módon csúnya tankokat :) Mondjuk kitolatós harcra nem lehet rossz, hacsak a lánctalpa nem nagyon tré.

cyka blyat

viszont sidescrape-re borzalmasan jó, a többi tanknál megszokott csiki csuki lehetetlen vele.

pedig az a torony+test elrendezés iszonyat nagy hátrány!
Antimat
A Vk4502P-t érdemes megvenni? Nem túl kevés alá az a motor? A Maus sem igazán izgat utána, a nagyágyúja meg az, mint a E75-ön a biggun. Egyedül csak a torony/test elrendezése tetszik, bár csak a szokatlansága miatt szerintem.

cyka blyat

pffff ne csodáld.. ha láttad volna milyen idegi állapotban voltam :D
most már kezdek lenyugodni... de jó lenne valami tömény, de sajna nincs <#rinya>

nincs valami oldal amibe ha betöltöm a dossier fájlt akkor visszalehet nézni pl. az uccsó 10 vagy 20 csatát? :D
Tudom, hogy nem nyugtat meg, de csodálom a kitartásod. A harmadik vesztes kör után fel szoktam adni.

Maala
Errõl beszéltem, hogy emelkedõn is ki lehet használni a szöget

A végén azért nem lõttem az Obj 263-ra goldból, mert ritkán találkozom ilyesmivel, és tesztelgettem. :D Meg a szerencsémet is.

mindig azt tanultam hogy ne adjuk fel... de most feladom... teljesen mindegy mit csinálok.... top gun vagy szárnysegéd vagy 5000 damage, teljesen mindegy mert vereség... már csak azt sajnálom hogy nincs itthon valami pálesz, bevertem volna egy decit azonnal! na nekem ennyi volt mára a fasszopás! ez így most jól esett!!!!
jogos a motor, mivel maala már beírta, én nem akartam dupla post-ot a témáról, de én elsõk közt raktam fel a nagy motort, mert úgy éreztem hogy a lomhasága mindenben korlátoz, nehezen lehet bármilyen apró manõvert csinalni

gyors mentem 3 meccset :) találd ki mi lett!

mind 3 lose <#zavart2>
Dehogynem lehet nyerni.
Van, hogy még lõni sem kell

Meg van olyan is amikor kell

na még gyors megyek egy vereséget hogy levigyem 5%-ra aztán itt se vagyok... megyek önkéntesnek homokzsákot pakolni.... még mindig jobb mint ennyi gyökér között "játszani"
szánalmas bazdmeg.... délután kezdtem el játszani.... este fél 9 van és 4 gyõzelmem van! hát rohadjanak meg!!! 7% WR FOREVER!
Tegnapi, gondoltam duplázgatok :) Aztán elmentem filmet nézni

Victory ratio: 66.67%
Battles: 15

:P

nem lehet nyerni!!!!!! rohadék majmok.... aztán nekik áll feljebb ha elküldöm õket a kurva anyjukba.
aki beszól azt ráteszem bbarátlistára és csata után megnézem a statját...
hát eddig mind 200-400 átlag sebzés között mozgott (jó esetben)
hülye nyomorék tehetségtelen barmok -.-" kikészítenek
Na, már a T7 is játszhatatlan ezektõl a patkányoktól.