World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Csak a link maradt le, mea culpa

"el lehet... +játszani"

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A33 Excelisor angol tier V premium tank mennyire jó, nektek tetszik? Gondolkoztam fun megveszem mert páncélja elég op nézz ki maga tierjéhez képest, csak a gun nem vagyok megbarátkozva!

Maala
Feltettem neked még egy replayt is, városi mapokban valahogy így kellene. Terepen is el lehet, csak kell találni egy jó helyet (sõt, ott még függõlegesen is döntheted egy picit a tankot).

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem inkább a motort kéne? Nekem a sebesség a fõ bajom, azért is nem mentem középre mert ha bárki meglát 5 arty kicsinál. Komolyan a t28 protom picit fürgébb és azzal is lemaradtam a csaták észrevehtõ részérõl. Mindegy, akció végéig nem adom el addig meg hátha velem lesz a random.

Maala

jó neked... nekem azóta is lose.... faszom ki van már komolyan mondom... büdös kurva anyjukért nem tanulnak meg játszani???

beállok a szokásos helyemre... kiszedek 3 tankot... felnézek az eredményjelzõre és 3-7..

szánalmas... erre nem tudok mit mondani eddig 1 win 2 óra alatt
Maala
+10%-os felfüggesztés modul, torony free-bõl, rápakolni, aztán minél elõbb nagyágyú, TX-esekre golddal lõni a közepesbõl addig is.

Aztán motor, végül lánctalp. 😊

Redshiren délrõl még nem kezdtem, de valszeg bemennék középre (F5?).

Srácok, volna egy valószínûleg noob kérdésem. 😊
Hogyan lehet olyat csinálni, hogy a garázsban a tankok 2 sorban legyenek (ld. #231110)?
Ez valami beállítás, vagy csak felbontásfüggõ automata dolog?

Ez kHares-nek ment.
Ugyanebben a cipõben járok, bár kissé már elõrébb. 500 k-ért rugó => torony => top löveg (ezzel már egész használható) => motor => felfüggesztés => E100. 😊
Hm. Nekem tegnap is mai is , mind az öt csatám win. nem is mentem többet ennyi elég is. Vagyis ma négyet mentem , de mindegy, szóval amiket leakartam duplázni, az mind meglett elsõre.

Hogy lehet átképezni õket? Mert az adatlapjukon van egy -DROP, de ha ezt választom, akkor 200g-t kér, hogy ismét 100%-os legyen a manyus.

A teszt szerver meg arra most tökéletes volt (nekem), hogy dönteni tudjak.
Vacilláltam ugye a SU-100M1, a SU-152 és a franszia AMX Ac 46 között.
Nos a Su-152 azzal a marhanagy puskával nagyon meggyõzõ 😊

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

popey8
Március eleje óta nem játszottam, de van ami sosem változik...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha kigyújtottad akkor így számol,minden egyes égés 1 kritikus.
hawken
Nem a rettentõ szar eredményt kell nézni, hanem hogy hogyan lett 8 találatból 11 kritikus sérülés?

szánalmas mi a faszt csinál megint ez a sok nyomorék geci randomban....
0% WR eddig <#falbav>
hawken
Érdekesen számol a program

Van T150 is. Akkor se szeretem, pontatlan.

Kv-2 152-es trollgun,minden más badarság.
Ha a 107-est akarod használni,irány a bolt és vegyél T-150-et.
én simán gyártok vele sniper medált.... és simán BRUTÁL 😄
fõleg kövi peccstõl
Nem szeretem. Lassú és pontatlan.

hawken
szokjunk hozzá a hülye lepattanókhoz
nekem a T29 105mm-es lövedéke szokott pattanni a papírpáncélú amcsi tankvadászokról
vicces mikor a T49-nek a 21mm-es páncéljáról lepattan a 198 pen-es löveg 😄

Srácok, tanácsot kérek. Tudom sokatoknak van/volt E-75. Milyen sorrendben fejlesztettétek a modulokat ill. mi a fenét csináltatok hogy jöjjön az xp?

Mai példa: Redshire, délen kezdünk. A leghátsó házakig nem jutottam el mert kaptam 3 arty lövést és még így is elhibázott kettõ. Gondolom t71 spottolt hegyrõl.
Szóval nagyon lassú, campelek hátul így viszont nem tudok nyerni, ha megmozdulok nem tudok artyt elkerülni. Stock tornyot szépen átlövik szembõl, mi a taktika?

".. the reason for this bug was actually the same reason why there were slow response times in hangar under some circumstances.."

The report was first made by the Hangar, because he couldn't find the tanks. Thank you Mr. Hangar for helping our development by reporting this 2in1 bug.
KV-2re 152es gun kell kezdjük ott...... 😛
Aztabüdösanyádhétszentségit! KV-2-vel vagyok. 167-es pen! Rálövök alig pár %-os vk3002 D seggére! és lepattan! Majd megfordul, és a frontjáról is...de a seggérõl? 50 mm! vs 167 pen ? Na ne már.

Maala
"- A bug with non-load and non-display of vehicles in the open was tracked down and fixed. It had a common cause for everyone, and you finally will be able to test normally on PT #2 (SS: actually, here Storm said the reason for this bug was actually the same reason why there were slow response times in hangar under some circumstances)"

Végre, akkor tesztszerver 2 normális lesz. 😊

Hát igen, de legalább túl vagy rajta. A nádori politizálására én se tudnám mit mondjak. Nádor is volt meg politizált is. De ha jól tudom az MA-hoz kell a jó államvizsga jegy, meg a jó szakdolgozat jegy is ...hát fel kell kötni a gatyát és nem WoT-ozni kell hanem tanulni<#idiota>(mondom ezt úgy, hogy holnap vizsga, és ma fél órát tanultam, bár már felksézültem a hétvégén szóval midnegy, és most WoT-zni fogok )

Állat 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Két feles, bemégy és így szólsz. (Köszönés nélkül persze):
Na melyik köcsögöt nem basztam még nyakon?

Az eredményt meg meséld majd el. 😊

Képezd újra õket a lentebb ecsetelt módon, mert ez így semmit se ér.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát... Nem a legszerencsésebb. A helyedben ezt átgondolnám.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Á dehogy, még kedden szóbeli, ami nem egyszerû. Meg pénteken MA felvételi 😞.

Ja, igen. Bocsánat és kössz! 😉

Akkor még egy kérdés (bocsi, de én elég hülye vagyok ezekhez).
Szóval akkor egy így elkezdett legénység lófas* és esti fény?

Na ezekkel a stock oroszokkal hadilábon fogok állni nem igaz hogy a t-150 és a Kv1-s sem kap használható kezdõ löveget.(Szerintem)
Túl vagy rajta, az a lényeg. Gratulálok. 😊

Beszopattak rendesen, mert betettek egy olyan esszét ami tavaly is volt, már pedig eddig sose volt ilyen (nádori politizálás), szóval abból nem tanultam semmit se. De a másik esszével(hidegháború) meg fel tudtam húzni egy 3asra. De sebaj, majd szóbelin alakítok egy jót.

Off: És ? Remélem megbuktál, ez a minimum. <#eplus2>(neeem is, csak gonosz vagyok, rem sikerült.)

Med és TD esetében ajánlott a camo+lámpa elsõnek. Aztán mehet a BiA.

LOL, ez gyors volt 😄

Parancsnoknak sztem elsõnek majréláma (6. érzék), utána camo v bia, többieknek elõször camo utána bia.

Igazából az a kérdés, hogy pontosan milyen TD, mert csak azokon ér valamit a camo skill akik valamennyire tudnak rejtõzni (ma volt szó róla, ez az alapértéket szorotzza, szóva egy JPZE-n a camo skill nem ér sokat, de egy ruszkin igen).

Amúgy az is ízlés kérdése hogy BIA vagy Camo van elõbb. Én nem vagyok Bia párti (sztem egy tankomon sincs), pont azért mert elsõnek a majrélámpát favorizálom, tehát a commandernek max második skill lehetne a BIA, igy a többiek elsõ skillének is más kell, mivel a commander nélkül nem fog menni.

Ez Lammaernek megy 😄

Gondolom nem hozzám írtad, de a válasz igen xd.

Óóóóó, basszus!
Akkor ha mondjuk sunnyogós TD-vel vagyok, akkor elõször a legénység minden tagjának álcázás legyen?

505thZajcev[PT]
En valojaban ugy szoktam, hogy eloszor javitas, majd ha elerik a 100%-ot akkor resetelem a skilleket es valtom at bia-ra, es utana jon a tobbi.

Zegi Norbi HUN
Szuper<#eljen>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Nem túl régen értem haza a töris államvizsgámról (volt békeszerzõdéses tétel is xd), most nézem mi megy itt. Nem értem miért nem tud mindenki önmagában, a saját vérmérsékletének megfelelõen megemlékezni errõl az eseményrõl. Szóval, mint helyi boss, a következõt nyilvánítom ki:
Aki még 1x megmukkan Trianonnal kapcsolatban (nem érdekel hogy milyen indíttatásból), annak törölve lesz a hozzászólása, mert csak szétkúrjátok vele a topikot.

(Meglepõ módon) ON: A 100% álcázás csak akkor ér valóban 100%-ot, ha a legénység minden tagjának 100%-os. A BiA értelemszerûen csak akkor lép mûködésbe, amikor a legénység minden tagja elérte a 100%-ot, mivel perk.
Ha van lehetõséged átképzésre, akkor érdemes megfontolni, hogy melyiket fejleszted elõször, de a harmadik képesség környékén már illik egy BiA-t is tenni. Nagyon hasznos dolog.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

szakadok...mekkora sikered van...ehhez hasonló csak lesz még neked😊
Maala
A hozzád hasonló intelligencia nélküli lényekkel ez már csak így szokás. Azt hitted, hogy nincs annyi eszem, hogy valakit megkérjek, olvassa el a hsz-eket, miután kiírtam, hogy még nem láttam?

Nem most jöttem le a falvédõrõl.