World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
beállok a szokásos helyemre... kiszedek 3 tankot... felnézek az eredményjelzõre és 3-7..
szánalmas... erre nem tudok mit mondani eddig 1 win 2 óra alatt
Aztán motor, végül lánctalp. 😊
Redshiren délrõl még nem kezdtem, de valszeg bemennék középre (F5?).
Hogyan lehet olyat csinálni, hogy a garázsban a tankok 2 sorban legyenek (ld. #231110)?
Ez valami beállítás, vagy csak felbontásfüggõ automata dolog?
A teszt szerver meg arra most tökéletes volt (nekem), hogy dönteni tudjak.
Vacilláltam ugye a SU-100M1, a SU-152 és a franszia AMX Ac 46 között.
Nos a Su-152 azzal a marhanagy puskával nagyon meggyõzõ 😊
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
0% WR eddig <#falbav>#falbav>
Ha a 107-est akarod használni,irány a bolt és vegyél T-150-et.
fõleg kövi peccstõl
nekem a T29 105mm-es lövedéke szokott pattanni a papírpáncélú amcsi tankvadászokról
vicces mikor a T49-nek a 21mm-es páncéljáról lepattan a 198 pen-es löveg 😄
Mai példa: Redshire, délen kezdünk. A leghátsó házakig nem jutottam el mert kaptam 3 arty lövést és még így is elhibázott kettõ. Gondolom t71 spottolt hegyrõl.
Szóval nagyon lassú, campelek hátul így viszont nem tudok nyerni, ha megmozdulok nem tudok artyt elkerülni. Stock tornyot szépen átlövik szembõl, mi a taktika?
The report was first made by the Hangar, because he couldn't find the tanks. Thank you Mr. Hangar for helping our development by reporting this 2in1 bug.
Végre, akkor tesztszerver 2 normális lesz. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Na melyik köcsögöt nem basztam még nyakon?
Az eredményt meg meséld majd el. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Igazából az a kérdés, hogy pontosan milyen TD, mert csak azokon ér valamit a camo skill akik valamennyire tudnak rejtõzni (ma volt szó róla, ez az alapértéket szorotzza, szóva egy JPZE-n a camo skill nem ér sokat, de egy ruszkin igen).
Amúgy az is ízlés kérdése hogy BIA vagy Camo van elõbb. Én nem vagyok Bia párti (sztem egy tankomon sincs), pont azért mert elsõnek a majrélámpát favorizálom, tehát a commandernek max második skill lehetne a BIA, igy a többiek elsõ skillének is más kell, mivel a commander nélkül nem fog menni.

Akkor ha mondjuk sunnyogós TD-vel vagyok, akkor elõször a legénység minden tagjának álcázás legyen?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Aki még 1x megmukkan Trianonnal kapcsolatban (nem érdekel hogy milyen indíttatásból), annak törölve lesz a hozzászólása, mert csak szétkúrjátok vele a topikot.
Ha van lehetõséged átképzésre, akkor érdemes megfontolni, hogy melyiket fejleszted elõször, de a harmadik képesség környékén már illik egy BiA-t is tenni. Nagyon hasznos dolog.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Nem most jöttem le a falvédõrõl.