World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se devblog, se béta élménybeszámoló, se semmi.
Mindegy gyakorlatban kiderül mi is sikeredik ebbõl az egészbõl. Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a megvalósítással kapcsolatban.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mindenki sir, hogy kevés az embere (klánszinten) nem tud CWre menni.
Persze összeolvadni nem akarnak, a magyar mentalitás él bennük erõsen, hogy csak az Õ klánjuk lehet az, ahová mindenki átmegy. Nem zavarja õket, hogy 10-en vannak benne és menjen oda a 40 fõs klán....
1.Battle start->W push
2. Majd kimegyek pöppenteni rágyújtani és már le is lõttek.
3. Go the next airplane and go to the first point xD
Van négy gép alapból, szvsz 10 percen belül abszolválok minimum 4-6 kört.
Akit érdekel..
De szerintem ezt itt fejezzük be, mert nem hinném, hogy itt kellene ezt megvitatni. Szimulátoroz csak a WT-vel.
Ennyi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
war thunderrel még oké mert az kurva jó game... de a wowp nagyon gagyi 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk a DCS: A-10C-t? Vagy ne adj Isten a DCS: BS2-t?
Csak mert sem a WoT sem a WoWP nem szimulátor!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
De mivel mindkét banda ruszki...
A
Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).
Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerverem.
Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
JELENTKEZÉS
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha jobb lesz játszom majd azzal, ha rosszabb maradok a WoT-nál. Igy is úgy is, csak jól járhatunk 😊
Kevésbé skilles emberek vannak ott is, ha meg jobb lesz mint a WOT, akkor tele lesz vele a WT.
Aki itt sír, az ott is fog.
Én már csak azért is várom a warthundert, mert abban bízom, hogy ezzel javulni fog a wot is.
(a wt egyébként nekem nagyon tetszik)
Borsevik... az.
Azt hiszem itt a 14 éves vérpistike éppen Te vagy, tekintve, hogy se írni, se fogalmazni nem tudsz, ráadásul a történelmi ismereteid is erõsen hiányosak. Kisfiam, itt egy százas, vegyél fagyit és takarodj vissza a sarokba.
Sok hibája van a WOTnak, de szerintem az hogy mehetünk II. vh utáni tankokkal is, az nem hiszem hogy bárkinek is fájhat.... ha téged annyira zavar, maradj T5-T6-ban, ott csak olyat fogsz látni... kivéve talán a német Leót 😊
Próbálj meg a realitások talaján maradni 😊
Ha az NA-n van event akkor azt nem kapom meg az EU-s WoT-ra ha az EU-n lesz véletlenül ilyen volumenû, amit kétlek, akkor meg azért mert nem az EU-ra regeltem a kezdetekkor mivel még olyan akkor nem is volt.
Na gratulálok.
http://mighty8thvaf.org/mybb/showthread.php?tid=416
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Úgyis vágyom már egy kis technokol szagra, egy Battlemech összerakása után egy tank asszem nem tétel 😊
Kiváncsi vagyok vajon mindenféle akciókkal meg eventekkel le tudják e tolni a szart a nép torkán...
Amúgy a WowP acc meg a WOT acc össze van már rendelve? (tehát pl gold az közös?)
Notice: These stats are 2.1 days old. This is probably due to some temporary error, please be patient, or you can contact the webmaster.
"Notice: These stats are 1.1 days old. This is probably due to some temporary error, please be patient, or you can contact the webmaster."
Sztem nálad is ott lesz.