World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a rész az, amire egyelõre senki sem tud választ adni, mivel csak pletykák meg agyalás van, hivatalos infó semmi. Ezért nem értem azokat akik jönnek itt hogy a WT igye meg úgy jobb lesz a WoTnál, miközben pontosan NULLA információval rendelkezünk a tankos részrõl. Azon kívül hogy lesz.

Se devblog, se béta élménybeszámoló, se semmi.

és a WT-ben az miért jó hogy egy pályán vagy a repülõkkel? Kb 20 percet gurulsz a pályán, ha szerencséd van találkozol is ellenfelekkel, de egyébként meg jönnek a repülõk és szétszednek a francba és kezdõdik a dögunalmas vándorlás elölrõl... Egyelõre nem látom miért lesz jó, ahogy elnéztem tüzérség ott is lesz.
Mindegy gyakorlatban kiderül mi is sikeredik ebbõl az egészbõl. Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a megvalósítással kapcsolatban.

Alap ágyúval nagyon gané... Nagy toronnyal, motorral egész tûrhetõ. Nekem még csak a közepes ágyú van meg rá, de ezzel már legalább lehet sebezni.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Arra adjatok választ nekem, hogy:

Mindenki sir, hogy kevés az embere (klánszinten) nem tud CWre menni.

Persze összeolvadni nem akarnak, a magyar mentalitás él bennük erõsen, hogy csak az Õ klánjuk lehet az, ahová mindenki átmegy. Nem zavarja õket, hogy 10-en vannak benne és menjen oda a 40 fõs klán....

Caernarvon angol tier8 tank érdemes megvenni? Nem szenvedés vele(?), igazából BP elvagyok, szóval hasonló az is vagy más stílusa van?

Miért?
1.Battle start->W push
2. Majd kimegyek pöppenteni rágyújtani és már le is lõttek.
3. Go the next airplane and go to the first point xD
Van négy gép alapból, szvsz 10 percen belül abszolválok minimum 4-6 kört.

http://themittani.com/features/wot-a33-excelsior-preview

Akit érdekel..
Kéne már frissiteni azt a magyar klánlistát, mert elég elavult már...

árkádot nyomom xD az jobb
LeonSilver
Én igen. És Te mentél már egy méter is mondjuk az IL-2: CloD-al? Attól, hogy valami Neked szimulátor, még nem jelenti azt, hogy tényleg az.
De szerintem ezt itt fejezzük be, mert nem hinném, hogy itt kellene ezt megvitatni. Szimulátoroz csak a WT-vel.
Ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mentél már full real-ban?
LeonSilver
WT meg a szimulátor... ne nevettess

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

wowp-vel napi 50 csata? ááááá 😄
war thunderrel még oké mert az kurva jó game... de a wowp nagyon gagyi 😊
Nem kell lezuhanni, elég ha belépsz kilépsz, belépsz kilépsz. És még a csata végét se kell megvárni, lehet menni a köv csatába. Ez így vajon mûködne? <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nézd. ÉN amíg volt megfelelõ gépem és egyéb cuccaim hozzá, addig elég rendesen toltam a DCS moduljait. És gondolhatod, hogy kipóbáltam WT is. Hidd el, messze nem szimulátor.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Solten
Ja tenyleg, igazi botkent kell tolni... <#vigyor>

Saor Alba

war thuder-ben van szimulátor mód is.... ehmm ehmmm köhmmm 😄
patchaou
Bemész, lezuhansz, bemész lezuhansz... hamar megvan XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem tetszik a szabadság, amit ad, tetszik a fejlesztés is, jó a grafikája...egyszóval bejön. A közösség, na az kezd laposodni, "wotosodni". Ez nem tetszik.

Ööööö, ne haragudj de próbáltál már "valódi" szimulátort?
Mondjuk a DCS: A-10C-t? Vagy ne adj Isten a DCS: BS2-t?

Csak mert sem a WoT sem a WoWP nem szimulátor!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Solten
Na jo, de napi 50 csatat repkedni, ahhoz mar lonyugtato kell... <#idiota>

Saor Alba

Igen, ettõl egy kicsit tartok én is. Még a végén képesek fuzionálni (mondjuk a Gaijin nem kis cég ha jól tudom, szóval azért nem biztos hogy kilóra megveszik õket mint a többi garázscéget amit eddig befaltak).

De mivel mindkét banda ruszki...

A nagy múlttal rendelkezõ, 100% magyar tulajdonú klán újraalakult.

Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).
Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerverem.

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
JELENTKEZÉS

patchaou
Na annak nem örülnék. Kellene már a konkurencia de nagyon.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fél szemem rajtatartom a WT topikon én is. A repülõzés nem jött be (de a WTt legalább kipróbáltam, mig a WowPt sose, hiszen mondta mindenki hogy szar), a tankos és hajós részre kiváncsi vagyok.

Ha jobb lesz játszom majd azzal, ha rosszabb maradok a WoT-nál. Igy is úgy is, csak jól járhatunk 😊
Kevésbé skilles emberek vannak ott is, ha meg jobb lesz mint a WOT, akkor tele lesz vele a WT.
Aki itt sír, az ott is fog.

Benne van a pakliban persze. De a WG hamarabb fogja felvásárolni, mintsem versenyezni vele. Lásd a facebookos WOT kopit.

patchaou
NH3CL ment a + 😊
Én már csak azért is várom a warthundert, mert abban bízom, hogy ezzel javulni fog a wot is.

LOL <#hehe>

Aztán a nagy jósok azért csak-csak visszatérnek picit tankozni ebbe a haldokló játékba. Amúgy érdemes benézni a wt topikba, ott sem fenékig tejfel az élet. Ráadásul sajnos megjelentek a tipikus "wotos sírós" emberkék is.
(a wt egyébként nekem nagyon tetszik)

"hidegháborus borsevik szarjával"

Borsevik... az.

Azt hiszem itt a 14 éves vérpistike éppen Te vagy, tekintve, hogy se írni, se fogalmazni nem tudsz, ráadásul a történelmi ismereteid is erõsen hiányosak. Kisfiam, itt egy százas, vegyél fagyit és takarodj vissza a sarokba.

Nostradamus 😊 Amióta megy a fórum, minden hónapban megjósolja valaki hogy a WOT óriásit fog bukni, meg fél éven belül meghal, azt még mindíg tologatjuk ezt a "szart" 😊

Azt meg végképp nem értem, mit rinyálsz itt a hidegháborús bolsevik szarokkal kapcsolatban... mintha az összes többi nemzet tank-treeje nem lenne tele világháború utáni tankokkal... Leo Proto, indienpanzer, E110, JPZE100 az miért nem fáj? 😊

Sok hibája van a WOTnak, de szerintem az hogy mehetünk II. vh utáni tankokkal is, az nem hiszem hogy bárkinek is fájhat.... ha téged annyira zavar, maradj T5-T6-ban, ott csak olyat fogsz látni... kivéve talán a német Leót 😊

Mire alapozod, hogy haldoklik a wot? Honnan veszed, hogy 100km lesz a map a wt-ben? Komolyan érdekel.

Nagyon szép szösszenet, csak kár hogy már számtalanszor meg lett állapítva hogy ez egy fan made álom, egy rakás kép pl a blitzkrieg 3-ból származik.

Próbálj meg a realitások talaján maradni 😊

Akkor lényegében én bekaphatom.
Ha az NA-n van event akkor azt nem kapom meg az EU-s WoT-ra ha az EU-n lesz véletlenül ilyen volumenû, amit kétlek, akkor meg azért mert nem az EU-ra regeltem a kezdetekkor mivel még olyan akkor nem is volt.
Na gratulálok.

Hát a valaki a worthunder rep.szimet hátrányba helyezei a wowp-nel szembe az valoszinüleg nem látta a külömbséget,vagy csak beszükült látokörü. Ugy vélem a tank is haldoklik a folyamatos ráncfelvarrás na meg a piaccentrikussá vált unfair kinai, orosz tankokkal miatt. hisz onnan jön a legnagyobb bevétel.Nem számit hogy a világháboruba sehol nem voltak teknikailag........ Lényeg a lényeg a a warthunder szeptemberre igéri a földi harcot is ahol nem 1 hanem 100km egy pálya.Na meg csak, és kizárolag II.világháborus földi egységek vannak (repülök is,jelen pillanatba)Küszürve ezzel a no skill vérpistikáket aki játszik a hidegháborus borsevik szarjával és azthiszi hogy Õ a jó és nem a tankja elnagyolt ! És egy kis izelitõ a WTH földi tech treejébõl:
http://mighty8thvaf.org/mybb/showthread.php?tid=416
Eagle16
A gold még nem közös, majd akkor lesz az, ha a WoWP open béta állapotba lép. De ez még nem biztos, lehet hogy csak a prémium acc. lesz közös.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azért van más módja is 5K gold megszerzésének 😊

Úgyis vágyom már egy kis technokol szagra, egy Battlemech összerakása után egy tank asszem nem tétel 😊

Azért elég szánalmas a WGtõl, hogy így próbálnak meg játékosokat csalogatni az E3 idejére a szerverekre, hogy legyen mit mutogatni a standokon 😊

Kiváncsi vagyok vajon mindenféle akciókkal meg eventekkel le tudják e tolni a szart a nép torkán...

Amúgy a WowP acc meg a WOT acc össze van már rendelve? (tehát pl gold az közös?)

patchaou
Megnyugodtam. Most néztem, nálam .eu-n van a wowp regem és semmilyen levelet nem kaptam tõlük.

Eagle16

Merre mert az event topikjában nem látok se ilyen irányú kérdést se választ.

Eagle16
Ez csak az NA szerverre vonatkozik, Ectar már megerõsítette ezt pár napja.

patchaou
De jó, hogy véletlenül sem maradt a gépemen a wowp... Jelenleg korlátozott netem van, így játszani még tudnék vele, hogy megdobjanak 5000 golddal, viszont 10.-ig nem tudom letölteni XD

Notice: These stats are 2.1 days old. This is probably due to some temporary error, please be patient, or you can contact the webmaster.

Ott is van, csak nálam 2.1 az a szám... szóval nekem eggyel elõbb behalt 😊

*tegnap elõtti.

Tegnapi benn van, viszont van bolddal egy szép üzenet nálam:

"Notice: These stats are 1.1 days old. This is probably due to some temporary error, please be patient, or you can contact the webmaster."

Sztem nálad is ott lesz.

Valószinüleg úgy van, hogy a WoT accountodnak is NA-ban kell(ene) lennie, de lehet, hogy ebben az esetben kivételt tesznek, mert így teljsen kizárják az ázsiaikat, mert nekik még WoWP-s szerverük sincs. Ha kapsz választ, dobd már ide fel, kíváncsi vagyok és az 5000 arany is jól jönne.