World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
encounterbe alapból kell 84 sec h befoglalj ha 3-an álltok bent ha jól tudom... és akkor még nem vettük bele azt az idõt míg odaérnek a körig..
Az ellentõl 3 tank berusholt a körbe, elbújt a házak mögé és szépen elfoglalta.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ugyanitt, ugyanilyen móddal.... az összes enemy elment a fasorba gombát szedni nekünk meg az összes tank beözönlött a körbe.....
rakás 0 exp-s volt az enemynél 😄

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
LINK
Megkérek mindenkit aki jönni akar, hogy regisztráljon ide is, lehetõleg vagy az itteni vagy az ingame névvel.
Egyébként már tízen vagyunk, szóval van még hely <#idiota>#idiota>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Victory!
Map: Fjords
Date: 2013. June 5. 15:47:22
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 2 352 (x2) + Credits: 27 023
Achievements: : Top Gun
Ellõttem pár goldot a 105-ös ágyúval
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
200 xp nektek gg fasszopók, ja.
1-2 hónappal eltoltam a problémát? Szõnyeg alá söpörtem és addig erõltetett mosoly? 😄
Lejárt az idõ, oda kerülünk, ahonnan elindultunk: Ki legyen a vezér?
Nehéz dolog eldönteni amint írtam, nagyon kevesen engednek ám, fõleg a másik embert nem látják megfelelõnek a vezetésre...😄
"Ami fontos: a kolcsonos tisztelet, jatekba lepeskor be kell koszonni, illetve visszakoszonni a tobbi klantagnak.Tiszteletlenseg a klantagokkal szinten kizarassal jar. acc átadása másnak játékra,....
......Hosszabb ideig tarto inaktivitas kizarassal jar, kiveve ha elore jelzed a parancsnoknak. heti 8 óra jatek a minimum. ....... amennyiben kilépsz a klánból újrafelvétel nem lehetséges."
Én ki szoktam lépni, ha zsinórban jönnek a vereségek, egy kis várakozás, majd vissza és láss csodát jönnek a gyõzelmek. Persze biztos csak bebeszélem magamnak.😄 Legtöbbször azért bejön.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
48% WR a limit, de csak azért mert a vezérnek 49 van 😄
http://worldoftanks.eu/community/clans/500017706-HUNSM/
Jobb mint próbálkozni egész nap és letolni 30-50 csatát... 😄
majd akkor is így örüljél amikor neked lesz ilyen szériád <#mf1>#mf1>
Üdv. a volt spanoknak :
Lui
Ace
Acmex
Krapulax
Jupiter
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nehéz dolog ám belátni h Józsi jobban vezeti a klánt, én meg teljesen béna vagyok ehhez....(100 emberbõl 1 ha felfogja ezt)
Vezettem Cod4-be klánt, 1 ideig multigaming-t is, és nem jó dolog azzal szembesülni h jé jött a Béla és tényleg szarok a meglátásaim, azok az irányok amiket követek, és tényleg így jobban lehetne csinálni a dolgokat.. 😄
A két klánvezetõ Deputy lesz, klánvezérnek beraknak 1 fake acc.-ot és pár hónap múlva választás a klánvezért illetõleg.Kitalálnak 1 új nevet, mert ugye egyik sem akar engedni a névbõl.
Itt jön az h az említett pár nagyobb klánon kívül (akik ugyebár nem fognak ilyennel megkeresni téged) minden lehetséges megkeresõt elutasítasz.
Miért? Mert egyszerûen nem találod te sem alkalmasnak a megkeresõket arra h fúzionálj velük, ne adj Isten még az õ vezetõsége alatt tevékenykedj. A legnagyobb baj abban van, mikor adott klánokban kialakult a hierarchia, mindenki megszokta a kis helyét, és pl. a vezetõt kiakarják libbenteni a kis képzeletbeli trónjáról....na 99% az embereknek egybõl hõbörögni kezd és gondolkodás nélkül el is utasít minden ajánlatot.
A magyarok túl büszkék, önfejûek és egyszerûen a megszerzett dolgokat nem szeretik kockáztatni, pláne nem feladni (hiába van elõttük 1 reálisabb jobb és effektívebb lehetõség....)
Na ezért van annyi klán (olyan változókat ne is számoljunk h Kis Pista nem tetszik mert bunkó volt velem, és ha õ abban a klánban van, én nem leszek vele, de ha én nem vagyok akkor másik 10 se mert õk az én haverjaim és így tovább....)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szar kör volt, de azért kaptam érte egy kis jutalmat:
[/url][/img]
Klánvezér kipipálva, maga mellé vesz 1-6 deputy-t, akik a spanjai, ezért több hónapnyi eredménytelenség után sem fokoz le.
A többiek meg hülyék mert nem tudnak játszani...
Pedig a mindig a fejétõl bûzlik a hal.
Ezzel az adott klán sorsa meg is pecsételõdött.
Nagyon el vannak tûnve...
32. HHR
120. POD
121. BORG
123. HAD
129. VTEPS