World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Részegen máshogy méri az idõt foxi. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Muhaha, mintha magamat látnám. Érthetetlen kinek jó ez, ráadásul t8/t9-ben már tudhatnák hogy sebzés/spot nélkül nincs jó xp.

talán 2 csatát játszottam eddig ott, azok izgalmasak voltak, nem tudtam h ilyen szar is tud lenni

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

50 sec? seems legit..

encounterbe alapból kell 84 sec h befoglalj ha 3-an álltok bent ha jól tudom... és akkor még nem vettük bele azt az idõt míg odaérnek a körig..

Az.Délen kezdtünk, én meg a T-43 elmentünk középre, a a banda 3/4-e elkezdett felfelé mászni a hegyre, a maradék meg az út végén campelt.
Az ellentõl 3 tank berusholt a körbe, elbújt a házak mögé és szépen elfoglalta.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

akkor még mindig én tartom a rekordot 50 sec-el 😄
ugyanitt, ugyanilyen móddal.... az összes enemy elment a fasorba gombát szedni nekünk meg az összes tank beözönlött a körbe.....
rakás 0 exp-s volt az enemynél 😄
omfg... Prokhorovka encounter?

Ezt a hétvégén lõttem.

1,5 perces meccs volt.

na ez megér egy képet!!!!!
Teljes klán szavaz, 2 hónap alatt kiderül ki a jobb.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Regeltem a freeforumon egy helyet a századnak, hogy legyen valami közös csatornánk és ne itt spammeljünk. Nem kell egy nagy vasziszdaszt várni, de erre jó lesz.

LINK

Megkérek mindenkit aki jönni akar, hogy regisztráljon ide is, lehetõleg vagy az itteni vagy az ingame névvel.

Egyébként már tízen vagyunk, szóval van még hely <#idiota>

Reaper
Módosítok, a legutóbbi 3 csata szopás. Agyhalott top tankokkal nem lehet mit kezdeni...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Na meguntam az 5 kör szopást.
Victory!
Map: Fjords
Date: 2013. June 5. 15:47:22
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 2 352 (x2) + Credits: 27 023
Achievements: : Top Gun
Ellõttem pár goldot a 105-ös ágyúval

winrate és napi eff javitó.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ettõl tartottam, basszus.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Prokhorovka encounter, az új province. Egyszerûen nem lehet élvezetes csatát nyomni. Vagy az enemy húzza be a bázist 2 perc alatt vagy a mi szuper csapatunk. Hiába könyörgök, hiába mondom hogy alig kapsz ezért xp-t nem, hülye vagy, ez bizony gg.
200 xp nektek gg fasszopók, ja.

hu
Gyártom a saját összeesküvés elméletemet<#eplus2>Csak ezért érdekelne.

Ez miben megoldás? 😄

1-2 hónappal eltoltam a problémát? Szõnyeg alá söpörtem és addig erõltetett mosoly? 😄

Lejárt az idõ, oda kerülünk, ahonnan elindultunk: Ki legyen a vezér?
Nehéz dolog eldönteni amint írtam, nagyon kevesen engednek ám, fõleg a másik embert nem látják megfelelõnek a vezetésre...😄
miért?
Ilyen ez a popszakma. Tiszteletalapú rendszer van. Ha nem köszönsz, elköszönsz 😄

pointer4
naja, a kizárási 3-4 feltétel sem semmi 😄

"Ami fontos: a kolcsonos tisztelet, jatekba lepeskor be kell koszonni, illetve visszakoszonni a tobbi klantagnak.Tiszteletlenseg a klantagokkal szinten kizarassal jar. acc átadása másnak játékra,....
......Hosszabb ideig tarto inaktivitas kizarassal jar, kiveve ha elore jelzed a parancsnoknak. heti 8 óra jatek a minimum. ....... amennyiben kilépsz a klánból újrafelvétel nem lehetséges."
10/8, egyedül.😄 3 nap után jöttem vissza, akkor alig volt pár gyõzelmünk a platoontársammal, pedig nem nyomtuk szarul. Gondolom ez most a wg mézesmadzaga.

Én ki szoktam lépni, ha zsinórban jönnek a vereségek, egy kis várakozás, majd vissza és láss csodát jönnek a gyõzelmek. Persze biztos csak bebeszélem magamnak.😄 Legtöbbször azért bejön.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ékes példája a korábban emlitett hozzáállásnak.

48% WR a limit, de csak azért mert a vezérnek 49 van 😄

Benjamin! A WoT-ra com vagy hu végzõdésû email-rõl vagy regisztrálva?

pointer4
Nem is tudtam, hogy van alklánotok ? 😊

http://worldoftanks.eu/community/clans/500017706-HUNSM/
szokott lenni, olyankor nem örülök neki, szimplán /quit és bnõmön levezetem a "feszültséget" 😄

Jobb mint próbálkozni egész nap és letolni 30-50 csatát... 😄
Semmi extra, csak megfelelõ bánásmód a scouttal. <#boxer>
E-75

örülök hogy valaki jól szórakozik a szenvedésemen 😄
majd akkor is így örüljél amikor neked lesz ilyen szériád <#mf1>
Ennek örülök, de tényleg.
Üdv. a volt spanoknak :
Lui
Ace
Acmex
Krapulax
Jupiter

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Reaper
Van, de ma is volt már szerencsétlenségem jó pár Darwin-díjas brigáddal oboázni. Hihetetlen, hogy mennyi retardált tolja ezt a játékot...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Ma délelõtt egész jól ment, értelmes csapatokkal. Tegnap este katasztrófa volt :/
megalapozod a napom 😄DDDDDDDDDD
Tono34
Megvagyunk, most éppen próbálunk visszamenni a térképre. Rövidebb-hosszabb ideig van/volt területünk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nektek van gyõztes csatátok??
Ez sajnos minden egyes MMO-ban így van. Nincs olyan (játék) ahol ne ez lenne 😞
Ja az még lemaradt a büszkeség mellett, h valljuk be, a legtöbb ember azt hiszi h õ nála aztán tényleg csak a Jó Isten tudja jobban mit kell csinálni, nagyon kevés az az ember aki elviseli, és belátja ha vki jobb nála.
Nehéz dolog ám belátni h Józsi jobban vezeti a klánt, én meg teljesen béna vagyok ehhez....(100 emberbõl 1 ha felfogja ezt)

Vezettem Cod4-be klánt, 1 ideig multigaming-t is, és nem jó dolog azzal szembesülni h jé jött a Béla és tényleg szarok a meglátásaim, azok az irányok amiket követek, és tényleg így jobban lehetne csinálni a dolgokat.. 😄
Van megoldás.
A két klánvezetõ Deputy lesz, klánvezérnek beraknak 1 fake acc.-ot és pár hónap múlva választás a klánvezért illetõleg.Kitalálnak 1 új nevet, mert ugye egyik sem akar engedni a névbõl.

basszam meg a telibevert kurva anyjukat..... 1 óra alatt 1 win
Most csak úgy õszintén: Jön 1 ember, megkérdez/kér h olvadj össze az õ klánjával, az õ vezetése alatt, te megteszed? (csak abban az esetben ha a vezetõi kompetenciái és maga az egész háttér, és amit kialakított látszik h rendezett, normálisan és effektíven mûködõ kerek egész)

Itt jön az h az említett pár nagyobb klánon kívül (akik ugyebár nem fognak ilyennel megkeresni téged) minden lehetséges megkeresõt elutasítasz.
Miért? Mert egyszerûen nem találod te sem alkalmasnak a megkeresõket arra h fúzionálj velük, ne adj Isten még az õ vezetõsége alatt tevékenykedj. A legnagyobb baj abban van, mikor adott klánokban kialakult a hierarchia, mindenki megszokta a kis helyét, és pl. a vezetõt kiakarják libbenteni a kis képzeletbeli trónjáról....na 99% az embereknek egybõl hõbörögni kezd és gondolkodás nélkül el is utasít minden ajánlatot.

A magyarok túl büszkék, önfejûek és egyszerûen a megszerzett dolgokat nem szeretik kockáztatni, pláne nem feladni (hiába van elõttük 1 reálisabb jobb és effektívebb lehetõség....)

Na ezért van annyi klán (olyan változókat ne is számoljunk h Kis Pista nem tetszik mert bunkó volt velem, és ha õ abban a klánban van, én nem leszek vele, de ha én nem vagyok akkor másik 10 se mert õk az én haverjaim és így tovább....)
Nem értem, mi ebben a nagy szám, nekem 5 van belõle 😊
<#falbav>
Azzal csak a Honvédséget kopizzák.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az jobban tetszik, amiker egy 10 fõs klánban van 1 comm és 7 dp meg 1 fc

Benjinek szeretettel...😊
Szar kör volt, de azért kaptam érte egy kis jutalmat:

[/url][/img]
A recept a következõ :
Klánvezér kipipálva, maga mellé vesz 1-6 deputy-t, akik a spanjai, ezért több hónapnyi eredménytelenség után sem fokoz le.
A többiek meg hülyék mert nem tudnak játszani...
Pedig a mindig a fejétõl bûzlik a hal.
Ezzel az adott klán sorsa meg is pecsételõdött.

Ez érdekes, azt hittem a -HHR- erõsebb mint a HUNS... bár jó lenne tudni, hogy a power mit mér.

A webes stat oldalon is mutatja az e-bránert és megjeleníti az átlagokat, dmg/spot/kill/stb.

Tényleg mi van a régi klánommal a HAD-al ?
Nagyon el vannak tûnve...

9. HUNS
32. HHR
120. POD
121. BORG
123. HAD
129. VTEPS