World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"A legnagyobbat ütõ TD-k nem tudnak annyit." - érdekes, a SU-100-asnak is 390-es átlag sebzése van. Tehát már nem igaz az állításod.
Kapjon valami normálisat,100(ezzel még az imádott 175pen is maradhatna) vagy 107mm-est valami T6-ra balanszolt töltés+célzás idõvel,mert 1 tierrel alacsonyabb Td-k 1 lövésezése baromság,arty nerf után szerintem térdig gázolunk a Kv-1S-ben,legalábbis jobban mint eddig.
vagy maradhat a 122es de akkor legyen a töltésidõ olyan 15-16 sec
A legnagyobbat ütõ TD-k nem tudnak annyit.
(de lehet csak azért mert Tiger ágyú volt rajta, tele HE lõszerrel) <#hehe>#hehe>
85 mm D-5T 160 dmg, 120 pen - ezzel jobban tetszene, hogy kb. senkit nem tud átlõni?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(am nyertük 14-1 arányban...siema kto pl?<#hehe>#hehe>)
én is inkább melóznék ehelyett a szar helyett... képtelenség nyerni a sok nyomorék siemkától :S
-Ez se. Szerintem új ágra jön majd. Ha találnak tankot, ami t10-nek megfelel (fv100), akkor azzal váltják a 215-öt, ha nem, akkor marad a helyén. Reméljük nem cw prémnek hozzák be a chief-et, kinézem a wg-bõl... jó nagy trollkodás lenne tõlük.
-Úgy, ahogy egy e5-öt?😊)
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nem is nagyon fogok.
Jelenleg épp megválni kívánok az accomtól, és végül már nem is tervezek újat.
Meló miatt nem tudok játszani. Rohadt fáradt vagyok, és még hétvégém se lesz ebben a hónapban.
Nekem a Wot asszem ennyi volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
am te tudsz nyerni ma? nekem 5/1 win az átlagom ma
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Köszi.
Kb fél éves melómat fosoztad most le. <#mf1>#mf1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
-chieftain fv215 helyett lesz vagy új heavy ág?
-senkit sem érdekel hogyan lehet szembõl conquerort ölni t2es tankkal? 😄
Szeptemberben kaptam jogot a TGH-ban, hogy toborozzak.
A létezõ összes magyar klánt megnéztem. (szeptemberben-illetve februárban is)
Táblázatot csináltam kinek mije van, hány darab, hány inaktív, stb-stb.
Talán 40 kisebb klánt kerestünk fel, hogy olvadjunk össze.
Ebbõl 2 jött, de az egyik gyorsan ki is vált. (1-2 emberrõl volt szó)
Volt olyan klán 10en voltak 8 inaktív. Felkerestem a 2 aktív játékost, az volt a válaszuk, hogy olvadjunk be mi 60an hozzájuk.
Decemberre jutottunk el oda, hogy cw-zünk. Januárban volt területünk. Szét is szakadtunk 1-1,5 hónap múlva.
Pont az a kis klán vált ki akit anno sikerült beszervezni.
De nekünk se jött be se a POD-ban, se a VTEPS-ben. 1 illetve talán 2 hétig voltunk bent.
Pedig utóbbira aztán rossz szavunk nem lehetett.
Vicces volt a felvételi kérdõív:
-Honnan ismeritek a klánt?
-Mi hoztuk létre azt a magyar szövetséget amiben most ti vagytok. <#nevetes1>#nevetes1>
- the "invisible enemies" camo bug has been found and fixed
- it's not yet clear whether the British tier 8 premium tank will be a medium, or a heavy
- it's possible Centurion will have its speed increased to 48 km/h
- it's possible (and desired by Ser😎 that the Chieftain prototype will be introduced into the game, they are looking for proper data for 6 months already, SerB promised to rush the search
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nézd a linkelt linkben szereplõ linket
"Im really interested in what these missions would be, and how hard/easy it will be to do😊"
These missions will be designed for the avg WoT-Player ;-) From that you can conclude at least the how difficult this missions will be. Something along the lines of:
- turn your turret 360°
- drive 100 m without drowning or falling of a cliff
- find the key on your keybord to increase the MM size and press it twice
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
wot nick: PsychoTrooper
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
bazdmeg megint 0 win 1 óra alatt.... szánalmas a sok kis semmirekellõ csicskalángos randomban..

4 csatája van összvissz, egyszer bevittem T10 csatába, õ Loltraktorral eljutott az ellenfél bázisáig úgy, hogy senki nem vette észre és befoglalt 100%-ot. 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
wot nick: PsychoTrooper
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Vagy ahhoz más is kell?
Itt a csapatból csak engem meg a T-43-mat spotolták fel szerintem. <#kocsog>#kocsog>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.