World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az igazság, hogy a meglévõ klánok vezéreinek a 98%-a egyszerûen alkalmatlan a vezetésre. Azt gondolják, hogy - ohhh, alapítok egy klánt és én leszek a májer - csak ez nem így mûködik.
Szerintem is jobb, jó lenne 2-3 tényleg nagy klán, sok-sok aktív játékossal és együttmûködéssel.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
9. place 😊
sikerül az, csak kurva sok idõ és munka kell hozzá
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
De azt mindenkinek tudnia kell, hogy minimum 2 teljes CW csapat és 90 chip kell az eredményességhez.
Ez esténként 40-50 aktív embert jelent.
Ezalatt csak szenvedés van...
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Amikor mi csináltunk fúziót, akkor is ezek voltak gondok.
Végül egy új klánnévvel lehetett csak megoldani.
Aki szeretne CW-zni, nem értem miért marad egy erre alkalmatlan klánban.
A vezetõk meg rakják félre a nagy arcot, a saját embereiknek tesznek rosszat az akaratosságukkal.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
A "hódítók" sem élhetnek örökké
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
csak most van söröm!!!!!! <#pias>#pias>
Huns, HHR, Borg, VTEPS, FHDT. Ezek biztos fenn vannak. Nézd meg az aktuális klán listát. ~100 50 fõ feletti klán van, ebbõl elég szar arány az 5. Ha összeraknánk és lenne 10 magyar klán akik fullon lennének. Addig nem kéne másikat nyitni mig nincs tele. Persze álmodik a nyomor.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Magyar klánvezetõ egy volt a történelem során, kb. 2 éve. Ott is hagyta a klán.
Azóta én nem hallottam ilyenrõl, és mivel sok magyar klán vezetõt ismerek tudom, hogy mind korrektek.
A PTS-ben más a helyzet õk más kategória. Ott a gold osztás már teljesen máshogy van.
Ott tényleg le van szabályozva ki mennyit kap beosztás stb. alapján.
De az ott lévõ embereknek ezt már jelentkezéskor elmondják, és eddig mindenki boldogan elfogadta.
Egy klán futtatása, szervezése nem kis MUNKA, elrendezni a sok sirámot, szervezni az eventeket, pörögni rajta stb. Ehhez képest az hogy valaki CW-re jár az nem is olyan nagy dolog.
(no persze én arra se járok, jó nekem a random bohóckodás).
Olvastam már olyant, ahol elõírták, hogy ki mennyi aranyat kap fixen és ami marad, csak az osztható fel (most más nem jut eszembe, de pl a PTS tuti így mûködik)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
NH3CL - ezen már agyaltunk mi is egy párszor, de nem sikerült rájönni miért van. Akarni meg mindenki akar, csak tenni és szenvedni már nem képesek érte, könnyebb otthagyni egy éppen nehézségekkel küszködõ klánt és elmenni egy olyanba ahol szalad a szekér.
Nem tudom melyik klánban vagy, ill. voltál hogy ezt gondolod. Lehet a tapasztalat beszél belõled. Nem tudom. 😊
Viszont szeretném megjegyezni, hogy az én tapasztalataim szerint egyik magyar klán vezetõ sem utal magának a kasszából semmit.
A barátainak sem.Korrektek!
Próbálják igazságosan elosztani.
Valaki nagyon megvezett. 😊
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Múltkor valahogy odakeveredtem az egyik klán fórumára és egy sráccal azzal jött, hogy akar nyerni a T62-t az hiszem és vegyék fel, nyerjék meg, aztán akár ki is rúghatják. Végülis õszinte volt, ennyi a javára írható.
Az nem baj, ha vannak ambíciók, de van realítás is, ami aztán helyre teszi a dolgokat.