World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(Én voltam klánban, nem is névtelenben. Igaz ez nem WoT volt. Még a régi kánter sztrájk 😊 Aki kellõen vén, az talán még emlékszik a és/vagy a klánra.)

Az az igazság, hogy a meglévõ klánok vezéreinek a 98%-a egyszerûen alkalmatlan a vezetésre. Azt gondolják, hogy - ohhh, alapítok egy klánt és én leszek a májer - csak ez nem így mûködik.

Szerintem is jobb, jó lenne 2-3 tényleg nagy klán, sok-sok aktív játékossal és együttmûködéssel.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

<#idiota><#worship>
Nem is rólad beszélünk, bocsáss meg, hogy megszólitva érezted magad.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

hála istennek hogy 0 db-om van <#hehe>
Igen és hozzátéve, hogy emberenként legalább 3-4 CW képes tank...

http://wotclans.net/eu/showclansrating

9. place 😊

sikerül az, csak kurva sok idõ és munka kell hozzá

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nem kell elit klán, középszerû játékosokból is lehet és kell is összerakni jól mûködõ dolgokat.
De azt mindenkinek tudnia kell, hogy minimum 2 teljes CW csapat és 90 chip kell az eredményességhez.
Ez esténként 40-50 aktív embert jelent.
Ezalatt csak szenvedés van...

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Itt most nem egy HUNS 2-t akarok, hanem épp az ellenkezõjét. Aki CW-zni akar és van tankja jöjjön és együtt kikupálódunk...

Foxi például szereti az utó piát. 😊

Persze amikor felajánlottam az egyik hõbörgõnek, hogy megalapitok egy új klánt, akkor már egybõl terelt.

Volt már kezdeményezés egy magyar "elit" klán létrehozására, amelyben a top magyar játékosok tevékenykedtek volna. Sajnos nem sikerült, és nem is fog, amíg a személyes sérelmeket/érdekeket félre nem tudják tenni. Olyan hozzáállással, mint pl.: "inkább vagyok a legjobb játékos egy közepes klánban, mint középszintû egy elitben", nem lehet elõrelépni. A közepes játékosoknak is elõnyös lenne, ha az elit klántól tanulhatna. Persze ez óhatatlanul is megásná a sírját a legtöbb kis klánnak, mert elvesztené a legjobbjait. Mindegy, ez az egész csak utópia.
Nem nagyon értem én sem a dolgot.
Amikor mi csináltunk fúziót, akkor is ezek voltak gondok.
Végül egy új klánnévvel lehetett csak megoldani.
Aki szeretne CW-zni, nem értem miért marad egy erre alkalmatlan klánban.
A vezetõk meg rakják félre a nagy arcot, a saját embereiknek tesznek rosszat az akaratosságukkal.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

pfff ugyanaz! vereség 1072 exp-vel! LOL eddig 0 win -.-"
Egy kis érdekesség. Bár a tank alapvetõen jó, de akadt egy kis hiba a mátrixban. Ezzel talán szemléltethetõ az is, hogy nem minden low tier tank használhatatlan nagyok között. Nem kell kilõni kezdéskor 😊
A "hódítók" sem élhetnek örökké
Nem hajlandóak. Megpróbáltam, de csak a dac és a gõg jött.... Kb 150 embernek irtam az összes 50 fõnél kisebb klánból, van aki anyázott, hogy láma vagyok mert meglévõ klánból toborzok, van aki azért mert menjünk mi hozzájuk....

"Persze álmodik a nyomor." <#wave>
Ezúton hívjuk fel a magyar klánokat, hogy "rakják össze amijük van"... 😊

De például a P.o.D. is Európában tevékenykedik. 😊
Ez mire jó?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

na kivívom a sorsom a tegnapi hihetetlen lose sorozatok után....
csak most van söröm!!!!!! <#pias>
Ja, már semmi, kell hozzá a Greasemonkey.

Hogy kell ezt a scriptet telepíteni?

Igen, de ebbõl kb 100 db 50 fõnél nagyobb. Kb 80 ianktiv 10 tagos klán van...

Kicsit árnyaljuk a képet: ebbõl mennyi az aktív, illetve mennyit alakítottak 1-3k csatával rendelkezõ játékosok?
Pedig kb.240 magyar klán van.<#wow1>

Jó, van a térképen 5-6 klán itthonról.

Huns, HHR, Borg, VTEPS, FHDT. Ezek biztos fenn vannak. Nézd meg az aktuális klán listát. ~100 50 fõ feletti klán van, ebbõl elég szar arány az 5. Ha összeraknánk és lenne 10 magyar klán akik fullon lennének. Addig nem kéne másikat nyitni mig nincs tele. Persze álmodik a nyomor.

Solten
Ez a kozosseg frenetikus, bokorban kavezgatok a TD-vel, 6-killnel jarok, felspottolom a FEL ellent nekik, erre irja az egyik joszag: nem akarok vegre jatszani is? <#hehe>

Saor Alba

Ennél nem látok nagyon több nemzeti alapú szövetséget a térképen. Szóval nem hinném hogy csak mi vagyunk így.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Ez viszont még mindig csak elenyészõ része a magyar játékosoknak. Õk a kivétel. Tõlük eltekintve semmi összetartás nincs, nem hogy klánok között, sokszor még klánon belül sem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem mondanám. Afrikában pl több kisebb magyar klán harcol szövetségbe. Vagy EU közepén pl a HUNS és HHR is együtt harcol.

Wotban nem voltam soha klántag, egyszer régen DOD-ban hívtak egy klánba. Tapasztalatom szerint minden széjjel volt szervezve, kombinálva, és semmi nem haladt sehova. Ha nem ért rá valaki, ment a szájtépés, hogy miért nem, ahelyett, hogy valamit csináltak volna a helyzettel (átrakni más napra, szerezni másik embert, aki ráér). Na ezt egy hét alatt sikerült eljátszaniuk, úgyhogy kiléptem. 😊

Akkor irom.

Magyar klánvezetõ egy volt a történelem során, kb. 2 éve. Ott is hagyta a klán.
Azóta én nem hallottam ilyenrõl, és mivel sok magyar klán vezetõt ismerek tudom, hogy mind korrektek.
A PTS-ben más a helyzet õk más kategória. Ott a gold osztás már teljesen máshogy van.
Ott tényleg le van szabályozva ki mennyit kap beosztás stb. alapján.
De az ott lévõ embereknek ezt már jelentkezéskor elmondják, és eddig mindenki boldogan elfogadta.

Csak azt nem tudom miért nem ott sírja ki a WT szopóágat a másik topikban 😊

Én egyébként abban sem látnék kivetni valót, ha azok akik érdemi munkát végeznek a klán mûködéséért (diplomaták, klánvezetés) azok kapnak fix javadalmazást.

Egy klán futtatása, szervezése nem kis MUNKA, elrendezni a sok sirámot, szervezni az eventeket, pörögni rajta stb. Ehhez képest az hogy valaki CW-re jár az nem is olyan nagy dolog.

(no persze én arra se járok, jó nekem a random bohóckodás).

Akkor talán nem a játékokban van a hiba 😊
Sok ilyen klán van, nem azt mondtam, hogy mindegyik.

Olvastam már olyant, ahol elõírták, hogy ki mennyi aranyat kap fixen és ami marad, csak az osztható fel (most más nem jut eszembe, de pl a PTS tuti így mûködik)
😊

Szimpla magyar mentalitás sztem. Nem bírunk összefogni. Nem WOT betegség, más népszerû MMOban is ez a helyzet (csak ott van 1-2 magyar klán, ahol kevés a játékos).

patchaou
Pontosan. Nálunk sem volt soha ez divat. Most, hogy anyagilag meg vagyok lõve utalhatnék ki magamnak is prémiumra valót mégsem teszem, mivel nem egyedül szereztem meg azt a goldot ami kasszában van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezért is hagytalak ott, azt hittem lesz egy kis gold-mutyi a szerencselámának azt sehol se vót semmi <#duhos2>

patchaou
Mindenki abból indul ki szerintem, hogy a repülõs része jobb. És azt következtetik ebbõl, hogy a tankos is jobb lesz.

NH3CL - ezen már agyaltunk mi is egy párszor, de nem sikerült rájönni miért van. Akarni meg mindenki akar, csak tenni és szenvedni már nem képesek érte, könnyebb otthagyni egy éppen nehézségekkel küszködõ klánt és elmenni egy olyanba ahol szalad a szekér.

Az egyetlen amivel érvelni szoktak hogy a WT sokszorosan jobb a WoWP-nél, és ezért lesz jobb a tankos rész a WoT-nál. Teljes indukció 😊

Kedves András!

Nem tudom melyik klánban vagy, ill. voltál hogy ezt gondolod. Lehet a tapasztalat beszél belõled. Nem tudom. 😊

Viszont szeretném megjegyezni, hogy az én tapasztalataim szerint egyik magyar klán vezetõ sem utal magának a kasszából semmit.
A barátainak sem.Korrektek!
Próbálják igazságosan elosztani.

Valaki nagyon megvezett. 😊

Benjamin! A WoT-ra hu vagy com végzõdésû email-rõl regisztráltál anno?

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

akkor megnyugodtam, hogy nemcsak az én fejemben van itt teljes sötétség miközben mindenki az egekbe dícséri az egész wt-t...

bazdmeg..... tegnapi wot-os fasszopás átterjedt WT-re is.... ott sem tudok nyerni -.-"
Srácok! Melyik WG fejlesztõ ronda, bányarém lányát kell megdugni ahhoz, hogy végre lekerüljek errõl az istenverte szívatóágról? Már én is kezdem azt hinni, hogy a csaták egy részét manipulálják. <#nevetes1>

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Az van ugye, hogy már abban gondolkodnak, hogy mennyi területet foglalnak majd aztán a majd eljövõ aranyesõbõl a parancsnok mennyit tud magának meg a közvetlen sleppjének juttatni, nem is beszélve az egyéb díjakról.

Múltkor valahogy odakeveredtem az egyik klán fórumára és egy sráccal azzal jött, hogy akar nyerni a T62-t az hiszem és vegyék fel, nyerjék meg, aztán akár ki is rúghatják. Végülis õszinte volt, ennyi a javára írható.

Az nem baj, ha vannak ambíciók, de van realítás is, ami aztán helyre teszi a dolgokat.
8.6 MM