World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.
Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!
Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:
-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet
Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT
Már 52-en vagyunk 😄
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
replay

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
green64, ok
Ha valamilyen problémám van a játékkal kapcsolatban, és segítséget szeretnék kérni, milyen e-mail címre lehet írni nekik?
A segítséget elõre is köszönöm!
De majd meglátjuk patch után.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
EGyébként most volt meccsem... rámrontott egy fullos WZ132, fél HPra lelõttem azt kifogytam... na mondom nekem reszeltek, de azért táncoltam körülötte... 38 másodperc és még éltem (mellélõtt 1-2t), pár sec amíg betöltök, na mondom van esély...
A csávónak lett egy lucky medálja, mert ezt a pillanatot várta a saját GWTypeE hogy segítsen.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
CSak reménykedem hogy az új patch miatt nem lesz ugyanez T6-8ban is...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tiszta sor.
tegnap túra indulás elõtt 1 sört.... odaértünk 2 sör... délután 1 sör, este 4 sör, ma reggel 1 sör, hazaértünk 3 sör... de lassan kezdek kiszáradni 😄
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
a duplázások nekem is megvoltak kb 20-25 csatából csak épp mikor jól ment bukta, mikor szarul nyertünk 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mára nem is erõltetem tovább:-)