World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kép
amúgy elég szépen lehoztuk
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. június 9. 16:23:17
Jármû: VK 45.02 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 1 013
Szerzett kredit: 31 107
Csatában elért Achievement: Testvériség, Szárnysegéd
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
én többet kapok érte peccs után
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Inkább így kezdeném: zárj el minden szúró/vágó fegyvert (kés, villa, cipészár, stb...). Válts ki és készíts be egy levél Xanax-ot, helyezd el a gép mellett egy pohár (mûanyag legyen!) víz társaságában. Ha a földszintnél magasabban laksz, ne állj neki a Lee-nek!!!4! Lásd el a szoba falait hangszigeteléssel, mert a kiérkezõ rendõröknek és ápolóknak nehéz lesz megmagyarázni, hogy kínodban üvöltesz.
Kíváncsi vagyok rá nagyon <#pardon1>#pardon1>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Õk a HUNS "Földalattikutyák" 😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Szerintem T7ben semmilyen tanktól se elvárás az 5k dmg és 9 kill. Te személy szerint valóban jól teljesítettél, a hülye csapat kifejezés nyilván az 1k dmg alatt teljesítõkre érthetõ.
Bõven elég lett volna, ha azt írod be kezdetnek hogy Te jó voltál, szóval nem vagy hülye, amit elismertem volna. Felesleges volt engem is oltogatni mellé, meg a klánomat szidni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Na de azt mondom, sztem is húzzok meg a vonalat 😄
TRIANOOOON!
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
gyanús vagy te nekem pointer <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nem.
Akkor miért erõlteted?
Az külön tetszik hogy fenntartod magadnak a jogod hogy megmondd, egy nyilvános fórumon ki szólhat bele egy témába.
ui: és légyszi nézd meg az elsõ reakciómat amikor beszóltál szpecnyznak...hogy mennyire voltam az õ pártján 😊