World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten

<#alien>

Saor Alba

Bugi Misi
ezek hogy jutottak el erre a szintre...

Kép

amúgy elég szépen lehoztuk

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. június 9. 16:23:17
Jármû: VK 45.02 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 1 013
Szerzett kredit: 31 107
Csatában elért Achievement: Testvériség, Szárnysegéd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Gw panther most t6, 1,5 milla az ára. Patch után t7 és 1,38 milla

Úgy érzem mi sem leszünk barátok... <#kuss>
Nekem tegnap jo napom volt. Ket Szerencses medalt is kaptam M3 Lee-vel 😊
mi a f*?
én többet kapok érte peccs után
amúgy a körmeid is le kell vágni elõtte, valamint a fogaid lesimíttatni hogy ne tudd átharapni-csípni az ereid

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Boldogabb téma: akinek van t6 arty-ja most adja el mert patch után olcsóbb lesz, olyan 1,4 milla a mostani 1,5 helyett.

bazdmeg <#zavart1>
Csak valakinek jól esik. <#idiota>

Rengeteg kurva dolgozik délután is, így azt hiszem, megnyugtathatlak... <#idiota>
nem scak te 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

pfff mondja már valaki hogy nem csak én szopok egyedül....
Végül is életszerû... 😄
Inkább így kezdeném: zárj el minden szúró/vágó fegyvert (kés, villa, cipészár, stb...). Válts ki és készíts be egy levél Xanax-ot, helyezd el a gép mellett egy pohár (mûanyag legyen!) víz társaságában. Ha a földszintnél magasabban laksz, ne állj neki a Lee-nek!!!4! Lásd el a szoba falait hangszigeteléssel, mert a kiérkezõ rendõröknek és ápolóknak nehéz lesz megmagyarázni, hogy kínodban üvöltesz.
GabeE3e
Valaki nem tudja,mikor jön a world of warships alfa teszt ?
Kíváncsi vagyok rá nagyon <#pardon1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

m3 oktatóvideó : kifarmolsz 80k freexp-t és kihagyod 😄

Ááááá, lemaradt a lényeg: Most akkor mindkettõre haragudnom kell, ha követni akarom a divatot itt a fórumon? <#idiota>
Ennyire mûveletlen lennék? Semmi köze a "Földikutyáknak" a HUNS-hoz? Most akkor mindkettõre haragudnom kell? <#idiota>
szánalmasan nagy fasszopás megy ma is randomban ahogy elnézem eddig....
Az egy másik cég 😊
Õk a HUNS "Földalattikutyák" 😊

Én viszont haragszom a HUNS-ra! Hol van má' a következõ oktatóvideó az M3 Lee-rõl? Dógozzatok rajta, vazze'! <#banplz>
NagyiBMX
Sziasztok! Van egy kódom amit ajándékba kaptam és mivel nem nagyon játszok már a játékkal gondoltam itt valakinek nagyobb szüksége lenne rá 😊 Tartalmaz 2050 aranyat és 1 hónap prémiumot. Egy kis pénzért tovább adnám, ha érdekel valakit írjon privit! 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nem oltogatlak.Megtaláltál,reagáltam.Te is.A stílust azért emeltem ki,mert korábban már halottam róla és itt igazolva láttam.Mostanra már úgy tûnik sikerült egy jóval korrektebb hangnemet megütni.Nagyszerû.Nem haragszom sem rád,sem a haverodra.A klánodra sem.
Korrektségnek hívják.Amit Szpecnyaz írt,azt meg általánosításnak.Ég és föld a kettõ.Én is leszóltam menet közben a csapatot és ki is léptem menet közben,de akkor még éppen nem gyõzelemre álltunk,a vége után pedig nem fikáztam senkit.
Még így utolsó kommentként írnám ezt a témához.
Szerintem T7ben semmilyen tanktól se elvárás az 5k dmg és 9 kill. Te személy szerint valóban jól teljesítettél, a hülye csapat kifejezés nyilván az 1k dmg alatt teljesítõkre érthetõ.
Bõven elég lett volna, ha azt írod be kezdetnek hogy Te jó voltál, szóval nem vagy hülye, amit elismertem volna. Felesleges volt engem is oltogatni mellé, meg a klánomat szidni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kibújt a szög a zsákból, szóval az egész mizéria onnan indult ki, hogy te sértve érezted magad, mivel Szpecnyaz leszólta a csapatát. Erre nem lehet mit mondani, akinek ilyen kis sérülékeny a lelkecskéje, az ne játsszon MMO-val. De még a házból se menjen ki. Ha én minden kritikát és sértést a szívemre vennék, amit nap mint nap kapok, akár még csak ebben a játékban is, akkor már rég felakasztottam volna magam a nappali sarkában.
Ezt kellett volna írnod az elején. Az tök jogos lett volna.

A stílusával van a baj.A fikázást õ kezdte.A kesztyût én vettem fel.Hibát mindenkinek lehet találni a játékában,megítélés kérdése.
😊. Mondjuk lassan tényleg ejteni kéne a témát. Szóval fel is szólítanám az alregjeimet, hogy helyezzék magukat készenléti helyzetbe a következõ alkalomra 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A csapat teljesítménye.Te írtad.Az rendben van,hogy a legtöbbet sebezted,mivel egy AT7-ben ültél,ez azért el is várható egy olyan mezõnyben,ahol voltunk,a statod alapján meg még inkább.De a 14 másikból azért nem mindenki volt nulla.Én például ahhoz képest,hogy hol voltam a sorban leléptem jó pár csapattagot.Ezután leszólni a teljesítményemet,szerintem sértõ.
Akkor megvádolnák hogy visszaél a hatalmával 😊

Na de azt mondom, sztem is húzzok meg a vonalat 😄

TRIANOOOON!

A fikázást te kezdted emlékezetem szerint, és mikor többen is tök korrekt hangnemben közölték hogy szerintük nem volt baj Szpecnyaz játékstílusával, akkor jött a nyafogás, hogy miért nem segített neked, majd döntõ érvként felbukkantak olyanok is, hogy "az ismerõsöm ismerõsétõl hallottam hogy szemét egy banda vagytok". Ezek után nem csodálkoznék ha lehurrognak.
GabeE3e
Erlenberg-en foglalom a bázist M4 el , belém lõ egy Stug , de nem spotolódik, próbálok fedezék mögé menni, de kilõ, utána meg felspotolódik 48méter távolságba a mezõ közepén,nem is bugos a játék áhh dehogy.<#ejnye1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nekem személyesnek mondható érintettségem van a klánotokkal kapcsolatban,bár másodkézbõl.A stílust emeltem ki.
Hopsz, ez véletlen elment. LOL! Mindegy, így legalább komolyan veszed. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Szerintem senki se fikázott, Te jöttél ide fikázni engem.

Te szerencsétlen! Ezt moderálnod kellene, NEM a feszültséget gerjesztened!

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

"Egyik kollégám fia köztetek volt,azt mondta,miután kilépett,hogy nincs még egy ilyen utolsó banda mint ti."

gyanús vagy te nekem pointer <#nevetes1><#nevetes1>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hallgass, Te is HUNS tag voltál 😄.

Mintha egy nyilvános fórumon fikáztak volna.Hol is kéne válaszolnom?
pointer4
Mockosz elnyomó imperialiszták! Én még hinni peresztrójká 😊
Csodálkozok, mert rajtad kívül senki se példálózott a HUNS-szal, a hozzászólók jó része nem is klántag, még csak nem is ismerem õket. Meg mivel ez egy nyílt fórum bárki beleszólhat a vitákba.

A klánodnak ettõl még,mint minden Magyar klánnak,szurkolok,de a saját és a haverod stílusa más megítélés alá esik.
Nézd, te kezdtél el balhézni, aztán még megy is itt a hiszti, hogy a többiek milyen szemetek hogy felvették a kesztyût. Ez a "nem hozzád beszélek" aspektus meg egyszerûen nevetséges egy nyilvános fórumon, ha nem tetszik hogy bárki reagálhat az írásaidra, hát intézd a személyes problémáidat privátban. Vagy sehogy.
Mivel én is azok közt voltam akik szerint bármennyire is fájdalmas, nem láttad helyesen a helyzetet. Innentõl kezdve beleférek az általánosításodba. 😊

Mellesleg nem kell velem egyet érteni.Lehet teljesen más véleményed,nekem is van.
Csodálkozol ezen?Elnézve ami itt folyik,én nem.
Ugye nem neked válaszoltam?
Nem.
Akkor miért erõlteted?
Azért elõkerült a másik ultimate érv is: "szemét HUNS-osok". Attól függetlenül hogy nem is említettük hogy milyen klánban vagyunk 😊.

Hihetetlen hogy te is ide jutottál amikor valakik nem értenek egyet veled. Ez valami ultimate mentsvár hogy "nekem van igazam csak mindenki összefog ellenem"? Innentõl kezdve vagy leírva 😊

Az külön tetszik hogy fenntartod magadnak a jogod hogy megmondd, egy nyilvános fórumon ki szólhat bele egy témába.

ui: és légyszi nézd meg az elsõ reakciómat amikor beszóltál szpecnyznak...hogy mennyire voltam az õ pártján 😊