World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eddig leárazásokkor még sosem sikerült eltalálni, hogy épp mi kell nekem.

Bár nem teljesen igaz, mert egyszer véletlenül eladtam a tigrist negyedáron, mert nem vettem észre, hogy le van árazva és nem kéne. 😊

Igaz, nálam is van a garázsban egy Ferdi, csak TDt most nem akartam betenni mert a kérdezõ tankokon agyal PZ4 felõl.

Mondjuk Ferdi meg Hetzer v (Stug) sztem akkor mint német TD.

hát akkor lesz német-orosz leárazás....
de sajna az már engem nem érint 😄 mind megvannak ami le lesz árazva valszeg
Nemsokára (kb egy hónap múlva) lesz a Kurszki csata évfordulója, na oda érdemes tartalékolni ha valaki szovjet ágat fejleszti. Biztosan lesz discount szerintem.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Nem akar senki szakaszozni? nincs semmi ismerõs fennt! ?
én is a német tech nagy részét megcsináltam ,mondjuk az E-50-t most farmolom,de jó a sorrended,csak én a ferdit,betettem volna ,a jt egy kalap szar ahhoz képest,de a sima panthert feljebb tettem volna,szerintem igen jo az a szívószál,bár 140-160 -nál sokkal nagyobbat nem sebez de az a 3-4 sec töltési idõ + ,hogy 350-400 m-rõl is pl az sp tetején a weak-ot simán belövöd vele az nem semmi!
Ez a kulcs, mivel késõn villan sokszor nem is a tanklövésektõl ment meg, hanem az artylövésektõl és ez fontosabb, jóval.
Állítom, hogy a legjobb és legfontosabb legénységi képzettség a Hatodik érzék. Hihetetlen mennyire más úgy mennem már egy tankkal, hogy nincs rajta. Most volt ugye a 3x special és elõvettem néhány porosodó vasat. Némelyikkel nevetséges köröket futottam elsõre, mert elfelejtettem, hogy nincs rajtuk lámpa.
Sokan írták, hogy a végjátékban még jobban kijön az erõssége, ezt is csak megerõsíteni tudom.
Nálam minden tankon alap már, amit most kezdek és meg is akarom majd tartani.

Tankok amelyek SZERINTEM jók a németek közül - jósági sorrendben csökkenõ.
(Tier 9ig van tapasztalatom, Tier10es német jármûvem nincs és nem is lesz)

E75
TigerP
King Tiger
E50
Panther I (szívószál ágyúval)
VK3601

A lista szubjektív, és nem azt jelzi hogy melyik milyen erõs a többihez képest, hanem azt, hogy nekem melyik tetszett a legjobban (E75) - nyilván ez azt is jelenti hogy a mezõnyben ahol játszik nyilván erõs tank - véleményem szerint.

A lényeg az, sose azt nézd mi a következõ tank, hanem a végcélt döntsd el: monstrum lassú dömper nehéztankot akarsz, vagy kicsit mozgékonyabb nehéztankot, vagy rohangálósabb közepes tankot stb stb.... ezután adja magát merre kell menned.

Utóbbi idõben szoktam rá nagyon én is, és képzem is át a legényeket besz.rás jelzõre, sokat számít, de a legjobban a végjátékokban látom hasznát, fõleg arty vadászat idején.

Most még az új patch miatt is jól jöhet, mert az átvariált camo-s dolgokkal nagyon oda kell figyelni (legalábbis rengeteg tankomon van camo skill, sok német tankomon is) és teszt szerón ahol eddig álltam megszokott bokrokban, kedvenc helyeken, rendre spottolnak, és nagy segítség új helyek megtalálásában, ahol büntetlenül tudom osztani a sebzést.
Ez jutott eszembe:

<#nyes>

hát én csak annyit tudok mondani, hogy az utánna lévõ 6-osok mind a 2 szar 😊 viszont a 7es meg 8as mind két ágon zsír jó vasak...
többirõl nem tudok nyilatkozni 😊
de ha tier10-et akarsz akkor E-100 ágára menj...
ha csak tier7-8ig akkor mind két ágon menj 😄
vétek kihagyni pl. a Tiger P-t 😊
Sixth sense elég jó pedig (nem neked írom, csak folytatom 😄).
Én is aggresszíven játszom, nem hátul üldögélek és minden tankomon van, amin már tudom használni. Ahogy 100% az elsõ skill általában megy is rá (bia csak akkor, ha a 3. skill is megvan). Szimplán másképp kell értelmezned azt, hogy felvillan. Nem csak arra jó, hogy tudod látnak téged, hanem azt is tudod vele, hogy 500 méteren belül van esetleg valaki, akit te nem látsz. Ha mondjuk 1v1ben maradsz valakivel és fogalmad sincs hol van, lehet elõbb vesz észre, de tudod, hogy a közelben van és rád lát valahonnan, amivel már szûkítheted a lehetõségeket. Sokat számíthat és mostanában elég ritka, hogy azonnal lõnek, ha felvillan.
Belton
Hali.

A Német Pz 4 es után mejik ágat érdemes vinni ?
Meg néztem mind 2 ágat de nem tudom el dönteni.
Valaki aki tapasztaltabb tudna segíteni ? 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sunsetjoy
Köszi a választ. Akkor olcsóbban kijövök valami kedvencebb tankkal, amivel van páncél meg sebesség is 😄
Franciák képzésére meg annyira nem szükségem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

pointer4
Fater nyugdíjas 10 éve 😛
Mondjuk én ezt úgy alkalmazom, hogy elmémben van az a szabály is, hogy elsõnek megjelenni az ellenfél minimapján nem jó ómen.

Amuikor már zajlik a harc, már nem úgy van hogy hirtelen rádfordulnak és lõnek 😊

Kivéve az elején. Olyankor néha lehet hallani a melletted lévõ hegybe becsapódó lövéseket a pálya túlvégérõl. 😊

+ segít megtanulni a láthatósági mechanikát (honnan/mikor/mivel szabad lõni és mikor nem 😊 )

Cseréld le hagyományosra, azt energiatakarékos mindig lassan gyullad! 😊
Igaz lenne ez akkor, ha a játékosok INSTANT reagálnának arra hogy megjelensz a minimapon 😊 Ami ugye valljuk be, a többségre nem igaz, mert azok akkor vesznek észre amikor már a másodikat lövöd a seggükbe 😊

Plusz az arty nem 3 sec alatt szûkül rád... 😊

Én szeretem, nekem jó emlékeztetõ arra hogy mikor van ideje egy kicsit "lemenni a térképrõl", de legutóbb is pl így tudtam kitapogatni egy biztonságos utat egy utolsó védekezõ artihoz 😊

patchaou
Mivel a majrélámpa késve jelez, ezért Én a felvillanáskor nem azt szûröm le hogy felspottoltak, hanem tudom, hogy valakinek a célzóköre már az Én tankomra szûkül 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

átlagban 8000-et hoz nettóban prém nélkül

Wow, a Churchilles rész 1:26nál különösen jó <#wow1>
Elsõ számú problémám vele,hogy 75%-ban elõbb kapok lövést mint hogy villanna a lámpa...kettes számú meg az,hogy a lámpa bizony villanni fog mivel nem tudok megülni a seggemen,minden szarral az elsõ vonalban akarok lenni,meg valami kulcspozíciót megfogni...(van is 32%körüli túlélésem)
Lightok meg szokták kapni,meg a Td-k...de ritkán elsõdleges a prioritása nálam.
azért voltak igen csak gagyi videójaik is.... meg pár jó, de ez most igen csak fasza lett, nagyon látványos.
kíváncsi lennék melyik csapat csinálhatta
Az US-en néztem. De mekkora mákosak már az amerikaiak😄. Egész nap menne nekem tálcán a WoWP 😄. 15 percenként katt, hogy battle, oszt AFK 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Videógyártásban meg marketingben mindig is jók voltak, kb a kezdetektõl. A felvásárolt cégekkel kellett volna elvben fejlesztõkhöz is jutniuk... 😄

(bocsi ha már volt)

azért látszik, hogy a WG miért vásárolt fel egy csomó fejlesztõ csapatot...
kell a reklám meg a figyelem felkeltés.... ez a legutóbb igen csak látványosra sikeredett!!!! Nézzétek meg HD-ben
Hát, melyik siteon nézed? 😊

(amúgy az USen volt/lesz egy 5000 goldos ilyen event az E3 miatt, az csak NA szerverre van, mivel igy akarják elérni hogy E3on ne üres szervereket mutogassanak 😊 )

Jól értem, hogy csak 100 meccset kell tolni a WOWP-be és kap az illatõ 1750 aranyat a wot-ba? Vagy ez csak az amcsiknál lesz?
Get Airborne Event
If you're just starting out, and find that you aren't quite able to net a top spot in any of the events listed above, then this shindig is for you! All that's required is that you play a total of at least 100 games between the days of June 10th &14th and you'll net yourself 1,750 for both your World of Tanks and World of Warplanes accounts. If you're a dedicated pilot and manage 200 battles you'll be rewarded with 5,000 gold!

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Majrélámpát nem is raksz? Én anélkül már lassan létezni se bírok 😊

Sunsetjoy
Skacok, ez az Fcmpak tier 3 francia td megéri a félárú megvétel tényét? Prém nélkül hoz nettó 10-20 között legalább? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Count Adyn
Meccs elején lejöttem a hegyrõl, szakadék szélén kozépen bokorba be, megkávéztam, lövöldöztem kicsit, hiába ien commanderrel könnyü😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Helyesbítenem kell a korábbi álláspontomat, hogy az indiánpanzer feje jó.Nem jó. Velem volt a randomisten múlt héten valószínûleg. Tegnap minden átvitte a jószágot a fején is. Ettõl függetlenül, még mindig tetszik a tank.

Zegi Norbi HUN
😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Majdcsak...de mondjuk egy 113 villámgrind biztos maradandó egészségkárosodást okozna nekem😄
Zegi Norbi HUN
Igen, azt tudom, én Big and Heavy félére gondoltam csak kínaiban😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Legutóbb pont a Type-34-1 volt a befutó...
(egy Is-2-nek viszont örülnék,még ha csak Crew Xp is...
Bia-t raktam mindnek,jó lenne gyorsan átesni rajta és dobni egy másodlagos repairt...)
Jaj de reggel van... *csatám *hármas *pillanatok
Nekem volt egy catám, ahol az ellenfélnél a hrámans M4 platoon beállt egy kõ mögé és lõtték vakon Karelia jobb felsõ hegyét (assault volt) vagy 3 percig... aztán szerintem kifogytak. És vajon mennyit találtak? Semennyit... álltunk és röhögtünk rajtuk, majd amikor abbahagyták pillaantok alatt megfeküdtek <#taps>
Psszt... tudod hogy olvassák ezt a fórumot, a végén még kijavítják hogy "elírás történt, természetesen +100% credit és +50% sima XP..."

Zegi Norbi HUN
Kínai Special lesz a közeljövõben?

Ja igaz,csak Crew xp-t kap...hála a magasságos Serb-nek!
Nézd a jó oldalát... hála istennek nem kap credit bónuszt meg XP bónuszt se, a crew Xp bónusznak sok vonzereje low tierben nem hiszem hogy lenne. A félárúság meg ilyen tierben lófütty.

Lehetett volna rosszabb, ha 50% credit bónuszt kap...

Antimat
Hétvégén nem sok idõm volt játszogatni a buzi árvíz miatt, de azért az akció keretében visszavettem az M4 Sherman-t. Vicces kis tank ez gold ammoval és a derp ágyúval, volt olyan köröm, ahol 77 ezer küvecset kerestem vele, abból 44e volt a tiszta haszon (és még a Master Tankert is megadta rá). De õszintén szólva azt hittem, hogy sokkal többen fognak ilyennel szaladgálni (azért a +80% kredithozam nagyon jó), ahhoz képest nem láttam nagy tömegekben. Nálatok is ez volt a helyzet?

cyka blyat

A spot damage-nél pedig már jól fordítják, hogy mindenki teljesen összezavarodjon. 😊

Vicces hogy a magyar fordításban miért van megcserélve a sérülés és a sebzés szó.

Amit okozok az ugye a sebzés, és amit kapok az a sérülés. Vagy csak nekem nem tetszik?

(mindegy, egyel több ok miért maradtam az angolnál).

Jó kis 175 ös pen úgy imádom! <#violent><#vigyor1>

<#eljen>