World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már Pool medál, akkor hadd büszkélkedjek ezzel:
http://wotreplays.com/site/222486#widepark-nforokosbajnoka-e-50
Én már többször is 😊
Sok sikert a pool-hoz.
hehehehe.... kétszer álmodtam eddig wot-al....
egyszer azt hogy ferdivel megyek, most meg a pool medált
Ferdi már valóra vált, most jöhet a pool 😊
Sunsetjoy
Tegnap Mineson olyan meccsem volt T-54-el... 😊 Rögtön az elején egy object td benyögi hogy ilyen szar csapatot ritkán látott (gyere sûrûbben Pestre komám😊- sima 45% körüli esély volt), és õ megöli magát (anyád...).
Na mindegy lényeg, hogy valahogy feljutottunk dombra ketten-hárman és fordítottunk a balfék ellenfelek miatt. Régen izgultam úgy, mint amikor egyedül védem a fenti bányarészt 2-3 tank ellenében úgy hogy kevés hp-m volt. Végül le lettek gyûrve - egy utolsó 12 hp-s Löwe maradt a végére: elbújt egy házhoz. Beírom, hogy megpróbálom leszedni (kb. 2x annyi volt a HP-m, mint neki.)
Erre a nyomi object (aki végül is nem ölte meg magát, mert még arra is képtelen volt - beszorult valahová. És a kiszabadulási tanácsokra anyázott) beszól hogy majd õ kilövi. Oké hogy bokorlakóként volt neki is killje, de milyen már hogy ilyeneket nyög be. Amikor látta, hogy fordítunk, akkor meg már játszotta a Rommelt meg Pattont egy személyben 😊
Végülis mindketten hoppon maradtunk, mert a nevetõ harmadik kilõtte az ingyenfraget.

Végülis összejött a spártai,hidegfejû (meg talán a mesterlövész) kombó.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pool medállt már énis álmodtam magamnak. <#nevetes1>
😊
próbálkoztam h mellé megyek a TD-nek lelövöm low hp-ra és várok várok várok... oda lõ az arty de mindig engem szed ki hajszál pontosan!!!
na majd a kövi pecstõl hátha összejön... illene már!
(am azt álmodtam, hogy pool medált csináltam... de szar volt felkelni xddd)
patchaou
Ha egyszer véletlenül az ellenfélnél látsz, akkor köszönj rám és csinálok neked egyet 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
Legfeljebb besegítünk, egyszerre megyünk csatába viszek artit. Talán összejöhet ha szerencsénk van 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem a Pool medál ilyen fájó pont 😊
Ha mindenki meghal a csapatból, egyedül azért én sem tudom kiirtani az összes ellent, ha meg csak 1-2 tank is életben marad rajtam kívül, azok tuti bacapelnek, vagy behúzzák az utolsó frageket, akkor is, ha azon kívül lövésük sem volt a csatában...
Szóval nem egyszerû ez 😄

hát akkor országos bulit csapok rohadjak meg!!!!!!
mág a csapból is pálesz fog folyni
JeffDunham
Tudsz vigasztalni... <#nevetes1> <#nevetes1 ><#nevetes1> <#nevetes1>

Ha végre megszerzi biztos bont egy üveg '32-es csempész lõrét és húzóra issza meg. <#nevetes2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tono34
Csak viccelek veled, már jó pár napja nem kaptam ilyen medált 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezen a videón csak az látszik, hogy nem volt szerencséd, illetve az is3-at rossz helyen lõtted. Semmi más.
Én elvagyok az sp penjével, gold ammot is ritkán töltök vele, csak ha ezen múlik, hogy meddig maradok életben még pénzt termelni.

A pen emelés helyett én sokkal jobban örülnék, ha a rofját meg a mozgékonyságát buffolnák egy kicsit cserébe a páncélért😊. Sõt a sima Pershing ágyúja is jó volna rá ha már a pent emelik csak jobb roffal 😄.

Egyetlen baja az, hogy lassú így ha hülye a csapat és megöleti magát akkor ennyi volt, de ha megvárnak, akkor lehet kellemetlen perceket szerezni az ellenfélnek vele rendesen.
na léptem is innen <#nemtudom>
Kishawer
Remélem nem a pöcörõdet akarod megmutatni<#mf1><#mf1><#mf1>

Si vis pacem, para bellum.

Tono34
Foxot könnyebb lecsendesíteni, elég egy lucky medál kép. <#nevetes1><#vigyor2>

JeffDunham
Kétlem. Meló után póker a haverokkal, éjfél körül érek haza. Na ne offoljunk mert kibacnak innen minket.
TS-en vagyok, gyere fel, mutatok valamit.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Ott is vagyok... alvó ügynökként. <#papakacsint>

Kishawer
Este jól elkenem a Tiédet is!<#mf1>

Kishawer
Hello!😊 Ne is nézd, mert kiderül, hogy én vagyok a láma!😊))

Jeff? Te mikor leszel jelen a saját fórumunkon??? <#nevetes1>
Kishawer
Igen 170!
Hát ja! Próbálkozik az ember!<#awink>

Icci-picccci probléma. Jó napot! 😊 Kár, hogy most nem tom megnézni.
patchaou
Nem egy hatalmas kör, viszont az enemy TigerP-t érdemes a vége felé megfigyelni. Szerintem bot. Élõbe még nem láttam ilyet 😊
replay

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Most miért mondasz ilyet rám? <#mf1> <#taps> Nem ízlik a jogos kritika? Kérem szépen aki k.rvának áll az ne háborogjon hogy elkenik a szája szélét. <#crazya>

170mm ugye? az azért elég necces, de használható csak okosan kell meg ügyesen... néha agresszíven
Kishawer
Na visszanéztem! Hát... jogos a kritika! A düh elborította az agyam!😊
Mindent leszámítva, akkor is gagyi az ágyúja!<#nevetes1>

hát jah.... elég szar lövések voltak 😊
IS-3nál még az oldalán elhelyezkedõ spaced armorokra kell vigyázzni, az képes érdekes dolgokra :S
Kishawer
Jééé! Egy beszélõ homár!<#vigyor5><#mf1>

Kishawer
1. A második lövés simát átvitte ugyanott (a videón nem látszik)
2. Sajnos ott annyi látszott csak belõle!
3. Azért töltöttem rá az aranyat (máskor viszi elhiheted)
4. Ez szemlélteti legjobban, hogy valami nem stimmel az ágyúval!
5. Jogos!
6. Ismét a remek ágyú!

Tudom, hogy nem sikerült kiválogatnom a legjobb jeleneteket, ezek nem szemléltetik annyira, hogy bugos az ágyú!
Volt, hogy sorozatban nulla sebzéssel "penetráltam" egy T-50-2-t!
Valami nem stimmel vele az biztos! Remélem a 8.6 megoldja a problémát!

JeffDunham
Ez nem ér elõbb leírtad amit én is bepötyögtem. Csak nem volt idõm beküldeni mert épp zaklattak. <#banplz>

JeffDunham
Hmm tesó ezt végignéztem és nem osztom a véleményed errõl a videóról. Ezt te b@sztad el nagyon. Annyira tisztán látszik hogy olyan helyen találod el folyamatosan hogy le fog pattanni vagy csúszó lesz. Akkora a becsapódási szög hogy ekkora pen-el képtelenség átlõni. Nagyon jó játékos vagy de most bénáztál és peched is volt.

Dolgozom, azért itt írtam, de ts-en is ezt kapnád tõlem az arcodba. <#nyes> <#mf1>

Eagle16
1. meglövöd a KV-2-es egyik legerõsebb részét, ami kb. 80 fokban döntött. Az a rész automatikusan pattint mindent a játékmechanika miatt.

2. SPG-nek az ágyújára nem lövünk, ugyanúgy benyeli a sebzést mintha tank ágyújára lõnél.

3. IS-3 lower hull-ját ilyen szögben nem érdemes lõni. Azt olyan szögben soha nem lövöd át. Ilyenkor inkább ne lõj, mert ez nagyon alap trükk.

4. lánctalp felfogta a lövést / spaced armort találtál el. Nem látni rendesen mert rögtön elkapja a zoom-ot.

Az 5. lövésed mellément, a 6.-al meg megint lánctalpat lõttél, és még elég kis szögben is állt hozzád képest, esetleg átlag alatti átütést adott be a játék is. Ilyenkor érdemes a meghajtó görgõre célozni elõl, ott mindig beadja a sebzést.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ugy konnyu, ha van meg helyed a tiltolistan 😊
Pontosan.
Ha meg zavarja a chat akkor miért nem tiltja le Õket.
Én csatánként 3-4 embert tiltok / csata, és akkor lehet nyugodtan játszani.

Akkor mit mondjanak a kv5 tulajdonosok?
patchaou
A németektõl speciel Én sokszor látok idióta, számomra felfoghatatlan dolgokat a wotban. Kedves honfitársaimtól pedig nagyon sok esetben szinte a falra tudnék mászni, csakúgy mint rengeteg kitudjamilyen nemzetiségûtõl. Ha direkt rááll az ember egy bizonyos nemzet gyenge játékosaik figyelésére, akkor természetes hogy egy idõ után azt látja, belõlük van a legtöbb.

Kishawer
Akárki akármit mond, a Super pershing ágyúja egy rakás sz....

Köszi, este megnézem.
Bizonyára jók, bizonyára sokan vannak jók.
Azt nem értem, hogy hogyan lehet az elõbb felsorolt jelenségeket ilyen vehemensen cáfolni.
Törököktõl, németektõl, szerbektõl,csehektõl nem látok akkora idiotizmust, mint a kedvenceimtõl, de ez valószínûleg CSAK velem van így.

Nem tudom mi ez a lengyel mánia...? szerintem a mocskos kurva anyját az össze fasszopó szobanövény iq-val rendelkezõ szarparasztnak....

Nem emlékszem, hogy gyakorta beírtam volna olyat -rajtam múlt volna a csata - ami felé megint tereled a témát szokás szerint.
Lengyel harcosok azonosítása:
- lengyel zászló
- garantáltan létezõ P betû a klán névben/mozaikszóban
- klántoborzással kezd, egy mondatban 30 db y és w karakter,
- a csata 5. percében kérdez a tankokról, karakterek mint fent.
Tudnám még folytatni a stock gun + HE kombótól a "3 KV-1S lengyel platoon összesen 500 sebzéssel ravaszul elkerüli a harcot és befoglal" jelenségig, de nem érdemes.

Eagle16
2003-ban még talán jó lett volna 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hehe, most nyílt topikja, itt van a WOT futurisztikus változata....

Metal War Onlány 😊

Oh ne, megint kubukli est volt 😊 Hála istennek lemaradtam róla....

Tuti valami lengyel gyerek az isiben állandóan elvszi tõle a reggelijét vagy mindíg leelõzi tesiórán futásban, aztán onnan ez a nagy lengyelmánia 😄

De ne aggódj kubi, már csak 2 nap és vége az iskolának, végetér neked is a lengyel terror.

Dehogy nem szoktunk szólni neki 😊

jaj ne.. csak indiaiakat ne!!!
Na jó, nagy számok törvénye.. ne felejtsük el, hogy az US önmagában gyakorlatilag egy kontinensnyi ország, önmagában fele annyi lakosa van mint az ÖSSZES európai országnak együttvéve 😊 Naná hogy van sok amerikai hülye, de ha összeadnánk a román+magyar+hotváth+szerb+francia+német+.... hülyéket, szerintem meglenne itt is az adag 😊

Amúgy dolgoztatok már együtt indiaiakkal? Na az még egy élmény 😊

..szerintem eleg eselyes, ha a tank oldalan kint van a lengyel zaszlo. marpedig szinte mindegyiknek kint van 😊
Hajnali Prokhorovka Encounternél nincs is szebb... Beraknék valami idõzítõt, hogy az elsõ 5 percben nem lehet foglalni... vagy mittudomén. De ez undorító... Ledupláztam a tankot 400XP-re, whoaaaaa <#eljen><#levele><#levele>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szia Kubukli,

Íme, amit kértél.

Pawwoz PL; tier5 (KV-1)

cmmaniak; lengyel csávó; tier6 (KV1s)

Oké, akkor javaslom, hogy itt zárjuk le egyszer és mindenkorra a lengyelezést. <#wave>