World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jött egy netszakadás aztán landoltam egy tóban. <#buck>#buck>
- Kanonendjagdpanzer in the game? “It doesn’t fit the branches. Otherwise, no comment.”
- next few patches will bring something “unusual” (possibly new maps, vehicles and game mechanics)
- it is (SS: very theoretically) possible (SS: or rather, not specifically excluded), that Jagdpanzer 38D (with L/70, but also with PAW 1000) and Krupp/Ardelt Waffentragers will be implemented as a part of some German branch
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
.....
....
...
..
.
hogy megvehessem a gw tigert!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Konkrétan én azzal az oldallal szoktam bukni aki a térkép déli részén kezd....mire felérnek a "csipegetõk" a dombra, a másik oldal már 3 tankkal húzza a zászlót, és az esetek többségében semmit nem látni. Jó esetben nem is megy senki a dél oldalról a körbe, vagy ha megy olyan hülye hogy nem bír megülni a seggén egy ház mögött (mert akkor tudja blokkolni a foglalást), hanem kitekinget és szétlövik, aztán húzzák tovább.
Ki is próbáltam egyszer KVval, a túloldalról begyalogolok a körbe, beállok egy bokorba/ház mögé és lehúzom az egészet. A hegyen meg csak kamilláznak hogy WTF.
Nagyon rossz az a térkép ebben a módban.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Please contact the owner of this website and ask them to renew the domain. Don't worry, you'll still be able to view the site at this web address: wotarmory.wordpress.com.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ripli van? Az izgalmas meccseket szeretem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ez inkább valami jobb Himmels,de mondjuk az jó pálya,vagy port 😊(air)
Inkább azt kérdezd,hogy
Prokhorovka vagy Steppes ? <#vigyor2>#vigyor2>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Nekem is nagy kedvencem, de hagyok mást is játszani 😄

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
elsõ csata 5000 damage sima lose.... belemegy a lövésembe a buzi T-34esünk ami kigyullad persze.... majd az ellenségtõl egy 400effis noob befoglalja a bázisunkat...
kövi csata.... tiger P jön... lövök nem viszi, lövök nem viszi, lövök lepattanó.... persze simán nyertünk 1200 sebzéssel
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
honnan jött elõ ennyi életképtelen amõba megint??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
..
..
(de nincs is fent) <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)