World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PACSI - Hallottatok már errõl a magyar klánról ? , tele van sérültekkel.
Már 2x összefutottam a tagjaival randomban és hányták magukból a hülyeséget.
Már 2x összefutottam a tagjaival randomban és hányták magukból a hülyeséget.
Na, ha demokrácia van, akkor én is élek a szólásszabadság nemes jogával.
Mivel neked 1007 wn6od van, nem hiszem hogy nagyon van mire verned magad, mert Te is bõven messze állsz attól a szinttõl hogy csatadöntõ tényezõ legyél, inkább az ellenkezõje lehet igaz. Szóval így nem látom a jogalapot, hogy miért hisztizel állandóan. Kb erre mondtad pár kommenttel elõbb: "Bármennyire vered itt magad a tények makacs dolgok."
Mivel neked 1007 wn6od van, nem hiszem hogy nagyon van mire verned magad, mert Te is bõven messze állsz attól a szinttõl hogy csatadöntõ tényezõ legyél, inkább az ellenkezõje lehet igaz. Szóval így nem látom a jogalapot, hogy miért hisztizel állandóan. Kb erre mondtad pár kommenttel elõbb: "Bármennyire vered itt magad a tények makacs dolgok."
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saccolni? Ezek után nincs mirõl beszélni.
Sacolni szoktam hogy lengyel, mert szerintem lengyelekbõl van a legtöbb😄 kéne valami statisztikát keresni ami meg mutatja hogy mennyi regisztráció van melyik országból stb stb.
Van benne igazság.
Hhhhh, igen, biztos láttam, bár konkrét esetet idõponttal most nem tudok mondani. Megjegyzem a kollega által sérelmezett KV1-S az egyik legnépszerûbb funtank.
De még mindig nem értem, miért van itt mindenki meggyõzõdve arról, hogy õ biztosan meg tudja mondani valakirõl csata közben, hogy lengyel vagy sem. Akinek PL van a nevében, annak meg tudod mondani, igen. De azért gondoljunk már bele, hogy a HUNPOWERmagyarsarkanygyilkos nicknevû magyar emberkék is az elsõk szoktak lenni, aki másfél perces élettartam után fél magyar - fél angol klingonnyelven elküldenek mindenkit az anyukájukba. A lengyelekbõl is ezeket látod, még ha azok nem is anyáznak olyan gyakran.
De még mindig nem értem, miért van itt mindenki meggyõzõdve arról, hogy õ biztosan meg tudja mondani valakirõl csata közben, hogy lengyel vagy sem. Akinek PL van a nevében, annak meg tudod mondani, igen. De azért gondoljunk már bele, hogy a HUNPOWERmagyarsarkanygyilkos nicknevû magyar emberkék is az elsõk szoktak lenni, aki másfél perces élettartam után fél magyar - fél angol klingonnyelven elküldenek mindenkit az anyukájukba. A lengyelekbõl is ezeket látod, még ha azok nem is anyáznak olyan gyakran.
Hát, ha kiváló legnyel cw-kre gondolsz ( lentebb írtad ) akkor csak azt jegyzem meg, hogy láttál már HUNS-ost randomba ( jó, nézzük a platoont is) tierV-VI-be?
(tuti vannak, nem ezen van a hangsúly)
Inkább tank századoznak a nagyok, nem?
Szerintem ha lengyelek több mint 50% abba hagyná a játékot, sokkal jobb lenne. Rohamaim vannak ha "siemka-kto pl-pozz" csata kiáltásokat látok vissza számlálás közbe
(tuti vannak, nem ezen van a hangsúly)
Inkább tank századoznak a nagyok, nem?
Szerintem ha lengyelek több mint 50% abba hagyná a játékot, sokkal jobb lenne. Rohamaim vannak ha "siemka-kto pl-pozz" csata kiáltásokat látok vissza számlálás közbe
Tehát még mindig fenntartod, hogy a CW-s lengyelek soha nem járnak randomozni?
Ignorálsz? Fenébe, ilyet tennél velem?😄 Én csak megismételtem amit te állítottál lentebb.
Moonshiner: ezt már megbeszéltük párszor, a nagy számok alapján mivel sok a lengyel, sok hülyét is látni közülük, de átlagban nem rosszabbak a többi nemzetnél. Plusz amiért fõleg megmaradnak, mivel a legtöbb vergõdõ lengyel a fiatalabb/gyengébb képességû kategóriából kerül ki, és XxxSiemaPLPLXxx névvel szaladgálva elvérzik az elsõ 2 percben. Errõl az ember persze egybõl megjegyzi, hogy na az a kretén lengyel... Viszont gondolj bele abba, hány olyan lengyel player van, aki nem hirdeti a nicknevével a nációját, ergo nem tudod róla hogy legyel, viszont lehozza neked a meccset egyedül, esetleg egy vagy két platoontársával.
Moonshiner: ezt már megbeszéltük párszor, a nagy számok alapján mivel sok a lengyel, sok hülyét is látni közülük, de átlagban nem rosszabbak a többi nemzetnél. Plusz amiért fõleg megmaradnak, mivel a legtöbb vergõdõ lengyel a fiatalabb/gyengébb képességû kategóriából kerül ki, és XxxSiemaPLPLXxx névvel szaladgálva elvérzik az elsõ 2 percben. Errõl az ember persze egybõl megjegyzi, hogy na az a kretén lengyel... Viszont gondolj bele abba, hány olyan lengyel player van, aki nem hirdeti a nicknevével a nációját, ergo nem tudod róla hogy legyel, viszont lehozza neked a meccset egyedül, esetleg egy vagy két platoontársával.
Foxbat védjél meg!
<#szomoru2>#szomoru2>
<#szomoru2>#szomoru2>
Ne húzd ki a gyufát. Nem lehet igazad, hiszen annyi klántag fasza játékos lengyel kolléga van akik CW-n is mintaszerûek.
Egyébként ezt nem vitatom.
Azt, hogy a problémafelvetás a közepes tier, random játékokkal kapcsolatos, azt valahogy nem képes megemészteni.
Egyébként ezt nem vitatom.
Azt, hogy a problémafelvetás a közepes tier, random játékokkal kapcsolatos, azt valahogy nem képes megemészteni.
Mellébeszélsz. Hagyjuk.
A kérésemnek próbálj megfelelni, addig ignorállak.
A kérésemnek próbálj megfelelni, addig ignorállak.
A lengyelek többsége ténlyeg nem tudja hogyan is kellene ezzel játszani.
Te tényleg nem látod milyen abszurd csacsiságokat beszélsz?
Tehát a klántag lengyelek sosem randomoznak, és egyiknek sincs KV/KV-1S-je.
Hagyjuk megint jön a terelés: klántag lengyelek.
Egyszerû a kérés, valószínûleg túl késõ van és nem tudod feldolgozni:
- random,
- tier V vagy VI
- KV-1 vagy KV-1S.
Ennyi, nem több. A bullshit nem érdekel. Egyébként nem emlékszem, hogy bármikor magamat fényeztem volna a polákokkal szemben. Szimplán meglep az idiótaságuk a fenti feltételek esetén.
Politikusnak azért jó lennél.
Egyszerû a kérés, valószínûleg túl késõ van és nem tudod feldolgozni:
- random,
- tier V vagy VI
- KV-1 vagy KV-1S.
Ennyi, nem több. A bullshit nem érdekel. Egyébként nem emlékszem, hogy bármikor magamat fényeztem volna a polákokkal szemben. Szimplán meglep az idiótaságuk a fenti feltételek esetén.
Politikusnak azért jó lennél.
Hellcat. Agilis, jó gun.
Egryre kell vigyázni, egy gyors light nehogy elkezdjen körülötted forogni.
Egryre kell vigyázni, egy gyors light nehogy elkezdjen körülötted forogni.
Nézd, csak beláttam, hogy a több tízezer lengyel játékosból egyszerûen lehetetlen kiragadni egy olyat, aki akár olyan szinten játszana, mint Te, Mester. És egyébként is, múltkor is, mikor fél tucat világelsõ lengyel klánt mutattak itt neked, meg tudtad magyarázni hogy mi vagyunk a hülyék, úgyhogy már egy szót sem merek szólni😊
LOL, gondoltam, hogy ez lesz.
Hangember...
Hangember...
<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Sajnos nem tehetem, ilyen felsõbbrendû vitakultúrával szemben egyébként sem lenne esélyem <#rinya>#rinya>
Neked elhiszem!
Megkérlek arra, amire Lammaert-t kértem karácsonykor: toljad a replayt-t ahol egy lengyel randomban, tier V/VI-ban maradandót alkot KV-1 vagy KV-1S cuccal. Addig vegyél vissza.
Megkérlek arra, amire Lammaert-t kértem karácsonykor: toljad a replayt-t ahol egy lengyel randomban, tier V/VI-ban maradandót alkot KV-1 vagy KV-1S cuccal. Addig vegyél vissza.
Szerintem a Hellcat jobb, azt lehet kvázi médiumként is használni, és elõbb eléred vele a fontos pozíciókat a mozgékonysága miatt.
De, sõt Gestapo tiszt, és KGB-s is <#puszi>#puszi>
A vitaszínvonalad nekem kicsit alacsony, de azért még annyit: a demokrácia az demokrácia, ettõl függetlenül senki nem kíváncsi a nyafogásodra.
A vitaszínvonalad nekem kicsit alacsony, de azért még annyit: a demokrácia az demokrácia, ettõl függetlenül senki nem kíváncsi a nyafogásodra.
Meg kéne már tanulnod a demokráciában azt mondok, azt írok amit akarok.
Apád nem volt véletlenül munkásõr vagy önkéntes rendõr?
Apád nem volt véletlenül munkásõr vagy önkéntes rendõr?
Bármennyire vered itt magad a tények makacs dolgok.
Csak tõle látunk értelmes megnyilvánulást is.
Tier 6 a végsõ cél
És ott mindkettõ tornyos.
És ott mindkettõ tornyos.
Tök8, fobxbat is van mikor 2 napig rinyál hogy "5k damage - loose" , meg megy inni pálinkát, még se szól neki senki hogy kicsit fárasztó és egyhangú
Nagyon egyszerû, megnézed mi a végsõ célod. Tornyos vagy torony nélküli TD?
Settings - Game fül - Show vehicle markers on Battle Score Panel elõl a pipát kivenni és voálá😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Jelenleg a Wolverinenál tartok és nemtudom merre tovább Jackson vagy inkább Hellcat felé menjek ?
Mert teljesen érdektelenek, fárasztóak és egyhangúak a beböfögéseid, amivel pár naponta megajándékozod itt a fórumlakókat, 20%-ban nyafogás amiatt, hogy az imént milyen hülye csapatban voltál, a fennmaradó 80-ban nyafogás amiatt hogy milyen hülye csapatban voltál, ahol minden hülye lengyel volt. No offense, de egyszerûen szánalmas😊
Sziasztok,
tudja valaki hogyan lehet eltüntetni azt a cuccot ami a képernyõ tetejének a közepén van és számolja a kilõtt tankokat meg mutatja az ikonokat, hogy milyen fajta tankok vannak még?
tudja valaki hogyan lehet eltüntetni azt a cuccot ami a képernyõ tetejének a közepén van és számolja a kilõtt tankokat meg mutatja az ikonokat, hogy milyen fajta tankok vannak még?
Para Kovács mondta egy -egyébként elég szar- Heti Hetesben: nagy ország, sok a hülye.
Miért? Mert nehezen viselem, ha valaki nem ismeri fel, hogy értelmi fogyatékosként nem kéne erõltetnie egy, az értelmi képességeit messze meghaladó játékot?
Dettó! <#vigyor2>#vigyor2>
Neked tényleg segítségre van szükséged😊
P-O-P = Polska Armia Pancerna
Muhahhhaaaa...
Ma esti kwiz kérdések:
Mikor halt meg?
Mennyit lõtt?
Mennyi sebzést ért el egy KV-4 tankkal?
A nyertesek között egy virtuális Löwenbraut-t sorsolok ki.
Muhahhhaaaa...
Ma esti kwiz kérdések:
Mikor halt meg?
Mennyit lõtt?
Mennyi sebzést ért el egy KV-4 tankkal?
A nyertesek között egy virtuális Löwenbraut-t sorsolok ki.
Érdekes dolog ez, mert pl. én tipikusan olyan játékos vagyok, aki vagy nagyon jó köröket megy, vagy leggyengébb játékosnál is rosszabbat. A legritkábbak azok a köreim, amikor átlagosan teljesítek.
Vááá, hasonló szöveggel hömbölögtem az érettségim elõtt
Ok a T8.
Leírom betûvel is: ÖTEZER kib@szott csata%
na akarom mondani 5k...de majd mind1
Áh,ez még csak kezdõ játékos...1k csata,és lehetne rosszabb is.(és még csak nem is 8-as prém)
A 10-ezer vagy több csatás 42% és alatta az igaziak!
A 10-ezer vagy több csatás 42% és alatta az igaziak!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
szóval akkor jobb ha általános tök szarokat mennél vele, csak lenne tank ászod ?
Valaki szakasz.
Valaki szakasz, valaki század,
valaki noob és valaki lázad.
valaki cap-el valaki random,
valakit néha hátra kell hagynom.
valaki AFK, tracert figyelve,
valaki buffolva és sokan nerfelve.
valaki lemming train hõsi dicsõ tagja,
valaki a medáljait is hátrahagyja.
Valaki rammolva ammo racket kutat,
valaki spotolásban lát kiutat.
valaki camperként camojában bízik,
reportolunk wargaming...valakik meglépik.
Valaki szakasz, valaki század,
valaki noob és valaki lázad.
valaki cap-el valaki random,
valakit néha hátra kell hagynom.
valaki AFK, tracert figyelve,
valaki buffolva és sokan nerfelve.
valaki lemming train hõsi dicsõ tagja,
valaki a medáljait is hátrahagyja.
Valaki rammolva ammo racket kutat,
valaki spotolásban lát kiutat.
valaki camperként camojában bízik,
reportolunk wargaming...valakik meglépik.
Nem értem az ilyen zuzmók az én oldalamon szoktak lenni:

Ha t8 jó akkor mehet, már megvagyunk egymásnak csak csatában vagyok! 😛