World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kell mondjam,h nagyon igényes munka!Roppant egyszerûen,már-már élményszámba menõen vannak a dolgok leírva,elmagyarázva,megmagyarázva.Amolyan tanuljunk játszva elven!<#kacsint>#kacsint>
Ha anno én ilyet olvashattam volna 😊De tökéletes volt a Lammi féle FAQ+kérdezés(is)!<#alien2>#alien2>
1 szó mint 100 gratulálok,nagyon könnyen érthetõ,emészthetõ amit írtál!
Bárcsak mindenki,minden szerveren olvasná<#vigyor2>#vigyor2>
A t50-2-t nemrég dobtam ki, nem jó az már semmire, nincs benne tûzerõ. A Dagi is a kidobás szélén táncol, még ellövöldözgetem vele az akciós aranylõszert amit vettem meg kihúzom a következõ tankot, aztán õ is megy a süllyesztõbe.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ráírtam valamelyik nap hogy csá, milyen az új klán?.... semmi válasz, este kilép...
ráírtam tegnap... csá, milyen az új klán?.... semmi válasz.. írtam neki, te vagy az a csoszi nem? Válasz: Nem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Bár ha +30% xp-t kap lehet nekiugrok megint, csakhogy ki legyen fejlesztve a 10es.
Meg mondom most a Dagi Leót nem értem.
Luchs-al 75% winráta. Leoval 58%. Dagival 45...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mini FAQ-ot írtál? 😊
Azóta nem megyek stock tankkal.
Megváltam tõle.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gondoltam arra, hogy ha lesz xp-m lehet megnézem milyen is top ágyúval jászani. <#nevetes1>#nevetes1>
World of Tanks rejtelmek és ismertetõ.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Igaz még ifjú noob koromban játszottam vele, de az 50%winráta már akkor is megvolt a tankokkal.
Azok az emlékek... Kb az az érzés mint most Dagi Leóval.<#rinya>#rinya>
Most a kisebbik 90es gunnal használom egyenlõre.
és még 8asok ellen sem az utolsó gun... de oda szinte sose teszi be az MM
durva az a gun rajta 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Pedig megfogadtam, hogy soha többé nem nyúlok hozzá.
1. kör kiváló sofõr 2-osztály.
Ha még nem az, akkor várd ki!
meg lakeville encounter is
Patch után újra teszem a wotot,thx.
Lehet a modok is bezavarnak(xvm stb),de ez csak tipp.
Logikus lenne,ha most a francia ág jönne nem?
Mármint ha Tech tree megjelenés szerint mennek.
Nekem még kell 60k xp az Amx 50B-hez,gyorsan megcsinálom aztán eladom a 120-at,mielõtt akciósan tudnám csak eladni, de ha nem most lesz,akkor el sem adom.
Szóval ha tudtok valamit... <#help>#help>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Csak nekem soha nem volt 80fpsem.
Újraraktam a laptopot.
Wotot újraraktam.
Semmi mod vagy addon.
Felajánlott beállításokkal stabilan hozza azt a szintet amit anno tömörített textúrával, és tweakerrel.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
sajna a sebzést nem.....
csoszi mi a f**at csináltál a régi accoddal? eladtad?
xy hónap után re..(Ki is simultam,h nem wot-oztam)
Van/volt mostanában szerver gond,vagy bármi?
Sniper módos"közelharcnál"leesik az fps 20alá,miután kilépek/kilõnek visszaugrik 80ra.
Megoldás/vélemény?Thx
Beállításom a régi,nem nyúltam bele.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013. június 13. 17:58:21
Jármû: Type 58
Szerzett tapasztalat: 1 550 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 818
Csatában elért Achievement: Acélfal
<#idiota>#idiota> Itt semmi nem változott.
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. június 13. 16:14:13
Jármû: ST-I
Szerzett tapasztalat: 2 140
Szerzett kredit: 70 138
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Védõ, Kiváló Lövész, Spártai, Hidegfejû, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay ha valakit érdekel! 😊
ha meglesz a 120mm akkoe kapsz 4 skulót 6 helyett,de az már odaránt rendesen!
és ha ott leszel ,hogy 50B,ne légy akk hülye mint én ,hogy hezitáltam ,megvegyem vagy sem,mert nem elõre lépés a tank,mert ugye a gun ugyan az ,de a lófaszt,én is itt kérdezgettem mi legyen ,mindenki azt mondta vegyem meg az 50B-t mert jobb!
Mintha nem is ugyan az a tank lenne,gyorsabb 27 sec a reload,2,5 a skulóhányás(120-nál valami 3,6 asszem)
jobban manõverezik,a sebességét is hamarabb éri el,sokkal mobiblisabb,és amitõl agyvérzést kaptál az 50 120 -al ,hogy egy kis domb és már te voltál a kis HUBBLE,ennél sokkal de sokkal jobb a kitéríthetõsége,egyszóval ATOMFASZA AZ 50B
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.