World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na volt 10percem,beleolvastam a leírásodba.😊Sokra nem volt idõm,de néhány bekezdést,gondolatot elolvastam.
Azt kell mondjam,h nagyon igényes munka!Roppant egyszerûen,már-már élményszámba menõen vannak a dolgok leírva,elmagyarázva,megmagyarázva.Amolyan tanuljunk játszva elven!<#kacsint>
Ha anno én ilyet olvashattam volna 😊De tökéletes volt a Lammi féle FAQ+kérdezés(is)!<#alien2>
1 szó mint 100 gratulálok,nagyon könnyen érthetõ,emészthetõ amit írtál!
Bárcsak mindenki,minden szerveren olvasná<#vigyor2>

Azóta módosítanék, a T71 kell neked 😊

A t50-2-t nemrég dobtam ki, nem jó az már semmire, nincs benne tûzerõ. A Dagi is a kidobás szélén táncol, még ellövöldözgetem vele az akciós aranylõszert amit vettem meg kihúzom a következõ tankot, aztán õ is megy a süllyesztõbe.

Eagle16
Ja és a 0.8.5-ös versenyért (új német közepes ág)) most osztogatják az aranyat, érdemes megnézni. (Strong Start vagy mi volt a neve)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

azért mondom.....
ráírtam valamelyik nap hogy csá, milyen az új klán?.... semmi válasz, este kilép...
ráírtam tegnap... csá, milyen az új klán?.... semmi válasz.. írtam neki, te vagy az a csoszi nem? Válasz: Nem.
Eagle16
Hehe, ezen jót nevettem mikor visszanéztem a stream-et 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szal lehet hozzád sem illik a Dagi?Szeretsz rohangálni,forgolódni?

A Luch és a Leo nekem is így volt.A Dagival már nem mentem.Sztem a tier emelkedés nem jött be azon az ágon.1-2patch ezelõtt.+Beszéltem Lammival és õszerinte,ahogy én leírtam("szemét"tankot keresek)nem a Dagi kell nekem,hanem a t-50/t-50-2.😊

Szép munka. <#eljen>
A T30 a másik olyan tank amit nem szeretnék még1x.
Bár ha +30% xp-t kap lehet nekiugrok megint, csakhogy ki legyen fejlesztve a 10es.
Meg mondom most a Dagi Leót nem értem.
Luchs-al 75% winráta. Leoval 58%. Dagival 45...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én biztos,de most még cdsak belelapoztam,átpörgettem nagyvonalakban.Újaknak szerintem kötelezõ ahogy olvastam,szal great thx 😊

[NST]Cifu
A Gamepod-on volt egy "bemutató", ami volt kb. 4000 karakter, vérszemet kaptam, gondoltam megmutatom hogy kéne ezt csinálni. De két hónapja nem rakták ki, már pár dologban lehet el is avult, de ha már két napig írtam, nem akarom, hogy a kukában végezze. Ha egy ember hasznosnak találja, már megérte...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valaki Tier 8 szakasz ?
Belelapoztam...
Mini FAQ-ot írtál? 😊

Átérzem,tudom mirõl beszélsz.Nekem is van 1 ilyen tankom,csak sajnos az tier 9es,a mai napig gyomoridegem van tõle,pedig talán a legjobb 9es.(állítólag)
Azóta nem megyek stock tankkal.

Hi.Nekem most volt vége az 1.nek,6hónap kihagyás,no idegeskedés,méreg,statisztika nézegetés stb.Elmentettem a linket,majd a napokban elolvasom 😊

Hi én tudom,pont azért kérdeztem😊Nekem nincs de platoontárs már hozott be és vidáman el volt vele.

yep.
Megváltam tõle.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Count Adyn
Amugy ha valaki beleesik a vizbe és meghal utánna még le lehet lõni amennyi hpja volt a hullájából azt tudtad?😄 Minden dmg számit 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Köszi.
Gondoltam arra, hogy ha lesz xp-m lehet megnézem milyen is top ágyúval jászani. <#nevetes1>

[NST]Cifu
Ugyan a második WoT fellángolásomnak is vége már (két hónapja), de akit érdekel egy pár apróság (pl. láthatósági rendszer, a játék ballisztikája, stb.) annak érdemes lehet elolvasni.

World of Tanks rejtelmek és ismertetõ.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Húzd ki a nagyobbat, mivel még az amx 50 100 1. lövege is az lesz.
Nekem van egy FCM-em, amin ugyanaz a löveg van fent és nyugodtan mondhatom, hogy a tier8-as tankokat is kivétel nélkül sebzi szembõl is. Tier9-ben már van némi probléma, de ez nem is táma az ARL esetében. 😊
Ez volt a bajom vele:

Igaz még ifjú noob koromban játszottam vele, de az 50%winráta már akkor is megvolt a tankokkal.
Azok az emlékek... Kb az az érzés mint most Dagi Leóval.<#rinya>
Most a kisebbik 90es gunnal használom egyenlõre.

hát jah.... ha még be is tesz 7esek ellen viszi azt is mint a szart....
és még 8asok ellen sem az utolsó gun... de oda szinte sose teszi be az MM
Igen, az a tier8-as löveg nagyon durva. Azzal már élmény volt játszani.
pedig az ARL-44 igen csak jó tank....
durva az a gun rajta 😄
Speciel arra gondoltam, hogy széjjelszednek, mert túl elõrementem, vagy eleve rossz helyre akartam leparkolni a tartályt spottolás címszóval.

170 csata után se megy vele 😞
Mi a baj vele?Stock?Platoon nem segít?😊

Idõ kell hozzászokni, amúgy jó kis gép az, egyedül az ammo rack sérülékenysége a rossz rajta.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Na megvolt ismét az elsõ csatám ARL-el.
Pedig megfogadtam, hogy soha többé nem nyúlok hozzá.
1. kör kiváló sofõr 2-osztály.

tényleg olyan szar, nyugi.

Attól függ! Ha már fullos és nem megy, akkor benned van a hiba, illetve nem a te tankod! 😊
Ha még nem az, akkor várd ki!
na akkor nem vagyok hülye.... amúgy egész jó mód....
meg lakeville encounter is
Ok,thx.A laptop nincs zargatva=nem installálom az op rendszert újra.
Patch után újra teszem a wotot,thx.
Lehet a modok is bezavarnak(xvm stb),de ez csak tipp.

T-44 tényleg ilyen szar, vagy csak én vagyok béne vele ?
GabeE3e
Heavy part 4-rõl valaki tud valamit?

Logikus lenne,ha most a francia ág jönne nem?
Mármint ha Tech tree megjelenés szerint mennek.

Nekem még kell 60k xp az Amx 50B-hez,gyorsan megcsinálom aztán eladom a 120-at,mielõtt akciósan tudnám csak eladni, de ha nem most lesz,akkor el sem adom.
Szóval ha tudtok valamit... <#help>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nincs, nem is volt, csak a tablettás ment az agyadra 😊

Ekte ugyanez a gond volt.
Csak nekem soha nem volt 80fpsem.
Újraraktam a laptopot.
Wotot újraraktam.
Semmi mod vagy addon.
Felajánlott beállításokkal stabilan hozza azt a szintet amit anno tömörített textúrával, és tweakerrel.

Tono34
50B majd akkor ha a francia vonal lesz akciós 😊 Persze addig el kellene jutni 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jó lesz az új pöcs 😄 T62-A-t belelöktem amx 50 100al a vízbe... full hp-val meghalt és nekem adta a kill-t 😊
sajna a sebzést nem.....

csoszi mi a f**at csináltál a régi accoddal? eladtad?
Hi all régiek/újak.
xy hónap után re..(Ki is simultam,h nem wot-oztam)
Van/volt mostanában szerver gond,vagy bármi?
Sniper módos"közelharcnál"leesik az fps 20alá,miután kilépek/kilõnek visszaugrik 80ra.
Megoldás/vélemény?Thx
Beállításom a régi,nem nyúltam bele.

2 hét kihagyás után megint elõvettem:
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013. június 13. 17:58:21
Jármû: Type 58
Szerzett tapasztalat: 1 550 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 818
Csatában elért Achievement: Acélfal
<#idiota> Itt semmi nem változott.

Égés, de nekem meg Tamado medálom nincs, pedig az Chaffee-t imádtam, aztán eladtam a T71 miatt, de azzal meg ugye nem lehet most megszerezni. Ugye ezt nem változtatják meg az új patch bejövetelével, mert ha nem akkor gyorsan meglesz? :-)

Nem gondoltam volna, de elég imba tankocska! 😛 És még motor lánc nincs is rajta.

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. június 13. 16:14:13
Jármû: ST-I
Szerzett tapasztalat: 2 140
Szerzett kredit: 70 138
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Védõ, Kiváló Lövész, Spártai, Hidegfejû, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay ha valakit érdekel! 😊
A srác ahhoz képest tök nyugodt... én szerintem önkívületi állapotban ordítottam volna.
A francia randomban is meg miondenhol csapat függõ,ne menj egyedül,fõleg ne elsõ vonalba😊
ha meglesz a 120mm akkoe kapsz 4 skulót 6 helyett,de az már odaránt rendesen!
és ha ott leszel ,hogy 50B,ne légy akk hülye mint én ,hogy hezitáltam ,megvegyem vagy sem,mert nem elõre lépés a tank,mert ugye a gun ugyan az ,de a lófaszt,én is itt kérdezgettem mi legyen ,mindenki azt mondta vegyem meg az 50B-t mert jobb!
Mintha nem is ugyan az a tank lenne,gyorsabb 27 sec a reload,2,5 a skulóhányás(120-nál valami 3,6 asszem)
jobban manõverezik,a sebességét is hamarabb éri el,sokkal mobiblisabb,és amitõl agyvérzést kaptál az 50 120 -al ,hogy egy kis domb és már te voltál a kis HUBBLE,ennél sokkal de sokkal jobb a kitéríthetõsége,egyszóval ATOMFASZA AZ 50B
Redshire encounter????? volt ilyen eddigis?
Tono34
Ilyen velem is elõfordult már sajnos, olyan gyorsan jöttek az arti találatok, hogy a láncot se tudtam visszarakni. Mire megnyomtam volna a gombot már szóltak a srácok, hogy kiszállnánk....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Az 50-120-al jobban ki vagyok békülve. Használhatóbbnak tûnik, bár jelentõsen csapatfüggõ.