World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A valóságban is úgy átmenne rajta a skuló mint forró kés a vajon. Persze ugyanakkor WoT-ban a kerítéslécben is el tud akadni a lövedék, úgyhogy erre nem lehet teljesen tiszta lelkiismerettel hivatkozni.
na ezt benézted 😊 mint én anno Live Oaks-on amikor megjött a map...
na mondom szépen bekempelek meddel a tábla mögé.... aha, persze...
csak úgy lõnek szét mint állat 😄 mintha ott sem lenne az a szar
Akkor nem tudom, én vagyok a béna vele <#hehe> Ha van olyan, feldobhatnál egy replayt, hogy te hogyan használod, mert én többet pattogok, mint amennyit szeretnék. 200-as átütéssel nem szívok ennyit, mint ezzel a 215-el és lövésem sincs miért van ez <#buck>

Eagle16
Szerintem azon át lehet lõni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Mit hogy?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na EZT úgy mégis hogy?

még kb 4-et kell aludnod ..

Eagle16
Hát ezzel a T30-assal 2400-as átlagsebzés fölé sehogy se tudok menni, talán ha kicsit pontosabb ágyúja lenne...de azért szeretem így is 😊

mijki
Mikor jön a 8.6? Két hét kb.?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou
Nálam pont megugrott az átlagsebzés a top ágyújával 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jó volt ez a szombat,sok seal 73% winrate a randomban 46-ot nyomva.
Semmi bajom nincs vele, csak most volt leárazva és meg kellett vennem 😊

Nagyon jó gép az a KT csak megkell szokni.
Értem ezalatt, hogy mi értelme lenne akkor játszani? Én azért játszok, hogy fejlõdjek. Ezért tetszik ez a játék, mert lehet jutni valahonnan valahová. Egyénileg is, meg tankokkal is. Majd eljutok oda 😊

Gondoltam, de gõzöm sincs hogyan kellene eljutni oda. Viszont nem is szeretném megtudni. Megölné a kíváncsiságom. Ez csak egy játék, majd el fogok jutni arra szintre, ahol kipróbálhatom a komát, de letesztelni ingyé és semmiféle "küzdelemért" nem szeretném.

Teszt szerverre gondoltál már? 😊
A Tiger P nekem az egész játékban a kedvencem és el kellett adnom emiatt a ratyi 8-as KT-leárazás miatt. Amint lehet visszaveszem.
Ez a Maus-téma viszont csak érdekel, szóval egyszerûen csak hobbiból nézném meg a srácot. Viszont nem tudom mennyire szopnék az odavezetõ úton.

Más. Akinek van 110-e, az nem tapasztalta véletlen, hogy sokkal lejjebb esett a sebzésátlaga, miután feltette a top csúzlit?
Nem azért, de D-25T-vel sokkal többet sebeztem átlagban, mint ezzel. Vannak vele jó csatáim, de ez szerintem eléggé hogyismonnyam...fos.
Lehet én kezelem rosszul az egész tankot és medként kéne hozzáálnom, de akkor: 1. Legyen gyorsabb a tank. 2. Legyen gyorsabb az újratöltés. 3. Valaki szóljon, hogy kisokka ne fejlessze errefelé, mert szopni fog.
Nyilván lesz, aki elküld a fenébe, de, ha kérhetném, legalább olyan tegye, aki minimum 200 csatát letekert vele. Köszönöm. üdv.: kisokka.

TigerP, meg kis Vk nekem bejött, nagy Vk már annyira nem. A Maus.. hát az Maus..😄 Vannak vele jó pillanatok, de pálya és arty függõ.
A VK-vonalat a Maus-ig érdemes "érdemileg" végigvinni szerintetek? Önmagában a Maus érdekel, de az elõtte lévõ bakancs nem igazán.
A 8-as még ígéretesnek néz ki, de nemtom...Nincs sok pénzem kísérletezni, viszont nagyon érdekel a rohadt egér.

popey8
Asszem ez lesz az. Köszi!

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Papíron létezett az ST-I is. De nem lehetett valami jelentõs, mert nem építették meg a prototípusát se. Sõt még a makettjét se.

Az Object 263 létezett. Annak a makettjét el is készítették. Valószínûleg önjáró tüzérségi löveg lett volna nem pedig önjáró tankelhárító löveg. A tüzérségi mivoltát támasztja alá az is, hogy mindössze 14 lõszer volt hozzá és a harcjármû hátsó részén lévõ támaszok.
Mindazonáltal páncélelhárításra is lehett volna alkalmazni, ha ellátják a megfelelõ irányzékokkal. Mert a lövege 130 mm S-70A annyiban különbözött az S-70-tõl, hogy a maximális csõemelést megnövelték 15°-ról 30°-ra új csõszájféket és automata töltõt kapott. De ballisztikailag egy az egyben ugyanazt tudta mint az S-70.
A harékonyabb csõszájfékre gondolom azért volt szükség, hogy kisebb terhelést kapjon a vékonyabb felépítmény.
Naggyon fasza! A sok orrtúró lövöldözheti egymást, a normális plájerek meg nyomhatják nyugodtan! <#taps> Itt lehet kapni buziverõ medált? <#idiota>

Az ST-1 az amúgy létezett? Én ruszkiknál az object 263-ra is gyanakodtam de utánnanéztem... nem akartam elhinni h létezhetett ilyen izé.
Az orosz ágon tudomásom szerint a T-50-2 ami nem létezett. Volt ilyen néven harckocsi, de az egy megerõsített homlokpáncélzatú T-50 volt.
Az angoloknál, franciáknál talán mindegyik létezett.
Németeknél az E-50M, a Jagdpanzer E-100.
Az amerikaiaknál a T28, T28 Proto és a T110E4 ami nem létezett. Ezek amúgy eléggé mûködésképtelenek lettek volna a valóságban is.

Illetve a T110-nél az a helyzet, hogy a Detroit Arsenal és a Chrysler is tervezett T110 harcjármûveket.
A Chryslernél az elsõ és a második hátsó felépítményes.
A harcmadikról nincs kép, de az is páncélvadász fix felépítménnyel. A motorral és az erõátvitellel voltak problémái.
A negyedik középfelépítményes (olyan ami a WoT-ban T110E3 néven van) páncélvadász.
Az ötödik verzió a harckocsi.
A Detroit Arsenal második verziójáról van csak kép, az hátsó felépítményes TD, a többirõl semmi.

A kínaiaknál meg a fene se tudja. A 110, 113, 59-16, 121, T-34-1 és T-34-2 az ami kérdéses számomra. De egyik se elképzelhetetlen, mindegyik valamilyen harckocsinak lehet az elõzõ verziója/továbbfejlesztett verziója papíron de akár prototípusként is.
Tono34
Érdekes felállás:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Felvettelek barátnak, majd keressük egymást. Szólj nyugodtan ha látsz online, hátha 😄

Tono34
Tudnám mi olyat mondhattam amire valaki már megint mínuszt nyom?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
új madárhang!
Master91
Ezt tök fölöslegesnek találom, mi lenne azokkal a tankokkal amin 1 gun van?

Lõjjek géppuskával vissza?
Tono34
Elõször lenne még egy csomó más fejleszteni való, több ágyú bõven ráér ...

Csatlakozom, csak nekem meg most ütött be a semmibõl a ma esti program, úgyhogy épp nem aktuális.
Jahm, azért ez bájos, hogy még a multi turret mechanizmust se sikerült beleépíteni a játékba, de azért folyamatosan a másodlagos ágyúk fejlesztésén, az elsõdleges és másodlagos ágyúk egyszerre történõ elsütésén, és hasonlókon morfondíroznak.
Tono34
Egyszer szeretnék majd menni veled, de picur ilyenkor nem hajlandó elaludni ..

"- A tervbe vett több-lõtornyos rendszerekkel kapcsolatban: a fejlesztõk egyelõre nem tartják megvalósíthatónak a másodlagos torony-felépítmény külön történõ fejlesztését, azonban még nem vetették el teljesen az ötletet..."

Ha ezt megcsinálják, akkor az egy toronyba/testre ültetett több illetve másodlagos löveg használata is mehetne 😊
lsd: masu, lee, churchill
mék
SzolgÁllati közlemény: Ha valakinek van kedve platoonban duplázgatni T5-T9, jöjjön, van hely.

"legalább egy zöld van mellettem a csapatban" jeligére 😊

Izraeli tech tree. Mi jöhet még....
Tono34
A settingsben próbáld a battles timelimitet átállítani 1-re. Azt hiszem talán így naponta újrakezdi.

Teljesen 100% fanmade.
Tényleg, tudja valaki konkrétan melyek azok a tankok a játékban, amik még tervrajzon se léteztek? T-28 Protkóról és E-50M-rõl tudok, de biztos van még pár.
Master91
"SerB megerõsítette, hogy semmiféle Klein Tiger harckocsi nem kerül bele a játékba (még az Achtungpanzer valótlanul könnyû verziójánál nehezebb sem), szerinte az a tank csak tündérmese.
"

Epic mega lol, tündérmese a jelenlegi tankok 30%-a ( most csak hasra ütöttem)
LOL cz ág -> LINK

Eagle16
Ha 90 fokban találtad el akkor át kellett volna vinnie, a lánctalp az ami nagyon fel szokta fogni a HESH-t. De legalább nem olyan mint az AP, mindig sebez valamennyit.

oldalba lõttem simán. Bele a közepébe. De köv csata fosh 155. 700at hát... vhol olalt mert pont rámásztam.
elõtteviszoint igaz, hogy 121 vagy mibe 1810 ment bele a torony oldalába.
Eagle16
A felépítmény oldalát találtad el, vagy a lánctalp környékén? Mert ott van lánctalp meg spaced armor is, és azt nem szereti a HESH.

ÖÖÖ ez most hogy? HEASH lõszer 206 min pen és 1750 átlag amage ugye, Teszt szerver. JPZ 100 oldalába 600at.
Tudom mi a heas lõszer lényege - véletlen nem a páncélátütés - de akkor miért írják oda hogy 206 a min?
"- Storm egyáltalán nem tart attól, hogy az önjáró tüzérség túl lesz nerfelve (gyengítve) a 0.8.6-os patch-ben.

- Az "artizás" játéktechnika gyökeres megváltoztatása (mint például egy õsrégi ötlet alapján - hogy ne legyen "mûholdas-nézet") egyelõre nincs tervbe véve.

- A 0.8.6-os patch-ben az önjáró lövegeket könyebb felderíteni. Igen, ez szándékos!

- A 0.8.6-os patch-ben a részleges-kaliberû lövedékek távolsággal arányosan csökkenõ átütésének gyengítése nem lesz visszább-véve.

- A felderítõ páncélosok MM szerinti besorolása a tesztszerveren pontosan ugyanolyan, mint normál esetben. (Megjegyzés: Számtalan panasz érkezett azzal a kiegyensúlyozatlan helyzettel kapcsolatban, hogy míg az egyik csapatnak van egy felderítõ könnyû tankja, addig a másik brigád egy teljes értékû nehéz harckocsit kapott...) A szándékos, könnyû-tankos meccs-létszám-balanszolás egyelõre nem fog visszatérni a közelgõ patch-ekben.

- Ha valaki olyan Superpershinget vált vissza aranyra, amiben prémium-lõszer, illetõleg amin aranyért vásárolt matricázás/festés van, azért az adott játékos nem fog plusz kompenzációban részesülni. A visszaváltási ár minden esetben egységes.

- A WoT pc-s változata nem fog a konzolos játékokban használatos célzásrásegítést kapni. (Háttér-információ: Játékkonzolokon, hogy negligálják a kontrollerek által közvetített mozgás-késleltetést, a játékokba többnyire célzássegítõ funkciókat integrálnak.)

- A tervbe vett több-lõtornyos rendszerekkel kapcsolatban: a fejlesztõk egyelõre nem tartják megvalósíthatónak a másodlagos torony-felépítmény külön történõ fejlesztését, azonban még nem vetették el teljesen az ötletet...

- A többi változtatáshoz hasonlóan, a 0.8.6-os patch-ben az FV4202 is némi kozmetikázáson esik át. (És ha a rossz nyelveknek hinni lehet, már közel sem olyan pontos, mint annakelõtte volt.)

- Egy felderítetlen célpont eltalálásakor a program azt felderítettként veszi számításba tp/kredit kalkulációnál. (Értsd: teljes értékû találat/célpont.)

- A T-50-2 harckocsi MT-25-re való cseréje továbbra is tervbe van véve.

Bocs, hogy nem egy hsz-be ment!
"WoT Hírek:

-Storm elmagyarázta a potenciálisan elszenvedett sebzés kiszámolásának menetét: Az összes elszenvedett találat átlagsebzésének összege, csak az a sérülés számít bele ebbe az értékbe, ami valós sebzést is okoz, miután a sebzést okozó lövedék átütötte a páncélt. (Fordító megjegyzése: én eddig úgy tudtam, hogy a lepattanó lövedékek átlagsebzése is beleszámít.)

-A következõ, 0.8.6-os patch-ben minden típusú harcjármû ugyanannyi XP-t fog kapni azonos mennyiségû sebzésért. (Néhány játékos panaszkodott, hogy a tankok X sebzésért jelenleg 400 XP-t kapnak, az artyk meg ugyanannyi X sebzésért csak 200 XP-t (vagyis 50%-al kevesebbet), így az 50%-os növelés az artyknál csak +100XP-t jelent adott esetben, nem 200-at. - ez a számolási módszer SerB szerint rossz.)

-SerB megerõsítette, hogy semmiféle Klein Tiger harckocsi nem kerül bele a játékba (még az Achtungpanzer valótlanul könnyû verziójánál nehezebb sem), szerinte az a tank csak tündérmese.

-A páncélzat, ami a valóságban folytonos átmenettel vékonyodik, a játékban több különbözõ vastagságú réteggel van megvalósítva, így a játékban nem olyan folytonos az átmenet.

-A potenciálisan kiosztott sebzésért nem fog extra XP mennyiség járni.

-Jelenleg nincs elég jármû egy második francia páncélvadász ághoz.

-A Tier VIII-as német RU251 könnyû tank nagy valószínûséggel nem fog most nyáron bekerülni a játékba.

-A Leopard 1 kredithozamát nem nerfelték titokban.

-Lehetséges, hogy lesznek zsákmányolt egyiptomi IS-3 tankok a játékban, amik nem a BL-9-es löveggel lesznek felszerelve. Ez egy prémium izraeli tank lehet a D-25T löveggel, 250mm frontális páncéllal és a T-54 motorjával, ha elég adatot sikerül összeszedniük a fejlesztõknek errõl a tankról, és lesz izraeli tech tree a játékban.

-Túl korai még megmondani, hogy milyen új pálya lesz a 0.8.7-es patch-ben.

-Jelenleg a T-35-ös tank prémium/promóciós tankként van betervezve, nem kifejleszthetõként.

-A ZiS-4 és az S-60 lövegek azonos ballisztikus tulajdonsággal rendelkeznek. A kínai 55-57FG nem másolata egyiknek sem, 1959-ben kezdték el azt tervezni.

-SerB a 0.8.6-ban bevezetésre kerülõ, HEAT lövedékek lepattanási mechanikájában történõ módosításokat nem tartja buffnak.

Soshykin"
Eagle16
Nem mertem a buff szót használni 😊