World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kazna Kru a Spale ellen
http://hu.twitch.tv/esltv_wot

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

most kezdõdik a következõ döntõ

rebalance? én még a balance szót is kihagynám ebbõl, elvégre most már minden szintre betesznek mégtöbb káposztafejût akik egyhitelni fogják a népet. amíg a pontosságukkal nem fognak csinálni semmit, vagy éppen nem huszadolják el a sebzésüket addig nincs értelme nerfrõl sem rebalanceról beszélni

Meg az is hogy az mle.48-on kiírta a játék, hogy potential dmg received 390, erre a meccs alatt 453-at sérültem.

zsír jövõhéten h-k-sz-cs ráérek este
Úgy szervezd az életed, hogy kedden este 7kor T3 liga....

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

jó 😊 köszönöm! ma már nem leszek! majd holnap!
Foxi: elment egy meghivó.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

most megy valami élõ közvetítés a döntõkrõl:
http://hu.twitch.tv/esltv_wot

Ez a spotting system is érdekes. Legelöl megyek, felspotolom a fél ellenséges csapatot, szétlövik õket, erre csata végén spot dmg: 120. ANYÁD. Vagy 200 méterrel mögöttem volt a legközelebbi csapattárs is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hogy fulladnának bele a vodkába ezek a buzi fehéroroszok... megõrít a PZ III 67mm penje...
Na, ebben egyetértünk. Én is HP párti vagyok. Nagybátyám fõz baromi jó birspálinkát, na az mindent visz nálam.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

hülyének fogsz nézni... de nem jött be a rézangyal... 2 feles 1240ft... ahhoz rakok egy kicsit és kapok fél liter házi alma páleszt :
Ehhh, de jó dolga van valakinek, ha rézangyallal öblögeti a torkát 😄. A koliban meg csak ukrán vodkára futja 😄.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Nyehehe 2 nap alatt 10 liter sör, meg egy kis Rézangyal, meg vodka, meg whiskey meg fehér rum meg "kurásszó".... és most megyek retro buliba... 😊
szóval annyira nem fontos nekem a lucky medál <#ravasz1>
Valóban? Elkerülhette a figyelmemet. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Nyehehe 2 nap alatt két Lucky..<#love11>
pedig mindegyikrõl van részletes adat...
Az újonnan indított CW Campaign megszerezhetõ tankjai. Az M60 Patton az elsõ kampány legjobb 30 klánjáé lesz, majd ezt követõen jöhet a szovjet és a német tank is. Fontos, hogy ezek sima tier 10-es szorzókkal ellátott egyedi tankok lesznek, de csak CW-n lehet majd õket megszerezni. Egyelõre úgy tudom, hogy nincsenek részletes adatok a tulajdonságaikról, úgy mint a sebzés, tûzgyorsaság, HP stb.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ezt nemigen értem. Tier 8-as mindig is mehetett Tier 10-esek ellen. Ott a gódammó ezekre az esetekre, lehet menni a med útvonalon támogatónak, ilyesmi. Azért nem teljesen esélytelen.

Eagle16
A 0.8.6-os arty "nerf" inkább rebalance...annyira nerf, mintha az én T30-asomnak megnövelnék a célzási és újratöltési idejét, de leraknák Tier 7-be kicsikre lövöldözni.

Talán azért nem sír a nép, mert elégedettek a 2-es tier különbséggel. Mik vannak mi? 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez igaz, de szeretek gyõzni. 😊 Plusz ott a spot damage, ha nincs a környékemen más tartály.

LSSAHPAUL
Kb 2 hete észrevettem hogy tier8-as heavy tankot simán könyörtelenül tier10-be rak a matchmaking. Most miért nem sír a nagy wot közösség mint pl úgy ahogy a 8.6 arty nerf-hez vezetett.. szvsz nincs elég iq hogy felfogják nem az arty a legnagyobb baja a játéknak. Nekem mindegy mert szarom le ha 2 osztállyal feljebb tesz,30k csatánál semmit se lehet már rontani a staton,se javítani de a többi ember ezt hogy éli meg 😄, de majd kiderül ha bejön a warthunder tankos része.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Úgy látom megjelentek a Weekendwarrior-ok és az én csapatomba kerültek.
Amikor meghaltam már csak egy arty-nk volt rajtam kívül.
Inkább hagyom az egészet és megyek melózni.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

A helyzet az, hogy a harckocsikat vihetik a továbbiakban az artykkal együtt, de a td-k egy idõ után kikoptak a történelembõl.
Akkor részemrõl jön az uninstall.
Eagle16
Jó...

Nekem bejön minden, kis alfa, nagy alfa 😊 De ha lehet akkor inkább a nagyobbat sebzõ ágyút rakom fel mindenre általában.

Ó inkább már jövõbeli "star wars" féle tankokig meg se áll, lézer torony, lézer nyalábos gold lõszer...

De eddig a jelen/múlt-ról volt szó😉
sõt elvileg a vízbelökés is díjazva lesz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Bizony, a FailLöwe lesz a játék legjobb pénzkeresõje. Jövõ év végéig fölnyomják Tier 15-ig modern kori páncélosokkal.

Eagle16
A következõ patch után már jár majd érte xp.

Már miért lenne T12 tank?
Ezeket nem lehet majd megvenni,jutalomként adják majd eventeken,mint most a CW-n az M60-at majd.
De azért te kreditet, xp-t nem kapsz. Nekem sokkal kevésbé váltak be ezek a típusú ágyúk, egyszerûen kevésbé tûntek életképesnek.
Tud valaki errõl a videóról->LINK

Itt elvileg tier 10 prémium tankot mutat be, legalábbis az egyiket, de ott van a garázsában M60 amcsi,valami orosz 907 tank,Vk 72.01 Löwe típusú tank. Akkor elvileg lesz tier 12 tank is a közel jövõben?

Most úgy gondolkozol, mintha egyedül lennél a pályán. Olyankor persze, hogy nem jön jól. De ha kint tudod tartani láncolással, simán megeheti az arty-td-többiek. Ha meg nem csikicsukizol, akkor flank és máris vonulhat vissza, ha nem akar kapni az arcába. Így pedig teret nyertek.

Csak épp korántsem szükségszerû, hogy ha láncolni tudsz egy tankot, sebezni is tudod.
Hát heavynél talán. 😊

Viszont ilyen esetben meg van a láncolgatás lehetõsége, kis szerencsével sebzéssel és ekkor jól jön a gyors puska. <#violent>
Ami miatt engem sosem gyõztek meg a nagy tûzgyorsaságú de kis sebzésû ágyúk, az az, hogy még a leggyengébb playernek is van annyi esze, hogy ha meglövik, fedezékbe húzódjon. 10-bõl 1 olyan eset van, hogy nincs a közelben valamilyen nemû fedezék, ezáltal az ember a hajára kenheti a nagy RoF-ot, ha a kiszemelt áldozat behúzódik valami mögé a 2. találatot követõen. Innentõl kialakul egy csiki-csuki, egy fedezékharc, amiben a kisebbet sebzõ fél menthetetlenül elvérzik.
Count Adyn
Tényleg rohadt jó😄 Csak ugy köpködi a meggymagokat😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

popey8
Kipróbáltam és jó kis progi. Csak még egy dolgot nem találok. Hol lehet úgymond lenullázni a napi teljesítményt vagy magától nullázódik vmikor? A battle fülre gondolok amúgy. Mert ha nem nullázódik akkor minden napot egybe fog nekem számolni és én mindig csak az adott nap teljesítményére vagyok kíváncsi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ez egy teljesen szerthetõ megoldás. Az artyk szórakoztassá csak egymást. 😉

ez sima win 😄
Amit lehet már elmondtak elõttem, én csak annyit tennék hozzá, hogy van ez az oldal, itt van leírás a térképekrõl(mivel hova, merrõl merre, stb.). Igaz nem túl friss, nincs is benne mind, meg azóta talán változtak is de kiindulópontnak jó.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

látom másnál is volt gond 😊

Vicces mm(nem szerkesztett ,nem gyakorló,szimpla random) by wg ma délután,2 medünk nem nagyon mozgott csak a közelünkben,persze bukta is lett:

Íme a VAKÁCIÓ elõszele! nem úgy van hogy csak max 5 arty?
a lámák is elmehetnének vakációra. mi lesz így nyáron?
Jimbo
+ Minimap_Standard_Locastans_085b
Persze a HD-t is használhatod, sztem elég a sima is.
Ha akarsz még valamit, az "ADDON-ok, Kiegészítõk" résznél nézelõdhetsz.
Maxzoom, amit még érdemes lehet felrakni, de nem kimondottan fontos.
(XVM neked gondolom még teljesen felesleges, tökmind1, hogy ki jön szembe és milyen a statja, csak összezavar, hogy kit akarsz követni. pl Nem mindig érdemes a legjobbat követni, fõleg nem, ha más tanktípussal van.)