World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na itt akit spottolnak, annak konyec....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Juden Hunter medál 😄
Hitler fia lépés medál...
IV - ölj meg 10 zsidajt
III - 100-at
II - 1000-et
I - 2000-et....

Öld meg az ellenségnél lévõ összes zsidó tankot egymagad... Hitler büszke lenne rád medál 😄

na nem leszek szemét befejezem 😄
Izraeli tech tree? Lesz kire vadászni! Remélem lesz antiszemita medál a kilõtt izraeli tankokért! <#vigyor1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#eljen>
á már lassan 12 órája józan vagyok 😞 nem tudok most mit mesélni
Ennél Foxbat ivós kommentjei is érdekesebbek...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha ez kicsit vigasztal, úgy egy hete vettem meg a T-29-et, most ott tartok vele, hogy 91 csata után 35% win. Ekkora gyökérmágnes tankot már rég láttam, pedig volt nekem E-75-öm is. Pedig jó kis gép egyébként.
nekem eddig 10/15 :/
most buktam el egy olyan csatát áááááá... gyökerek....
na mind1.. Matilda nagyon kellemes tank és végre 4+ millám van 😊
Gyözelem/Csata: 2 (10) (20%)
Tap: 804 (8 036)
Tap. (x1): 582 (5 818)
Szabad tap: 25 (390)
Bevétel: 131 760 (131760/0)

az utolsó 8 csta 8 vereség az ISU-val .. happy siemkas day!

kösz a linket, faszán mûködik mind. 😉

Szepcnyaz: én most magáról at orosz csodapáncélról beszéltem csak. Akkor is át kellett azt ütni azoknak akik a tank ellen harcoltak, most az hogy egy másik tank teszi ezt vagy valaki egy páncéltörõ ágyú mögött az ebbõl a szempontból most teljesen lényegtelen, ez persze azokra az orosz jármûvekre vonatkozik amiket nem gyújtottak fel molotovval.

Ha csak egy embernek is elmegy a kedve az artyzástól egy ilyen csata következtében, már megérte 😊

Azért ez erõs leegyszerûsítés.
56-ban nem tank tank elleni küzdelem volt, hanem a gyalogos felkelõk végeztek velük rajtaütéses támadásból. Sokszor még gyalogos kísérete se volt az szovjet tankoknak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Bocsi,de nincs bekapcsolva...Siralmas vereség lett amúgy.

ebben meg egyben minden megvan

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/227927-085-omc-modpack/
Elég gáz... az még inkább, hogy tesznek rá, hogy ilyen csaták vannak.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-085/
Hát igen a valóságban egyáltalán nem létezik a legendás orosz páncél ami csak úgy nyeli a lövéseket megfelelõ vastagság nélkül. Hullottak is mint a legyek pesten... meg a su-152-k is papírnehezéknek voltak csak jók a városi harcban.

Más: tud valaki linket adni arra a modra ami kiírja a dátumot és az idõt a garázsba + ami a játékban lévõ user adatlapokra kiírja az átlag sebzést meg hasonlókat...

Szia Konci!

El tudnád küldeni nekem ennek a csatának a visszajátszását a [email protected] e-mail címre? Elõre is köszönöm!

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

sajna ilyen tank is volt Budapesten
8-as képen T-55A
13-as egy ISU-152M
és igen a 15ösön egy T-34-85 😊

amúgy még nem volt (sztem)
Antimat
Ezt már láttátok?

8-as képen valami T-54-nek kinézõ tárgy LB1-es ágyúval, 13-as képen Su-152, 15-ösön T-34.
Bocs, ha már volt.

cyka blyat

Szerintem a 100 mm 62-100T löveggel sokkal jobb mint a D-25T-vel. Alig vártam, hogy lecserélhessem azt a fos D-25T-t. Tényleg nem nagyon illik a 62-100T a 110-re, sõt tulajdonképpen semmire nem illik. Ennek ellenére egész jó lövegnek tartom. Bõven elég a 320-as átlagsebzése. Az IS-3 lövegénél is beáldoznám azt a +70 sebzést nagyobb RoF-ért és kisebb célzási idõért.
WZ-111-en egész jól elvoltam a 62-100T löveggel is olyan 2100-as sebzés/csata arányom volt vele. Csak a Maus, Vk45.02 Ausf B, E-75, IS-7 az ami ellen gyengécske lehet a 62-100T átütése. A felsorolt harckocsik esetében a teknõ elejének az effektív védelme 210-215 mm körül van. Szóval ideális esetben is csak 50%-os esélyed van AP lõszerrel. Persze lehet használni APCR-t, de nem igazán éri meg, nem valami erõs (8.6 után meg aztán pláne nem lesz az). Ha jól emlékszem akkor összesen négy lövést adtam APCR lõszert használva...

Azért olyan sokat ne várj a WZ-111-tõl. Fullosan se sokkal jobb mint a 110. A 130 mm-es lövegbõl és a viszonylag magas átlagsebességébõl él. De azt a 130 mm-est is meg kell szokni.
A 110 jól bírja a lövéseket fõleg ha a teknõ elejét takarásban tudod tartani. A WZ-111 ezen a téren rosszabb, köszönhetõen a rossz kialakítású homlokpáncélnak.
Sztem ez tökéletes megoldás! /éljétek ki a perverziótokat egymás közt/ 😛
Még jó hogy van hardcap 😄.

Ritkán artyzom,de ba..meg wg...Ma 5 csatából 2 eddig ilyesmi volt,de az a legkutyább amit láttam eddig:

JeffDunham
Ha nem te csináltad volna akkor ment volna a dicséret. Neked nem jár mert alapból hoznod kell az ilyet. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>
Meg fogon nézni a replayt. <#eljen>
Na hogy nem mond hogy szõrös szívû vagyok: NEM VOLT ROSSZ! <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sziasztok!
Én vegyesen használtam a 110-en a 2 ágyút,annyira nem tudtam dönteni hogy melyikkel jobb...De mikor meglett a wz,nem sokat gondolkodtam hogy eladjam-e.
WZ szenvedõs tier x-ben,de mikor megvan a top ágyú,onnantól komolyakat oda lehet pakolni az ellennek,bár elég tág a szórása: 370 körüli a legkisebb,de néha beadja a 600 körüli sebzést,bár azt még nem sokszor láttam sajna...De mindenesetre nekem tetszik ,stat is elég jó vele.

Ez egy mostani, gondoltam kipróbálom mit pattint, ha hasat rejtek. A körülmények adottak voltak, egy arty volt, az sem velem foglalkozott. Ettõl függetlenül kilõttek, de ezt mindet 8-as lõtte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na megvan a mai sikerélményem is....
bétás sörmire a tank ász, azt hittem könnyebb lesz 😄
Eagle16
Gyakorló csatában ki lehet próbálni...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azt azért nem mondtam, hogy a 9-es szopót nem látom elõre<#hehe>
Amúgy most futottam 110-el 2500-as kört. Az nagy elõnye, hogy rengeteget lehet pattintani vele.

patchaou
Ízlések és pofonok. Nekem eddig a 110 feküdt a legjobban. A WZ-111-hez pedig elõre is sok boldogságot. Ki kell majd húznod a 130-as ágyú elõtt még a tornyot is, és ha torziósrugókra (vagy miaz) sajnálod a kreditet akkor kell majd a lánctalp is ez a 3 együtt ~110k xp 😄 És lõhetsz 10-es tankokat majd azzal az ágyúval amelyik neked szimpatikusabb <#eplus2>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maradjunk annyiban, hogy kb. ennyi, amit ki lehet belõle hozni. Amint meglesz a 9-es kifejlesztve, már adom is el. Szerintem egy 8-as heavynek többet kellene odavernie, de kinek mi tetszik ugye <#hamm>
@Moonshiner: Fogalmam sincs ezzel mit szeretnél közölni velem<#hehe>

patchaou
Sem a KT-t és a másik 8-as németet XD T32 nálam dobogós.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az elsõ érték az alap páncéltörõ (AP) átütési értéke, a második az arany/sokkredites lõszeré (APCR). Nagy robbanóerejû (HE) lövedék nincs hozzá, azért van csak két érték megadva. És igen, érdemes a T8-as ágyút használni, már csak azért is, mert az APCR-ének brutális az átütése.
Ha 110-ben ülve nemvesznek komolyan az ellenfelek akkor még bizonyára nempróbáltad a T32-õt.
skymannn
Valaki?

Himmelsdorfon például ki is szoktam használni ezt, ott több helyen is kivitelezhetõ, hogy míg látszólag a törmelékhalmok takarásában vagyok, aközben már nyugodtan tudom lõni az ellent. De itt most nem tudtam rácélozni, vagy legalábbis nem vettem észre, hogy rá tudtam volna, aztán jött "derült égbõl a villámcsapás" 😊

Lehet közrejátszott az éjszakai 4 óra alvás is... egy kiadós ebédet követõ délutáni szunya után remélhetõleg már figyelmesebb és szerencsésebb is leszek a továbbiakban 😊

patchaou
Érdekes, Én 110-el voltam úgy, hogy egyik 8-ast sem vettem komolyan. Szétcsaptam mindet mint Zil a fost 😄

VanDaal - Ha a páncélátütés-jelzõ zöldet mutat, akkor a falon is átlõhetsz egész nyugodtan, itt is ez a helyzet. Kb olyan ez mint amikor a COD-ban egy kerítés az egyik oldalról átlõhetõ, a másikról nem, aztán basznak kijavítani. WG is szarik javítani az ilyen hibákat.

Megyek vele, darálok, aztán kilõnek a lepattanók, meg a 300-as sebzések miatt. Sokszor veszem észre, hogy nem is vesz komolyan az ellen(110-el szemben más tankban ülve én sem veszem komolyan). Hát mindegy, mondom biztos csak nekem nem fekszik, de nem fekszik <#hehe> IS-2 után nekem csalódás egy kicsit.

Hogy lõtt ki, miközben teljesen kitakart elõle ez az izé?

Eagle:
Nem csak azután lehet átlõni rajta, miután egyszer már szét lett lõve? Mert én is céloztam a KV-1S felé, de nem láttam rá, és a kontúrja sem világított.

Yossarian:
Hát ezaz, a kerítés is megfogja a skulót, és én is próbáltam volna rálõni ezen az izén keresztül, de én nem láttam rá...

Foxbat:
Ha ennyien mondjátok, inkább elhiszem, hogy átlõhetõ, bár nekem nem tûnt annak 😊
Mindenesetre estig be is fejeztem, kezdésként 5-bõl 5 bukó megtette a hatását a játékkedvemre 😄

pointer4
Tortoise, top tank, szinte nincs arty, dombos pálya, láma ellenfelek, másfelé menõ társak, encounter (ami miatt nem kell messzire menni), mi jöhet még ennyire mákosan össze ?😊

http://wotreplays.com/site/224681#sand_river-pointer4-tortoise
patchaou
Nagyon is illik hozzá az a csúzli. Menni kell vele és darálni mint a vadállat. Gyors tank, gyors és pontos ágyúval. Persze akinek a tötyörészés meg a vakarózás fekszik jobban, az nem fogja élvezni.

skymannn
VK 36.01-nél (Tier6) van egy ilyen löveg a tier8-as 75mm-es löveg aminél a páncélátütésnél csak 2 érték van megadva. Mi is lenne az a két érték? Melyiket éri meg használni ezt vagy a tier6os 75mm-t?

Igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a gold ammo-t én is használtam vele rendesen.
Ahogy most látom, a 110 jó tank. Lenne. De nekem nem az, ezért kérek némi tippet hozzá. Valahogy nem illik hozzá ez a csúzli.

Pedig a 110 egy bitang jó tank. Mozgékony, jól páncélozott, jó gun. Am nekem is magasabb átlag dmg volt a 122-es gunnal. Azzal volt 2000, a 100al meg már 1900 körüli "csak". Bár igaz hogy az elõbbi only gold volt.

Fasza, kösz, majd áttanulmányozzuk <#eljen>

patchaou
1v1-ben akármelyik 8-ast simán ki lehet filézni vele. Pl, ha egy is-3 lõtt, akkor kettõt bele tudtam ereszteni és maradt pár pillanat visszahúzódni a következõ lövése elõl, sõt nagy eséllyel pattannt 😊. Feltöltöttem egy zip-ben a 20 legnagyobb méretû replayt, nyilván lesznek benne szar körök is, de nem akartam csak a legjobb csatákat egybe rakni mert az becsapós lenne. 20 db 110 replay

Az. Urános kompozit.
A kerítéslécnek spaced armorja van.