World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hitler fia lépés medál...
IV - ölj meg 10 zsidajt
III - 100-at
II - 1000-et
I - 2000-et....
Öld meg az ellenségnél lévõ összes zsidó tankot egymagad... Hitler büszke lenne rád medál 😄
na nem leszek szemét befejezem 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
á már lassan 12 órája józan vagyok 😞 nem tudok most mit mesélni
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
most buktam el egy olyan csatát áááááá... gyökerek....
na mind1.. Matilda nagyon kellemes tank és végre 4+ millám van 😊
Tap: 804 (8 036)
Tap. (x1): 582 (5 818)
Szabad tap: 25 (390)
Bevétel: 131 760 (131760/0)
az utolsó 8 csta 8 vereség az ISU-val .. happy siemkas day!
Szepcnyaz: én most magáról at orosz csodapáncélról beszéltem csak. Akkor is át kellett azt ütni azoknak akik a tank ellen harcoltak, most az hogy egy másik tank teszi ezt vagy valaki egy páncéltörõ ágyú mögött az ebbõl a szempontból most teljesen lényegtelen, ez persze azokra az orosz jármûvekre vonatkozik amiket nem gyújtottak fel molotovval.
56-ban nem tank tank elleni küzdelem volt, hanem a gyalogos felkelõk végeztek velük rajtaütéses támadásból. Sokszor még gyalogos kísérete se volt az szovjet tankoknak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/227927-085-omc-modpack/
Más: tud valaki linket adni arra a modra ami kiírja a dátumot és az idõt a garázsba + ami a játékban lévõ user adatlapokra kiírja az átlag sebzést meg hasonlókat...
El tudnád küldeni nekem ennek a csatának a visszajátszását a [email protected] e-mail címre? Elõre is köszönöm!
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

13-as egy ISU-152M
és igen a 15ösön egy T-34-85 😊
amúgy még nem volt (sztem)
8-as képen valami T-54-nek kinézõ tárgy LB1-es ágyúval, 13-as képen Su-152, 15-ösön T-34.
Bocs, ha már volt.
cyka blyat
WZ-111-en egész jól elvoltam a 62-100T löveggel is olyan 2100-as sebzés/csata arányom volt vele. Csak a Maus, Vk45.02 Ausf B, E-75, IS-7 az ami ellen gyengécske lehet a 62-100T átütése. A felsorolt harckocsik esetében a teknõ elejének az effektív védelme 210-215 mm körül van. Szóval ideális esetben is csak 50%-os esélyed van AP lõszerrel. Persze lehet használni APCR-t, de nem igazán éri meg, nem valami erõs (8.6 után meg aztán pláne nem lesz az). Ha jól emlékszem akkor összesen négy lövést adtam APCR lõszert használva...
Azért olyan sokat ne várj a WZ-111-tõl. Fullosan se sokkal jobb mint a 110. A 130 mm-es lövegbõl és a viszonylag magas átlagsebességébõl él. De azt a 130 mm-est is meg kell szokni.
A 110 jól bírja a lövéseket fõleg ha a teknõ elejét takarásban tudod tartani. A WZ-111 ezen a téren rosszabb, köszönhetõen a rossz kialakítású homlokpáncélnak.

Meg fogon nézni a replayt. <#eljen>#eljen>
Na hogy nem mond hogy szõrös szívû vagyok: NEM VOLT ROSSZ! <#vigyor5>#vigyor5>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Én vegyesen használtam a 110-en a 2 ágyút,annyira nem tudtam dönteni hogy melyikkel jobb...De mikor meglett a wz,nem sokat gondolkodtam hogy eladjam-e.
WZ szenvedõs tier x-ben,de mikor megvan a top ágyú,onnantól komolyakat oda lehet pakolni az ellennek,bár elég tág a szórása: 370 körüli a legkisebb,de néha beadja a 600 körüli sebzést,bár azt még nem sokszor láttam sajna...De mindenesetre nekem tetszik ,stat is elég jó vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bétás sörmire a tank ász, azt hittem könnyebb lesz 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy most futottam 110-el 2500-as kört. Az nagy elõnye, hogy rengeteget lehet pattintani vele.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
@Moonshiner: Fogalmam sincs ezzel mit szeretnél közölni velem<#hehe>#hehe>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lehet közrejátszott az éjszakai 4 óra alvás is... egy kiadós ebédet követõ délutáni szunya után remélhetõleg már figyelmesebb és szerencsésebb is leszek a továbbiakban 😊
VanDaal - Ha a páncélátütés-jelzõ zöldet mutat, akkor a falon is átlõhetsz egész nyugodtan, itt is ez a helyzet. Kb olyan ez mint amikor a COD-ban egy kerítés az egyik oldalról átlõhetõ, a másikról nem, aztán basznak kijavítani. WG is szarik javítani az ilyen hibákat.
Eagle:
Nem csak azután lehet átlõni rajta, miután egyszer már szét lett lõve? Mert én is céloztam a KV-1S felé, de nem láttam rá, és a kontúrja sem világított.
Yossarian:
Hát ezaz, a kerítés is megfogja a skulót, és én is próbáltam volna rálõni ezen az izén keresztül, de én nem láttam rá...
Foxbat:
Ha ennyien mondjátok, inkább elhiszem, hogy átlõhetõ, bár nekem nem tûnt annak 😊
Mindenesetre estig be is fejeztem, kezdésként 5-bõl 5 bukó megtette a hatását a játékkedvemre 😄
http://wotreplays.com/site/224681#sand_river-pointer4-tortoise
Ahogy most látom, a 110 jó tank. Lenne. De nekem nem az, ezért kérek némi tippet hozzá. Valahogy nem illik hozzá ez a csúzli.