World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Nekem a tegnapi 45,24%. 8k sebzéssel nem lehetett nyerni.<#boxer>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A-20-nál majdnem minden tank jó szóval elindulok azon aztán lesz ami lesz.(Mármint a T sorozaton). Köszönöm a tippeket mindenkinek.😊
Sunsetjoy
Érdekes az az ág. A top végsebességük nem változik 3 tierben, de a forgási sebességük a lánctalptól függõen eléggé kielégítõ. Nem egy T-50 féle rallyautó, de forgásában simán. Fegyverben nem erõsödnek túl korlátaikon, ellenben a toronyforgatásuk javul. Páncélban szintén nincs jelentõs változás, lévén light tank (de ellenben páncélozottabbak a másik ágnál).

Szóval nekem olyan keveréktanknak tûnik mindegyik, bár lényeg, hogy az A-20 kikerülésre simán jók. Igazi bokorspotternek talán inkább jobb, a toprádiója gyengébb erejû, mint a másik ágé.

De végeredményben az orosz medium ágért simán mindegy. Mire kilépnél az a-20-ból, ott vagy a T-sorozattal is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ok, csak nézd meg a tankjait a garázsban
Hát valahogy kibírtam a pz38na-t is de inkább elkezdem a t-80-as ágat aztán majd kiderül.
Hogy magával a tankkal csinálnának valamit, arról nem tudok. Mintha lehetett volna hallani róla, hogy a matchmaking besorolása kedvezõbb lesz, de hogy ebbõl mikorra lesz valami... Egyébként szerintem még tier4-ek között is gyengének számít, szóval nem tudnám jó szívvel ajánlani a vele való játékot, kivéve mazochistáknak 😊

Köszönöm a választ még azt nem tudom hogy lesz-e neki valami változtatása mert mintha lett volna valamikor szó,hogy csinálnak vele valamit.
Akkor már inkább a T-80 felõl menj a T34-re, annak legalább van normális ágyúja. Nem játszottam az A-20-szal, de nem is fogok. Azon kevés tankok egyike, amik kiérdemelték nálam a free xp-bõl átugrást, és szerintem simán benne van azóta is az 5 legrosszabb tank között.

Sziasztok! Valaki játszott mostanában az A-20? Ha igen megtudná mondani most milyen? Mert elakarok indulni orosz medium ágon de anno még kezdõként(bár nem mondanám hogy sokat fejlõdtem) nagyon rossz volt sokszor dobálta t6 de már t5-be se igazán megy el.
Végeztem a t6-os ARL TD-vel, és úgy érzem, tartozok egy nyilvános bocsánatkéréssel ettõl a tanktól 😊

Annak idején, mikor még újak voltak a francia TD-k, emiatt a tank miatt nem álltam neki az ágnak, mert nagyon rossznak tûnt teszt szerveren, és féltem tõle. De nemrég elhatároztam, hogy kell egy Foch 155, így a feladat adott volt.

A kis Somuával kezdõdött a történet t4-ben, amivel stockként, 75%-os legénységgel, már az 1. csatámban megcsináltam a Tank Ászt, egy topgun, egy védõ, és az azóta is egyetlen De Langlade medálom kíséretében.
Az S-35-rõl tudtam, hogy egész jó, így lényegében "csak" az elvárásaimnak megfelelõ szintet hozta.

Majd jött az ARL 39...
Elõre rettegtem a minden irányban pocsék ágyúkitérítés és a top löveg hosszú célzásideje miatt. Azt hittem, a csatáim folyamatos célozgatásból fognak állni... De nem így történt.
Többek között Maala tanácsára hallgatva, nem a 90-es top löveggel használtam, hanem a 105-össel, és az egyik legnagyobb pozitív csalódást okozta a játékban!
Alkalmas volt távolról történõ csipegetésre is, de én inkább egyfajta assault gunként használtam, kis- és közepes távú harcra. Elég mozgékony volt ahhoz, hogy idõben el lehessen vele érni a kulcspozíciókat, ahonnan már csak oldalba, hátba kellett lövöldözni a magasan szervezett random hordákat 😊
Tier8-asok között elkellett néha a gold ammo, de az legalább tette a dolgát. Gondos célzással a t8-ak frontpáncélja is átüthetõ volt.

Összességében egy nagyon élvezetes és meglepõen szerethetõ tankon jutottam most túl.
Ez az eredmény 95% szólózással jött össze, nagyjából 20-30%-nyi gold ammo használata mellett.
És nem mellesleg az eddigi legjobb átlagsebzésem a 6-os TD-k közül 😊
(2. a Hellcat, 3. JagdPz4, 4. Su-100, angolokat még nem próbáltam, de kíváncsi leszek rájuk)

Lammaer, ha gondolod, ez akár mehet tank ismertetõbe is 😊

replay

link
Sniper módban van ágyúcsõ??? Mi ez? Ez így tök hangulatos!

Elképsztõ, hogy egy tankos játék és nincs belsõnézet, míg egy BF3-ban ami egy sima fps, oda meg tettek... ez egy újabb negatív pont a wg-nek amiért így szarnak a pc-s verzióra. :S

posztolták már itt ,érdekes hogy a pc-s verziókon szokott szebb lenni a grafika,miközben itt fordítva látszódik a helyzet,a célzás rásegítés pedig alap,hiszen a controllerel nem lehet úgy célozni mint az egérrel,pc-n is arcade a játék,xboxon még arcadosabb lesz😊
Eagle16
XBox-os játékmenet. Érdekes.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Vagy mondjuk nem adott idõre vennél prémiumot, hanem adott csataszámra.

Persze ez nem érné meg a WG-nek, úgyhogy ilyen se lesz.

Tono34
Esetleg olyan prém ami szintén havi díjas lenne, de teszem azt naponta csak 4 óra prémet adna a belépéstõl számítva vagy attól amikortól aktiváltad.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Amúgy nem lenne hülyeség beépíteni egy, teszem azt, vakáció opciót. Egy hónapban egyszer lehetne elnyomni, a prémet leállítaná, fagyasztaná, majd elsõ belépéskor aktiválódna.
Tono34
Supportnak érdemes lenne írni 1 ticketet, hátha .... mondani, hogy nyaralni mész, kiküldetésre ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Az nem érdekes azon már túljutottam még általánosban 😊

pointer4
Mirõl beszélsz ? Elveri 1 perc alatt, nekem 42 millányi tankot kéne megvennem XD
Imádkozz, hogy a gyerek ne legyen mumpszos, vagy legalábbis ne ragassza rád... If u know what i mean.... 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Nem lehet valahogy a prémiumot jegelni? Hülye fejjel a múltkor váltottam be egy kis goldot, és van 53 napom. De kurvára nincs kedvem ezzel a nyári csürhével játszani.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát én örülök a 40%-nak ha meglesz ma... elég szarul vagyok
éjjel kint aludtam sátorban, fasza hûvös volt, most meg dög meleg, lehet nem tetszik a szervezetemnek egy a nagy ingadozás :S
ha lenne laptopom kimennék fa alá.... ott kellemes idõ van 😊
majd du. felfújom a vendégágyat azt kivágom a fa alá aztán olvasok, vagy alszok vagy kiverem a ...... vagy csinálok valamit!!!!!
de nekem ez a meleg már SOKK

(tavaly ilyen melegben tekertem haza szolnokról (145km 37fokban, azt hittem meghalok)
Tono34
Jó neked, én meg elkaptam kislányomtól a tüszõs mandulagyulladást ...
Tegnap fel se léptem, marha szar nyáron vacogni a láztól. Ráadásul még otthon se lehet maradni, mert van elég dolgom ... Bár ha minden szakad akkor szabi.

Eagle16
Nekem 63% lett tegnap, egy nap alatt kifejlesztettem a stock M5 Stuart-ból az M7-est 😄 Nem akartam sokat szenvedni vele, úgyhogy a teljesen fair és balanszolt 75mm-es HEAT-bõl is vittem párat. Volt vele így egy 1,8k sebzéses köröm is. Azért a HE is adta néha, T-28-ba 200-akat is vert oldalról.

Persze zászlót foglalni elfelejtettem, úgyhogy az eff érték megint csak csökkent...

Eagle16
Én még tûzoltót se veszek, a manuális a SPACE-re van állítva, fél pillanat alatt rányomom.

Bár elhiszem hogy prémiummal megéri, de nekem az nincs, úgyhogy még 10k is sok érte.

fúúúú bassza meg ez a meleg 😄 embertelen <#zavart2>
rávagyok kényszerülve a wot-ra... semmit nem lehet kint szinte csinálni...
na mindj iszok 2 jéghideg sört remélem lehût! 😊

tegnapi 68%-os napom után remélem ma nem fogok a f** rosszabbik végén állni!
Ha pénzt szeretnél farmolni, akkor szerintem egyik sem éri meg (T7 alatt minden prémtank pénzkidobás, ha nem legénységet akarsz húzni). Ha tudnál még összekaparni 5.250 goldot, akkor a SU-122-44-et ajánlom. Jó legénységgel kiváló farmjárgány, ráadásul élvezetes.
Ha jössz CW-re (és bejutunk), akkor a gold részemet megkaphatod (de így valószínûleg sokáig tart összeszedni az árát 😊)
Mivel a tûzoltón kívül semmi értelme.
Próbálgattam teszten. Vagy összevársz egy rakat modulsebzést és akkor egyszerre mindet javítja, vagy elhasználod az éppen szükségesre, utána viszont ugyan ott vagy mint az olcsóbbikkal.
Ezek is csak az éppen sérültet-sérülteket javítják ha egyszer benyomtad utána már elfogyott.
Akkor lenne értelme ha az aktiválástól folyamatosan javítanák a sérüléseket.

Igen a féláras akcióra gondoltam én is,de azt hittem csak álmodtam,hogy van ilyen...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Vagyis inkább su-85 a lövegét jobban megnézve... aztán meg tököm se tudja, majdnem ugyan úgy néznek ki😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Gondoltam rá de lusta vagyok feltenni gondoltam a kérdés kevésbé macerás...<#vigyor>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Szerintem várj egy féláras akcióra, és megveheted mindkettõt is ennyibõl 😊
Vagy T14 helyett talán érdemes lenne megvárni az Excelsiort, az is ennyibe fog kerülni elvileg. Válaszd azt, amelyikkel nagyobb hasznát vehetnéd a legénység képzésének!
Egyébként ha csak szigorúan ezt a 2 tankot nézzük, szerintem inkább Churchill.

Nyilván ha az US szerverre van kirakva. ómájgád

Tesztszerveren próbáld ki.

Az nem 122-44, hanem egy su-100. A 122-44-bõl talán proto se épült, csak tervrajzokon létezett, ha igen, akkor se hinném, hogy a csapatokhoz került volna belõle...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Sziasztok! Sikerült összeügyeskednem 1500 goldot így vehetnék egy T5 prémtankot.A kérdésem az lenne hogy Churchill III vagy T14?

Azért ez messze van a SU-122-tõl...

WIKIPEDIA

Itt meg a SU-122-44 sajna csak ezt a képet találtam:

Tono34
Nézd meg a kínai tankokat, szinte ctrl+c - ctrl+v. Pici eltérés, más szín...
Nehéz fejlesztõi munka.

A TD már csak ilyen, én kihúztam Jagdtigerig, de nagyon kétélû penge tud lenni. Ha bekerülnek, leláncolnak, akkor 90%, hogy neke annyi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez nem eu-s hír.
Usankásoknak lesz olcsóbb.

Gyerekek mostantól kezdve nem utálom a TD-ket! 😄😄 Szerencsétlen T95 egyedül maradt...rámentem én WZ-120-al egy amx a13-75, meg még egy tank, és 3 oldalról körbe vettük, moccanni se tudott 😄 Beírja OMG. Többiek is írnak valamit. Kilövöm és beírom, hogy gangbang😛. Erre õ: XD. Legalább röhögött rajta😄 Talán le is selejtezte a T95-t 😄
tier8tól kezdõdik a kredit probléma. Bár én elvagyok vele. Van T34 bõven elég. Hosszútávon tier9est is kihozom 0 szaldósra.
Mint az MP44 meg a Kalash...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tegnap az egyik meccsen sikerült vele gold ammo nélkül kiszedni egy Király Tigrist. Csávó úgy fel volt háborodva, hogy minden lövésem átütötte, õ meg lepattogott (mert jól helyezkedtem, õ meg hülye volt mint a faék), hogy egész hátralévõ meccsen azt írkálta a chatbe "fuck you gold noob". Prémium se volt csak amikor valahonnan ingyen lehetett szerezni, az ingyen goldot meg mindig XP átváltásra használom. Azért nagyon rejtélyes egy ágyú van ezen a VK-n. Vicces. Van amikor 5-ös szintû artyt nem lövi át, máskor 8-as szintû nehéztankokat is simán sebez. Én mindenesetre sajnálnám rá a gold ammót, de amint látom, neked pénzügyi gondjaid nem nagyon vannak... 😄

foxbat88fx: igazából semmit, magától gyûlik, tegnap is nõtt vagy 600.000-rel a Matildának hála (kb 30 ezret hozott körönként) + a Churchill I is +30% a hónapban. Az elõzõ hónapban meg ugye a T-34 volt a hónap tankja, és nem is volt rossz móka vezetni, mentem vagy 400-500 kört vele. Ja és az M3 Light-tal is mentem már kb 500-at. Szóval magától gyûlik. Volt már több is, mielõtt megvettem volna a T7-es tankokat és rájuk az equipmentet, de gyanítom, hogy nem sok jelentõsége van a pénznek. Nem gondolom, hogy kimagaslóan sok creditem lenne 10K csata után.
Igazából ami csökkentõ tétel jelenleg az a Tiger P javítások, és a VK 30.02 DB-be a gold ammo, mert a 88-as elég gyöngécske (gyõztes csata is -40K körüli így). Tier 8-as pénzzabáló tankom meg még nincs.
Nem a credit gyûjtés a lassú ebben a játékban szerintem, hanem az XP (prém nélkül).

patchaou
Én tudom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyûjti <#zavart1>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ez érdekes, ezek szerint ennyire nem megy a gold-os fogyóeszköz.