World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Szóval nekem olyan keveréktanknak tûnik mindegyik, bár lényeg, hogy az A-20 kikerülésre simán jók. Igazi bokorspotternek talán inkább jobb, a toprádiója gyengébb erejû, mint a másik ágé.
De végeredményben az orosz medium ágért simán mindegy. Mire kilépnél az a-20-ból, ott vagy a T-sorozattal is.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Annak idején, mikor még újak voltak a francia TD-k, emiatt a tank miatt nem álltam neki az ágnak, mert nagyon rossznak tûnt teszt szerveren, és féltem tõle. De nemrég elhatároztam, hogy kell egy Foch 155, így a feladat adott volt.
A kis Somuával kezdõdött a történet t4-ben, amivel stockként, 75%-os legénységgel, már az 1. csatámban megcsináltam a Tank Ászt, egy topgun, egy védõ, és az azóta is egyetlen De Langlade medálom kíséretében.
Az S-35-rõl tudtam, hogy egész jó, így lényegében "csak" az elvárásaimnak megfelelõ szintet hozta.
Majd jött az ARL 39...
Elõre rettegtem a minden irányban pocsék ágyúkitérítés és a top löveg hosszú célzásideje miatt. Azt hittem, a csatáim folyamatos célozgatásból fognak állni... De nem így történt.
Többek között Maala tanácsára hallgatva, nem a 90-es top löveggel használtam, hanem a 105-össel, és az egyik legnagyobb pozitív csalódást okozta a játékban!
Alkalmas volt távolról történõ csipegetésre is, de én inkább egyfajta assault gunként használtam, kis- és közepes távú harcra. Elég mozgékony volt ahhoz, hogy idõben el lehessen vele érni a kulcspozíciókat, ahonnan már csak oldalba, hátba kellett lövöldözni a magasan szervezett random hordákat 😊
Tier8-asok között elkellett néha a gold ammo, de az legalább tette a dolgát. Gondos célzással a t8-ak frontpáncélja is átüthetõ volt.
Összességében egy nagyon élvezetes és meglepõen szerethetõ tankon jutottam most túl.
Ez az eredmény 95% szólózással jött össze, nagyjából 20-30%-nyi gold ammo használata mellett.
És nem mellesleg az eddigi legjobb átlagsebzésem a 6-os TD-k közül 😊
(2. a Hellcat, 3. JagdPz4, 4. Su-100, angolokat még nem próbáltam, de kíváncsi leszek rájuk)
Lammaer, ha gondolod, ez akár mehet tank ismertetõbe is 😊
Elképsztõ, hogy egy tankos játék és nincs belsõnézet, míg egy BF3-ban ami egy sima fps, oda meg tettek... ez egy újabb negatív pont a wg-nek amiért így szarnak a pc-s verzióra. :S

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Persze ez nem érné meg a WG-nek, úgyhogy ilyen se lesz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
éjjel kint aludtam sátorban, fasza hûvös volt, most meg dög meleg, lehet nem tetszik a szervezetemnek egy a nagy ingadozás :S
ha lenne laptopom kimennék fa alá.... ott kellemes idõ van 😊
majd du. felfújom a vendégágyat azt kivágom a fa alá aztán olvasok, vagy alszok vagy kiverem a ...... vagy csinálok valamit!!!!!
de nekem ez a meleg már SOKK
(tavaly ilyen melegben tekertem haza szolnokról (145km 37fokban, azt hittem meghalok)
Tegnap fel se léptem, marha szar nyáron vacogni a láztól. Ráadásul még otthon se lehet maradni, mert van elég dolgom ... Bár ha minden szakad akkor szabi.
Persze zászlót foglalni elfelejtettem, úgyhogy az eff érték megint csak csökkent...
Bár elhiszem hogy prémiummal megéri, de nekem az nincs, úgyhogy még 10k is sok érte.
rávagyok kényszerülve a wot-ra... semmit nem lehet kint szinte csinálni...
na mindj iszok 2 jéghideg sört remélem lehût! 😊
tegnapi 68%-os napom után remélem ma nem fogok a f** rosszabbik végén állni!
Ha jössz CW-re (és bejutunk), akkor a gold részemet megkaphatod (de így valószínûleg sokáig tart összeszedni az árát 😊)
Próbálgattam teszten. Vagy összevársz egy rakat modulsebzést és akkor egyszerre mindet javítja, vagy elhasználod az éppen szükségesre, utána viszont ugyan ott vagy mint az olcsóbbikkal.
Ezek is csak az éppen sérültet-sérülteket javítják ha egyszer benyomtad utána már elfogyott.
Akkor lenne értelme ha az aktiválástól folyamatosan javítanák a sérüléseket.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Vagy T14 helyett talán érdemes lenne megvárni az Excelsiort, az is ennyibe fog kerülni elvileg. Válaszd azt, amelyikkel nagyobb hasznát vehetnéd a legénység képzésének!
Egyébként ha csak szigorúan ezt a 2 tankot nézzük, szerintem inkább Churchill.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nehéz fejlesztõi munka.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Usankásoknak lesz olcsóbb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Igazából ami csökkentõ tétel jelenleg az a Tiger P javítások, és a VK 30.02 DB-be a gold ammo, mert a 88-as elég gyöngécske (gyõztes csata is -40K körüli így). Tier 8-as pénzzabáló tankom meg még nincs.
Nem a credit gyûjtés a lassú ebben a játékban szerintem, hanem az XP (prém nélkül).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |