World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
de a belem lóg a földön!!!! olyan szinten oda kell tenni magam hogy ne lose legyen -_-
Churchill Ász medál
Ja és borzalmasan nehéz artyzni!
Borzalmasan!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mondom addig nem fekszek le, amíg nem megyek 1 jó kört Su-26-al.
Csataindítás.
Nézem, csak 10 lõszerem van összesen. (4 normál, 6 arany)
Nem kapcsoltam be az automatikus betöltést.
Mondom mind1.
1et ellõttem vaktában, utána viszont.

Utolsó arany lõszer. Eljött értem 1 T49. 1x mellélõtt, becélzom lövés, maradt neki 20hp-ja.<#falbav>#falbav> Kilõtt utána látom, még ki is gyújtottam, így megöltem. <#banplz>#banplz>
Mára ennyi!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nekem gyakran ez ugrik be a WoT topikot olvasva...
pont így sivalkodnak itt a népek 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
?????

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Neki csak a nagy tankok tetszenek és hát rábeszélt egy T34 vásárlásra. Mondom farmolni is kell szóval vettem. Viszont szerintem nem nagy eresztés ez a tank. Egy IS3 lényegesen jobb. Alját rendre átlövik, lassú a torony és kb annyi a töltési idõ mint egy BL10 ágyúnak. SZóval egy type 59-hez képest nagy csalódás.
Ja azt meg tudná valaki mondani miért nem tudjuk szembõl Objekt 704-el BL10-el a E75 alját átlõni. Minden lepattan róla eszméletlen pattogós az E75.
nemrég tudtam, meg hogy nem kell megvárni a csata végét akkor is megkapom a teljes exp-t, hogy van legénység gyorsítás, hogy az embereket át lehet képezni másik tankba, hogy a gold ammo creditért is megvehetõ stb stb...
na trollkodás OFF!!!!
kurva malinovka assault-al kezdhetnének vmit... esélytelen a támadó csapat :S
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én marha!
Xp-t akartam farmolni, de nem kapcsoltam ki.
12000 csatával a hátam mögött ez gáz.
Már majdnem írtam a supportnak is.<#zavart2>#zavart2>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Volt 1 aránylag jó duplázóm Luchs-al 1440xp, de csak 20 xp van rajta. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Saor Alba
na azt akartam írni hogy a masu egy szóval jellemezhetõ nekem: UNALMAS <#levele>#levele><#szomoru2>#szomoru2>
(teszten mentem vele pár karikát)
Csak hogy jön az új patch és sokkal nehezebben lehet majd lõni. Na akkor sokkal többet fogsz már látni belõle.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
1.Nem a KT-E75 ágon van,ez árt a népszerûségének.
2.Lassú,unalmas tank,ami a Hp-ból él(legalábbis én mint külsõ szemlélõ így látom)
3.Arty-magnet
4.Most jöhetne a maradék,világít,CW-re nem igazán bejövõs,nem fejleztik ésatöbbi....
látom creditbõl nincs hiányod (ó hogy bazdmeeeeeg) 😄
Igazából nem is tûnt nagy körnek, aztán mégis ilyen jó lett. Észre se vettem, hogy ennyit spotolok.
Replay, ha érdekel valakit.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
(vagy 2x is összejött?)
Az elmúlt 8 patch esetében, mindig 1 hétre rá jött a patch.
Több mint egy éve volt olyan, hogy 3 nap alatt mind a három szervert felfrissítették, és soha többet, ha jól emlékszem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem már nem tartja olyan jó ötletnek a poroltó nélküli harcba indulást 😊