World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sry tripláért. (És kb egyetlen gold volt az, ami betalált.)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval szerintem az ilyen 2mp alatt lövöldözõ kis szutykok, mint a Churchill, még nagyszintû csatában is megélnek. 😊
Ezzel megkönnyíted a letöltéseimet a jövõben.
1x majd meghálálom.<#eljen>#eljen>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csörcsil3 szerintem jobb a nem prémesnél.
Én jobban szerettem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
link
Külön patch file nem hiszem hogy lesz, random számokat tesznek a nevébe úgyhogy nem lehet elõre kitalálni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2013. június 18. 16:35:20
Jármû: Pz.Kpfw. II Luchs
Szerzett tapasztalat: 1 798 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 611
Csatában elért Achievement: Védõ
Alacsony szinten szerintem a németek mindent visznek.
Pz2, PzC, Luchs, Marder, Hetzer, Pz4, Bison arannyal...
T14: hasonlo a fentiekhez, annyival hogy furgebb, ha valaki van olyan hulye hogy a lancot takaro lemezt lodozgesse meg steel wallra is eselyes. Amugy vigan pattintgatja a T3-as tankok loveseit... T6-ban szinten ingyenfrag.
Szoval talan az Excelsior, aki a fenti kettoert goldot pazarol vizsgaltassa ki magat. Vagy tegye csak gazdagga a fejlesztoket 😊
Saor Alba
Akár angolról németre, vagy oroszra, az biztos jobb, mint a magyarra fordítás.
Nem akarok telhetetlen lenni, de torrentes nincs?
Mivel letöltéseknél nekem megszakad a netem 1-2 percenként.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
@Maala: ez a nyilvános fórum többek között a játékkal kapcsolatos segítségnyújtásra is való; a 'tanulj meg angolul' nem túl segítõkész hozzászólás. Peace.
<keycode>17</keycode><!-- keycode to toggle the map. any other code disables-->
Ebben a sorban írd át bármi másra a számot és elvileg eltûnik.
https://wotinfo.hu
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hát igazi vaddisznó a kicsike.
Anno simán átléptem free xp-bõl, nagy kár volt.
5 meccset mentem vele, 22 kill, meg annyi medál, meg top gun, mint máskor egy hét alatt😊
Már nem emlékszem, hogy ki ajánlotta a T18-at, de ezúton is köszi neki😊
Ui: Ezzel is mindig defeat ma, de legalább már nem érdekel!Az élmény kárpótol, PEDÓZNI JÓÓÓÓÓ😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
HP N40L Microserver + 6 GB RAM + 2T HDD
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Akkor te az idézet kasztba tartozol ezek szerint? xD
kb. 10 luckyt csináltam már az enemynek.... a rekord egynap 2
elsõ csatával csináltam egy Lucky medált az enemy JP-nek... mellé állt a T50/2esünk és nem bírt a k*va anyjával!!!! csak nyomkodta a WASD-t... én meg kilõttem a gecibe és még õ volt felháborodva <#hehe>#hehe>
Mert ez Hápburg
Lézerjet és Aeroplán
Ez mind Hápburg
Dagobert bácsi
Kacsameséi
DuckTales - húú
Sok izgalmat, élményt, rejtélyt átélsz - húú
Míg õserdõn, tûzön-vízen átérsz
De bent a széfben bajban vészben
Félned nem kell, ezt tartsd észben
De ha félsz nézd csak meg a DuckTales-t - húú
Sok izgalmat, élményt rejtélyt átélsz - húú
Míg õserdõn, tûzön-vízen átérsz - húú
A nagy kaland a kacsamesék, DuckTales - húú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
faternak van laptopja is.... meg hosszabbítója is, de inkább bassza meg ahol van mindkettõt 😄
holnap v holnap után már megszokom.... vagy hétvégére mire vége 😄
de am én is ezt írtam.... ha lenne laptopom akkor kint lennék a császárfa alatt, az jó hûvöst ad 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Churchill GC dupla és elite 😄 meglesz a mai sikerélményem is....
nagyon nem erõltetem ma a wotot