World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
E-50re mit ajánlotok, gyüjtsek rá free-t, vagy nem annyira szar stockként? Ha szar, akkor mit vegyek meg free-bõl? Úgy látom lánc kell majd mindenképp.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pales27
A lövés pillanata: nem találja el az sp-t hanem átlõ rajta....

Maala
Grr... Szóval volt egy Su-8 az enemynél a csata alatt, de nem rám figyelt.

Sry tripláért. (És kb egyetlen gold volt az, ami betalált.)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ja nem, sry, volt az enemynél a csata alatt, de nem rám figyelt. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Tegnapi CW-rõl fennmaradt ma a KV-1en a 112mm penes, 85 átlagsebzésû ágyú... T7 csata, no arty -> 2k dmg, 3 kill. Aztán, mivel prio target lettem, kifocusolt a 4 megmaradt enemy a saját 5 tankunk közül. 😄

Szóval szerintem az ilyen 2mp alatt lövöldözõ kis szutykok, mint a Churchill, még nagyszintû csatában is megélnek. 😊

El nem indul, de köszi a tippet!
Ezzel megkönnyíted a letöltéseimet a jövõben.
1x majd meghálálom.<#eljen>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ne mondd ezt!
Csörcsil3 szerintem jobb a nem prémesnél.
Én jobban szerettem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Csak a végére kell írni hogy torrent 😊 Azt nem tudom hogy el is indul-e a letöltés mondjuk.

link

Külön patch file nem hiszem hogy lesz, random számokat tesznek a nevébe úgyhogy nem lehet elõre kitalálni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Egyszerûen imádom a kis dögöt. (prém nélkül)
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2013. június 18. 16:35:20
Jármû: Pz.Kpfw. II Luchs
Szerzett tapasztalat: 1 798 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 611
Csatában elért Achievement: Védõ

Alacsony szinten szerintem a németek mindent visznek.
Pz2, PzC, Luchs, Marder, Hetzer, Pz4, Bison arannyal...

Solten
Churchill III: T6 ban hasznalhatatlan, golyofogo, minimalis fun faktort akkor nyujt ha teletoltod gold-al, talan kijon nullszalldosra meccs vegen. Lassu fosch arty magnes. Anno T5 limitje volt, gyartottad vele a medalokat de fenykora az uj MM besorolassal veget ert.

T14: hasonlo a fentiekhez, annyival hogy furgebb, ha valaki van olyan hulye hogy a lancot takaro lemezt lodozgesse meg steel wallra is eselyes. Amugy vigan pattintgatja a T3-as tankok loveseit... T6-ban szinten ingyenfrag.

Szoval talan az Excelsior, aki a fenti kettoert goldot pazarol vizsgaltassa ki magat. Vagy tegye csak gazdagga a fejlesztoket 😊

Saor Alba

Maala
Legalább akkora bunkóság, mint a google fordítót nem használni, ha idegen nyelven nem értesz valamit.

Akár angolról németre, vagy oroszra, az biztos jobb, mint a magyarra fordítás.

1000 hála!
Nem akarok telhetetlen lenni, de torrentes nincs?
Mivel letöltéseknél nekem megszakad a netem 1-2 percenként.

GabeE3e
Na jó én mentem strandolni.<#pias><#mf2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Igaz, bár én a hozzászólásod második részére gondoltam. Sok játékos németet és/vagy oroszt tanult, az angol tudás hiányát bunkóság felróni nekik. Végül is mindegy, Jacktor már segített neki.
Maala
Nem elég segítség az, hogy olvassa el a readme-t? Többek közt azért is van ennyi ketchupharcos ebben a játékban, mert az embereknek már annyi kreativitásuk sem maradt, ami egy mod kalibrálásához kell.

Eagle16
Ez itt elvileg a teljes 0.8.6-os kliens lenne: link

Köszi próbálkozom..Csak sikerül de ez a sz@r orosz 😊
Hagyd Maalát, mert amúgy is egy <#kocsog> sõt még nagyobb <#kocsog><#kocsog><#mf2><#mf1><#boxer>
Igazán nincs mit 😊

@Maala: ez a nyilvános fórum többek között a játékkal kapcsolatos segítségnyújtásra is való; a 'tanulj meg angolul' nem túl segítõkész hozzászólás. Peace.
\res_mods\Mmap.xml

<keycode>17</keycode><!-- keycode to toggle the map. any other code disables-->

Ebben a sorban írd át bármi másra a számot és elvileg eltûnik.

https://wotinfo.hu

Maala
Beállítod a configfile-ban. Readme.txt-t tessék elolvasni, ha nem megy, angolul megtanulni elõbb.

Letörlöd a modot 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sziasztok.Letöltöttem egy modot és az lenne a kérdésem hogyan tudom kikapcsolni hogy a map felugorjon a bal ctrl-ra.
Mekkora szánalom... akkor viszont minek van cenzúra kikapcsolás, ha ugyanúgy nem lehet kiengedni a gõzt? wg logic 😊

Maala
Jah, valamelyik ostoba noobnak biztos belegázoltam a lelkébe, mert megmondtam neki, hogy a játékintelligenciája egy vibrátoréval vetekszik.

Roger6
Bizony.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Létezik chatban? 😄

Maala
Vááá, sok ostoba szarláma ketchupharcos. Bosszantó, hogy chatban miatt nem lehet megmondani nekik, mennyire szánalmas kotonszökevények.

Hát srácok, a múltkori pedó-tank összesítés után ma sikerült annyira felcseszni az agyam T7-8-9-ben, hogy visszavettem a T18 amcsi TD-t.
Hát igazi vaddisznó a kicsike.
Anno simán átléptem free xp-bõl, nagy kár volt.
5 meccset mentem vele, 22 kill, meg annyi medál, meg top gun, mint máskor egy hét alatt😊
Már nem emlékszem, hogy ki ajánlotta a T18-at, de ezúton is köszi neki😊

Ui: Ezzel is mindig defeat ma, de legalább már nem érdekel!Az élmény kárpótol, PEDÓZNI JÓÓÓÓÓ😊
Sunsetjoy
Lassan már megéri visszakérni a prémchurchillemet is? 30% kredithozam növelés nem olyan rossz azért.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Belinkelem ide, hátha valakit érdekel.

HP N40L Microserver + 6 GB RAM + 2T HDD

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

nagyon úgy néz ki bassza meg! <#nemtudom>
Khm...
Akkor te az idézet kasztba tartozol ezek szerint? xD

nincs.... ja csak egy fasz noob kell aki kilövi a társát....
kb. 10 luckyt csináltam már az enemynek.... a rekord egynap 2
Legalább látod, hogy nem is olyan nehéz összehozni azt a medált. Neked van már? <#idiota>
na bammeg!
elsõ csatával csináltam egy Lucky medált az enemy JP-nek... mellé állt a T50/2esünk és nem bírt a k*va anyjával!!!! csak nyomkodta a WASD-t... én meg kilõttem a gecibe és még õ volt felháborodva <#hehe>
Éljen-éljen, érdemes volt visszakunyizni az M4A2E4-et. +33% profit nem hangzik rosszul.

Vagy fordítva? No mindegy, meleg van..<#idiota>
Azért most figyeltek rá, hogy a lõszerárak régi értéke, ne haladja meg az új érték eladási felét! 😛
Itt az élet hurrikán
Mert ez Hápburg
Lézerjet és Aeroplán
Ez mind Hápburg
Dagobert bácsi
Kacsameséi
DuckTales - húú
Sok izgalmat, élményt, rejtélyt átélsz - húú
Míg õserdõn, tûzön-vízen átérsz
De bent a széfben bajban vészben
Félned nem kell, ezt tartsd észben
De ha félsz nézd csak meg a DuckTales-t - húú
Sok izgalmat, élményt rejtélyt átélsz - húú
Míg õserdõn, tûzön-vízen átérsz - húú
A nagy kaland a kacsamesék, DuckTales - húú

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Eagle16
0.8.6-os gazdasági, hagyományos és prémium lõszer ár, javítási ár, átütési érték változások itt: link

ez hábbör!
pointer4
Akkormeg 😄

Vagy a legrosszabbra készül 😄
feltalálták a hosszabítót is! 😄
faternak van laptopja is.... meg hosszabbítója is, de inkább bassza meg ahol van mindkettõt 😄
Oszt laptopot hova dugnátok bé? 😄 Meddig bírni, 1 óra?
megszokás kérdése 😊
holnap v holnap után már megszokom.... vagy hétvégére mire vége 😄
de am én is ezt írtam.... ha lenne laptopom akkor kint lennék a császárfa alatt, az jó hûvöst ad 😊
Jó kis hideg sörrel ki lehet bírni! 😄 (ehh többet kellett volna vennem<#rolleyes>)
Ebben a melegben még játszani se lehet rendesen. Ha lenne laptopom kimennék a falu mellé és beleülnék a patakba. És még azt mondják milyen jó ott ahol egész évben ilyen idõ van...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

most lépek csak be gamebe 😊
Churchill GC dupla és elite 😄 meglesz a mai sikerélményem is....
nagyon nem erõltetem ma a wotot