World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reméljük itt nem olyan jók mint voltak cod2 hajnalán😄

sok sikert😊

Egy off kérdés:
Másnak is beugrál az oldal baloldalán "Related Searches" sáv?
Én töltöttem le valamit, vagy megnyugodhatok?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Miért vagy ezen meglepõdve😄? Hányszor látok olyat, hogy spotolnak a társak valakit a hegy mögött vagy házak mögött, és a mellettem álló csapattárs rögtön ráfordul és lõni kezdi 😄. Se a hegy se a házak nem zavarják közte és az ellenfél között😄. Így még az 50%os találati arány is szép eredmény😄!
Master91
Sok sikert !
Az tuti...ebben biztos vagyok. De láttam már magas tier-ben 20-30 %-al lövõ embereket is. Már ha azok emberek, és nem egy macska ül ott vagy egy kutya.

28-bõl 15 lövése talált, abból is csak 8! volt sebzõ. Ja, mert egy IS6-ot lõtt ott, ahol úgyse lehet átlõni nem nagy sikerrel, de nagy buzgalommal. ( csak mondom én csak 10 lövést adtam le, de 10 talált, és másfélszer annyit sebeztem mit õ. Hogy lehet ez?)És átlagban lövésenként sebzett vagy 120-at? He-vel lõtt ? Nem értem. Csukott szemmel?

még nem találta meg a belsõ nézetet

Megint olyat láttam...komolyan. Prokhorovka. T28 proto-val fel megy a dombtetõre, és onnan, nem vicc 15 percen keresztül nem mozdult! Onnan lõtt bõszen, találni nem talált csak keveset, de legalább hp-t se vesztett. Beszarás, foglalják a bázisunkat, nem mozdul. Van hátra 5 perc, és az ellenfélnél olyan tankok amiket simán lezúzhatna, de nem mozdul. Jó ott neki. Bokorban. Írtam neki, döntetlen lesz, mozgás. erre vissza kérdez hogy mi van? ANYÁD az van! Hülye. Komolyan, a hülyékkel van a legnagyobb gond, nem az arty-kal, nem a bug-okkal, az ilyenekkel, és erre megoldás sincs.

Amúgy annyit a jó madárról, 51%-os pontossággal lõ, és 6000 csatán is túl van. Hogy lehet ilyen szarul lõni?

JeffDunham
Ace Tanker 113-al
REPLAY

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sajnos németek a kommentátorok.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Most kezdõdik az ESL csatánk az ONS ellen. A második helyért játszunk ellenük.

Steam.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Aki használná a Meltymaps Math mod-ot és a kamera zoom/sniper zoom-okat együtt, annak össze kell fésülnie a két mod avatar_input_handler.xml-jét.

Upsz, elkúrtam.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem szeretem az ilyen sírós posztokat, szóval a komikus oldaláról nézzétek ezt a posztot.
Ha én ilyen csatákba kerülnék a Jagdpanzerrel, összetenném a két kezem, erre ezek? Az egyik csak 1000 a másik meg 3000 (ami még nem is vészes, de itt szar) sebzéssel végez 😄. Ez a nyomorult képes volt 6 lövésbõl 1000 sebzést csinálni T10 tankkal T8ak között 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi, megnézem.

Ha már mod, akkor nincs 8.6. alá day&night mod?

lgfrbcsgo's Changed Sky and Lightening Mod

4 pálya megvilágítását cseréli le(murovanka, airfield, sacred valley, widepark) szerintem szebbek lesznek tõle a pályák (színekben gazdagabbnak tûnnek).

"- SerB nem szokott biciklizni (bár a WG minszki irodájában dolgozók közt sokan), õ ha már utazni kell, vonatozik...

Ja, hogy tudjon vedelni. <#mf1>

Amúgy mi ez a dinamikus kamera? nekem be van kapcsolva, de nagyon sok újdonságot nem látok. Vagy lehet, hogy a zoom mod-ok kinyírják?

Kinek is volt régebben a wot fórumán SerB-es avatarja? Nekem úgy rémlik hogy fox nagyon is favorizálta a bucifejû vodkapusztító pofiját 😮 😄D
Megvásárolva:: Leopard prototyp A' vettél. Elköltöttél : 3 450 000. 
Lassan fájó szívvel el kell költeni a felhalmozott 90ezer free Xp-t.
(és még csak elég se lesz...)
popey8
Detto.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pont"ezért"nincs is angol td-m.

Olyan lassú, hogy a minimapon nem is látszik hogy mozog 😄. De mint az elõbb írtam, ha egyszer odaérek akkor odaérek 😛. Am annyira nem zavar, mert húzom az angol TD-ket is, ott meg hozzászoktam ehhez a speedhez.

Napi kérdezz-felelek!

- A lövések okozta sebzések nem függnek a távolságtól (nem úgy, mint a lövedékek átütési ereje).

- Egyelõre semmiféle páncélvadász-nerf (gyengítés) nincs tervbe véve: "...ha szükséges lesz, majd megoldjuk...".

- K.: "Elégedettek vagytok a 0.8.6-tal?" V.: "Az egy-két héten belül kiderül. Ha több a bevétel, akkor igen, ha viszont kevesebb, akkor nem."

- Folytatva az elõbbi témát: K.: Szóval akkor a projekt csupán addig megy, amíg pénz van benne? (mármint némi iróniával persze...)" V.: "Miért lenne ez ironikus? Az élet bizony így mûködik..."

- Ha debütál a 112, úgy a kínai szervereken végre 2 különbözõ T8-as nehéztank közül is választhatnak a játékosok (112 és WZ-111). "Épp ideje volt már."

- SerB nem szokott biciklizni (bár a WG minszki irodájában dolgozók közt sokan), õ ha már utazni kell, vonatozik - többnyire Moszkva, Minszk és Kijev között.

- A legszembetûnõbb különbség a brit nemzet tüzérsége illetõleg a többi között az lesz, hogy: "...a britek leginkább a teát és teasüteményt (desszertet) preferálják..."

- Valószínûleg ez leginkább az orosz szerverekre vonatkozik: SerB nem igazán javasolja, hogy bárki "SerB" néven regisztráljon a fórumokon, az õ avatárképével (vagy valami roppant hasonlóval) egyetemben, mivel annak rövid idõn belüli, csúnya bann lesz a vége...

- SerB szerint az artik nem lettek ronccsá-nerfelve.

- Ha valakinek nem tetszik a dinamikus kamera, SerB azt javasolja, hogy nyugodtan ki lehet kapcsolni.

- 8-as tieres "tárazós" prémium harckocsik? - "Mihelyst tervbe lesz véve, azonnal szólni fogok.
Eddig 10 van. De igazából így hogy nem szopatnak az artyk, amint odaérek valahová, keményen oda lehet csapni vele.

Hi!
Sebességbõl kifolyó problémák mennyire zavaróak?(13-14? km/h amennyire emlékszem)Mennyire lassan érsz a megfelelõ helyre vele?Nem mintha meg(vissza)venném,de jó pap holtig tanul..

popey8
Hanyadik csatád vele? Fogsz még vele jó sokat szopni, nyugi😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Rég csalódtam ilyen kellemeset valamiben. Féltem attól hogy a Proto egy foshalmaz lesz, erre meg tökre tetszik 😄.

Mintha rossz görgõt lõttél volna is3-on?
A Su152 (ha jól láttam)nem rád nézett,te megijedtél tõle.(Bár én nyugalmi állapotban néztem a videót,te lehet adrenalin roham alatt voltál a csata alatt,szal megbocsátható😊
Ha nagyon"szakmai"szempontból nézem,akkor talán még annyi,h a védekezõ td-tek célpontja(i)t lõttem volna.(Mindketten ua-zt a célt lõjétek.)
A su152? és Is3? alulról nem tudott volna lõni,csak ha megkerüli a sziklát.
(Könnyû így okoskodni,nyugalmi állapotban,más élesben(adrenail hatása alatt)
Nem volt rossz <#alien2>,de javító csomagot+eü kötelezõ.

Elmennek ezek a jóédes....

Megyek elõre, megjelenik egy IS-8 megáll a kép, mire visszajön meghaltam... Biztosan pont így kell mûködnie, hogy szakadjon rájuk egy mázsa...
Hi!
Itt"csak"a vezetõt lõtték ki.Pk,töltõ,célzó helyett..
Ellõtték az ágyút..
Én már kis tierben is használok javító és eü csomagot.

Count Adyn
Én már nem tudnék alap célkereszttel játszani 😄 Látnom kell pörögni vissza a számokat 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Czdano
Gondoltam kipróbálom hogy tudok e streamelni, saját felelõsségre nézzétek! <#idiota> (kritikát szívesen fogadok itt vagy chaten :p)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

meg a keze 😄DD
Meg am megkérdezhette volna hogy a szája is vérzik e 😄.

Legalább kajálni átmentem volna 😄.

inkább nem írom le mit írtam volna vissza a csajnak <#nevetes1><#nevetes1>
JeffDunham
Nagyon off, de akkorát röhögtem rajta hogy zengett a ház. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A személyzetnél a Módosítók mikor várnak elérhetõvé? Már tegnap is kérdeztem de nagyon elsiklottatok felette.

Amikor kijött a 8.6, mentem 4 kört próbából. 3 körben ammo rack-re lõttek, kétszer, vagy háromszor ellõtték a sofõrt és háromszor az ágyút is. Gondoltam, fasza lesz, de úgy néz ki, szerencsére csak a random.

Sunsetjoy
Minap én is badluck-ba voltam. Comettel voltam és felgyújtottak, amit gyorsba eloltottam. És utána még egyszer felgyújtottak😊 Pedig azzal még soha nem kaptam lángra, most meg a 20% kétszer is befigyelt az eséllyel. És emlékeim szerint üzemanyagtartály nem eresztett...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

üdv a f*sz rosszabbik végén! 😊
Ez most kibaszott bad luck vagy...? Cent 7/1. Lövés ammo racket kapok. Megcsinálom köv lövés ammo rack. Elsõ oldalról jött a másik szembõl.
T-54. Lövés ammo rack szembõl. Megcsinálom lövés semmi lövés ammo rack uygan xsak szembõl. Majd 2 lövés múlva a 3. ami be is robbantotta ez már hátulról. Az elmúlt 70 csatában ha kaptam 1et. 2 csatában 5... hát...
wehehhe én minden csatában elküldöm õket a g**be 😄
Az is jó mikor én küldöm a halál faszára a csapatot?

Ha kell szelektálom nemzetiség szerint..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tono34
Így bizony, tessék bemutatni.. 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JeffDunham
Screenshot? Az ilyeneket mutogatni kell! <#idiota> <#hehe> <#nevetes1>