World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
A kommentet meg nem direkt linkeltem .DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Mai napi top #1 game: Beköszön 2-3 ember hogy sziasztok, mondom tök fasza, magyarok. Valamelyik beírja all chatbe hogy "hungary battle", erre kapunk egy válasz hogy "i'm czech", vagy valami ilyesmi. Ekkor drága honfitársaim elkezdték írogatni hogy büdös szlovák, takarodj anyádba, stb stb. Mondom figyu már, cseh a pali, erre meg megkaptam hogy mekkora szar vagyok mert csehszlovákia a szomszédunk <#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

sok kibaszott zöldség..

TOP tank vagyok kv1s sel.

3 lövés, 3 kill.

Erre én vagyok a goldammosnúb..

Szerinted a Pz4 ellen kell gold 3 méterrõl hülyegyerek??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hehehe jaaaa
most is JP2vel lealázom az enemyt de sima lose...
beírom hogy 14 idiot loser noob....
sp beírja 13*
megnéztem csata után a statját...... 14.... 😊
feladom..

ennyi gyépés fogósmûtétes retardált agyhalott barom honnan a faszból jött erre a világra..?

Annyi sperma közül EZEK voltak a legéletképesebbek???

Megállás nélkül csak piros-narancs... Még csak zöld sincs hogy verjem bele.. Hihetetlen..

ja akkor semmi 😊
nekem is van 13 killem.... de akkor még nem voltak medálok 😞
Valaki találkozott már 8.6-on normálisan mûködõ német legénységi szinkronnal? Ha esetleg volt már linkelve, akkor nem olvastam <#rolleyes>
A 2-6 másodperces beakadás kb. 5 meccs után elmúlik, érdekes ...

Nem akkor még nem volt,T28 fullos lett és összegyûlt vele kb 120 ezer xp át nyargaltam a másik td ágra,de azt nem élveztem,hellcat annyiban volt érdekes hogy gyors kis vacak.T30 ami bejön azon az ágon.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

jó neked.... pool medál? vagy akkor még nem volt?
Én meg lökött vagyok mégis T25 AT-vel 12 killt is csináltam.<#nyes>

jaja T25 AT-n T29 féle 105ös van...
ezen meg csak egy 90es lesz... megmutatom neki ki a fõnök!!!!! 😄
Hi.
Akkor mégsem írtam hülyeséget.
Am ügyes vagy!GG

A lényeg,h pozitívan állj hozzá,ezért írtam.Ha szeretsz szaladgálni,az már fél siker(feltéve ha nem nyúltak bele az elmúlt 1 évben abba td-be).
Ha félsz tõle megérzi és megesz a t25/2,éreztesd vele,h te vagy a fõnök.<#alien2>
A t25 emlékeim szerint ott még 1-el nagyobb ágyúval megy,talán ezért írják,h jobb.

jó, de te pro vagy... én meg noob!
Master91
random!
popey8
World of Tanks a'la WG

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

mi a neve annak a csaló módnak amivel át lehet lõni a fedezékeken?

Egy kis kedvcsináló. Ezeket sikerült egymás után letolnom vele 😄.
Am maga a tank nem nagy eresztés, kb olyan mint egy mini Patton, de kellemesen el lehet vele játszogatni. Vagy 2k xp és végeztem is vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Teszt szerveren E50m-el mentem a legtöbbet, ha tudtam 500+ról lövöldöztem vele 😄. Egy csomó körben észre se vettek a végjátékig, és 4-5k-kat sebeztem egyetlen helyrõl, mert meg se kellett mozdulnom vele.

Szóval ez nem csak orosz buff..., bár tény hogy azoknak jobban kellett, mint a németeknek.

De így a német ágyúkkal bõven lehet fixen spot távolságon kívül maradni 😄.
van T25 AT-m 😊 tudom hogy jóóóóó
T25 AT jobb mint a T25/2,azon az ágon egyetlen ami nekem bejön a T30.Többi nem jött be.

holnap írok! holnap veszem meg, mert holnap kezdõdik az akcijó
annak örülnék, tegnap én is szemezgettem vele😊

igyis-ugyis megveszem aztán majd írok egy 15-20 csata után 😊
Arra gondoltam,h papír a t25/2,de ha nem lenne papír(Jtiger szembõl 250mm)a gold ammo korában már átlövik.
Szóval inkább mozgékonyság,mint armor.Nálam,szerintem.Erre gondoltam,amikor írtam neked.<#alien2>
Nem kell félni tõle,erre akartalak bátorítani.Régen mentem vele,akkor nagyon tetszett(kb 1 éve),talán nem nyúltak bele nagyon.

Hi.
"Megváltozik a lövéspontosság kiszámításának mechanikája: a lõszerek szórása a célzókörön belül 20%-kal csökkenni fog, azaz gyakorlatilag pontosabb lesz minden ágyú mert nagyobb eséllyel lõ majd a célzókör közepére."

Nálam ez orosz ágyú buff...No comment részemrõl.
A német ágyúk eddig is pontlövõk voltak.

sosem használok gold ammot 😊
Hát nem tûnt annyira lehetetlennek a helyzet, mint most, amikor 10-es szintû tankokkal nézek szembe a lista legeslegalján...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hi.Szerintem ne félj tõle,igaz kb 1 éve szaladgáltam vele.
Nagyon gyors td..(én a mozgékony tankokat szeretem)Igaz a torony úgy fordul,mint 1 sérült med tornya.
Az,h papír meg semmit nem jelent gold ammo korban.A csapattársaktól félj inkább..
Nekem a prot már lassú volt,ezért nem mentem tovább.
Szerintem ne pazarold a free xp-t.Bye.

132mm pen jó volt tigeren? meg az a "mobilitás"???? naneee, nekem eddig az volt a legdurvább stock tankom 😄
Tiger és JP alap helyzetben sokkal használhatóbb volt, mint ez, legalábbis azzal nem voltak 0dmg-s köreim. Eddig 3 meccset mentem az indiánnal, de 2-n semmit sem tudtam sebezni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tesztszerveren próbálgattam az Excelsior-t, nem gyõzött meg, full gold spam volt, nem igazán lehetett tesztelni a tankot, de múlt héten végül megvettem. Azóta mentem pár kört vele, nekem nagyon bejön, simán lehet medként használni, nagyon gyors heavyhez képest, van armorja, gun viszont mint a T14-esé, 96 pen, gyenge pontokat kell lõni, viszont cserébe van 16lövés/perc, nagyon kellemes kis vas, igazi fun tank.
Mai elsõ köröm vele.
ez ugyanaz mint pl. Tiger, JP, KV-1S, KV-4, IS-3 stb. esete....
ezek is szenvedések amíg nem fullosak!
Ez most komoly? Megveszem a páncélos indiánt két és fél millió kreditért, és kapok egy egész egyszerûen használhatatlan tankot? Ez az ágyú egy sértés a WG-tõl. Mégis hogy képzelték, hogy egy 7-es szinten is csak éppenhogy elég ágyú jó lesz egy 8-as szintû tankra? Agyam eldobom... Még szerencse, hogy 10k kell a felfüggesztéshez, a nagyobb ágyú már megvan, csak nem tudom még rátenni... Azért ez a húzás nem csöppet szánalmas. Mire meglesz az a 10k, olyan botrányos statisztikám lesz, hogy még kétszer annyi meccs fog kelleni, hogy kijavítsam... Köszönöm WG.

az egésztõl félek! 😄 nem! mert nincs kedvem 10k-t farmolni a talpra... utánna meg még 7k-t a toronyra!!! az már 17k :S az nekem meg sokk!
az már 19% exp ami kell a protohoz! így is a maradék 102k exp-t egy hónap alatt fogom összeszedni kb... jövõhónap közepére ha meglesz a proto már örülni fogok
attól a 10mm átütéstõl félsz?😄 nem mindegy hogy 160 vagy 170?😄

na holnap occó lesz a t25/2.... meg is veszem azt irány a T28 proto! 😄
asszem a t25/2-õt meg kimaxolom free exp-bõl... így is félek tõle, nem hogy még stock-on <#wow1>
Szerintem is sokkal jobb lett a patch óta a pontosság. Most vettem a hétvégére egy kv1s-t 75ös crewval, és 82% vele a hit ratem 😊. Pedig 400-500 méterre is lövök, ha nincs más cél. Talál, max nem gyenge pontot 😊. Kíváncsi leszek majd egy pontos ágyúra egy új tankon, hogy milyen lesz a hit ratem 😄.
Próbáltam teszten E50m-et, meg Leopardot is, és E50m jött be jobban 😄.
Jobban tetszett sokkal, szóval a gw panther legénysége már át is költözött egy medbe 😄.

Mentem pár kört artyval is. Szerencsére így jobban lehet érvényesülni, mint 3-4 másik között 😊. Csak a csapat se menjen elõre megdögleni...
Így hogy 1-2 van egy csatában tényleg be tudja tölteni a szerepét, és a campelés is visszaesett. Viszont azt így se nagyon látom, hogy ha az egyetlen arty ellõtte magát, akkor az a 3 enemy aki fixen látta a lövést kihasználná azt a 20-30 másodpercet...😄!
Gottfried
Én nem tudom hogy az MM hogy mûködik de ilyet még nem láttam !!

T6 csatában az egyik oldalra berakott egy T29-et,a másikon csak t6 tankok.(azért megnyertük,a végén 4 enemy ellen sikerült lehoznom úgy 5% maradék hp-vel😊)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Te itt örömködsz, bezzeg szegény artyk 😞. Már nem tudnak gyors tankot 1hitelni, el kell nekik adni a T92-t annyira fos lett.

Viccet félretéve, rohadt élvezetes hogy végre tudok T10 csatát játszani anélkül hogy a férgek miatt kéne lapulnom 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A kínai T8 Prém-Heavy akcióban:

most nem azért de ebben mi a jó???
nézed ahogy egy átlagos gamer játszik egy pz3/4-el???
akkor legalább vmi jó effis gyerek közvetítsen és nyomjon minimum tier7-8at! abból legalább lehet "tanulni" is
Nesu
na most ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

patchaou
Pontosan. Ez a magyarosított hangmod nekem nagyon nem jön be. Akkor már inkább a duke mod, bár az szerintem még nem jó 0.8.6-al 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lehet a magyarosított hang nem jön be neki...
(am nekem sem😊
Nesu
Ez most mit jelent ?

Eagle16
Most mentem az elsõ csatákat a 0.8.6-tal, határozottan jó. Alig van SPG, a lövések pontosabbak, TD-vel végre tudok grindelni Tier 10-ig prémium nélkül is.

A modok persze nem mennek, vagy rosszul mûködnek, szóval azzal még elleszek egy darabig...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Ha nem ilyen hangmodok lennének fönt simán nézném, mert most nem igazán tudok játszani 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem tudom ilyen sound mod van fent de COD ból vágták össze a háttérzajokat..