World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
TOP tank vagyok kv1s sel.
3 lövés, 3 kill.
Erre én vagyok a goldammosnúb..
Szerinted a Pz4 ellen kell gold 3 méterrõl hülyegyerek??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
most is JP2vel lealázom az enemyt de sima lose...
beírom hogy 14 idiot loser noob....
sp beírja 13*
megnéztem csata után a statját...... 14.... 😊
ennyi gyépés fogósmûtétes retardált agyhalott barom honnan a faszból jött erre a világra..?
Annyi sperma közül EZEK voltak a legéletképesebbek???
Megállás nélkül csak piros-narancs... Még csak zöld sincs hogy verjem bele.. Hihetetlen..
nekem is van 13 killem.... de akkor még nem voltak medálok 😞
A 2-6 másodperces beakadás kb. 5 meccs után elmúlik, érdekes ...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
ezen meg csak egy 90es lesz... megmutatom neki ki a fõnök!!!!! 😄
Akkor mégsem írtam hülyeséget.
Am ügyes vagy!GG
Ha félsz tõle megérzi és megesz a t25/2,éreztesd vele,h te vagy a fõnök.<#alien2>#alien2>
A t25 emlékeim szerint ott még 1-el nagyobb ágyúval megy,talán ezért írják,h jobb.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Am maga a tank nem nagy eresztés, kb olyan mint egy mini Patton, de kellemesen el lehet vele játszogatni. Vagy 2k xp és végeztem is vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szóval ez nem csak orosz buff..., bár tény hogy azoknak jobban kellett, mint a németeknek.
De így a német ágyúkkal bõven lehet fixen spot távolságon kívül maradni 😄.
Szóval inkább mozgékonyság,mint armor.Nálam,szerintem.Erre gondoltam,amikor írtam neked.<#alien2>#alien2>
Nem kell félni tõle,erre akartalak bátorítani.Régen mentem vele,akkor nagyon tetszett(kb 1 éve),talán nem nyúltak bele nagyon.
"Megváltozik a lövéspontosság kiszámításának mechanikája: a lõszerek szórása a célzókörön belül 20%-kal csökkenni fog, azaz gyakorlatilag pontosabb lesz minden ágyú mert nagyobb eséllyel lõ majd a célzókör közepére."
Nálam ez orosz ágyú buff...No comment részemrõl.
A német ágyúk eddig is pontlövõk voltak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon gyors td..(én a mozgékony tankokat szeretem)Igaz a torony úgy fordul,mint 1 sérült med tornya.
Az,h papír meg semmit nem jelent gold ammo korban.A csapattársaktól félj inkább..
Nekem a prot már lassú volt,ezért nem mentem tovább.
Szerintem ne pazarold a free xp-t.Bye.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mai elsõ köröm vele.
ezek is szenvedések amíg nem fullosak!
az már 19% exp ami kell a protohoz! így is a maradék 102k exp-t egy hónap alatt fogom összeszedni kb... jövõhónap közepére ha meglesz a proto már örülni fogok
asszem a t25/2-õt meg kimaxolom free exp-bõl... így is félek tõle, nem hogy még stock-on <#wow1>#wow1>
Próbáltam teszten E50m-et, meg Leopardot is, és E50m jött be jobban 😄.
Jobban tetszett sokkal, szóval a gw panther legénysége már át is költözött egy medbe 😄.
Mentem pár kört artyval is. Szerencsére így jobban lehet érvényesülni, mint 3-4 másik között 😊. Csak a csapat se menjen elõre megdögleni...
Így hogy 1-2 van egy csatában tényleg be tudja tölteni a szerepét, és a campelés is visszaesett. Viszont azt így se nagyon látom, hogy ha az egyetlen arty ellõtte magát, akkor az a 3 enemy aki fixen látta a lövést kihasználná azt a 20-30 másodpercet...😄!
Viccet félretéve, rohadt élvezetes hogy végre tudok T10 csatát játszani anélkül hogy a férgek miatt kéne lapulnom 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nézed ahogy egy átlagos gamer játszik egy pz3/4-el???
akkor legalább vmi jó effis gyerek közvetítsen és nyomjon minimum tier7-8at! abból legalább lehet "tanulni" is
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(am nekem sem😊
A modok persze nem mennek, vagy rosszul mûködnek, szóval azzal még elleszek egy darabig...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú