World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mielõtt valaki megkérdezi: 670 meccs alatt 810 killem van a T-54-el és 58%-os gyõzelmi arány.
Ma sikerült találnom egy eszméletlen jó századot, VK3001D-vel mentem, délután egytõl szinte mostanáig együttvoltunk, és 90%-ban nyertünk. Eszméletlen jó volt.
Aztán vége lett, és gondoltam eljött az páncélos indián ideje. Na persze.

Az a 2k sebzés és 3 kill is isteni csoda volt hogy összejött, mert amire rálövök, az lepattan az esetek 90%-ában, ha nem akkor meg critical 0% sebzéssel. Még ha valahogy sikerül is az ellenfél hátába kerülni, akkor sem tudok sebezni. Egész egyszerûen botrányos és játszhatatlan. Az a nagy "szerencsém", hogy a nagyobbik 88-as már megvan, csak a felfüggesztéshet kell még vagy 7k XP, ami nem tudom mikor lesz meg így sebzés nélkül...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én szerintem azért ez is egy rekord😊

Minden lövésem lepattant, vagy mellément.
Nem vagyok egy nagy sniper 65% találati aránnyal, de azért ez nevetséges.
röhögni fogtok de E-75 oldalát tuti lenerfelte Serb titokban....
eddig csomószor simán pattant erõs gunnal is...
most vettem meg 8.6al a vk4502a-t és a 200mm-es pen-es gunjával 500 méterekrõl szarrá lyukasztom az oldalát.... elõtte meg erõsebb gunok pattantak róla..... errõl vki vmit nem vett észre?
vagy csak megint a józanság beszél belõlem? <#pias>
Olybá tûnik, csak szopóágon vagy cimbora :/ Sebaj pár nap alatt elmúlik...talán

Valami nagyon rossz serverre léptél föl. A15-el tegnap csináltam ace tanker-t, embereket 550 méter távolságból lövöldöztem és nem bírtam téveszteni. Eddig is átlõttek, továbbra is fõleg rövidtávon, semmi nerfet nem érzek. Más tankok is megtáltosodtak és két ház között kis résekbe merek lõni amit elõtte nem csináltam.
Artyból kevesebb van nagy tierbe és kevésbé zavaróak. E75-öm szinte minden lövése sebez és megnõtt az átlagsebzés, végre 500 körül üt nem 410-eket. Csak szerencsétlen napot fogtál ki, ennyi.

Nektek nem állt le az xvm játék közben?
Olyasmi hibaüzenettel teszi ezt, mintha nem találna valamit a weben...

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Hát nem tudom, nekem pont ellentétes a tapasztalatom, pedig van angol td-m is. Éppen sokkal jobban megy a játék, nem kell állandóan az arty tûzet figyelnem, és a lövegek sokkal pontosabbak lettek, így a sebzésem is nõt.

Az angol td-k meg mindig is szétlõhetõk voltak csak a teljesen fogalmatlan játékos püfölik a legvastagabb pontokon.

Vissza ne vonják ezt a patchet, végre egy értelmes patch nem csak baromkodás, vagy új ágak.
pontatlan??? te melyik jatekot jatszod?
Vagy add el a nickedet, mint Én :LOL.

Ki kell várni míg SerB lombikanyja ráveszi a fiát, hogy vonja vissza a 8.6-patchet

Érdekes. Nekem az egyedüli bajom a retardált csapattársak. Minden más ugyanolyan mint eddig volt. Vagyis, kicsit pontosabban lehet lõni, ennyi.

Sziasztok! Ma végre volt idõm letesztelni mi változott a 8.6-ban. Élménydús nap volt, csoda, hogy túlélte a billentyûzet. Az angol td-ket At-2,AT-7,At-8 szarrá nrefelték. Minden átlõ már, ill. potatlan lett, mint a picsa. Nagy tierben is élmény volt játszani. Löwévwl, kv-5 tel, tigerII-vel, és e-75-ttel is sok élményem volt ma. Talán az tetszett a leg jobban, amikor E-75 top ágyúval, 6 0hp-s hit, az ellenség gyenge pontjára egymás után... . Gondoltam megkérdezem,szerintetek most mivel érdemes tolni?

Itt kell az xvm-et megszerkezteni csak a minimapot kell beixelni és átmásolni a res mods xvm fileba. Illetve vissza.

Nekem az ilyesmi magas mint nyúlnak a lórács...a játékhoz is gyökér vagyok mielõtt mondanád...<#circling>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
Jobbat Én sem tudok kitalálni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerkessz egyet MVP editorral. Be kell ixelni a minimapot és ennyit.

Lombikba miért lenne f****????<#nevetes1>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Master91
Válasz: Ó, borzalom...
Sziasztok! Segítséget kérek! Valaki linkeljen be legyen szíves egy olyan minimap mod-ot ami kompatibilis a Jactor mod pack-val és benne van a tankok utolsó észlelési helyének mutatása,a max látó-és észlelési távolság jelzõ kör és négyzet.Köszönöm ha valaki tud segíteni...ha nem azt is köszönöm!<#idiota>

Írd meg nekik, hogy ha nem szüneteltetik a prémiumodat, küldesz róla fizetési meghagyást egy ügyvéddel + széttrollkodod az összes közösségi fórumot hogy milyen gelja a World of tanks játék.

Ha erre sem lágyúlnak meg, semmire sem 😄

olvastátok megint a wg-s interjút?

- K.: "Elégedettek vagytok a 0.8.6-tal?" V.: "Az egy-két héten belül kiderül. Ha több a bevétel, akkor igen, ha viszont kevesebb, akkor nem."

- Folytatva az elõbbi témát: K.: Szóval akkor a projekt csupán addig megy, amíg pénz van benne? (mármint némi iróniával persze...)" V.: "Miért lenne ez ironikus? Az élet bizony így mûködik..."

innen üzenem Serb-nek hogy "anyád is így mûködik, amíg van pénz van benne f***" <#vigyor2>
akkor hát rá kell kérdezni külön ismételten

patchaou
Na megjött a válasz ezektõl a buziktól. Arról egy szó sincs, hogy mi lesz a prémiumommal ami csak pörög, de játszani nem tudok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you for contacting our Support Team about your low FPS issue.

First of all, you should ensure that your computer meets the minimum requirement for playing the game, as not meeting the minimum system requirements can result in the game not running correctly.

As a first step, you can clean your cache and preference files, or run this tool, which automatically do it for you :
http://dl-support.wargaming.net/wot/ru/updates/wot_pref.zip

If you are using a laptop or desktop machine with an integrated video card (most likely Intel) accompanied with a dedicated Video Card (Nvidia or AMD/ATI), make sure that your System has the dedicated Video Card selected by default. Depending on your manufacturer, please follow the appropriate link below :
• AMD/ATI http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/LaptopsFAQ.aspx#T3
• Nvidia http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2615/kw/dual%20gpu

Also, it is very important that you update your graphic drivers. By doing so, you can significantly improve your gaming experience. Again depending on your graphic card manufacturer, you can download the drivers here :
• Nvidia http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
• AMD/ATI http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
• Intel http://downloadcenter.intel.com/

Once your drivers are up to date, please try to adjust the game’s graphical settings. To do so, please follow this link and experiment with the lower graphical settings to see if your issue is resolved:
http://worldoftanks.eu/news/4007-adjusting-graphics-settings-version-80/

Should you still experience this problem, please do not hesitate to contact us again with a Dxdiag file attached to your ticket, so we can have a deeper look into your issue for you.

Best regards,

Laure Tristan

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Weekly prize purse: €1,400 + 406.000 gold

Mi a díj az ilyen bajnokságokon?

Kedves egybegyûltek! Örömmel jelentem be, hogy a mai Go4WoT #116 bajnokságon ádáz küzdelmek árán a HUNS - Underdogs csapattagok kiváló teljesítményének köszönhetõen legyõzve a hírhedt The RED Rush: Unity és Team Dignitas.WoT csapatokat; az elsõ helyet szereztük meg.

Videó készül. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

gratula😊

505thZajcev[PT]
Ugy erzem ez most idevalo video 😄

Szép volt!
ez is megvan😊

Master91
Gondolom kell kis idõ a stratégia felállítására
505thZajcev[PT]
tankvalasztas, strategia kidolgozas, idohuzas hogy nezhessuk a streamet 😊

miért telik el ennyi idõ a csaták között?

értem, köszi

Szerintem pedig éppen ezzel az andalító dallammal tették felejthetetlenné. Olyan álomszerû jelleget adtak neki, mintha a zsenialitás és a noobság különbségét akarnák ezzel érzékeltetni. Amúgy nem célzás volt.

Ez aztán meggyõzõ : Ne kezdjek el magyarázkodni, mert semmi tudásom sincsen a CW csatákról :S. Honnan tudod Te ezt ? Telepatikusan látod ? 😄. A stílusoddal lehengerelsz, így biztosan igazad is van öreg harcos:-).
Te kb annyit értesz a CW csatákhoz, hogy ilyen vereségeket produkáltok, amiben kb minden baki benne van 😛.

A kínaiak nem jó tankok a heavy tizest is simán kiszedi az IS 4-is Az 50B pedig használhatatlan, mivel lassan tõlt újra így a löveg elõnye nem jön ki és a páncélja roppant vékony még elõl is :/.

Tudod mik a jók ?! A TD10-es az összes ! T62A, és talán a Leo.

Hajrá srácok, meglesz az!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

505thZajcev[PT]
a 42 tierpontot fel kell tolteni vmivel, es a T1 is tud foglalni!

akkor miért van benne Leichttraktor, ha nem kötelezõ?

na ez most szép volt

505thZajcev[PT]
jah, tier 8 max

505thZajcev[PT]
Egy lovesen mulott... de nezettek a masodik kort 😉

Ilyen bajnokságokon elõírják, hogy milyen tankkal lehet indulni?

Master91
Pont beszart a netem a végén, de látom az eredményt... bocsi a laggért, biztos azért kaptatok csak ki 😄
azért szép volt...

ez nem matchmaker.. ez egy kalap szar!!!

öröm és boldogság

nekem nem (mondjuk én adblockot is használok)

Megvan a hibás.
Valamivel letöltöttem 1 programot.
Törölve, el is tûnt az oldalsáv.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle