World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehehe, na találtam 4 álcahálót depóban meg pár lõszert.... eladtam és most fullos a kicsike 😊
free exp-bõl meg kinyomtam talpat meg tornyot... nézzük az elsõ csatát vele <#circling>
Szpecnyaz meg te kedvet csináltatok a T25/2-höz, veszek én is egyet. <#nevetes1> Bár a 105-öst hiányolom róla...

Lehet hogy zúzmo, de legalább nem áll meg szemben az ellennel, hanem próbálja beforgatni és az oldalát mutatni és nem az E-100 frontját lövi még golddal sem. Ha a játékosok 90% ennyit tudna én már boldog lennék.

Viszont a végén a "Frontharca gondoltunk, mert körüljárni nem olyan muris mint a frontharc" mondat üt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

már csak ez az egy bajom van 😄
Hétvégi záró, ilyenkor szoktam letenni a lantot 2-3 napra péntek esténként (növények, sõt egész arborétum):

Aki meg pénzt akar keresni annak javaslom ma még akciós a T-34:

hát akkor jöjjön aminek jönnie kell!!!!
Megvásárolva:
T25/2' vettél. Elköltöttél kredit: 1 054 800.

T28 Proto here i come!!!! Just wait 1 month! <#hehe>
Jaaaajjjj, mindig beragad ez az auto-célzás, a fenébe...<#csodalk>
Süsük beszabadulnak tesztszerverre oszt T10-el meg gódamóval élvezkednek<#hehe>:

A többi videót is "érdemes" megnézni tõlük!
Kiderül belõlük hogyan látják a játékot a zuzmók.
(a nevetés garantált..."pattintások" Rulz!<#banplz>)
patchaou
Egy volt klántársam is feldobott egy ilyen képet. Nála 6-os van. Amit Én észre vettem, hogy nála 63 fps volt éppen, nálad 33. Szóval lehet hogy onnan ugrik be valamiért az elsõ karakter.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez a verseny így nézett most ki:

"A verseny feltételei:

Nevezni csak is Pz.Kpfw. I Ausf. C tankkal lehet, így mindenki egyenlõ eséllyel indul. Az hogy a tankban milyen modulok, felszerelések vannak, már rátok bízzuk.

A tankban nem lehet lõszer! Ergo lövöldözni nem szabad! Így a csapatsebzés is tiltva van, aki ezt megszegi kizárjuk a versenybõl.

Az ütközés minden formája megengedett!

Csak is a megadott útvonalon lehet versenyezni, aki rövidít, vagy átvág a pályán azt kizárjuk a versenybõl.

12-en állhatnak a startvonalhoz, akiket érkezési sorrendben fogunk kiválasztani, majd a gyakorlószobában.

Maga a verseny minden vasárnap 15:00 órakor kerül megrendezésre.

A futam 3 körös lesz!

Szezonzáró futamon, a 12 legjobb tankos képességeit mérjük össze, a nyertes pedig egy bónuszkóddal lesz majd gazdagabb😊

Hajrá srácok😊"

Valamilyen kupa amit a magyar wot közösség szervez. Egy mapon adott útvonalat kell teljesíteni, a leggyorsabb nyer.
Ez mi is?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

mikor lesz már szeptember???

sok gyépés visszaülhetne az iskolapadba....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

"Gratula a dobogósoknak😊

Viszont picit most bekeményítünk, és aki nem a szabályok szerint viselkedik azt úgy mond de bannoljuk az összes rendezvényünkrõl. Ezt a megtisztelõ címet most ketten meg is kapják:

- gerihun1
- parancsnok70 a (-HRT-) klánból

Akik viccesnek találták akadályozni a versenyzõket, valamint kilõni a 3. helyezett tankot. Nekik köszönhetõen, nem fogunk több nézõt a versenyre vinni!"

(Elképesztõ milyen emberek vannak)
Ami biztosan nem bugos (csak segitségképp):

XMV 4.0
Jimbo for 8.6
Max Zoom mod for 8.6
MAUD damage panel

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sunsetjoy
Ez a nagy számos baromkodás ha jól tudom, akkor az egyik mod hibája - nem tudom, hogy melyiké sajnos. És nem is új, találtam az éven januárban is ilyen hibatopikot.

errortopic

Úgymond ismert bug.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azt szerencsés...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azt szerencsés...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

fura volt minden esetre
ja, és nem volt idõm megbütykölni:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

volt. vagy megjavítod, vagy megvárod amíg megbütyköli a legénység de szarabb lesz a célzás

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hát ez már a kezdetek óta benne van, eddig szerencséd volt azért nem kaptál még ilyen találatot.
Sziasztok!

Volt olyan nektek, hogy szétlõtték az ágyút? Nem "damaged" hanem destroyed, ergo nem tudtam lõni sem. Ez új fícsõr, vagy a 3000 meccsem alatt most jött elõ elsõ ízben?

Köszi elõre is!

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

nekem 1x volt ugyanez 5össel
Himmelsdorfon asszem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Arty nélkül könnyû <#duhos2>
Egyébként csak irigykedek, mert nekem meg sem lett vele a tank ász, és az egyik legfájdalmasabb grind volt az akkori körülmények között 😄

Tono34
Még 3 próbálkozásod van, mielõtt kilõ. 😉 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem meg a 3-as jutott<#hehe>

De csak 1x történt meg az új mappon,sniper nézetben face-to-face próbálok nyílást lõni a másik 110 tornyára erre elõugrott ez.
sziasztok

Hétvégén jelentkezett nálam, többször is, hogy a csata hevében egyszer csak megjelent a képernyõn egy rohadt nagy 1-es, ami késõbb 2-essé változott. Tapasztalt már valaki ilyet, mert ne lehet tõle játszani.

Köszi

Solten
Vicces finaleval... 😊

Victory!
Map: Arctic Region
Date: 24 June 2013 01:50:41
Vehicle: ISU-152
Exp: 4,472 (x2) + Credits: 70,339
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

REPLAY

Saor Alba

Mondjuk a végén meg kellett kérnem a csapatot hogy ne nyírják ki a az uccsó tankot 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elméetben ha bennt vagy ctrl+enter gombbal visszavált nem teljes képernyõre és a beállítást is sztornó.

Yoyo
Köszi, nem vagyok egy nagy szakértõ számgép terén, de ezeket már nem felejtem el legalább😊

Süti random. 😊

Lehet ráteszem, de sajnálom rá a lóvét. Inkább vkzok szabad xp-t, azt legalább élvezem. Csak kár, hogy ilyen szinten használhatatlan stock állapotban.

legközelebb elég lesz, ha beírod start menün belül a keresõ mezõbe, hogy appdata. így nem kell majd a rejtett fájlokat ki-be kapcsolgatni😊

Yoyo
Win7-et használok a rejtett fájlok volt a megoldás, és lám megy is😊 Ezer köszönet nektek😊

xp-t használsz?

- for Windows XP (C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks)

Engedélyezd a rejtett fájlok mutatását.

Yoyo
Mi lehet a baj, ha nekem nincs olyan, hogy appdata?

control+ enter ha jól emlékszem

c:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml-t töröld
Vagy írd át ezt a két változót a megfelelõ felbontásra.
<fullscreenWidth>1680</fullscreenWidth>
<fullscreenHeight>1050</fullscreenHeight>

C:\Users\felh. neved\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks

preferences.xml: jobb gomb szerkesztés és megkeresed azt a sort, hogy fullscreenwidth és fullscreenheight.. átírod

Thank you.

Yoyo
Sziasztok.
Egy nagy problémám lenne:
A beállításoknál rossz felbontást adtam meg elsötétült a képernyõ, kiléptem és most nem enged be. Lehet-e valahol állítani a játékba való belépés nélkül.
Köszi

Direkt szívatod magad, hogy panaszkodhass?
Van hozzá 200k-ért +10% felfüggesztés miért nem veszel egyet?
Simán kihúzhatnál mindent legutoljára a láncot.

https://support.worldoftanks.eu/Tickets/Submit/Index
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Az összes nyûgötöket beírnám Serbnem és felvállalnám az accomat is. Írjátok már le ! Lécce

Természetesen.

Mausbattle: Írj nekik egy ticketet, azt jóvan.
Mondjátok el kérlek mi a support mail címe. Kérdésem van hozzájuk.

Imrusssss
Sziasztok szeretném kérdezni hogy ha nekem van vagyis vettem mondjuk fél évre prémiumot és mellé venék egy olyan csomagot amibe kapok premi tankot, hozzá a garázshelyet és ad hozzá mondjuk 30 nap prémiumot azt hozzá adja a meglévöhöz?

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Akkor nézd meg az enyémet... <#nezze>