World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ilyet még tudok mutatni,holnap megmutatja ma mit csináltál+elmúlt 7 nap+30nap stb.

http://wotlabs.net/eu

Amúgy van ilyen, h valakinek valami bejön a másiknak meg nem. Nekem ilyen volt a Type-T-34, nincs vele rossz statom meg úgy különösebb bajom, de azt tuti, h nem szerettem.
A T25/2 egy qva csúnya tank ebben egyetértünk. <#hehe>
ja és marha ritkán szakaszozok.... 98%-ban solo megy
Nem haragszom meg 😄
Ferdit rüheltem is stockon... rakás szar volt! volt vele kb 35% WR mire mgelett a nagygun meg a motor.... de azóta felnyomtam 60% WR-re 😄
azóta durva megm inden!!!!
t25/2 meg már most fullos.... legényés 80% és van rajta gyorsító... és nem lesz jobb tank attól h 100as legénység lesz benne, nekem nem fekszik... szar, gyenge gun, papír test, és még ronda is! 😄
Ne haragudj meg Fox, több csatád van és jobb játékos vagy mint Én, de alapvetõen rosszul állsz hozzá (megint, aszem a feridt is itt utáltad aztán meg...) Alig mentél pár csatát, délelõtt is van, 75%- crew, felszereléseket nem tudom tettél e rá lehet azt sem. De tényleg nem leszólni akarlak korai még a véleményed. Biztos, hogy nem ez a legjobb tank a játékban, biztos, h nem a legjobb TD 7-es szinten biztos de ha Én kis nyomorék tudtam használni akkor neked is tudni kell 😛. Le merem fogadni, h van egy rakat ismerõsöd menjetek szakaszba, még Én is szívesén megyek veled este felé SU-152-vel mert én meg azt nyüstölöm 😊 Peace! <#zavart1>
Üdv valaki nem tud 8.6 hoz szerver oldali célkereszt modot honnan tudom letölteni?
bár én a napi játékos statisztikára gondoltam

nekem 125 csata 210 kill 58% WR 1195avg damage a jpz4, és marha kellemes TD volt, pedig mindenki mondta, h milyen szar!
köszönöm!

Reaper
Nem rossz tank az! Nagyságrendekkel jobban szerettem, mint a Proto-t, bár az utóbbi idõben kezdem megkedvelni, ami talán azért lehet, mert hanyagolnak az arty-k.😊) Egyébként jó a T-25/2 fullosan, csak nagyon más stílus mint elõtte a Hellcat.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Jelzem a Jpanzer4-el sincs rossz statom<#alien2>
(azt mondjuk tényleg régen csináltam)

A Jpanzer4-él nagyon gyorsan rájöttem,h azzal a 88as-al nem kell Kt/E75 tankokat lõni/magamra vonni a figyelmet.
Nem túl etikus,de a "kicsiket"lõttem.(vagy oldalról a nagyobbakat).

ps:Én mondtam,h ne költsd el a 19k free-t😊

Reaper
Nemtom, nekem pont a fordítottja van ma, mivel eddig már összejött 4 Top Gun, meg 1 Radley-Walters medál is és gyakorlatilag 10 meccsbõl kb. 2 volt szopó csak..😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hi.Beléptem 1 percre a játékba..klikk a statisztikára(fent a csata gomb alatt) aztán klikk az adott tankra és jobb oldalt már mutatja is az adott tanknak a statisztikáit.

Láttam többen tettek be Ace Tankeres köröket, hát erre nagyon jó a hétvége, ilyenkor nagyobb eséllyel összejön. M4A3E8-cal sikerült 4223 dmg csinálni, és az ezért járó nettó 1752 XP-re már megadta.

Victory!
Map: Mines
Date: 2013. június 23. 21:42:41
Vehicle: M4A3E8 Sherman
Exp: 5 256 (x2) + Credits: 65 098
Achievements: : Top Gun, Defender, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Ja, és a meggymagköpködõ volt rajt, szerintem az való erre a tankra. A csapatunk házi versenye döntetlen lett, mivel én többet sebeztem (többiek 3400-at), viszont õk egyel többet öltek 😊 Hiába vakok között félszemû...
A wotreplays-en úgy tûnik ez a legmagasabb damage ezzel a tankka.
Replay

Tanulsága nyilván csak a kezdõ játékosok számára lehet, úgymint Mines-on a középsõ domb fontossága meddel, flankelésre törekedés, növényzet kihasználása rejtõzködésre lövéskor, fedezékhasználat, ami lehet a kezdõkörben lévõ lõszeresládák (lõje szét az ellenfél), illetve az ellenfél tankja is.

nekem is ki kellene hogy rohadjon meg.... de a használhatatlanság mintaképe ez a szar 😞
kínszenvedés lesz!!!!
ehhez képest a jpz4 egy álom TD!
Hi.A munkám része,szal van benne vmi.(Psicho)

+pl a dohányzás abbahagyása is fejben dõl el,nem a nikotin rágótól és tapasztól😊

Count Adyn
Hát jah, nem túl acélos igy stockon😄 Hamár elbasztam rá egy milát kihuzom dögöljek meg napi duplázokkal a protot😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hol lehet megnézni ezeket?

Gondolom nem te vezeted a rohamot,ha már papír..😊
Tudjuk,h mindig az"elsõ"észrevett tankot lövik,tehát a 2. sorból szépen tudsz szurkálni.Az ágyú nem pontatlan.
Passive spot?
Most csak hangosan gondolkodom...kisegítõ erõnek tuti jó.
Gerinctelen dolog,de amíg vki vkivel harcol,nem rád figyel,segítesz a csapattársadnak..

2k átlag dmg nem rossz..Akkor most a winrate esés a gondod?😊

Nem tipikus td+papír+a torony is úgy fordul(mindegyiken USA td),mint 1 sérült torony.Mindegyik stíulból tud 1 keveset,de igazán egyik stíulshoz sem ért(nem lehet medként,td-ként játszani vele).A gerilla dolgokkal próbálkozz.😊(Hit and run pl)

Próbálom tartani benned a lelket,h ne kedvtelenedj el<#alien2>
Nem olyan rossz!

Én elõször a helyesírási szótárt unlockolnám 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ja látom 😄 2 csata 0 kill 500 avg damage és mind a kettõ sima win -.-"
nekem eddig 5/1 win.... szerintem iszonyat gyenge és ezzel kell ilyen baromi sok expt összeszedni, és melyik marha mondta hogy ne költsem el a free exp-met a kifullozására? <#nevetes1>
ha bele gondolok h egy 160as gunnal kellene rohangálom vele ááááá, így is ott tartok h mindjá eladom 😄
Lefogadom, hogy a dominád meg ott áll a hátad mögött és korbáccsal üti a hátad csak, hogy maximális legyen az élmény... 😄

lehet valami ebbe a pszicho dologban egyébként
pl nekem a ferdi elkezdett mûködni mióta felraktam a top csövet

elõtte szánalmasan gyenge statom volt vele, azóta meg egész jó vagyok

ezért is akarom majd kipróbálni a jgp2-t egybõl fullosan

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Count Adyn
Énis megvettem reggel😄 Még csak nyertem vele😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sry fõleg boxbatnak ment 😊

jó oldala T25/2nek? 😄
- fordul a tornya
- lehet vele hull downozni.... õõõõõõõ ennyi 😄 ez nem sok :S
Belton
Hali.

Változott valamit most 0.86 ban a kv1s vagy t150 ? mejiket érdemesebb ki unlockolni mejik használhatóbb t10 ig.

Köszi elõre is

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Közben megnéztem az enyém.
95 csata 60win/35 lost 63% win rate,120kill 80% hit rating.(A total hit rating is 79%...nem lövöldözök össze-vissza)

Az én total statom gyengébb,mint a tiéd.
Bár sok minden közrejátszik a randomban(csapat,pálya,mm stb),de sztem a total stat valamit mégiscsak"mutogat".Jó stat=jó játékos,rossz stat=rossz játékos.
Szal sztem nem kéne,h gondod legyen vele és OT3P-nek sem.
Sok minden fejben dõl el(psi hadviselés),ezért írtam,h"ne félj tõle".
Ha elõre leírod az adott,valószínû az a tank az is marad számodra.
Ne a hibáit keresd(sztem),azt mindjárt észreveszed..Keresd a jó oldalát(sebesség pl)és azt próbáld kihasználni.
(a legtöbb ellenfél mellé szaladsz,vagy mögé és máris megzavarodik,én ezt tapasztaltam.pl csak a toronnyal fordul a test helyett,de nem oktatlak ki,gondolom a statodat nem vetted<#alien2>)Kitartás!

na 4 csata 1 win 9 kill 2000 avg damage ..... ez eddig a T25/2.... el is ment a kedvem a játéktól <#szomoru2>
3000/102000 exp <#wow1>
Eddig birtam, aztán offoltam.

Túl nagy bennem az empátia (talán az apai ösztönök kezdenek meg feléledni bennem) és legszivesebben véget vetnék a szenvedésének. Tényleg sajnálom õket. Néha arra gondolok, amikor jön felém egy 450 effes top tier tank, hogy vérpistike lelki törést szerez miattam mert sebezni sem tudott én meg legyilkoltam.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Akkor most nem lesz nagy meglepetés amit írok: T25/2 szerettem, T28 proto. nagyon szerettem bár a sok arty miatt nem volt egyszerû, T30 sztm. qvajó tank. Bár lehet Én vagyok mazohista. <#nemtudom>
patchaou
Azt többször is elmondja 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Engem a sírógörcs kerülgetett a vége felé. Aztán jött a proto, nem hittem, hogy lehetséges tovább fokozni a szopatást, de a wg-nek sikerült. A T30-nál meg annyira meggyûlöltem az egész amcsi td ágat, hogy az e4-et már meg sem vettem.

Én szerettem, a statot nem tudod megnézni mert melóban vagyok sry. Elnézést, h nem utálom. <#hamm>
WÁÁÁÁ

2:33: "Szájzkriccs" 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hogy lehet egy tanknál a win rate-t felhozni? Az egy tipikus olyan szám ami 90%-ban a csapatodtól függ. Nálam is vannak olyan jármûvek amiknél 65%+ a w.r-em pedig a csaták túlnyomó többségéhez abszolút semmi közöm sem volt.
A legfontosabb dolgok szerintem az átlagsebzés, túlélés... nagyjából ezek.
Én gyûlöltem a T25/2-t, használhatatlan, ócska szar.

Amúgy milyen statod van vele, hogy ennyire dícséred?

3/3 lose.....
nincs olyan h 5-10 bukó ha IS-3al vagy KV-4el megyek vagy bármi tankkal ami kibaszott jó a maga szintjén.... akkor van 5-10 bukó ha szart tankkal mész 😄 és ez a t25/2 szar... kv1s-t szembõl alig viszi <#zavart2>
Hi!Neked is azt tudom mondani,nem rossz kis masina..
Neked már láttam videódat is, a kettõnk stílusa hasonlít.😊

Tono34
Este ha minden jól megy akkor megveszem én is 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Te is tudod,h randomban simán jöhet 5-10 bukó bármikor.Majd 100-150 csatánál nézz 1 dossier cache file-t.
Addig felesleges.

patchaou
Én szóltam 😊 Négyszer vettem meg akciósan és 4 csatám van vele. Majd ha már nem lesz más kihúzni való a franciák elõtt akkor adok neki még egy esélyt 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"Don't give up!!!!
You are a fighter...so fight.
Wake up and live"

Pedig jó az a T25/2. Bár én csak átlagos player vagyok, van vele 187 csatám , 200 valamennyi kilõtt tankom és 63,1% winratem. Effit nem tom megnézni most.
hull downban remejk tank a t25-2.
használd úgy.

ami nekem van fenn.
xvm 4.0
jimbo
4x zoom
vertical tech tree

Ismerõsömmel is beszéltem közben, õ azt figyelte meg, hogy a damage panel utolsó szájegye jelent meg nagyban, ha sebzett 1-et, átváltott annak az utolsó számjegyére, sebzett még 1-et és eltûnt. De a crtl gomb megnyomása esetén azonnal elûnt.

talán ez

szart nem ér... 2 csata 2 lose <#wilting>
azt hiszem nem lesz kellemes ez a 102k exp kifarmolása :S
A legénység a bajod..Szeretsz rohangálni?Na persze nem ész nélkül,de gyors kis tank..
Az armor hiány meg mindegy,ahogy írtam,arannyal átlõnének(ha pl egér lennél)..
Te vagy Benjamin....?Azzal a stat-al nem lehet gond<#alien2>

hát elsõ csata alapján: RAKÁS SZARFOS HULLADÉK :S
már elnyomtam a 17k free exp-t hála istennek.... faszom se szenvedne ezzel a szarral h kimaxoljam 😄 örülök ha meglesz a proto és adhatom el ezt a fost.... igaz nincs rajta töltés gyorsító és a legénység is 75%-os de akkor is fullos és szar :S
Hi!
Ahogy írtam tegnap is,ne ijedj meg tõle..Éreztesd vele,h te vagy a fõnök..<#alien2>
Sztem ne költsd el a 19k free-t amirõl írtál.
Szeretsz rohangálni?(Amx lights,Meds pl?)Ha igen,akkor nincs probléma..
Aztán mutass 1-2 csata eredményt!