World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://wotlabs.net/eu
A T25/2 egy qva csúnya tank ebben egyetértünk. <#hehe>#hehe>
Ferdit rüheltem is stockon... rakás szar volt! volt vele kb 35% WR mire mgelett a nagygun meg a motor.... de azóta felnyomtam 60% WR-re 😄
azóta durva megm inden!!!!
t25/2 meg már most fullos.... legényés 80% és van rajta gyorsító... és nem lesz jobb tank attól h 100as legénység lesz benne, nekem nem fekszik... szar, gyenge gun, papír test, és még ronda is! 😄
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
(azt mondjuk tényleg régen csináltam)
A Jpanzer4-él nagyon gyorsan rájöttem,h azzal a 88as-al nem kell Kt/E75 tankokat lõni/magamra vonni a figyelmet.
Nem túl etikus,de a "kicsiket"lõttem.(vagy oldalról a nagyobbakat).
ps:Én mondtam,h ne költsd el a 19k free-t😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Victory!
Map: Mines
Date: 2013. június 23. 21:42:41
Vehicle: M4A3E8 Sherman
Exp: 5 256 (x2) + Credits: 65 098
Achievements: : Top Gun, Defender, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ja, és a meggymagköpködõ volt rajt, szerintem az való erre a tankra. A csapatunk házi versenye döntetlen lett, mivel én többet sebeztem (többiek 3400-at), viszont õk egyel többet öltek 😊 Hiába vakok között félszemû...
A wotreplays-en úgy tûnik ez a legmagasabb damage ezzel a tankka.
Replay
Tanulsága nyilván csak a kezdõ játékosok számára lehet, úgymint Mines-on a középsõ domb fontossága meddel, flankelésre törekedés, növényzet kihasználása rejtõzködésre lövéskor, fedezékhasználat, ami lehet a kezdõkörben lévõ lõszeresládák (lõje szét az ellenfél), illetve az ellenfél tankja is.
kínszenvedés lesz!!!!
ehhez képest a jpz4 egy álom TD!
+pl a dohányzás abbahagyása is fejben dõl el,nem a nikotin rágótól és tapasztól😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tudjuk,h mindig az"elsõ"észrevett tankot lövik,tehát a 2. sorból szépen tudsz szurkálni.Az ágyú nem pontatlan.
Passive spot?
Most csak hangosan gondolkodom...kisegítõ erõnek tuti jó.
Gerinctelen dolog,de amíg vki vkivel harcol,nem rád figyel,segítesz a csapattársadnak..
2k átlag dmg nem rossz..Akkor most a winrate esés a gondod?😊
Nem tipikus td+papír+a torony is úgy fordul(mindegyiken USA td),mint 1 sérült torony.Mindegyik stíulból tud 1 keveset,de igazán egyik stíulshoz sem ért(nem lehet medként,td-ként játszani vele).A gerilla dolgokkal próbálkozz.😊(Hit and run pl)
Próbálom tartani benned a lelket,h ne kedvtelenedj el<#alien2>#alien2>
Nem olyan rossz!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nekem eddig 5/1 win.... szerintem iszonyat gyenge és ezzel kell ilyen baromi sok expt összeszedni, és melyik marha mondta hogy ne költsem el a free exp-met a kifullozására? <#nevetes1>#nevetes1>
ha bele gondolok h egy 160as gunnal kellene rohangálom vele ááááá, így is ott tartok h mindjá eladom 😄
pl nekem a ferdi elkezdett mûködni mióta felraktam a top csövet
elõtte szánalmasan gyenge statom volt vele, azóta meg egész jó vagyok
ezért is akarom majd kipróbálni a jgp2-t egybõl fullosan
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
- fordul a tornya
- lehet vele hull downozni.... õõõõõõõ ennyi 😄 ez nem sok :S
Változott valamit most 0.86 ban a kv1s vagy t150 ? mejiket érdemesebb ki unlockolni mejik használhatóbb t10 ig.
Köszi elõre is
BF:2-3-4(oORedstarOo)
95 csata 60win/35 lost 63% win rate,120kill 80% hit rating.(A total hit rating is 79%...nem lövöldözök össze-vissza)
Az én total statom gyengébb,mint a tiéd.
Bár sok minden közrejátszik a randomban(csapat,pálya,mm stb),de sztem a total stat valamit mégiscsak"mutogat".Jó stat=jó játékos,rossz stat=rossz játékos.
Szal sztem nem kéne,h gondod legyen vele és OT3P-nek sem.
Sok minden fejben dõl el(psi hadviselés),ezért írtam,h"ne félj tõle".
Ha elõre leírod az adott,valószínû az a tank az is marad számodra.
Ne a hibáit keresd(sztem),azt mindjárt észreveszed..Keresd a jó oldalát(sebesség pl)és azt próbáld kihasználni.
(a legtöbb ellenfél mellé szaladsz,vagy mögé és máris megzavarodik,én ezt tapasztaltam.pl csak a toronnyal fordul a test helyett,de nem oktatlak ki,gondolom a statodat nem vetted<#alien2>#alien2>)Kitartás!
3000/102000 exp <#wow1>#wow1>
Túl nagy bennem az empátia (talán az apai ösztönök kezdenek meg feléledni bennem) és legszivesebben véget vetnék a szenvedésének. Tényleg sajnálom õket. Néha arra gondolok, amikor jön felém egy 450 effes top tier tank, hogy vérpistike lelki törést szerez miattam mert sebezni sem tudott én meg legyilkoltam.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
2:33: "Szájzkriccs" 😄
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A legfontosabb dolgok szerintem az átlagsebzés, túlélés... nagyjából ezek.
Én gyûlöltem a T25/2-t, használhatatlan, ócska szar.
Amúgy milyen statod van vele, hogy ennyire dícséred?
nincs olyan h 5-10 bukó ha IS-3al vagy KV-4el megyek vagy bármi tankkal ami kibaszott jó a maga szintjén.... akkor van 5-10 bukó ha szart tankkal mész 😄 és ez a t25/2 szar... kv1s-t szembõl alig viszi <#zavart2>#zavart2>
Neked már láttam videódat is, a kettõnk stílusa hasonlít.😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Addig felesleges.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
You are a fighter...so fight.
Wake up and live"
használd úgy.
xvm 4.0
jimbo
4x zoom
vertical tech tree
Ismerõsömmel is beszéltem közben, õ azt figyelte meg, hogy a damage panel utolsó szájegye jelent meg nagyban, ha sebzett 1-et, átváltott annak az utolsó számjegyére, sebzett még 1-et és eltûnt. De a crtl gomb megnyomása esetén azonnal elûnt.
talán ez
azt hiszem nem lesz kellemes ez a 102k exp kifarmolása :S
Az armor hiány meg mindegy,ahogy írtam,arannyal átlõnének(ha pl egér lennél)..
Te vagy Benjamin....?Azzal a stat-al nem lehet gond<#alien2>#alien2>
már elnyomtam a 17k free exp-t hála istennek.... faszom se szenvedne ezzel a szarral h kimaxoljam 😄 örülök ha meglesz a proto és adhatom el ezt a fost.... igaz nincs rajta töltés gyorsító és a legénység is 75%-os de akkor is fullos és szar :S
Ahogy írtam tegnap is,ne ijedj meg tõle..Éreztesd vele,h te vagy a fõnök..<#alien2>#alien2>
Sztem ne költsd el a 19k free-t amirõl írtál.
Szeretsz rohangálni?(Amx lights,Meds pl?)Ha igen,akkor nincs probléma..
Aztán mutass 1-2 csata eredményt!