World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek így valóban nincs értelme.

Ez érdekes,mert nekem is feltûnt,h a sebzés ellenére érdekesen számol xp-t.Alig van különbség 1000 és 3000 dmg között.

ez megy egész nap! tök mindegy hogy 0 vagy 1000 vagy 3000 sebzést osztok ki a max exp olyan 2-300 között mozog de inkább 200 vagy 100 körül -.-"

keresek vki szakaszra mert a faszom kivan már a sok nyomoréktól
Tisztára, mint a cigányok, mint amikor bele akarnak kötni valakibe.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezt hogy?Nincs lövésed?Mert ha ez huzamosabb tendencia,akkor helo.

Vereség
Csata: Malinovka 2013. június 24. 18:26:49
Jármû: T25/2
Szerzett tapasztalat: 98
Szerzett kredit: 3 586

ilyen egy átlagos kör 😄
hihetetlen..... nem lehet ezzel mást produkálni csak szar csatát.... szar játékélmyént.... és sok sok vereséget! <#confused>
ha tudtam volna hogy ilyen akkor meg se vettem volna!
Az a jó, hogy az ellenség arty-ját sikerült megúsznom, de a sajátunkat? Azt nem. Az sikeresen belém lõtt. Jajistenemennyifogyatékost.

Az úgy tényleg nem túl motiváló,adj neki még pár napot,nem kell elhamarkodottan dönteni.

valaki morcoska

pedig az lesz......
vereség vereség vereség vereség vereség gyõzelem vereség vereség gyõzelem vereség vereség.....
ejha, 43k-ból elég sok sör kijönne 😄

Wot: Totti93

Ne már!Ne lányoskodj!😊

mi a faszt meséljek?
semmit nem ér!
körönként kb. hoz 100 expt.... szerinted így meddig tart míg megszerzem a protot?????
na mesélj😄

úgy érzem a T25/2 megérett az eladásra!
Eladó szeretett accom.
Több mint 14.000 csata.
Több mint 130 nap prémium.
Nagyon sok prémtank köztük a legendás TYPE 59 !!!
Ára:43.000 alku nélkül.
Tudom hogy nem kevés pénz de számoljatok utána.
KÉPEK ÉS INFÓK

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Természetesen a fasszopó wg and agyhalott serb szerint még büntetni kell a vereséget...😄DD megint fordítva ülnek a lovon...
Játék egyik legnagyobb problémája hogy megbüntet hogy 14 agyhalott idióta szarjankóval rakott egy csapatba... mert hogy ez lesz hogy még jobban bünteti majd a vereséget creditben😄DDDDD

Tehát nem hogy az egyéni teljesítményt kicsit jutalmaznák hogy ne kapjon agyfaszt az ember ilyen csapatokban hanem még jobban megbüntetik..
Nem baj ha rosszabb lesz a WarThunder tankos része akkor is inkább oda rakom majd a lovém!!

dante3
Valakinek védenie kell a bázist! <#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem activ az xvm mert minek.. 12-14 babuin van velem általában akkor minek fusson?😄

Én is Pod-os vagyok. Eddig mindenki normálisnak tûnik/t nekem. Randomban nem nagyon szoktam szakszolni klánon belül, szóval ottani viselkedésrõl nem tudok nyilatkozni.
Egy replay-t azért tölthetnél fel, csak kíváncsiságból.
GG summer gg noob team, nem lehet farmolni sem 15-3 tank van 1000 effy fölött a többiek 600-700 jó ha akad egy 800 as, 3 percesek a csaták jön veled szembe 8 tank mi a faszt csináljon az ember?
elmegyek lövöldözni van mellettem, körülöttem 4-5 tank 1 perc múlva azon kapom magam hogy eltûntek a társak és 3-5-6 ellenséges tank vesz körbe
Reaper
Gondolom egyik sem volt piros..😊)

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Na jó csapatba azért tudni kell kerülni😊)

Azért ez a teljesítmény már tényleg oda basz😄

igen
legjobb mikor a 2 light búji oda

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Eagle16
Megtalálták a legtutibb helyet, hogy egyem a szívüket.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Toby0501
Urak, kérdés.
Az ilyen megengedett?

Ez fõképp 2-nek szól neked és foxbat88fx-nek. Amit most írok légyszíves ne vegyétek kioktatásnak hanem inkább próbáljátok ki vagy vegyétek úgy h meg sem szólaltam.😊 Én felszerelésnek álcaháló,töltésgy., periszkópot használtam. Fullos gunig igaz szar volt de aztán érdekes módon az a 10penet mindent megoldott. Csak bokor mögül szabad vele lõdözni és nem árt bevinni pár arany skulót sem ha éppen azon múlik a csata kimenetele, higgyétek el megéri. Annyit még errõl a tankról h az ágyúja elég pontos fõképp gyenge pontokra érdemes célozgatni vele.
Az ilyenek miatt nem szoktam köszönni a magyaroknak 😄.
Am meg nem szeretek általánosítani, de eddig a POD számomra is elég negatív. Csak az elmúlt pár hétben vagy 2-3 alkalommal okoztak nekem problémát randomban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Talán a legjobbak se azért a legjobbak, mert mindent beütnek, de ezt hagyjuk. Attól mert nagy az effink, nem jelenti azt, hogy "mi" mindenkit beütünk... Ne röhögtess már. Azért mert hogy lássák az emberek a POD tényleges oldalát is, hogy milyen emberekkel lehet találkozni néhol... (troll on)
Nem köll kommunikálni senkivel. Gyakrabban van baj belõle, mint nem. 😊

Biztos menstruált. Te több, mint jó playa vagy, minek foglalkozol ilyennel ennyit?

(troll on: nem tudod hol kell eltalálni egy T29-et? na ugye, hogy a stat meg eff lószart sem ér. troll off.)
POD-ból ismét alkotott az egyik srác rendesen. 3-an voltak egy platoonba, mindhárman POD-ból származtak.
Elején még tudtak köszönni (bár nem mindegyik), de utána jött az arcoskodás, mert nem követtem õket, ezért "megdöglök", ahogy kijelentette szeretetre méltó magyar társunk, "Wordemork Nagyúr":

Majd jött az elsõ lövés, hát honnan máshonnan hátulról, ez egy jellegzetes szimbóluma a magyar társadalomnak:

Visszafordultam, mondom visszalövök egyet, hogy vegye észre magát, de lepattant, õ leadta a 2. lövését belém:

Majd végül hagytam hagyj lõjjön ki, ezzel hagyj legyen boldog, belém eresztett még egy harmadik lövést:

De ahhoz nem volt mersze, hogy kilõjjön, aztán ott vigyorgott, mint majom a farkának, de ennek ellenére mégis megnyertük a meccset, de az orvosi ellátásra szoruló társunk (csak neki röviden: "fogyatékos") ment elõre meghalni és tán 0 sebzéssel zárt, ha jól emlékszek 😄

A csávónak nem tetszett, hogy nem "csicskáztathat", ami rám nem is nagyon jellemzõ, mert nem hogy egy ismeretlen pofát nem követek, hanem még a szakasztársaimmal se szoktam együtt mozogni, ha arról van szó...

Na meg ez mindent elmagyaráz:

http://noobmeter.com/player/eu/Wordemork <-> http://noobmeter.com/player/eu/WorldOfWar

Van különbség elég sok, de rákötelez, hogy kövessem õket, különben "megdöglök" 😄
Mindegy kikapcsoltam, de ilyet. Nem egy perccel korábban, nem egy perccel késõbb. Pont a lehetõ legrosszabbkor. Ha egy perccel elõbb...érdekelte volna a francot. De ezt a társítást majd kipróbálom.

társítsad a steamhez a wotot és akkor nem fog frissítgetni miközben játszol.. legalább is nekem még sose volt vele gondom

Nem hiszem el! itt helyben meg üt a guta. Szét vet az ideg. Megõrülök. Végre azzal a szájbakúrt Tiger II-vel tier 8-ba rakott. Végre nem fogyatékosok közé. Jó pályára.
Hohó...végre! Eljött az én idõm...de a faszt! FASZT! Mert el kezd mint fene szaggatni meg laggolni a játék, leesik az FPS, mi fene?

Amúgy az én hülyeségem. Vagyis részben. Mert miközben WoT-oztam, a steam bekapcsolva maradt, és bõszen pont ezalatt a csata alatt kellet neki valamit frissíteni...ami agy haza vágta az egészet...
Az egy dolog,hogy kikapcsolhattam volna, de hogy pont akkor frissít amikor végre valaháta jó csatát mehetek? Ilyen nincsen, erre mennyi az esély? Ez hihetetlen.

miért lenne OFF? 😊
örülök h végre neki lát a WT a tankosnak is.....
már várom nagyon! 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fõleg mikor fedezékbõl akar tüzelni és óvatoskodik elõre, azt dugja ki elõször <#eplus2>

Szembõl nézve a tetején a kibúvónyílás például.

Kv1s sel gyönyörûen lehet 3-400 as sebzéseket bevinni.

AT-en hol vannak a gyenge pontok elõröl Mert nem nagyon tudo.
amiért utálunk is kellõképpen...

Az AT ket majdnem annyira rühellem mint a type59 et.

Bár most mintha jobban sérülnének a weakspotokon az AT k.

Kicsit off, de a képek miatt megéri.

A Gaijin kubinkaban járt

Az biztos, hogy addig nem halok meg egyszer el nem jutok én is ide.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Eagle16
A brit TD-k nagyon jók, csak ajánlani tudom õket. AT-15-nél járok éppen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Trucker39
Szép búcsú a Su-152-tõl (utolsó kör volt vele, mert meglett az xp a nagyobbik testvérére):

Su-152

Hali. Jelenleg egy Su100 és egy object 704-em van szeretnék egy nem trollos Td-t olyan 8-as szint körül. Britt Td-ek nézem. Milyenek? Erõsnek tûnik a front es gyorsnak az àgyù.
http://www.noobmeter.com/

bár ez elég érdekesen mûködik: az utolsó 1000 csatám alatt mentem 1009-et. Érdekes.😛

Akkor következzen egy lista arról, hogy miért jobb a tier 7-es T25/2, mint a tier 6-os Hellcat:

https://wotinfo.hu

na 10 csata elég volt mára a t25/2vel... össze szedtem vele 6000 expt...
még 94.573 van hátra
(gringóóóó mikor ér ide már a pilánkád??????<#smile>)