World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keresek vki szakaszra mert a faszom kivan már a sok nyomoréktól
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Malinovka 2013. június 24. 18:26:49
Jármû: T25/2
Szerzett tapasztalat: 98
Szerzett kredit: 3 586
ilyen egy átlagos kör 😄
ha tudtam volna hogy ilyen akkor meg se vettem volna!
vereség vereség vereség vereség vereség gyõzelem vereség vereség gyõzelem vereség vereség.....
Wot: Totti93
semmit nem ér!
körönként kb. hoz 100 expt.... szerinted így meddig tart míg megszerzem a protot?????
Több mint 14.000 csata.
Több mint 130 nap prémium.
Nagyon sok prémtank köztük a legendás TYPE 59 !!!
Ára:43.000 alku nélkül.
Tudom hogy nem kevés pénz de számoljatok utána.
KÉPEK ÉS INFÓK
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Játék egyik legnagyobb problémája hogy megbüntet hogy 14 agyhalott idióta szarjankóval rakott egy csapatba... mert hogy ez lesz hogy még jobban bünteti majd a vereséget creditben😄DDDDD
Tehát nem hogy az egyéni teljesítményt kicsit jutalmaznák hogy ne kapjon agyfaszt az ember ilyen csapatokban hanem még jobban megbüntetik..
Nem baj ha rosszabb lesz a WarThunder tankos része akkor is inkább oda rakom majd a lovém!!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egy replay-t azért tölthetnél fel, csak kíváncsiságból.
elmegyek lövöldözni van mellettem, körülöttem 4-5 tank 1 perc múlva azon kapom magam hogy eltûntek a társak és 3-5-6 ellenséges tank vesz körbe
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Azért ez a teljesítmény már tényleg oda basz😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az ilyen megengedett?
Am meg nem szeretek általánosítani, de eddig a POD számomra is elég negatív. Csak az elmúlt pár hétben vagy 2-3 alkalommal okoztak nekem problémát randomban.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(troll on: nem tudod hol kell eltalálni egy T29-et? na ugye, hogy a stat meg eff lószart sem ér. troll off.)
Elején még tudtak köszönni (bár nem mindegyik), de utána jött az arcoskodás, mert nem követtem õket, ezért "megdöglök", ahogy kijelentette szeretetre méltó magyar társunk, "Wordemork Nagyúr":
Majd jött az elsõ lövés, hát honnan máshonnan hátulról, ez egy jellegzetes szimbóluma a magyar társadalomnak:
Visszafordultam, mondom visszalövök egyet, hogy vegye észre magát, de lepattant, õ leadta a 2. lövését belém:
Majd végül hagytam hagyj lõjjön ki, ezzel hagyj legyen boldog, belém eresztett még egy harmadik lövést:
De ahhoz nem volt mersze, hogy kilõjjön, aztán ott vigyorgott, mint majom a farkának, de ennek ellenére mégis megnyertük a meccset, de az orvosi ellátásra szoruló társunk (csak neki röviden: "fogyatékos") ment elõre meghalni és tán 0 sebzéssel zárt, ha jól emlékszek 😄
A csávónak nem tetszett, hogy nem "csicskáztathat", ami rám nem is nagyon jellemzõ, mert nem hogy egy ismeretlen pofát nem követek, hanem még a szakasztársaimmal se szoktam együtt mozogni, ha arról van szó...
Na meg ez mindent elmagyaráz:
http://noobmeter.com/player/eu/Wordemork <-> http://noobmeter.com/player/eu/WorldOfWar
Van különbség elég sok, de rákötelez, hogy kövessem õket, különben "megdöglök" 😄
Hohó...végre! Eljött az én idõm...de a faszt! FASZT! Mert el kezd mint fene szaggatni meg laggolni a játék, leesik az FPS, mi fene?
Amúgy az én hülyeségem. Vagyis részben. Mert miközben WoT-oztam, a steam bekapcsolva maradt, és bõszen pont ezalatt a csata alatt kellet neki valamit frissíteni...ami agy haza vágta az egészet...
Az egy dolog,hogy kikapcsolhattam volna, de hogy pont akkor frissít amikor végre valaháta jó csatát mehetek? Ilyen nincsen, erre mennyi az esély? Ez hihetetlen.
örülök h végre neki lát a WT a tankosnak is.....
már várom nagyon! 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kv1s sel gyönyörûen lehet 3-400 as sebzéseket bevinni.
Az AT ket majdnem annyira rühellem mint a type59 et.
Bár most mintha jobban sérülnének a weakspotokon az AT k.
A Gaijin kubinkaban járt
Az biztos, hogy addig nem halok meg egyszer el nem jutok én is ide.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
bár ez elég érdekesen mûködik: az utolsó 1000 csatám alatt mentem 1009-et. Érdekes.😛
https://wotinfo.hu
még 94.573 van hátra
(gringóóóó mikor ér ide már a pilánkád??????<#smile>#smile>)