World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kis barátod sztyeppe vagy mi.. érdekesen moderál.. mert nem tudom mit keresnek film linket a wot topicban meg mentõ autós képek amit õ linkel.. az nem off topic? Majd ha ilyeneket akarok nézni bemegy egy olyan topicba...
Szerintem ezzel a topiklakók jó része is egyetért. Ha nem tetszik, akkor menj és boldogíts más fórumot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
100mm-es frontpáncélzatot terveztek neki (80mm csak a prototípuson volt) és 20-25km/órás csúcssebességet.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként nem tudom miért, de errõl a mapról nekem egybõl a Battlefield jutott eszembe. <#nemtudom>#nemtudom>
A 80 mm-es páncél ígéretes ezen a szinten, de ha 20 km/h lesz a vége a játékban is, az nem lesz épp pozitív hatással a játékélményre 😊
PzIII frontpáncél és fegyverzet mozgékonyság nélkül kicsit halovány lenne. Viszont kommentek közt szóba került, hogy elméletben megkaphatná a PzIV féle 105-öst is... Na azzal már fontolóra venném 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Igaz,legalább nem vágom haza a rendszert.
Növeli a játéktudást.
(A múltkor féláras volt, és megtetszett marchizor batchatjén. 😄)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Érdekes lesz az a "Durcsburcsvágen 2 " T3-as ágyúval. Amit itt top ágyúnak ír az van a Panzer III-on is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez akkor volt mikor a foglalásért járt bónusz

wot nick: PsychoTrooper
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tier9es 3x próba,feladtam a duplát mára nagy tierben.Köszönöm 8.6,h egyengeted a statom.
Szóval van valami megoldás?Thx.
Forrás:
http://ftr.wot-news.com/2013/06/26/supertest-leaked-vehicles/
További 2 orosz médiumról is vannak kiszivárogtatott képek 😉
Én személy szerint örülök, hogy végre nem t7-ben fog kezdõdni a német heavy ág, hanem náluk is lesznek kisebb nehéz tankok is, mint az összes többi nemzetnél.