World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itten!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bár ahogy látom Maala is 7000+ sebzése köröket rak ki róla.
Elmentek ti a tudjátok hova. <#mf1>#mf1><#puszi>#puszi><#taps>#taps>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Baz, ez nekem miért nem jutott eszembe eddig? <#lama>#lama><#buck>#buck>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Meg kell próbálni a"psi"hadviselést is,amikor csak lehet:"Cmon losers..try to kill mn..no cap."
Õk meg felvették a kesztyût<#alien2>#alien2>
Ha nem is lepattanót kaptál,de valamire emlékeztem...Gondolom az amx 12t kifogyott a végére<#alien2>#alien2>
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Amúgy meg mindenki az, aminek vallja magát. Ha te egyiknek sem, hát egyiknek sem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
No, pöcs óta elsõ napom. Valamivel pontosabbak az ágyúk, de ugyanúgy elõjön néha a földmûves effekt (szarrá lövöm a földet a tank elõtt), a spot rendszer még mindig produkál érdekes dolgokat, az arty nerf szart sem ér ha a sebzésükhöz nem nyúlnak. Igaz kevesebb balfasz játszik velük és valamivel jobban játszható magas szintû tankokkal. A motor még mindig egy rakás szar. Örülök ha nem zuhan minden meccsen 25-30 FPS-re, sniper módban 90-100, más játék vígan megy. Rengeteg a barom ezen a téren nincs változás, arra nem tudom mit lehetne kitalálni...
Igaz szerencsés lepattanók is voltak neki,vagy valami ilyesmi,de az érdembõl természetesen nem vont le semmit.
Nem láttam még, de tervbe van véve.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Gyûlölöm az artykat, de a hummelt kipróbáltam. 38 sec töltési idõ, semmit nem találsz el és alig sebez, mind ez úgy hogy 6-os arty lett.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Én most ezt a 2 filmet várom nagyon:
Persze messze nem annyir ahatásvadász, mint a hasonló amerikai filmek.
https://wotinfo.hu
http://wotlabs.net/eu/player/lammaer
Csata: Sand River 2013. június 26. 12:15:35
Jármû: WZ-120
Szerzett tapasztalat: 59
Szerzett kredit: 6 120
Ez igen játszhatatlan lett, mezõ közepén álló JT-k, ez igen, úgyse tudják kiszedni hulldownban sandriveren, meg hasonló nyalánkságok. Azt hittem én is jobb lesz kevesebb artyval, de szarabb lett végülis. Mondjuk 1-2 peccs és a TD-k is megkapják a maguk nerfjét, addig lehet WT-zni 😄