World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos, hogy figyeli. Ha jól emlékszem pár béna mozdulat korábbi csatákban és egy rosszkor elémmászó tank miatt bekékültem egy csatára.

Azt nem tudom, tierenként számol-e és akkor hogy?

egy kis pontosítás:
-Az IS-4 frontpáncélja NEM LETT nerfelve a 0.8.6-os patchben.
patchaou
Valamennyire visszamenõleg azért biztos figyel a rendszer. Én többnyire tartózkodom a csapattársaaim szándékos sebzésétõl. Nagyon ritkán gurul el a gyógyszer, de akkor jó messzire 😊 Pl volt hogy full hp-ról szedtem le egy T34-et amibe azért kellett lõni hogy elfogyjon és még csak be sem kékültem, igaz nem is emlékszem ez elõrtt utoljára mikor lõttem ki sajátot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

-Az IS-4 frontpáncélja nerfelve lett a 0.8.6-os patchben.
-0.8.7-után NEM lesz az oroszoknak Tier V-ös könnyûtankja. A T-50 Tier 4-es marad, és a T-34-be fog vezetni, az MT-25-t pedig a KV-1S-bõl lehet majd kifejleszteni.
-A KV-1S 122mm-es lövegét nem fogják nerfelni, a páncélátütése történelmileg hiteles, a sebzését meg akkor módosítják, ha úgy látják jónak.
-Storm megerõsítette, hogy a lövedékek tömege nem számít bele a tank tömegébe.
-Majd át lehet képezni a legénységet másik pozícióba is (pl. parancsnokot rádiósnak, stb.), ha egyszer elkészülnek ezzel a funkcióval.
-Érdemes megfontolni a felderítõ tankok moduljainak kifejlesztési sorrendjét, mert a modulok tömege nagyban befolyásolja a tank menettulajdonságát.
-Át lehet lõni a tankon teljesen, amíg a tízszeres ûrméret szabály életben van. (Például egy 150mm-es löveg maximum 1500mm-en tud áthatolni.)
-A VK4502P nem lesz prémium tank.
-A Maus prototípusának ötletét egy nemrégiben publikált német könyvbõl vették a fejlesztõk.
-SerB szerint német kérésre lett a Wittman medál átnevezve.
-A jármûvek álcaértékébe a legnagyobb mértékben a jármû szélessége számít.
-A T92-nek azért veszett el a top motorja a patch után, mert nem volt rá szüksége.
-A fejlesztõk nem kapnak ingyen tankot, meg kell venniük õket saját pénzbõl.
-A jármûvek javítási költsége nem a jármû teljesítményéhez van mérve.
-A tank duda ötletét elvetették a fejlesztõk.
-Az egyesített felhasználói fiókkal az ezüst nem lesz közös a WoT-ban és a WoWp-ben.
-Új Tier 7-es prémium nehéz tank? Nem mostanában lesz.
-A 112 és a WZ-111 közötti különbség csak a páncéltest alakjában van.
-A WZ-111 és a Type-62 megvásárolható lesz a játékban is hamarosan. (Legalább is az orosz szerveren).
-A T-50-2 nem lesz prémium harckocsi.
-Új Tier 8-as prémium jármûvek? Majd ha elérkezett az idõ.
-Az esti csaták még mindig tervbe vannak véve, SerB mesélni fog róla egyszer.
Hát csodák még elõferdülhetnek nálam is😄
Hi.Én sem gondolom,h van nekik 100k ember,aki ezekkel foglalkozik<#alien2>

nem.... hanem hogy a sok capelés meg defelés következtében ezzel a tankkal a "legjobb" az effim XD <#rinya>
voivod32
Mi? Az, hogy rájöttél, a T25/2 egy kurva fasza Td?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

csak abban a csatában voltam kék, aztán levette rólam a rontást

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Írták is, hogy team damage, team kill riportokkal nem foglalkoznak. Be van építve, hogy mennyi lehet, ha túl sok, kékülsz. Ha még több, ban. Ótómata.

De azt el tudom képzelni, hogy baxtak tier szerint megcsinálni, aztán a jagdpacival két véletlen lövéssel kékíted magad, a pancerkettõvel meg lövöldözhetsz boldog boldogtalant egy álló napig.

Hehehe. Király. 😊

1 éves bant kapnék ha a report system nem lenne kamu....
sok gyökeret minden meccsen elküldöm a jó k.....
csomószor TK-zok szándékosan.... mindenki írja hogy report report...
egynap begyûjtök vagy 100at! mégse kaptam sose semmit miatta 😊
nemá'.. 😞

Tono34
Ezért írtam egyszer a supportnak, bár kitiltotta a 3 idiótát azért írta, hogy inkább a játékbeli feljelentõt használjam, nem akartam neki írni, hogy akkor soha semmi sem fog történni ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

report system is fake! 😄
de bassza meg miért nem tiltják ki a teamkillereket?!?

Vagy ne csak 5 report legyen mert az max 1 csatára elég...

Egész nam engem lõ a saját csapat.. Vagy a magas effeseketet mindig megtalálják az idióták???

4hp-m maradt Indien-Panzeren, rámlõ szembõl a JgPII, és lepattan... <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyon-nagy <#nevetes1><#nevetes1>

WOT nick: tepi1

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszönöm a linket kb tudtam hogy mire adja de így már egyértelmû is hogy mennyit.
ha ezeket kiadják lesz itt még kemény nerf 😄

büdös kis szarházi csíra hetzerrel lövöldözi a csapattársakat mire kilövöm és én leszek kék....

Nem számít bele. De a kill, a spot a def, a cap igen.

Itt a lista

Nem számít bele. Általában azért kapnak mások több xp-t ugyanannyi sebzésre, mert nagyobb tankokat sebeztek, vagy mert õk elöl voltak, és maguknak spottolták a célpontokat, te meg hátulról lövöldöztél, mások által felderített célokra, amire ugye te alapból csak fél xp-t kapsz.
egyáltalán nem rossz a jpz4

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Victory!, JagdPz IV, El-Hallouf, 6/27/13 7:20 PM: 1,021 nXP, 2,144 dmg
Ász pancser ha érdekel hátha meghozza a kedvedet.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a lehetséges sebzés vagy a kapott találatok száma bele számít-e a kapott exp-be vagy azért kapnak néha több exp ugyan arra a statra mert jobb a szorzója a tanknak?

😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ágyú*

JeffDunham
Ez van? <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na majd a Proto a tetû sebességével...
Bár már én is ott tartanék...amúgy már el is felejtettem milyen kis kellemes az alap áfyú a T25-ön

ennyi debilt megint

Na igen, én is benéztem már párszor a tank ágyúk TD-s változatai miatt.
Hodor...?

Pedig szép ábránd volt x( Kössz hogy szólsz😊
Nem akarlak kiábrándítani, de KT-ra nem az a 105-ös megy ami a Jagdpantherre.
Asszm veszek egy nagy levegõt és visszaveszem a Jagdpanzer IV-et és ha belepusztulok akkor is összeszedem azt a 20 k xp-t a Jagdpantherhez. Régi idõkben olyan undort kaptam attól a tanktól, ki is dobtam a francba... De így legalább meglesz Ferdihez meg a KT-hoz majd a 105-ös, meg P tigrissel megvan a Ferdi középsõ motorja.
popey8
Újra és újra fel tud bosszantani az ilyen<#violent>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Win / átlagcap / átlagdef pontok az emlúlt 1 hét visszafele
66% 0 cap 2.17def (18csata)
60% 1.93cap 1.27def (15csata)
65% 0.74cap 0 def (37csata)
71% 1.14cap 14.29def (7csata)
77% 4.55cap 0.18def (22csata)
83% 0cap 0cap (6csata)
60% 4.1cap 6.8def (10csata)

azért megfigyelhetõ egy kis összefüggés
hehe muszáj 😄
sajna mostanában muszáj capolnom ha nyerni akarok....
meg muszáj védenem mert senki se foglalkozik bázissal
T25/2 viszonylag gyors így vissza tudok érni/elõre tudok rohanni ha kell...
ezért torzítja a képet elég durván ez a 2534 effi vele 😊
Igen láttam de úriember ilyenrõl nem tesz említést...😉

Master91
Sajnáltatás ment pár napja...
de szar! 😄
csak túlzásba vittem a capot meg a resetet xD
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Na most akkor mégse szar a T25?
Mert pár napja még az volt...

Leo protra valami taktikát?
Eddig van rajta: Nagy puska, meg talp. Ha hátul maradok snipolni, az nem jó, mert fullos camo mellett is, fél pályáról spotol a leggagyibb heavy tank is. Ha elõre megyek, akkor meg 11,76 sec-ig tölt... páncél ugye nincs, gun depression sem a legjobb.
So ki, hogy használta? Gondolom motor+torony, majd sokat dob azért rajta, vagyis remélem...
TIER 2 BE MÉG MINDIG A PZ2 A KIRÁLY