World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem tudom, tierenként számol-e és akkor hogy?
-Az IS-4 frontpáncélja NEM LETT nerfelve a 0.8.6-os patchben.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
-0.8.7-után NEM lesz az oroszoknak Tier V-ös könnyûtankja. A T-50 Tier 4-es marad, és a T-34-be fog vezetni, az MT-25-t pedig a KV-1S-bõl lehet majd kifejleszteni.
-A KV-1S 122mm-es lövegét nem fogják nerfelni, a páncélátütése történelmileg hiteles, a sebzését meg akkor módosítják, ha úgy látják jónak.
-Storm megerõsítette, hogy a lövedékek tömege nem számít bele a tank tömegébe.
-Majd át lehet képezni a legénységet másik pozícióba is (pl. parancsnokot rádiósnak, stb.), ha egyszer elkészülnek ezzel a funkcióval.
-Érdemes megfontolni a felderítõ tankok moduljainak kifejlesztési sorrendjét, mert a modulok tömege nagyban befolyásolja a tank menettulajdonságát.
-Át lehet lõni a tankon teljesen, amíg a tízszeres ûrméret szabály életben van. (Például egy 150mm-es löveg maximum 1500mm-en tud áthatolni.)
-A VK4502P nem lesz prémium tank.
-A Maus prototípusának ötletét egy nemrégiben publikált német könyvbõl vették a fejlesztõk.
-SerB szerint német kérésre lett a Wittman medál átnevezve.
-A jármûvek álcaértékébe a legnagyobb mértékben a jármû szélessége számít.
-A T92-nek azért veszett el a top motorja a patch után, mert nem volt rá szüksége.
-A fejlesztõk nem kapnak ingyen tankot, meg kell venniük õket saját pénzbõl.
-A jármûvek javítási költsége nem a jármû teljesítményéhez van mérve.
-A tank duda ötletét elvetették a fejlesztõk.
-Az egyesített felhasználói fiókkal az ezüst nem lesz közös a WoT-ban és a WoWp-ben.
-Új Tier 7-es prémium nehéz tank? Nem mostanában lesz.
-A 112 és a WZ-111 közötti különbség csak a páncéltest alakjában van.
-A WZ-111 és a Type-62 megvásárolható lesz a játékban is hamarosan. (Legalább is az orosz szerveren).
-A T-50-2 nem lesz prémium harckocsi.
-Új Tier 8-as prémium jármûvek? Majd ha elérkezett az idõ.
-Az esti csaták még mindig tervbe vannak véve, SerB mesélni fog róla egyszer.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De azt el tudom képzelni, hogy baxtak tier szerint megcsinálni, aztán a jagdpacival két véletlen lövéssel kékíted magad, a pancerkettõvel meg lövöldözhetsz boldog boldogtalant egy álló napig.
sok gyökeret minden meccsen elküldöm a jó k.....
csomószor TK-zok szándékosan.... mindenki írja hogy report report...
egynap begyûjtök vagy 100at! mégse kaptam sose semmit miatta 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vagy ne csak 5 report legyen mert az max 1 csatára elég...
Egész nam engem lõ a saját csapat.. Vagy a magas effeseketet mindig megtalálják az idióták???

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WOT nick: tepi1

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ász pancser ha érdekel hátha meghozza a kedvedet.
😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Bár már én is ott tartanék...amúgy már el is felejtettem milyen kis kellemes az alap áfyú a T25-ön

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
66% 0 cap 2.17def (18csata)
60% 1.93cap 1.27def (15csata)
65% 0.74cap 0 def (37csata)
71% 1.14cap 14.29def (7csata)
77% 4.55cap 0.18def (22csata)
83% 0cap 0cap (6csata)
60% 4.1cap 6.8def (10csata)
azért megfigyelhetõ egy kis összefüggés
sajna mostanában muszáj capolnom ha nyerni akarok....
meg muszáj védenem mert senki se foglalkozik bázissal
T25/2 viszonylag gyors így vissza tudok érni/elõre tudok rohanni ha kell...
ezért torzítja a képet elég durván ez a 2534 effi vele 😊
csak túlzásba vittem a capot meg a resetet xD

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Mert pár napja még az volt...
Eddig van rajta: Nagy puska, meg talp. Ha hátul maradok snipolni, az nem jó, mert fullos camo mellett is, fél pályáról spotol a leggagyibb heavy tank is. Ha elõre megyek, akkor meg 11,76 sec-ig tölt... páncél ugye nincs, gun depression sem a legjobb.
So ki, hogy használta? Gondolom motor+torony, majd sokat dob azért rajta, vagyis remélem...