World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces, mert még a skill kiosztásunk is ugyanaz 😊 Ha nekiállok komolyabban grindelni, talán sikerül jobban ráállnia az agyamnak meg a kezemnek is a gép sajátosságaira... legalábbis remélem 😊
A Centurion-on azt használom amit írtál te is, nekem nem nagyon sérül az ammo rack, mert arra törekszem hogy mindig csak a tornya legyen látható, még sík pályákon is el lehet rejteni a testét valami mögé általában.
A legénység skillek:
Parancsnok: Sixth sense, repair
Lövész: Repair, snap shot
Vezetõ: repair, Smooth ride
Töltõ: Repair, Safe stowage
Tegnapról még egy jó csata, persze megint hülyék voltak az ellenfélnél, de igazán jó csatát kompetens játékosok ellen is nem is lehet nagyon összehozni. Centurion eksön
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Más:
Elárulnád, milyen skilleket adtál a Centurion legénységének? Felszerelésként a klasszikus venti+stab+rammer triót használod, vagy bepróbálkoztál valamelyik helyett mondjuk egy wet ammo rackkel?
Az akció keretében visszavettem, hogy adjak neki még egy esélyt, de most sem nyûgözött le 😊
Mindenesetre a t9-est megpróbálom kihúzni még az akció vége elõtt, remélem, az már nem lesz ilyen ammo érzékeny...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
mindig lealázom 13-90el a tier8akat 1v1ben xd
http://wotreplays.com/site/240469#prokhorovka-trucker39-object_704
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
vannak jó franciák pedig
13-90nél is hozzászoktam hogy várni kell 40secet, sztem 50-100nál sem lenne gond 😄
Ma már nincs a garázsomban semmi , ami francia.

T25/2-vel 3000 damage végre, exp 1100 fölé megy: Tank Ász sehol. 2 napja még 1000 is elég lett volna.
Nem a klasszikus értelemben vett sokat spotoló, rohangálós scout menet, inkább pumpáltam beléjük a lõszert oldalról. No és persze jó nagy adag mázli is befigyel.<#hawaii>#hawaii> és persze hónap tankjaként hozott is a konyhára szépen, gold nélkül.
http://wotreplays.com/site/240443#fisherman_s_bay-bangaro-amx_13_75
de egy KV-4 gun már viszi allul mint a vajat
proton legalább ott a torony
amx 50 100 nem tûnik rossznak.... amx 13 90el is lehet elég keményen cigánykodni 😄
T28-am nem hiszem hogy lesz... habár lassan az is meglesz a T25 AT-bõl...
de valahogy a proto univerzálisabbnak tûnik... de aztán kitudja 😄
habár most T28 proto, amx 50 100, panther II, T32 a sorrend 😄
Ha nem foglalják el a bázist,minimum 2 kill még összejön,T71 elég béna volt,megmentették a seggét foglalással.